IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 19:32
Gdzie w Czestochowie mozna pograc w bilard??
Obserwuj wątek
    • Gość: =R= Re: Bilard IP: *.tpnet.pl 09.10.06, 19:37
      W Porterze.
      • Gość: karola Re: Bilard IP: 195.189.52.* 09.10.06, 19:39
        stół bilardowy jest tez w barze Lucky Saloon na Biznes Centrum. miłej gry:)))
        • Gość: karola Re: Bilard IP: 195.189.52.* 09.10.06, 19:41
          aha!!!! jeszcze stół bilardowy był w Grocie na Dekabrystów ale nie wiem czy tam
          jeszcze jest bo dawno tam nie byłam:))))
          • Gość: =R= Re: Bilard IP: *.tpnet.pl 09.10.06, 19:52
            No i stoły są w Dast przy Wolności.
            • Gość: dzud Re: Bilard IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 09.10.06, 21:39
              Jest też salon "klub bilardowy" nowootwarty, dzisiaj przechodziłam tylko jaka
              to ulica? :/..Bynajmniej jak sie idzie do Polnamu z ciuchami, przed przejazdem
              kolejowym, po lewej stronie w takim domku rodzinnym, chyba jakieś profesjonalne
              studio ale nie byłam jeszcze...
    • paulo242 Re: Bilard 11.10.06, 00:17
      W Alejach, pod nr. 29 JOKER się nazywa, 3 stoły bodajże, jakieś lotki i losówki.
      • yanoooosh Re: Bilard 11.10.06, 07:36
        jeden normalny stol jest na polnocy w budynku tatranexu ,

a mam pytanie jest gdzies snooker w czwie
        • Gość: fanatyk Re: Bilard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 10:10
          Najlpsze stoly sa a starym rynku ( 3 chyba Wiki ) graja tez lige texas hold`em
          • barone Re: Bilard 11.10.06, 14:43
            Na starym rynku to masz na myśli w budynku Puchatka?

Snookera nie ma w Częstochowie.

Bilard jest jeszcze na Mirowskiej naprzeciw aresztu,
            na północy bar Kryzjan koło SP 2.
            • Gość: fanatyk Re: Bilard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 21:08
              Tak w budynku puchatka.

Snookera rzeczywiscie nie ma. Kiedys byl 10stopowy w snookerze i prawdziwa 12ka
              rodem z Anglii w Lordzie. Niestety, teraz nie ma nigdzie. Najblizszy w Mikolowie
              • Gość: tomaszek Re: Bilard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 18:46
                Stoły bilardowe są wszędzie ale jedyny dobry klub bilardowy w częstochowie jest
                w porterze na dekabrystów. Grają tam dobrzy gracze, można się przy okazji czegoś
                nauczyć. Organizowane są cykliczne turnieje dla amatorów. Grałem w kilku
                turniejach . Mój najlepszy wynik to 3 m-ce. Ze sprawdzonego źródła wiem że
                wkrótce będzie tam stół snookerowy 12 stopowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka