Dodaj do ulubionych

Wrona = Rozpondek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 08:47
Przeciez to jest to samo caly czas się wymieniaja stolkami, jak nie jeden
jest przezydentam to drugi i coz z tego wyszlo. Podpowiem wielkie nic dla nas
mieszkancow tego miasta.
Po prostu brak im wizji
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: Wrona = Rozpondek IP: 212.87.241.* 09.11.06, 08:59
      Do dexs : Jeśli uważasz że miasto i jego mieszkańcy nic nie zyskali to pewnie
      jesteś niewidomy .A jeśli sam masz jakąś wizję to powinieneś wystartować w
      wyborach ,wygrać je i pokazać co potrafisz .Wtedy zapewne Częstochowa
      przeżyłaby pełny rozkwit.Może nawet zostałaby stolicą...
      • Gość: ced Re: Wrona = Rozpondek IP: *.prenet.pl 09.11.06, 09:24
        Oczywiscie ze Rozpondek i Wrona to to samo ( to lata degeneracji miasta i
        zerowego pozyskiwania funduszy unijnych - za co byla odpowiedzialna
        Rozpondkowa ) Po prostu ONI JUZ BYLI I NIC NIE ZROBILI
        • Gość: AS Re: Wrona = Rozpondek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 09:27
          Towarzystwo wzajemnej adoracji ... nie ważne który wygra i to ten drugi będzie
          na wysokim stołku ...
          • Gość: sedka Re: Wrona = Rozpondek IP: *.prenet.pl 09.11.06, 09:31
            To po cholere Ci Podstarzali politycy pchaja sie do zloba przeciez w normalnym
            kraju ich czas by dawno minal.
            • Gość: AS Re: Wrona = Rozpondek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 09:34
              A co złe pensyjki mają??? Oni tylko miastem potrafią "zarządzać" ... :)))
              Żałosne ale prawdziwe ... Rozpondkowa działała przez pewien czas na WZ PCz
              jednak pewnie nie czuła się dobrze w roli wykładowcy ... to jednak nie to ...
              nie ma władzy, samochodu służbowego, kontaktów, adoratorów itd :))
          • Gość: martynka Re: Wrona = Rozpondek IP: *.prenet.pl 09.11.06, 09:33

Właśnie i to jest problem naszego miasta Cały czas tylko : WRONA, ROZPONDEK,
            GIZYNSKI i przynajmniej dobrze ze pokazali sie inni RACZEK i MATYJASZCZYK
            • Gość: AS Re: Wrona = Rozpondek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 09:40
              Nie do końca koleżanko. Te młode gnojki to marionetki starych grzybów. Zastanów
              sie ... jak to jest że taki np. Matyjaszczyk w tym wieku startuje na
              prezydenta ... to nie jedyny przykład w tym państwie ... mieliśmy już ministrów
              poniżej 30-tki. Kiedy oni się uczyli ... zdobywali doświadczenie itd. Ciekawe
              czy Ty czy ja ... zwykły człowiek z ulicy ... zaszłabyś tak szybko na takie
              stołki.

To są powiązania ... kontakty i układy
              Łebki to tylko odświeżenie dawnych układów ...
              Zresztą miałem kontakt z tymi młodymi politycznymi i powiem Ci że większość z
              nich naprawdę do nieczego się nie nadaje ... nadrabiają intelektualnym wyglądem
              i prezencją ... a pod spodem mały, zachowawczy człowiek taki sam jak stare
              grzyby

Dlatego ja na wybory nie chodzę i już ... krytykantem też nie jestem

• Gość: Darek Re: Wrona = Rozpondek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 09:32
      Racja . Czas na "stołkową" rewolucję!
      • Gość: A co Matyjaszczyku Re: Wrona = Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 09:46
        A co Matyjaszczyku zaśniła ci sie druga tura? Choćbyś nie wiem jakie tu głupoty wypisywał, to Rozpondkowej i Wronie do pięt nie dorastasz. Potrafisz tylko (i Twoi kumple) ubliżać ludziom, a na niczym sie nie znasz
        • Gość: Maaaaa Re: Wrona = Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 16:31
          Jesteś śmieszny. Twoja Rozpondkowa i Twój Wrona mieli już okazję do wykazania
          się. Razem rządzili tym miastem i szkoda, że nic dobrego dla nas z tego nie
          wyszło. Wszyscy moi znajomi wyjeżdżają z Częstochowy to jest dla mnie tragedia.
          Nie widzą tu dla siebie szans i możliwości. Nie wiem czy matyjaszczyk byłby
          dobrym prezydentem, nie znam go osobiście, ale przy najmniej wiem, że jeszcze
          nie miał okazji by pokazać na co go stać. Tymczasem zarówno Rozpondkowa jak i
          Wrona tę możliwość mieli. Jeżeli istnieje choć cień szansy na to, że coś w
          Częstochowie może się zmienić to ja chcę z tej szansy skorzystać. W przypadku
          Pana Wrony i Pani Rozpondkowej takiej szansy nie ma. Mamienie ludzi, że obaj
          kandydaci nie są ze sobą związani to zwykła kpina. Teraz niby ze sobą walczą, a
          po wyborach znów będą rządzili razem. Ciekawe co obiecała już Rozpondkowa
          Wronie, a Wrona jakie stołki już przyszykował dla ludzi Pani Rozpondkowej. Czy
          to ważne kto z nich wygra? I tak już teraz, przed wyborami, się ze sobą
          poukładali. Przykre, ale prawdziwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: baksi Re: Wrona = Rozpondek IP: *.prenet.pl 09.11.06, 10:04
      Jasne wypieprzyc starych prykow i basta
    • Gość: tomek Re: Wrona = Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 10:27
      Nie wiedzialem otym dzieki za informacje chyba rzeczywiscie trzeba przewietrzyc
      miejski ratusz
    • Gość: hippo Re: Wrona = Rozpondek=Farsa Wyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:19
      pis się niepopisał ,wystawiając tak smetną postać na fotel
      prezydenta.......zawiodłem się... i właściwie na nikogo nie oddam głosu,
      jesteśmy skazani dalej na stary układ ,tylko przetasowany, który dalej będzie
      hamulcowym rozwoju miasta i pomyślności Wszystkich mieszkańców!- a nie tylko
      ''wybranych i naszych''
      • Gość: garfield Re: Wrona = Rozpondek=Farsa Wyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 22:33
        Dajcie spokój rzeczywiscie caly czas pokazuja sie te stare baboki ktorych mam
        dosc
        • Gość: xcz Re: Wrona = Rozpondek=Farsa Wyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 23:10
          to się wyłącz
    • Gość: Ira Rozpondek współodpowiedzialna!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 01:50
      rozpondek tolerowała dzilalność kolegów Wrony którzy dziś siedząna ławie oskarżonych.
    • Gość: Iga Re: Wrona = Rozpondek IP: *.pcz.pl 10.11.06, 16:32
      Podbijam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka