Gość: częstoichowianka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.06, 09:31 Czytam codziennie gazetę z Częstochowy i nie spotkałam informacji o tym badaniu.Gdzie można dowiedzieć się o takich badaniach?Chętnie z nich skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Badania serca na Starym Rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.06, 11:23 Informacje o takich działaniach są jak zwykle po.Kto o tym wiedział .Czytam codziennie prasę i nie widziałam takich informacji a chętnie bym skorzystała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Badania serca na Starym Rynku IP: 80.54.169.* 14.10.06, 21:23 tez mieszkam w alejach i tez nie wiedzialam bo chetnie bym skorzystalam ,gdzie byly te reklamy Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_czestochowa Re: Badania serca na Starym Rynku 15.10.06, 18:12 Akcję badań na Starym Rynku zapowiadaliśmy w „papierowym” wydaniu Gazety. Tak też będziemy postepować z innymi, podobnymi akcjami. Radzimy uważnie śledzić. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lina Re: Badania serca na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 21:41 Warto zainteresowac się podobnymi akcjami organizowanymi przy współudziale PTK w okresie przełomu IX i X każdego roku w dużych miastach. W ramach tzw Dni Serca. W tym roku miałam okazje uczestniczyć w takiej imprezie na krakowskim rynku, która trwała przez cały dzień. Na prawdę warto. Kraków jak co roku był świetnie przygotowany do tych obchodów. Przebadano kilkanaście tysięcy chętnych osób. Niektóre z nich nieświadome zagrożenia swojego życia dowiedziały sie o konieczności podjęcia leczenia. Niestety media nie podejmują tego tematu wystarczająco. Tutaj krótka wzmianka z TVP Kraków : ww6.tvp.pl/6272,20060924398958.strona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilder Badania serca na Starym Rynku IP: *.dclient.hispeed.ch 15.10.06, 16:27 Oj biedny narodzie..nikt tego nie robi dla zabawy tylko dla kassssy czym wiecj chorych tym wieksza kassa...a wasze choroby to tych ludzi tak obchodza jak powstanie w Londynie w 1225 roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Badania serca na Starym Rynku IP: *.profiline.pl 16.10.06, 09:18 codziennnie czytam gazety i internet i nie widziałam informacji o takim autobusie,gdybym wiedziała to bym skorzystała Odpowiedz Link Zgłoś