Dodaj do ulubionych

Single około 80-tki

IP: *.cn.com.pl 15.10.06, 13:34
Może znajdą się na forum jakies samotne 80-latki. Powymieniałbym się
doświadczeniami z dojrzałymi koleżankami. Może jakieś spotkanie w klimatach
kawiarnianych. A w sobotę do Wakansu. Samotne 80-tki - świat uśmiecha się do
nas. Człowiek ma tyle lat na ile się czuje. Poznajmy się. W grupie raźniej.
Chcę znowu poczuć się jak 18-latek. A więc wciągamy brzuszki i do Wakansu na
tańce i pogaduszki.
Obserwuj wątek
    • Gość: prawie samotna;P Re: Single około 80-tki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 13:48
      Władysławie !
      Jestem prawie 80-latka...ale wygladam na 50 !
      Ciekawam jakież to doświadczenia masz na uwadze ?
      Tylko mam obawy, że raczej już nigdy nie poczujesz się jak 18-latek !
      Wakansu nie znam, ale może mnie zaprosisz ?
      I tylko nie pisz, że to prowokacja z twojej strony :D
      Dobry żart tynfa wart !
      • Gość: Władysław Re: Single około 80-tki IP: *.cn.com.pl 15.10.06, 14:00
        Tylko od Was, drogie kobiety zależy, czy poczuję się jak na spacerze pod rękę z
        koleżanką z gimnazjum w lasku pod Wilnem. Ehh...
        Ułańska dusza, tylko kombatanckie kości. Ale jeszcze trafiam szabelką do
        pochwy. Więc odzywajcie się singielki, moje rówieśniczki. Powymieniamy nasze
        czarno-białe wspomnienia, poczujemy, że jeszcze życie w nas trwa.
        • Gość: prawie samotna;P Re: Single około 80-tki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 14:13
          Eh...Władysławie, marny z Ciebie prowokator !!!
          Ale przyznam, że masz fantazje :D:D:D
          W kazdym Twoim zdaniu dajesz to odczuc :(
          Fatazjuj dalej...może będzie wesoło ?
          • Gość: Władysław Re: Single około 80-tki IP: *.cn.com.pl 15.10.06, 14:38
            Marny... A czym jest człowiek?
            Marnością nad marnościami. W tym wieku prawda ta jest tak oczywista. A fantazje
            trzeba urzeczywistniać. Może forum mi w tym pomoże. Nie jest to co prawda
            ogłoszenie w 'Gońcu porannym', ale Gońca nie ma już od prawie 70 lat. Wnuk
            twierdzi, że tutaj najszybciej znajdę kogoś z pokrewną duszą. Zapraszam więc
            wszystkie szalone samotne 80tki na forumową kawkę, a z czasem może na coś
            więcej.
            • Gość: bliska 80tki Re: Single około 80-tki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 19:15
              przykro mi Władysławie jesteś dla mnie za satry
              • Gość: bliska 80tki Re: Single około 80-tki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 22:10
                oczywiście miało być za stary.< nie jestem jeszcze zbyt obcykana z klawiaturą>
                • Gość: Władysław Re: Single około 80-tki IP: *.cn.com.pl 15.10.06, 22:21
                  Mówi się trudno. Poczułem się jakbym rozmawiał z 15tką ;-).
                  Pozdrawiam. Ćwiczący czatowe wprawki 30latek.
            • Gość: 60 Re: Single około 80-tki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 23:52
              • Gość: 60+vat Re: Single około 80-tki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 23:58
                Władysławie.Jestem zaintrygowana ! Trochę jednak czuję się przestraszona tym,że
                tą szabelką trafiasz do tej pochwy...jakoś..I co dalej ?...Wszak chyba nie
                zapomniałeś iż to nie wystarczy ?

A jako wileńskiego ułana,nie uczono Cię w szkole kawalerii w Grudziądzu -
                szablą robić ?Kapral nie nauczył,czy rączka w nadgarstku już nie chodzi ?
                A może szabelka zardzewiała i czas ją "przeszmelcować"?

Pozdrowienia...ach..wojenko,wojenko...
                • Gość: ucha Re: Single około 80-tki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 00:24
                  Hej Wladyslawie......daj jakies blizsze namiary..........moze sie odwaze?
                  Niech tracą Ci co sie boja!

A jak u Ciebie z tancami?
                  bo ja uwielbiam tance, kino, teatr, no i reszte tezx :D:D:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka