Gość: tomasz_jaskola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 11:52 video.interia.pl/obejrzyj,film,2201,sortuj,p,st,24H,pozycja,45,Karierowicz_Samoobrony warto obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adrian_borys Re: Parada debili z Samoobrony ... 05.11.06, 12:11 dobre! U nas też startują do rady miasta podobni ludzie, oszczędźmy tego naszej Częstochowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Parada debili z Samoobrony ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 12:43 Kiedy bedzie parada "debili" z PO?? Odpowiedz Link Zgłoś
morning.calm Re: Parada debili z Samoobrony ... 05.11.06, 13:27 Jak sie rozpocznie parada idiotow i debili z pisu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: Parada debili z Samoobrony ... IP: *.vf.shawcable.net 07.11.06, 20:28 adrian_borys napisał: > dobre! U nas też startują do rady miasta podobni ludzie, oszczędźmy tego naszej Częstochowie! > Co do zyczenia, to nie mam sprzeciwow. Ale jest cos co zastanawia mnie w Twojej postawie mlodego polityka startujacego do wyborow. Ten DEBIL, to moze byc Twoj WYBORCA. On jest mlodym czlowiekiem, moze niezbyt wyksztalconym, byc moze z niewielkiej miejscowosci. Nie wykluczone, ze moze pojawic sie w Twoim okregu wyborczym, jako ...wyborca. Adrianie Bosrysiu [-sie[ czy nie zastanowilo Cie chocby przez chwile, ze WATEK zalozyl podobny DEBIL, ktory wysmiewa i wyzywa od DEBILI takiego samego jak i on??? Roznica miedzy nimi jest w papierze z napisem dyplom. Mentalnie nie ma zadnej. Tylko DEBIL MOZE POMIATAC innym czlowiekiem wywodzacym sie z tej samej grupy spolecznej. Tylko debilny maslany magister [taki co za maslo i jajka i punkty za pochodzenie] dostal dyplom moze innego czlowieka -nawet jesli on jest z Samoobrony wyzywac w ten sposob. Czy chcialbys, ze NAUCZYCIEL w LICEUM w ten sposob traktowal Twojego syna, czy corke tylko dla tego, ze przylapal je na niezbyt madrej wypowiedzi???? Adrianie, to nie jest DOBRE, tO JEST TRAGICZNE, bo to glosi PUBLICZNIE licealny NAUCZYCIEL. Jesli tak zachowuje sie NAUCZYCIEL w szkole sredniej, to czego chcesz wymagac jako polityk i obywatel od mlodziezy??? Inna sprawa jest to, ze DYREKCJA liceum im Traugutta toleruje obecnosc TAKIEGO nauczyciela, podobnie jak i KURATOR. Nie jestem fanem Samoobrony, ale gdybym byl, to pierwsze co zrobilbym po takim czyms, to interweniowal we wladzach oswiatowych. Niedawno jakis chlopak agresywnie zachowal w stosunku do nauczycielki w gimnazjum. Nie sadzisz, Adrianie B. ze to mogl byc w jakims stopniu skutek i takich zachowan nauczycieli??? Moze on tez nie chcial, zeby go w szkole ktos wyzywal od DEBILI??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Parada debili z Samoobrony ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 14:41 Młode wilczki z PO dajta se na wstrzymanie. Wszędzie Was pełno. Odpowiedz Link Zgłoś
morning.calm Re: Parada debili z Samoobrony ... 05.11.06, 14:45 Mozesz sobie tak mowic do swoich kolegow na podworku, a nie ani do mnie, ani do Pana Jaskoly, ktory podejrzewam, ze moglby byc Twoim ojcem. Kolejna sprawa nie jestem zwiazany z zadna partia i mam prawo do wyrazania swoich pogladow, jakiekolwiek by one nie byly, byle byly zgodne z prawem i Konstytucja. Takze... bujaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Parada debili z Samoobrony ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 14:49 jesteś żałosny Odpowiedz Link Zgłoś
morning.calm Re: Parada debili z Samoobrony ... 05.11.06, 14:50 Wole byc zalosnym, anizeli polmozgiem oszolomionym propaganda sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Parada debili z Samoobrony ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 14:52 Może ja mam pół, Ty nie masz w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
