Dodaj do ulubionych

Parada debili z Samoobrony ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 11:52
video.interia.pl/obejrzyj,film,2201,sortuj,p,st,24H,pozycja,45,Karierowicz_Samoobrony
warto obejrzeć.
Obserwuj wątek
    • adrian_borys Re: Parada debili z Samoobrony ... 05.11.06, 12:11
      dobre! U nas też startują do rady miasta podobni ludzie, oszczędźmy tego naszej
      Częstochowie!
      • Gość: mlody Re: Parada debili z Samoobrony ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 12:43
        Kiedy bedzie parada "debili" z PO??
        • morning.calm Re: Parada debili z Samoobrony ... 05.11.06, 13:27
          Jak sie rozpocznie parada idiotow i debili z pisu.
      • Gość: Wlodek Re: Parada debili z Samoobrony ... IP: *.vf.shawcable.net 07.11.06, 20:28

adrian_borys napisał:

> dobre! U nas też startują do rady miasta podobni ludzie, oszczędźmy tego
        naszej Częstochowie!
        >
        Co do zyczenia, to nie mam sprzeciwow.
        Ale jest cos co zastanawia mnie w Twojej postawie mlodego polityka startujacego
        do wyborow.
        Ten DEBIL, to moze byc Twoj WYBORCA. On jest mlodym czlowiekiem, moze niezbyt
        wyksztalconym, byc moze z niewielkiej miejscowosci. Nie wykluczone, ze moze
        pojawic sie w Twoim okregu wyborczym, jako ...wyborca.
        Adrianie Bosrysiu [-sie[ czy nie zastanowilo Cie chocby przez chwile, ze WATEK
        zalozyl podobny DEBIL, ktory wysmiewa i wyzywa od DEBILI takiego samego jak i
        on??? Roznica miedzy nimi jest w papierze z napisem dyplom. Mentalnie nie ma
        zadnej. Tylko DEBIL MOZE POMIATAC innym czlowiekiem wywodzacym sie z tej samej
        grupy spolecznej.
        Tylko debilny maslany magister [taki co za maslo i jajka i punkty za
        pochodzenie] dostal dyplom moze innego czlowieka -nawet jesli on jest z
        Samoobrony wyzywac w ten sposob.
        Czy chcialbys, ze NAUCZYCIEL w LICEUM w ten sposob traktowal Twojego syna, czy
        corke tylko dla tego, ze przylapal je na niezbyt madrej wypowiedzi????
        Adrianie, to nie jest DOBRE, tO JEST TRAGICZNE, bo to glosi PUBLICZNIE
        licealny NAUCZYCIEL.
        Jesli tak zachowuje sie NAUCZYCIEL w szkole sredniej, to czego chcesz wymagac
        jako polityk i obywatel od mlodziezy???
        Inna sprawa jest to, ze DYREKCJA liceum im Traugutta toleruje obecnosc TAKIEGO
        nauczyciela, podobnie jak i KURATOR.

Nie jestem fanem Samoobrony, ale gdybym byl, to pierwsze co zrobilbym po takim
        czyms, to interweniowal we wladzach oswiatowych.
        Niedawno jakis chlopak agresywnie zachowal w stosunku do nauczycielki w
        gimnazjum.
        Nie sadzisz, Adrianie B. ze to mogl byc w jakims stopniu skutek i takich
        zachowan nauczycieli??? Moze on tez nie chcial, zeby go w szkole ktos wyzywal
        od DEBILI???
    • Gość: stefan Re: Parada debili z Samoobrony ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 14:41
      Młode wilczki z PO dajta se na wstrzymanie. Wszędzie Was pełno.
      • morning.calm Re: Parada debili z Samoobrony ... 05.11.06, 14:45
        Mozesz sobie tak mowic do swoich kolegow na podworku, a nie ani do mnie, ani do
        Pana Jaskoly, ktory podejrzewam, ze moglby byc Twoim ojcem.
        Kolejna sprawa nie jestem zwiazany z zadna partia i mam prawo do wyrazania
        swoich pogladow, jakiekolwiek by one nie byly, byle byly zgodne z prawem i
        Konstytucja.
        Takze... bujaj sie.
        • Gość: stefan Re: Parada debili z Samoobrony ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 14:49
          jesteś żałosny
          • morning.calm Re: Parada debili z Samoobrony ... 05.11.06, 14:50
            Wole byc zalosnym, anizeli polmozgiem oszolomionym propaganda sukcesu.
            • Gość: stefan Re: Parada debili z Samoobrony ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 14:52
              Może ja mam pół, Ty nie masz w ogóle.
              • morning.calm Re: Parada debili z Samoobrony ... 05.11.06, 14:57
                Riposta na poziomie dziesiecioletniego dziecka. Koncze juz z Toba
                ta "dyskusje", bo musialbym sie polozyc na podlodze, zeby zrownac sie z Twoim
                poziomem.
                • Gość: stefan Re: Parada debili z Samoobrony ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 14:58
                  wyższa forma inteligencji
                  • Gość: Andy Re: Parada debili z Samoobrony ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 16:06
                    Stefanie oni niestety tak mają - kto nie przyjmuje ich jedynie słusznych
                    poglądów ten debil, ciemnota i ogólne zacofanie...
                    Tacy już są wiecznie przegrani flustraci i POpaprańcy...
    • Gość: . Re: Parada debili z Samoobrony ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 16:26
      Panie Tomaszu!

Jeżeli to Pański post, to jako (również) nauczyciel (choć akademicki) i zdeklarowany liberał muszę niestety zaprotestować przeciwko nazywaniu ludzi "debilami". Jak na nauczyciela LO postępuje Pan moim zdaniem nieetycznie.
      • Gość: Edek Re: Parada debili z Samoobrony ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 16:41
        Dokładnie - to jest taki niby nauczyciel , dzięki którym nasze szkoły wyglądają
        jak wyglądają...
        A swoją drogą kuratorium powinno się zająć przypadkiem tego pana...
        • Gość: AntyPOparaniec Re: Parada debili z Samoobrony ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:25
          Popieram w 100%. A nad tytułem wątku to ciekawe ile zajęło mu myślenie,
          gratulacje.

AntyPOparaniec
          • diabel_piszczalka Re: Parada debili z Samoobrony ... 05.11.06, 17:30
            Ciekawe ile się pan filmu zastanawiał nad wyborem pomiędzy PiS, a Samoobroną.
            • morning.calm Re: Parada debili z Samoobrony ... 05.11.06, 18:35
              Jak inaczej mozna nazwac skrajnie niewyksztalconych - w duzej czesci nawet bez
              matury -, nie majacych zadnego planu ani programu wyborczego, populistow,
              karierowiczow i krzykaczy, ludzi z wyrokami, ktorzy nic dobrego jeszcze dla
              Polski nie zrobili? "Niewyksztalciuchy"? "Niewyksztlaciuchy-slowonawiatr-
              rzucacze"? Dla mnie powyzsze stwierdzenia pasuje jak ulal.
              No chyba, ze Twoj swiatopoglad opierasz na innych wartosciach niz powszechny
              dobrobyt, a najlepsza forma walki o swoja racje jest palenie opon i blokowanie
              drog?
              • Gość: Stefan Re: Parada debili z Samoobrony ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 18:40
                Ciekawe po ilu fakultetach jest nasz jedyny, nieomylny "morning.calm".
                • diabel_piszczalka Re: Parada debili z Samoobrony ... 05.11.06, 18:42
                  Typowe...jak się nie ma nic do powiedzenia, to zaczyna się osobiste ataki.
        • Gość: tomasz_jaskola Re: Parada debili z Samoobrony ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 01:50
          Przykro mi. Po prostu nie zachowuję "poprawności" politycznej. I debila nazywam
          zupełnie prosto ... debilem. Ów debil jest dla mnie bardzo wszakże ważny. On
          pretenduje do wydawania moich i Waszych [Państwa jako Podatników] pieniędzy.
          Zatem każdy winien być czujny :). A czy Państwo powierzyliby chociaż 1 złotówkę
          temu młodemu, typowemu działaczowi Samoobrony? Hmmm?!?!?
          A przecież postępuję on zupełnie jak naczelny d........ warto zwrócić uwagę na
          jego pomysły druku pieniędzy z rezerwy rewaluacyjnej. I to także pieniądze [skąd
          innąd wirtualne] Wasze. Ja nie powierzyłbym przestępcom swoich pieniędzy.
          Hojarska, Bonda, Łyżwiński, Lepper - im byście powierzyli????
          • Gość: Tadek Re: Parada debili z Samoobrony ... IP: 212.87.244.* 07.11.06, 01:59
            Panie Jaskóła.
            Czego można się spodziewać,po takiej partii jak SO.
            Przecież tam wyrok goni wyrok.
            Pojęcie o świętych prawach ekonomii i rynku,nie sięga dalej niż hasło
            "Balcerowicz musi odejść".Pozdrawiam.
            • Gość: tomasz_jaskola Re: Parada debili z Samoobrony ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 02:19
              Panie Tadku, ale dlaczego owe prymitywne hasła ekonomii pługa sięgnęły tak
