Dodaj do ulubionych

Jacek Kasprzyk

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 00:27
Czy w wyborach do samorządu lokalnego startuje Jacek Kasprzyk?
Obserwuj wątek
    • paolo101 Re: Jacek Kasprzyk 05.11.06, 00:29
      chyba nie....
      • Gość: Jerzyk Re: Jacek Kasprzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 09:48
        Startuje. To obywatel "dietetyczny".
        • Gość: kaśka Re: Jacek Kasprzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 11:09
          ??? co możesz zrobić dla tego miasta poza krytyką innych?
    • Gość: kaśka Re: Jacek Kasprzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 10:32
      startuje. do rady miasta - z Rakowa
    • Gość: NIEWIDOCZNY Re: Jacek Kasprzyk IP: 212.87.241.* 05.11.06, 11:55
      Nie dziwię się , że do tej pory, był nie widoczny, bo chyba zrozumiał, że jego czas się skończył.Obserwuję od lat jak interesownie ustawia sie za każdym razem z innej partii.
      • Gość: kaśka Re: Jacek Kasprzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 12:02
        PPS,SLD, SdPl - to wszystko lewica.
    • Gość: zzz Re: Jacek Kasprzyk IP: *.prenet.pl 05.11.06, 13:13
      Niestety startuje. Ten facet nie umie żyć bez diety posła albo radnego. Znam go
      osobiście i namawiam Was wszystkich NIE GŁOSUJCIE na niego. On umie tylko
      obiecywać, a później z niczego się nie wywiązuje. Temu Panu już podziękujmy.
      Był posłem przez tyle kadencji Wystarczy. On nie umie zrozumieć że ludzie już
      go nie chcą. Uważa że ma tak znane nazwisko, że nic nie musi robić, a radnym i
      tak zostanie.
      • Gość: asa Ciepła posadka u Ukraińców, o swoje umie zadbać. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 14:21
        Szkoda, że o elektoracie zapomniał.
        I to ma być "lewica" ?
        • Gość: kaśka Re: Ciepła posadka u Ukraińców, o swoje umie zadb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 15:41
          a skąd wiesz,że zapomniał? a na hutę wrócił, bo nigdy stamtąd nie odszedł - o ile wiem - to się nazywa urlop bezpłatny na czas pełnienia mandatu albo coś takiego. a jak był posłem to nie ma prawa pracować? ma żebrać, żeby dac komuś satysfakcję? a, ze go nie widać w kampanii, może nie ma na nią kasy? do głowy nikomu nie przyszło? szkoda gadać. przeglądałam forum i wpisy dotyczące kandydatów - może wreszcie ktoś zaproponuje coś konstruktywnego ZAMIAST OPLUWAĆ INNYCH W CELU ZWIĘKSZENIA SWOICH SZANS. LUB SZANS MOCODAWCY
          • Gość: karol Re: Ciepła posadka u Ukraińców, o swoje umie zadb IP: 80.51.57.* 05.11.06, 16:52
            Wrócił na hutę bo tam go musieli przyjąć.
            Ciekawe gdzie indziej znalzłby pracę?
            Jako nauczyciel polskiego stażysta za 1000zł. He, he, he
            • Gość: karol Re: Ciepła posadka u Ukraińców, o swoje umie zadb IP: 80.51.57.* 05.11.06, 19:45
              podbijam
      • Gość: ania Re: Jacek Kasprzyk IP: *.prio138.trustnet.pl 05.11.06, 20:51
        ty tylko umiesz wszystkim dziękować a co sam masz do zaoferowania?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka