Gość: MoRfEuSz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 14:32 Wie ktoś gdzie w Cz-wie mogę dostać alkohol bez okazywania dowodu osobistego? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :D Re: Alkohol bez dowodu IP: *.prio138.trustnet.pl 28.10.06, 14:48 <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Alkohol bez dowodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 15:14 na Komendzie Miejskiej Policji.................... tam juz sie tobą odpowiednio mlody alkoholiku zajmą z drobna oplatę 350zl za imprezke na Izbie wytrzezwien... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoRfEuSz Re: Alkohol bez dowodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 15:28 ty pawel ja nie wale po litrze na dzien jak ty a jak juz wspomniales izbie to mam niedaleko od domu i mnie stac... w przeciwienstwie do niektorych :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Alkohol bez dowodu IP: *.prio138.trustnet.pl 28.10.06, 15:34 Izbe masz niedaleko od domu i według ciebie mniej za nią zapłacisz? Ciekawe.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoRfEuSz Re: Alkohol bez dowodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 15:36 kasia zastanawiam sie ile masz lat bo po twojej interpretacji sadze ze niewiele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Alkohol bez dowodu IP: *.prio138.trustnet.pl 28.10.06, 15:45 A dlaczego tak sądzisz? Dlatego, że nie chce wierzyć w to że istnieją ludzie tak beznadziejni jak ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoRfEuSz Re: Alkohol bez dowodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 15:54 raczej sie nie znamy wiec nie mozesz tego stwierdzic po jednym watku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Alkohol bez dowodu IP: *.prio138.trustnet.pl 28.10.06, 15:57 Jak również nie możesz wiedzieć ile mam lat, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoRfEuSz Re: Alkohol bez dowodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 16:05 a czy ja napisalem ze wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Alkohol bez dowodu IP: *.prio138.trustnet.pl 28.10.06, 22:31 Nie napisałeś że wiesz ale sądzisz że niewiele.. I zastanawiam się dlaczego tak sądzisz? I ile według ciebie to niewiele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoRfEuSz Re: Alkohol bez dowodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 22:44 wg mnie niewiele to 13-15 lat bo nie wspomne o mlodszych latach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Alkohol bez dowodu IP: *.prio138.trustnet.pl 28.10.06, 22:47 No niestety muszę cie zawieść, mam trochę więcej latek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoRfEuSz Re: Alkohol bez dowodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 22:51 no to zycze jeszcze dlugich dobrych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk Re: Alkohol bez dowodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 15:15 W melinach- adresy na żądanie! Jest ich sporo, a w niektórych możesz zamienić kawę dziadka na "kwaterke'- oczywiscie worek 5 kg kawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Alkohol bez dowodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 15:17 w kazdym sklepie Ci sprzedadza tylko, ze Policja nie zabiera koncesji i kolko sie zamyka...."szara strefa" kwitnie... Panowie do roboty! tak trudno wziąsc mlodego chlopca od rodziców za ich zgoda i poscic go do sklepu osiedlowego z podsluchem i niech chlopak sprawdzi czy sklep lamie prawo czy nie...UWAGA w TVN juz dawno takie sledztwa przeprowadzla... Sklepom natychmiast zabrano koncesje!!!! A Wy nie mozecie??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryla Re: Alkohol bez dowodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 21:00 Bzdury pleciesz! W moim sklepie tak ja jak i każda z ekspedientek żądamy dowodu osobistego i bez niego żaden młodo wyglądający człowiek nie kupi alkoholu. Ale co z tego kiedy ten poprosiwszy następną osobę w kolejce wychodzi ze sklepu z piwem. I my nic nie możemy na to poradzić. Więc miej pretensje do klientów a nie do sprzedawców bo żaden nie chce narazić sie na utratę koncesji dla gó..arza . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Alkohol bez dowodu IP: *.prio138.trustnet.pl 28.10.06, 15:28 Po dłuższym zastanowieniu nad tym wątkiem mam nadzieje ze to jakaś policyjna prowokacja bo nie chce wierzyć, że tacy beznadziejni ludzie istnieją na tym świecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhy Re: Alkohol bez dowodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 16:01 Wiesz, że zaraz po pierwszym poście zacząłem myśleć to samo? :) Wszystko może się zdarzyć i nawet to że Policja działa na forach i czatach... Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: Alkohol bez dowodu 28.10.06, 16:14 Gość portalu: MoRfEuSz napisał(a): > Wie ktoś gdzie w Cz-wie mogę dostać alkohol bez okazywania dowodu osobistego? ; > ) hahahahhaahahha no dobre dobre hahahahahahaha co inspektorom się nie chce sprawdzać w sklepach ? prewencja kochani prewencja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoRfEuSz Re: Alkohol bez dowodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 16:16 ludzie nie rozwalajcie mnie :P policja hehe jeden wymysli reszta powtarza Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: Alkohol bez dowodu 28.10.06, 16:21 ty za to ćwierć inteligencie wymyśliłeś medal z ziemniaka ci się należy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoRfEuSz Re: Alkohol bez dowodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 16:22 nie rozsmieszaj mnie :) ten tekst wziales z bluzgatora? Odpowiedz Link Zgłoś
yanoooosh Re: Alkohol bez dowodu 28.10.06, 21:24 Gość portalu: MoRfEuSz napisał(a): > Wie ktoś gdzie w Cz-wie mogę dostać alkohol bez okazywania dowodu osobistego? ; > ) A w d....ie za nauke sie wez szczylu jeden a nie za picie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kran Re: Alkohol bez dowodu IP: *.net 28.10.06, 22:57 jest taki nocny sklep na 1000leciu tam sprzedają wszystkim , małolatom i nachlanym. Ciekawe kiedy to się skończy. Mam nadzieje że nim go znajdziesz małolacie, to odpowiedni organ się tym zamje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoRfEuSz Re: Alkohol bez dowodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 23:01 nie liczylbym na to... predzej ja bede pelnoletni a wtedy kupie wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Alkohol bez dowodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 23:23 Jakim trzeba byc debilem zeby zakladac taki temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoRfEuSz Re: Alkohol bez dowodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 00:06 kto jest wiekszym debilem... ten kto zalozyl temat czy ten kto na nim postuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Alkohol bez dowodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 00:21 ty jestes debilem do potegi zakadajac taki temat.jak bys troche pomyslal to moze i bys wymyslil ze ktos co oficjalnie nie poda adresu sklepu zadnego,a jak jestes taki nie kumaty ze nawet browara nie umiesz skolowac to pij moze nadal mleko:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoRfEuSz Re: Alkohol bez dowodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 07:53 i co masz ochote na dalsza rozmowe? Odpowiedz Link Zgłoś