Dodaj do ulubionych

Alkohol bez dowodu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 14:32
Wie ktoś gdzie w Cz-wie mogę dostać alkohol bez okazywania dowodu osobistego? ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: :D Re: Alkohol bez dowodu IP: *.prio138.trustnet.pl 28.10.06, 14:48
      <rotfl>
      • Gość: pawel Re: Alkohol bez dowodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 15:14
        na Komendzie Miejskiej Policji....................

tam juz sie tobą odpowiednio mlody alkoholiku zajmą z drobna oplatę 350zl za
        imprezke na Izbie wytrzezwien...
        • Gość: MoRfEuSz Re: Alkohol bez dowodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 15:28
          ty pawel ja nie wale po litrze na dzien jak ty a jak juz wspomniales izbie to
          mam niedaleko od domu i mnie stac... w przeciwienstwie do niektorych :]
          • Gość: kasia Re: Alkohol bez dowodu IP: *.prio138.trustnet.pl 28.10.06, 15:34
            Izbe masz niedaleko od domu i według ciebie mniej za nią zapłacisz? Ciekawe..
            • Gość: MoRfEuSz Re: Alkohol bez dowodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 15:36
              kasia zastanawiam sie ile masz lat bo po twojej interpretacji sadze ze niewiele
              • Gość: kasia Re: Alkohol bez dowodu IP: *.prio138.trustnet.pl 28.10.06, 15:45
                A dlaczego tak sądzisz? Dlatego, że nie chce wierzyć w to że istnieją ludzie
                tak beznadziejni jak ty?
                • Gość: MoRfEuSz Re: Alkohol bez dowodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 15:54
                  raczej sie nie znamy wiec nie mozesz tego stwierdzic po jednym watku :)
                  • Gość: kasia Re: Alkohol bez dowodu IP: *.prio138.trustnet.pl 28.10.06, 15:57
                    Jak również nie możesz wiedzieć ile mam lat, nieprawdaż?
                    • Gość: MoRfEuSz Re: Alkohol bez dowodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 16:05
                      a czy ja napisalem ze wiem?
                      • Gość: kasia Re: Alkohol bez dowodu IP: *.prio138.trustnet.pl 28.10.06, 22:31
                        Nie napisałeś że wiesz ale sądzisz że niewiele.. I zastanawiam się dlaczego tak
                        sądzisz? I ile według ciebie to niewiele?
                        • Gość: MoRfEuSz Re: Alkohol bez dowodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 22:44
                          wg mnie niewiele to 13-15 lat bo nie wspomne o mlodszych latach
                          • Gość: kasia Re: Alkohol bez dowodu IP: *.prio138.trustnet.pl 28.10.06, 22:47
                            No niestety muszę cie zawieść, mam trochę więcej latek:)
                            • Gość: MoRfEuSz Re: Alkohol bez dowodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 22:51
                              no to zycze jeszcze dlugich dobrych :)
    • Gość: jmk Re: Alkohol bez dowodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 15:15
      W melinach- adresy na żądanie!
      Jest ich sporo, a w niektórych możesz zamienić kawę dziadka na "kwaterke'-
      oczywiscie worek 5 kg kawy.
    • Gość: Paweł Re: Alkohol bez dowodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 15:17
      w kazdym sklepie Ci sprzedadza tylko, ze Policja nie zabiera koncesji i kolko
      sie zamyka...."szara strefa" kwitnie...

Panowie do roboty! tak trudno wziąsc mlodego chlopca od rodziców za ich zgoda i
      poscic go do sklepu osiedlowego z podsluchem i niech chlopak sprawdzi czy sklep
      lamie prawo czy nie...UWAGA w TVN juz dawno takie sledztwa przeprowadzla...
      Sklepom natychmiast zabrano koncesje!!!!