morning.calm Re: Parada debili z Samoobrony ... 05.11.06, 14:57 Riposta na poziomie dziesiecioletniego dziecka. Koncze juz z Toba ta "dyskusje", bo musialbym sie polozyc na podlodze, zeby zrownac sie z Twoim poziomem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Parada debili z Samoobrony ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 14:58 wyższa forma inteligencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Parada debili z Samoobrony ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 16:06 Stefanie oni niestety tak mają - kto nie przyjmuje ich jedynie słusznych poglądów ten debil, ciemnota i ogólne zacofanie... Tacy już są wiecznie przegrani flustraci i POpaprańcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Parada debili z Samoobrony ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 16:26 Panie Tomaszu! Jeżeli to Pański post, to jako (również) nauczyciel (choć akademicki) i zdeklarowany liberał muszę niestety zaprotestować przeciwko nazywaniu ludzi "debilami". Jak na nauczyciela LO postępuje Pan moim zdaniem nieetycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: Parada debili z Samoobrony ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 16:41 Dokładnie - to jest taki niby nauczyciel , dzięki którym nasze szkoły wyglądają jak wyglądają... A swoją drogą kuratorium powinno się zająć przypadkiem tego pana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyPOparaniec Re: Parada debili z Samoobrony ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:25 Popieram w 100%. A nad tytułem wątku to ciekawe ile zajęło mu myślenie, gratulacje. AntyPOparaniec Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Parada debili z Samoobrony ... 05.11.06, 17:30 Ciekawe ile się pan filmu zastanawiał nad wyborem pomiędzy PiS, a Samoobroną. Odpowiedz Link Zgłoś
morning.calm Re: Parada debili z Samoobrony ... 05.11.06, 18:35 Jak inaczej mozna nazwac skrajnie niewyksztalconych - w duzej czesci nawet bez matury -, nie majacych zadnego planu ani programu wyborczego, populistow, karierowiczow i krzykaczy, ludzi z wyrokami, ktorzy nic dobrego jeszcze dla Polski nie zrobili? "Niewyksztalciuchy"? "Niewyksztlaciuchy-slowonawiatr- rzucacze"? Dla mnie powyzsze stwierdzenia pasuje jak ulal. No chyba, ze Twoj swiatopoglad opierasz na innych wartosciach niz powszechny dobrobyt, a najlepsza forma walki o swoja racje jest palenie opon i blokowanie drog? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Parada debili z Samoobrony ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 18:40 Ciekawe po ilu fakultetach jest nasz jedyny, nieomylny "morning.calm". Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Parada debili z Samoobrony ... 05.11.06, 18:42 Typowe...jak się nie ma nic do powiedzenia, to zaczyna się osobiste ataki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz_jaskola Re: Parada debili z Samoobrony ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 01:50 Przykro mi. Po prostu nie zachowuję "poprawności" politycznej. I debila nazywam zupełnie prosto ... debilem. Ów debil jest dla mnie bardzo wszakże ważny. On pretenduje do wydawania moich i Waszych [Państwa jako Podatników] pieniędzy. Zatem każdy winien być czujny :). A czy Państwo powierzyliby chociaż 1 złotówkę temu młodemu, typowemu działaczowi Samoobrony? Hmmm?!?!? A przecież postępuję on zupełnie jak naczelny d........ warto zwrócić uwagę na jego pomysły druku pieniędzy z rezerwy rewaluacyjnej. I to także pieniądze [skąd innąd wirtualne] Wasze. Ja nie powierzyłbym przestępcom swoich pieniędzy. Hojarska, Bonda, Łyżwiński, Lepper - im byście powierzyli???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek Re: Parada debili z Samoobrony ... IP: 212.87.244.* 07.11.06, 01:59 Panie Jaskóła. Czego można się spodziewać,po takiej partii jak SO. Przecież tam wyrok goni wyrok. Pojęcie o świętych prawach ekonomii i rynku,nie sięga dalej niż hasło "Balcerowicz musi odejść".Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz_jaskola Re: Parada debili z Samoobrony ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 02:19 Panie Tadku, ale dlaczego owe prymitywne hasła ekonomii pługa sięgnęły tak głęboko w społeczeństwo? Dlaczego większa część społeczeństwa szanuje i wybiera takich ludzi jak ów młody działacz na swych reprezentantów? Czyż nie dajemy świadectwa, że daliśmy się My nazywani przez Nich "wykształciuchami" skolonizować? Czyż nie jest tak, że Atylla dominuje nad Rzymem? I kogo winimy? Rzym, czy Atyllę? Dla mnie odpowiedź jest prosta. Daliśmy się zmonopolizować, zakrzyczeć przez Debili ekonomicznych, Bandytów i przestępców, którzy w normalnym Państwie siedzieliby w więzieniu, a nie byli parlamentarzystami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proMemoria a złodziejom z PO takim jak Pyskorski,Shettyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 01:22 czy Herr Tusk byście powierzyli? Ja nie bo pamiętam ich słynne hasło wyborcze z pierwszej połowy lat 90-tych: KLD- Milion nowych miejsc pracy!!!" a skończyło się na milionach nowych AFER made in UD+KLD+UW+SdPR! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz_jaskola Re: Parada debili z Samoobrony ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 02:12 Zdecydowanie powinno zająć się mną Kuratorium Oświaty. Powinno się mnie wysłać na reedukację [debilowi z krótkiego spotu wytłumaczę, że chodzi o ponowną, poprawną edukację] do klasztoru Shaolin. Tam powinienem nauczyć się kung - fu. Po nabyciu tychże umiejętności powinienem zostać skierowany do szkoły pod specjalnym nadzorem - KUNFOTEKI. Tam wszyscy ćwiczylibyśmy Kung - a niektórzy również FU. Bylibyśmy przygotowywani do przyspieszonego kursu GROMU , czyli Giertycha Romana Oświatowego Modelu Umiejętnościowego. Tacy jak ja - bylibyśmy klasyfikatorami [znamy KUNG FU bo byliśmy w klasztorze ... swoją drogą minister Giertych także był w klasztorze i UPRAWIAŁ TAM SZTUKĘ KULCZYK FU, a klasztor nazywał Jasna Góra - tam również znają KUNG, ale nie FU jeno FUJ ... ] uczniów. Każdy uczeń używający np. sprzętu marki grundig zostanie reedukowany tak, aby w zgodzie z harmonią, KUNG FU i wszelkiej maści Nacjonalizmem – Debilizmem, używać tylko marki hmmm ..... unitra [już nie istnieje ...]. Kto by się nie podporządkowywał zaleceniom Naczelnej Rady KUNFOTEKI, dostawałby świadectwo pochodzenia od Małpy [darwinizm] – każdy pozytywnie weryfikowany uczeń mógłby natomiast z ulgą odetchnąć – otrzymywałby świadectwo potwierdzające pochodzenie od Adama i Ewy [sorry Adam i Ewa – Kreacjonizm ....]. I tylko pragnę zauważyć, że jednym z najbardziej skutecznych stylów walki nauczanych w klasztorze Shaolin jest styl .... małpy, jako najbardziej naturalny .... O kurcze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO Re: Parada debili z Samoobrony ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 18:36 Odpowiedz Link Zgłoś
prawicowiec2 Re: Parada debili z Samoobrony ... 07.11.06, 08:45 Sam powiedział że jakby miał okazje toby wszedł do Pisu. Ciekawe ilu takich mądrali jest w Waszych szeregach szanowni peowcy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewrrr Re: Parada debili z Samoobrony ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 10:25 :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popopo Re: Parada debili z Samoobrony ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 18:09 podbijam Odpowiedz Link Zgłoś