Gość: Anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 16:40 Szukam jakiegoś dobrego informatyka.Pada mi system w komputerze,trzeba go założyć od nowa a nie mam o tym zielonego pojęcia.Oczywiście zapłacę :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam Re: informatyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 16:58 A masz plytke z oryginalnym systemem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: informatyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 17:16 własnie chyba nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_r Re: informatyk IP: *.21.pl 30.10.06, 17:27 Zawołaj sąsiada. Do tego nie potrzeba być informatykiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: informatyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 17:28 Ja ci Aniu chetnie pomoge;)Podaj swoj numer GG to sie odezwe do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: informatyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 17:40 wiec pogadaj z panami z 997 oni ci z pewnoscia chetnie pomoga z systemem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: informatyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 19:06 Aleś ty ćwok !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SoR Re: informatyk IP: *.trustnet.pl 31.10.06, 23:06 To polecam iść do sklepu i takowy zakupić - legalnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: informatyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 19:19 Popros jakiegoś znajomego, to naprawdę nic trudnego znam ludzi którzy stawiają system od nowa gdy im myszka przycina;), ja instaluje system co 9-10 miesięcy tak profilaktycznie, rejstr systemu oczyszcza się z różnego rodzaju śmieci a i inne pozostałości po starych programach też są usuwane i go przestaje mulić. Zaproś jakiegos znajomego na kawkę a i przy okazji ci system od nowa postawi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc. Re: informatyk IP: 212.87.241.* 30.10.06, 19:27 Tez ci moge na nowo zainstalowac system. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: informatyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 19:42 ćwok to moze z ciebie jest!!!chcialem pomoc to z 997 wyjezdzasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informatyk Re: informatyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 19:53 robota zazwyczaj jest dosc prosta, trzeba pamietac jednak o tym (bo prawdopodobnie formatowanie partycji systemowej tez jest wskazane)aby skopiowac wszystko co niezbedne z pulpitu/moich dokumentow i paru rzeczy z katalogu Documents and Settings - tu jest sprawa jasna. I jesli nie ma innego systemu przydalaby sie plytka tzw. bootable zeby uniknac motania. Nalezy przy tym pamietac, ze jesli ma sie licencje na Xp to wcale nie trzeba instalowac z oryginalnego CD. Czasami sa psikusy jak np. nasz ulubiony "blue screen". Jak sie jednak uda to wrzucic plytke ze sterownikami, zainstalowac co lubimy o jest cacy. Informatyka tu nie potrzeba chociaz ja takowe wyksztalcenie akurat posiadam i moge Ci to zrobic lecz nie za kawe choc i przy okazji i to moze byc ;). Jesli jestes zainteresowana to w czwartek wieczorem mozemy podzialac biegly@gmail.com wysmiewcy darujcie sobie komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: informatyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 21:44 Wiem,ze chciałes pomóc ale zobacz kto jest autorem tych tekstów z numerem 997 i tego drugiego.Napewno to nie jestem ja tylko jakaś ANIA. A ja mam ANKA,wiec prosze mnie z ta osoba nie mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: informatyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 22:33 spoko teraz widze,moj blad.Jezeli chcesz nadal ta pomoc to podaj gg to sie odezwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SoR Re: informatyk IP: *.trustnet.pl 31.10.06, 23:12 Oczywiście pamiętać trzeba, aby zainstalować system wraz ze wszystkimi poprawkami, program antywirusowy (tu polecam darmowego avasta) oraz można dodatkowo firewalla (sygate?), dopiero po tych zabiegach można komputer podłączyć do sieci - tyle jeśli chodzi o system produkowany przez "kochaną" firmę z Redmont. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_r Re: informatyk IP: *.21.pl 01.11.06, 07:24 Redmond -> pl.wikipedia.org/wiki/Redmond_(Waszyngton) Odpowiedz Link Zgłoś