marcelmilau 29.10.06, 12:34 Witam. Cóż ja nie żałuję mojej decyzji.C4 housiki bez wieśniaków super zabawa.Szkoda ,że mnie wszystko boli ale cóż :)... Jaku was ? kacyk;)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcelmilau Re: Jak po sobocie :) ? 29.10.06, 12:38 amerie1 napisała: > głowa boliiiiii:( rosołek + spacerek póki nie leje...gdzie się bawiłaś:) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Jak po sobocie :) ? IP: *.man.czest.pl 29.10.06, 12:38 ja nie żałuje byłem u twojej matki-niezła Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: Jak po sobocie :) ? 29.10.06, 12:47 Gość portalu: ... napisał(a): > ja nie żałuje byłem u twojej matki-niezła świetny dowcip podnieciłeś się ? Odpowiedz Link Zgłoś
amerie1 Re: Jak po sobocie :) ? 29.10.06, 12:49 czemu jak ktos jest anonimowy nawet durnymi kropkami,,...,,zawsze wtaci cos na zasadzie,,bylem u twojej matki,,?kolego,,...,,myslisz ze to jest jakos szczegolnie zabawne?zalosne raczej,bo oznacza ze a)nie masz nic do powiedzenia b)prawdopodobnie nie masz znajomych i siedziales jak kolek c)masz watpliwe zarty (jesli mozna to takowymi nazwac).yyyyy,lepiej sie juz nie odzywaj,bo tylko sie osmieszasz:( Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: Jak po sobocie :) ? 29.10.06, 12:56 amerie1 napisała: > czemu jak ktos jest anonimowy nawet durnymi kropkami,,...,,zawsze wtaci cos na > zasadzie,,bylem u twojej matki,,?kolego,,...,,myslisz ze to jest jakos > szczegolnie zabawne?zalosne raczej,bo oznacza ze a)nie masz nic do powiedzenia > b)prawdopodobnie nie masz znajomych i siedziales jak kolek c)masz watpliwe zart > y > (jesli mozna to takowymi nazwac).yyyyy,lepiej sie juz nie odzywaj,bo tylko sie > osmieszasz:( takich kretnów trzeba zlewać.Wogóle mnie nie wzrusza jego drętwy komentarz;) jak sama napisałaś siedzi jak kołek sam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takiJeden Re: Jak po sobocie :) ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 16:42 7niebo :) wypasik :) kacyk w sumie tez :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubia Re: Jak po sobocie :) ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 12:57 amerie, piszesz z bledem: my, myself and I. pisze sie: ME, MYSELF AND I. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
amerie1 Re: Jak po sobocie :) ? 29.10.06, 13:09 a tak...faktycznie,zle wpisalam:)przypadek.dzieki rubia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Jak po sobocie :) ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 14:50 Pozdrawiam pana kropka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfrustrowana Re: Jak po sobocie :) ? IP: *.man.czest.pl 29.10.06, 15:18 o sobocie u mnie na pewno gorzej niż po piątku... sobota była ok,ale się skończyła...:((( buuuuuuuuuuuu to nie fair pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: Jak po sobocie :) ? 29.10.06, 15:25 Gość portalu: sfrustrowana napisał(a): > o sobocie u mnie na pewno gorzej niż po piątku... > sobota była ok,ale się skończyła...:((( > buuuuuuuuuuuu > to nie fair > pozdro IP: *.man.czest.pl ? Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Jak po sobocie :) ? 29.10.06, 15:30 marcelmilau napisał: > Jaku was ? kacyk;)? Nawet nie pytaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: Jak po sobocie :) ? 29.10.06, 15:56 arogancka_agrafka napisała: > marcelmilau napisał: > > > Jaku was ? kacyk;)? > > Nawet nie pytaj ;) za mało skakałaś ...ja wypociłem cały alkohol na parkiecie:) > > Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Jak po sobocie :) ? 29.10.06, 16:29 Za mało ?....ja w ogóle tym razem, nie skakałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
usser Re: Jak po sobocie :) ? 29.10.06, 17:45 po piatkowym i wczorajszym szalenstwie kacy daj o sobie znac...a glowka...szkoda gadac;p Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: Jak po sobocie :) ? 29.10.06, 18:04 usser napisał: > po piatkowym i wczorajszym szalenstwie kacy daj o sobie znac...a > glowka...szkoda gadac;p no ale w 2 dzień człowiek już mocniejszy najgorsze są niedziele:) po mocnym imprezowanie i praca w poniedziałek rano:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: Jak po sobocie :) ? 29.10.06, 18:03 arogancka_agrafka napisała: > Za mało ?....ja w ogóle tym razem, nie skakałam :) > > tylko wódencja :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
morning.calm Re: Jak po sobocie :) ? 29.10.06, 18:24 Ledwo zyje, ale za to odstresowany po ciezkim tygodniu :D Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: Jak po sobocie :) ? 29.10.06, 19:26 morning.calm napisał: > Ledwo zyje, ale za to odstresowany po ciezkim tygodniu :D napisałem ci @ jak coś odpisz ja byłem w c4 jednak u upajałem się Agnes:) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Jak po sobocie :) ? 29.10.06, 19:04 marcelmilau napisał: > tylko wódencja :) ? + 1 homar, 2 ślimaki i 3 krewetki :D ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: Jak po sobocie :) ? 29.10.06, 19:27 arogancka_agrafka napisała: > marcelmilau napisał: > > > tylko wódencja :) ? + 1 homar, 2 ślimaki i 3 krewetki :D ;) > > masz powiem ci żołądek:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: Jak po sobocie :) ? 29.10.06, 21:21 jarnadu napisał: > Och... to moje klimaty! czyli jakie bo moje brzusio ma granice wytrzymałości . . . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajebisty koleś Re: Jak po sobocie :) ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 18:25 aaaaaaaaaaaaale było ruchańsko, aż kutas boli... Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: Jak po sobocie :) ? 29.10.06, 19:27 Gość portalu: zajebisty koleś napisał(a): > aaaaaaaaaaaaale było ruchańsko, aż kutas boli... rozumiem ,że siedziałeś w domu przed komputerem. Odpowiedz Link Zgłoś