A Wy nie mozecie???????
      • Gość: Maryla Re: Alkohol bez dowodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 21:00
        Bzdury pleciesz! W moim sklepie tak ja jak i każda z ekspedientek żądamy dowodu
        osobistego i bez niego żaden młodo wyglądający człowiek nie kupi alkoholu. Ale
        co z tego kiedy ten poprosiwszy następną osobę w kolejce wychodzi ze sklepu z
        piwem. I my nic nie możemy na to poradzić. Więc miej pretensje do klientów a
        nie do sprzedawców bo żaden nie chce narazić sie na utratę koncesji dla
        gó..arza .
    • Gość: kasia Re: Alkohol bez dowodu IP: *.prio138.trustnet.pl 28.10.06, 15:28
      Po dłuższym zastanowieniu nad tym wątkiem mam nadzieje ze to jakaś policyjna
      prowokacja bo nie chce wierzyć, że tacy beznadziejni ludzie istnieją na tym
      świecie:)
      • Gość: yhy Re: Alkohol bez dowodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 16:01
        Wiesz, że zaraz po pierwszym poście zacząłem myśleć to samo? :)
        Wszystko może się zdarzyć i nawet to że Policja działa na forach i czatach...
    • marcelmilau Re: Alkohol bez dowodu 28.10.06, 16:14
      Gość portalu: MoRfEuSz napisał(a):

> Wie ktoś gdzie w Cz-wie mogę dostać alkohol bez okazywania dowodu
      osobistego? ;
      > )
      hahahahhaahahha no dobre dobre hahahahahahaha

co inspektorom się nie chce sprawdzać w sklepach ? prewencja kochani
      prewencja :)
      • Gość: MoRfEuSz Re: Alkohol bez dowodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 16:16
        ludzie nie rozwalajcie mnie :P policja hehe jeden wymysli reszta powtarza
    • marcelmilau Re: Alkohol bez dowodu 28.10.06, 16:21
      ty za to ćwierć inteligencie wymyśliłeś medal z ziemniaka ci się należy
      • Gość: MoRfEuSz Re: Alkohol bez dowodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 16:22
        nie rozsmieszaj mnie :) ten tekst wziales z bluzgatora?
        • Gość: . Re: Alkohol bez dowodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 19:30
          .
    • Gość: m w DEPO IP: *.prenet.pl 28.10.06, 19:40
      tam to zaden problem.
    • yanoooosh Re: Alkohol bez dowodu 28.10.06, 21:24
      Gość portalu: MoRfEuSz napisał(a):

> Wie ktoś gdzie w Cz-wie mogę dostać alkohol bez okazywania dowodu osobistego? ;
      > )

A w d....ie za nauke sie wez szczylu jeden a nie za picie
      • Gość: kran Re: Alkohol bez dowodu IP: *.net 28.10.06, 22:57
        jest taki nocny sklep na 1000leciu tam sprzedają wszystkim , małolatom i
        nachlanym. Ciekawe kiedy to się skończy. Mam nadzieje że nim go znajdziesz
        małolacie, to odpowiedni organ się tym zamje.
        • Gość: MoRfEuSz Re: Alkohol bez dowodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 23:01
          nie liczylbym na to... predzej ja bede pelnoletni a wtedy kupie wszedzie
          • Gość: lolek Re: Alkohol bez dowodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 23:23
            Jakim trzeba byc debilem zeby zakladac taki temat?
            • Gość: MoRfEuSz Re: Alkohol bez dowodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 00:06
              kto jest wiekszym debilem... ten kto zalozyl temat czy ten kto na nim postuje?
              • Gość: ja Re: Alkohol bez dowodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 00:21
                ty jestes debilem do potegi zakadajac taki temat.jak bys troche pomyslal to moze
                i bys wymyslil ze ktos co oficjalnie nie poda adresu sklepu zadnego,a jak jestes
                taki nie kumaty ze nawet browara nie umiesz skolowac to pij moze nadal mleko:]
                • Gość: MoRfEuSz Re: Alkohol bez dowodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 07:53
                  i co masz ochote na dalsza rozmowe?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka