Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 16:43 co sie dzieje; na linii VWA5 pracuja Chinczycy a raczej ucza sie szyc naszej poduszki czy nam tez przyjdzie pracowac za przyslowiowa miseczke ryżu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Re: Chinczycy w TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 16:59 wydaje mi sie ze to jakas delegacja.my tez pracowalismy w delegacji w Niemczech,może teraz oni.dzieje sie tak gdy ma byc linia do zabraniam,moze ta linia na ktorej pracuja pojedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Chinczycy w TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:11 hehe sory ale czy ty nie pracujesz za miseczke ryzu? dla mnie smoeszne pieniadze sie zarabia w tej firmie na wysokim poziomie dobre by to bylo jakby chinczycy pracowali w tym zakladzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joxkit Re: Chinczycy w TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:18 a ja sie dzisiaj dowiedziałem że zarabiam 2890zł brutto miesięcznie z wszystkimi dodatkami :0, chyba to ciut wiecej jak miseczka ryżu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to smutne Re: Chinczycy w TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:32 to sie ciesz bo ja połowe tego nie zarabiam a wykonuje to co ty,jestem pracownikiem trw od 4 lat.a moja wypłata w porównaniu do twojej i innych jest żałosna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joxkit Re: Chinczycy w TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 05:02 nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi, pracownicy z legionów wiedzą o co chodzi z obliczaniem tej płacy a ja jestem póki co zwykłym robolem:) ale się cieszę mimo to bo wiem że mógłbym za prace zwykłego fizola w innej firmie dostać naprawdę dużo mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Chinczycy w TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 09:44 No za tyle to miałbyś całkiem niezły transport ryżu ... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Chinczycy w TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 13:57 to sie ciesz bo mozesz miec mniej pewnie liderrr jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszczypliwy Re: Chinczycy w TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 23:20 nie chciało się nosić teczki, to teraz trzeba dźwigać skrzyneczki (B2, B3)... i nie narzekaj bo zarabiasz lepiej niż ludzie pracujący w Gommie, czy Sili... a jak Ci nie pasuje to jedź do Anglii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik trw Re: Chinczycy w TRW IP: *.cable.ubr01.mort.blueyonder.co.uk 09.11.06, 00:51 uszczypliwy Ty łosiu i debilu , gdyby miał okazje na pewno by wyjechał, a tak musi zapierd... za te kasę więc spójrz troche łaskawszym okiem na tych wszystkich rodaków, PS. zdeptałbym Cie tu gdybyś był, a nogę mam dużą, bo nie lubię takich baranów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Chinczycy w TRW IP: 212.160.86.* 09.11.06, 09:32 masz duza noge w przeciwienstwie do mozgu . Moze to tlumaczy glupia agresje a moze frustracja spowodowana oddaleniem od domu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to smutne Re: Chinczycy w TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 13:08 jesli to do mnie sie tyczyło to oczywiscie ze przy pierwszej lepszej okazji,pojade d Anglii.nie bede tu tak chyrac za 1.250zł(netto)i w swieta w dodatku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszczypliwy Re: Chinczycy w TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 13:14 zamiast w głowę to poszło Ci w stopę i stąd właśnie ten przejaw agresji i debilstwa, dlatego pracujesz fizycznie, a nie umysłowo. to tyle co mam do powiedzenia na Twój temat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vader Re: Chinczycy w TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 13:36 Mimo że pracujesz pewnie w biurze i zgarniasz sporo kasy to jesteś dla mnie brakującym ogniwem w teorii ewolucji oby ci się jeszcze nóżka nie podwinęła chłopcze bo różnie w życiu bywa wtedy nie będziesz taki "uszczypliwy" :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Chinczycy w TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 14:00 to niech zapierd..... przeciez to jego sprawa wazne ze nie kradnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik.... Chinczycy chca zabrac A5 do siebie .... IP: *.nso.pl 09.11.06, 18:31 tak ucza sie najpierw w biurze sie krecili co i jak sie robi a teraz ucza sie szyc bo z tego co slyszalam to chca przejac A5 do siebie za mise ryzu ja tam pracuje ,3 lata ico dalej praca sie zaonczy? maja nas za nic sprzedadza Nas za miske ryzutyle kazdy jest wart.... no oczywiscie nie to co dupowlazy ....)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Chinczycy chca zabrac A5 do siebie .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 07:23 miejmy swoje forum www.forumtrw.lud.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś