Dodaj do ulubionych

Badania serca na Starym Rynku

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.06, 09:31
Czytam codziennie gazetę z Częstochowy i nie spotkałam informacji o tym
badaniu.Gdzie można dowiedzieć się o takich badaniach?Chętnie z nich
skorzystam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Badania serca na Starym Rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.06, 11:23
      Informacje o takich działaniach są jak zwykle po.Kto o tym wiedział .Czytam
      codziennie prasę i nie widziałam takich informacji a chętnie bym skorzystała.
      • Gość: ola Re: Badania serca na Starym Rynku IP: 80.54.169.* 14.10.06, 21:23
        tez mieszkam w alejach i tez nie wiedzialam bo chetnie bym skorzystalam ,gdzie
        byly te reklamy
      • redakcja_czestochowa Re: Badania serca na Starym Rynku 15.10.06, 18:12
        Akcję badań na Starym Rynku zapowiadaliśmy w „papierowym” wydaniu Gazety. Tak
        też będziemy postepować z innymi, podobnymi akcjami. Radzimy uważnie śledzić.
        Pozdrawiamy
    • Gość: Lina Re: Badania serca na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 21:41
      Warto zainteresowac się podobnymi akcjami organizowanymi przy współudziale PTK
      w okresie przełomu IX i X każdego roku w dużych miastach. W ramach tzw Dni
      Serca. W tym roku miałam okazje uczestniczyć w takiej imprezie na krakowskim
      rynku, która trwała przez cały dzień. Na prawdę warto. Kraków jak co roku był
      świetnie przygotowany do tych obchodów. Przebadano kilkanaście tysięcy chętnych
      osób. Niektóre z nich nieświadome zagrożenia swojego życia dowiedziały sie o
      konieczności podjęcia leczenia.
      Niestety media nie podejmują tego tematu wystarczająco.
      Tutaj krótka wzmianka z TVP Kraków :
      ww6.tvp.pl/6272,20060924398958.strona
    • Gość: bilder Badania serca na Starym Rynku IP: *.dclient.hispeed.ch 15.10.06, 16:27
      Oj biedny narodzie..nikt tego nie robi dla zabawy tylko dla kassssy czym wiecj
      chorych tym wieksza kassa...a wasze choroby to tych ludzi tak obchodza jak
      powstanie w Londynie w 1225 roku
    • Gość: mona Badania serca na Starym Rynku IP: *.profiline.pl 16.10.06, 09:18
      codziennnie czytam gazety i internet i nie widziałam informacji o takim
      autobusie,gdybym wiedziała to bym skorzystała

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka