Gość: Tekla :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 13:10 Czy ktos ma namiary na wrozke ze srodmiescia?Ta pani ma na imie Zosia i tylko tyle wiem. Jesli ktos ma jej namiary to prosze podajcie mi je. A jeszcze jedno, ile kosztuje taka usluga? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona Re: Wróżka- p. Zosia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 14:40 Daj sobie z nią spokój wydasz 20 zł a powie Ci to co wszystkim.Byłam u niej 4 razy i nic się nie sprawdziło. A mieszka na szymanowskiego trzeba przejść przez bramę koło SETKI i ten blok obejść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Wróżka- p. Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 17:40 wróżka P Zofia to jest na Nowowiejskiego bierze 30zł bardzo dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAŚKA Re: Wróżka- p. Zosia IP: *.21.pl 15.10.06, 14:39 pani Zosia jest ok1 byłam u niej jakieś 2 lata temu, i sprawdziło mi sie wszystko co powiedziała- serio! polecam ją! wtede kosztowała 20 zł a teraz podejrzewam ze ok .30zł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lamalida heheh....chorzy ludzie IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 15.10.06, 15:23 A ja jestem siódmym wcieleniem samego Buddy i przepowiadam bardzo skutecznie :)) Miłe Panie od wizyty 60 zł...głupcy zawsze sie znajdą..heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiryt Re: heheh....chorzy ludzie IP: *.trustnet.pl 15.10.06, 17:25 Jesteś siódmym wcieleniem imbecylizmu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Re: Wróżka- p. Zosia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 10:46 A w jaki dni i od ktorej przyjmuje ta Pani?Czy przez caly tydzien, czy tez tylko w wybrane dni?I o ktorej najlepiej sie do niej udac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wróżka- p. Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 15:31 bardziej polecam p. WANDE ul. Niepodleglosci 41b m 153 10 pietro tel 3637870 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Wróżka- p. Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 20:55 ja tez polecam Pania Wande,bylam u P. Zosi ale nic sie nie spr, a Pani wanda jest naprawde dobra,ide jutro do niej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: die Re: Wróżka- p. Zosia IP: *.inds.pl 19.10.06, 11:24 aga i jak było? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Wróżka- p. Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 23:09 wiecej wiary w siebie a nie w to co powie jakas Kobitka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: Wróżka- p. Zosia IP: 64.92.167.* 16.10.06, 19:31 Pani Zosia jest dobrą wróżką. Mnie sie sprawdziło. Powiedziała, że porzuci mnie mąż i zostanę sama z dwójką dzieci, że będe miała wypadek po którym będę potrzebowała długiej rehabilitacji, że stracę pracę i popadnę w depresje. Zastanów się czy w ogóle iść. Ja nie wierzyłam, ale w ciągu kilku lat sprawdziło się wszystko. Nie oczekuj, że wszystko się sprawdzi od razu. No i kolejność też nie musi się zgodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Wróżka- p. Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 23:48 przyjmuje po 16 w kazdy dzien Odpowiedz Link Zgłoś
iskierkaaa Re: Wróżka- p. Zosia 19.10.06, 13:33 A czy dokładnie wiecie jaki tam adres? Ktora klatka? Byłam tam z 5 lat temu ale śmiem wątpic że teraz nie trafię :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiryt Tarocista IP: *.trustnet.pl 19.10.06, 17:40 Polecam również TAROCISTĘ o imieniu Tomek który przyjmuje w księgarni ezoterycznej Perun Na Kościuszki 10 , w ośrodku na 1piętrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: Wróżka- p. Zosia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 19:57 A ja byłam i u p. zosi i u p. wandy i najlepsza wróżka jaka jest to taka kobitka która przyjmuje na Targowej 13m9. Jedyna wróżka która faktycznie mówi prawdę. Zresztą były u niej również moje koleżanki i faktycznie wszystko się sprawdza. Do tego bierze 15zł a wróży dobre pół godziny jak nie dłużej i jeszcze stawia karty na wszystkie pytania na jakie chcesz znać odpowiedzi. Więc jak już chcecie wydawać pieniądze to polecam ją. Bo wymienione panie cóż...robią otoczkę wróżbiarek ale to nie o to chodzi - żadnych konkretów nie mówią i nic się nie sprawdza(mówię z doświadczenia i nie tylko mojego). A czy warto wierzyć wróżkom czy nie to już inna kwestia. Osobiście uważam że jest to super zastępstwo dla psychologa. Zawsze mi bardzo poprawia humor. Więc jednak uważam że warto się wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
sabcia80 Re: Wróżka- p. Zosia 19.10.06, 21:21 A dla mnie te wszystkie Wandy i pani z Targowej to bajerantki takie że hoho szkoda pieniędzy i czasu. Byłam u Pani na Niepodległości kilka razy i bzdury jakieś mówiła. A Pani z Targowej to w ogóle mnie rozśmieszyła. Nic kompletnie się nie sprawdziło!!! Postanowiłam że już nigdy do żadnej wróżki nie pójdę.Jestem szczęsliwa i niech tak zostanie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolka Re: Wróżka- p. Zosia IP: 212.160.86.* 19.10.06, 22:49 u Pani na Targowej niezle sie wchodzi do jej domq;)) ale tez slyszalem ze sie wszystko sprawdza... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Wróżka- p. Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 21:46 a masz moze numer telefonu do tej pani z targowej.jakas w miare normalna jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Wróżka- p. Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 10:51 wlasnie ja tez nie mam jej nr,:(jak macie nap, Odpowiedz Link Zgłoś