              głęboko w społeczeństwo? Dlaczego większa część społeczeństwa szanuje i wybiera
              takich ludzi jak ów młody działacz na swych reprezentantów? Czyż nie dajemy
              świadectwa, że daliśmy się My nazywani przez Nich "wykształciuchami"
              skolonizować? Czyż nie jest tak, że Atylla dominuje nad Rzymem? I kogo winimy?
              Rzym, czy Atyllę? Dla mnie odpowiedź jest prosta. Daliśmy się zmonopolizować,
              zakrzyczeć przez Debili ekonomicznych, Bandytów i przestępców, którzy w
              normalnym Państwie siedzieliby w więzieniu, a nie byli parlamentarzystami!!!
          • Gość: proMemoria a złodziejom z PO takim jak Pyskorski,Shettyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 01:22
            czy Herr Tusk byście powierzyli? Ja nie bo pamiętam ich słynne hasło wyborcze z
            pierwszej połowy lat 90-tych: KLD- Milion nowych miejsc pracy!!!" a skończyło
            się na milionach nowych AFER made in UD+KLD+UW+SdPR!
        • Gość: tomasz_jaskola Re: Parada debili z Samoobrony ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 02:12
          Zdecydowanie powinno zająć się mną Kuratorium Oświaty. Powinno się mnie wysłać
          na reedukację [debilowi z krótkiego spotu wytłumaczę, że chodzi o ponowną,
          poprawną edukację] do klasztoru Shaolin. Tam powinienem nauczyć się kung - fu.
          Po nabyciu tychże umiejętności powinienem zostać skierowany do szkoły pod
          specjalnym nadzorem - KUNFOTEKI. Tam wszyscy ćwiczylibyśmy Kung - a niektórzy
          również FU. Bylibyśmy przygotowywani do przyspieszonego kursu GROMU , czyli
          Giertycha Romana Oświatowego Modelu Umiejętnościowego. Tacy jak ja - bylibyśmy
          klasyfikatorami [znamy KUNG FU bo byliśmy w klasztorze ... swoją drogą minister
          Giertych także był w klasztorze i UPRAWIAŁ TAM SZTUKĘ KULCZYK FU, a klasztor
          nazywał Jasna Góra - tam również znają KUNG, ale nie FU jeno FUJ ... ] uczniów.
          Każdy uczeń używający np. sprzętu marki grundig zostanie reedukowany tak, aby w
          zgodzie z harmonią, KUNG FU i wszelkiej maści Nacjonalizmem – Debilizmem, używać
          tylko marki hmmm ..... unitra [już nie istnieje ...]. Kto by się nie
          podporządkowywał zaleceniom Naczelnej Rady KUNFOTEKI, dostawałby świadectwo
          pochodzenia od Małpy [darwinizm] – każdy pozytywnie weryfikowany uczeń mógłby
          natomiast z ulgą odetchnąć – otrzymywałby świadectwo potwierdzające pochodzenie
          od Adama i Ewy [sorry Adam i Ewa – Kreacjonizm ....].

I tylko pragnę zauważyć, że jednym z najbardziej skutecznych stylów walki
          nauczanych w klasztorze Shaolin jest styl .... małpy, jako najbardziej naturalny
          .... O kurcze!
    • Gość: PO Re: Parada debili z Samoobrony ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 18:36
    • prawicowiec2 Re: Parada debili z Samoobrony ... 07.11.06, 08:45
      Sam powiedział że jakby miał okazje toby wszedł do Pisu. Ciekawe ilu takich
      mądrali jest w Waszych szeregach szanowni peowcy :)
    • Gość: ewrrr Re: Parada debili z Samoobrony ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 10:25
      :P
    • Gość: popopo Re: Parada debili z Samoobrony ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 18:09
      podbijam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka