Gość: Carlos Bilardo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 19:32 Gdzie w Czestochowie mozna pograc w bilard?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karola Re: Bilard IP: 195.189.52.* 09.10.06, 19:39 stół bilardowy jest tez w barze Lucky Saloon na Biznes Centrum. miłej gry:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Bilard IP: 195.189.52.* 09.10.06, 19:41 aha!!!! jeszcze stół bilardowy był w Grocie na Dekabrystów ale nie wiem czy tam jeszcze jest bo dawno tam nie byłam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =R= Re: Bilard IP: *.tpnet.pl 09.10.06, 19:52 No i stoły są w Dast przy Wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzud Re: Bilard IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 09.10.06, 21:39 Jest też salon "klub bilardowy" nowootwarty, dzisiaj przechodziłam tylko jaka to ulica? :/..Bynajmniej jak sie idzie do Polnamu z ciuchami, przed przejazdem kolejowym, po lewej stronie w takim domku rodzinnym, chyba jakieś profesjonalne studio ale nie byłam jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
paulo242 Re: Bilard 11.10.06, 00:17 W Alejach, pod nr. 29 JOKER się nazywa, 3 stoły bodajże, jakieś lotki i losówki. Odpowiedz Link Zgłoś
yanoooosh Re: Bilard 11.10.06, 07:36 jeden normalny stol jest na polnocy w budynku tatranexu , a mam pytanie jest gdzies snooker w czwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyk Re: Bilard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 10:10 Najlpsze stoly sa a starym rynku ( 3 chyba Wiki ) graja tez lige texas hold`em Odpowiedz Link Zgłoś
barone Re: Bilard 11.10.06, 14:43 Na starym rynku to masz na myśli w budynku Puchatka? Snookera nie ma w Częstochowie. Bilard jest jeszcze na Mirowskiej naprzeciw aresztu, na północy bar Kryzjan koło SP 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyk Re: Bilard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 21:08 Tak w budynku puchatka. Snookera rzeczywiscie nie ma. Kiedys byl 10stopowy w snookerze i prawdziwa 12ka rodem z Anglii w Lordzie. Niestety, teraz nie ma nigdzie. Najblizszy w Mikolowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomaszek Re: Bilard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 18:46 Stoły bilardowe są wszędzie ale jedyny dobry klub bilardowy w częstochowie jest w porterze na dekabrystów. Grają tam dobrzy gracze, można się przy okazji czegoś nauczyć. Organizowane są cykliczne turnieje dla amatorów. Grałem w kilku turniejach . Mój najlepszy wynik to 3 m-ce. Ze sprawdzonego źródła wiem że wkrótce będzie tam stół snookerowy 12 stopowy. Odpowiedz Link Zgłoś