Dodaj do ulubionych

"dekabryści sen się ziści"

IP: 217.153.246.* 09.11.06, 22:47
WITAM JESTEM KANDYDATEM PiS-u na radnego(zbieżność nazwisk z obecnym
prezydentem przypadkowa)
to moje hasło wyborcze, pragnę przywrócić dawną "świetność" :-)) ulicy
Dekabrystów z zachowaniem szczególnego bezpieczeństwa, pragnę aby wrócło
życie na Naszą ulicę. Trzeba dać mieszkańcom i studentom możliwość
spędzenia wolnego czasu. Ja osobiście nie lubię niezrozumiałych zakazów.
Ponieważ jestem z Tysiąclecia aby napić się piwa nie chcę jeździć do centrum.
Proszę o opinie i oczywiście o poparcie w wyborach Lista nr 4 poz 10
(ostatnia)
Piotr Wrona
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: "dekabryści sen się ziści" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 22:49
      Wrona ... jest tylko jedna
      • Gość: Wrona Piotr Re: "dekabryści sen się ziści" IP: 217.153.246.* 09.11.06, 22:59
        Jestem z PiS-u a nie ze wspólnoty
    • Gość: :] Re: "dekabryści sen się ziści" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 22:50
      to jakiś żart??
      a oprócz tego taniego,
      obrażającego inteligencję wyborców postulatu,
      masz jakieś inne??
      • Gość: Wrona Piotr Re: "dekabryści sen się ziści" IP: 217.153.246.* 09.11.06, 22:57
        tak dla Ciebie jest to może tani żart a dla ludzi, którzy mają tam lokale i z
        tego żyją brak koncesji to bankrutctwo

2)
        Darmowy internet dla mieszkańców miasta - jest to do zrobienia tak jak w
        Rzeszowie, sam płacę co miesiąc niezłe pieniąde a wolałbym je przeznaczyć na
        coś innego.
        Piotr Wrona
        • Gość: :] Re: "dekabryści sen się ziści" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 23:05
          > Trzeba dać mieszkańcom i studentom możliwość
          > spędzenia wolnego czasu. Ja osobiście nie lubię niezrozumiałych zakazów.
          > Ponieważ jestem z Tysiąclecia aby napić się piwa nie chcę jeździć do centrum.

to Twoje słowa, nie wspomniałeś nigdzie o pracy ludzi prowadzących lokale,
          przyznasz, że ton tej wypowiedzi jednoznacznie wskazuje na zabawę jako główny
          powód przywracania "świetności" dekabrystów

nie jestem zorientowana, więc proszę o odpowiedź,
          na jakiej zasadzie ten darmowy internet?
          • Gość: Wrona Piotr Re: "dekabryści sen się ziści" IP: 217.153.246.* 09.11.06, 23:15
            Urząd Miasta tworzy sieć radiową, z nadainikami i stacjami wzmacniającymi np.
            na szkołach, urzędach a nam tylko potrzebna jest karta wi-fi(wlan), nie jestem
            informatykiem ale to coś takiego, najważniejsze, że szkoły i urzędy i my mogą
            korzystać z neti i telefonu (przez internet) a to również oszczędności
            zapraszam do GW w Rzeszowie tam jest to lepiej opisane
            Piotr Wrona
            • Gość: erata Mrzonki panie Wrona -licha kiełbaska wyborcza !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 21:07
              technologia WiMax jest technologią bezprzewodową, to jest teraz kwestia
              zagospodarowania odpowiednich funduszy na przekażniki oraz urządzenia dostępowe.

Tu masz racje nie jesteś INFORMATYKIEM i nie masz zielonego pojęcie, że są to
              ukryte koszty !!!Infrastruktura kolego Wrona !!!!!
              Zatem jeżeli coś obiecujesz najpierw poznaj temat a potem rzucaj obietnice !!!
        • Gość: Oz Re: "dekabryści sen się ziści" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 23:13
          Kandydacie Wrona! Obiecajcie jeszcze, że sprowadzicie Twardowskiego na ziemię
          łamiąc tym samym czarnoksięskie praktyki-obietnice rodzimych przedwyborczych
          altruistów i społecznych dobroczyńców. Tymczasem przestańcie głosić utopijne
          poglądy , których realizacja was przerasta.
          • Gość: Wrona Piotr Re: "dekabryści sen się ziści" IP: 217.153.246.* 09.11.06, 23:17
            i tym sposobem u Nas zawsze się nie da, cała Częstochowa
            • Gość: Oz Re: "dekabryści sen się ziści" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 23:43
              Ależ da się! Wszystko się da! I tylko ten pomysł z ulicą dekabrystów był już
              tylokrotnie podejmowany przez różnorodnych kandydatów, że wygłaszany po raz enty
              urasta do rangi już nie tylko globalnego problemu miasta, ale bardziej jeszcze
              staje się sztandarowym hasłem wyborczym, którego zadaniem zdobycie głosów
              młodszej części wyborców.
              Co do bezpłatnego internetu - to, jak Piotr będzie dysponował szczegółami(miast
              ogólnikami)i będzie miał pewność, że jest to technicznie możliwe również u nas i
              przekona do tego pomysłu kogo trzeba, to jak sądzę Piotr może liczyć nie tylko
              na poparcie wielu osób, ale również na inną formę pomocy. Tymczasem jednak rad
              bym się zapoznać z innymi pomysłami kandydata Piotra, sam bowiem przyznać musi,
              że dwie zaprezentowane wyżej propozycje choćby nie wiem jak interesujące nie
              uczynią go jednak radnym.
              • Gość: uszczypliwy Re: "dekabryści sen się ziści" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 00:03
                dla mnie to marna prowokacja, a jeśli kandydat na radnego głosi takie postulaty
                związane z piciem piwa to jest on jeszcze dzieciakiem, więc niech zacznie się
                zastanawiać nad tym co głosi bo do realizacji planów to mu jeszcze daleko...
    • Gość: hj spadaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 00:44
      nikt na Dekabrystów nie chce mordowni
      • Gość: m sam spadaj IP: *.prenet.pl 10.11.06, 10:19
        nikt na Dekabrystow nei chce pustych blaszakow w ktorych sie chleje denaturat.

Ale na PISuara i tak nie zaglosuje.
    • Gość: ? Re: "dekabryści sen się ziści" IP: 212.87.241.* 11.11.06, 20:17
      Do WRONY PIOTRA : Gdybyś mieszkał w okolicy pawilonów na Dekabrystów tak jak
      ja,szybko odechciałoby Ci się przywracać tę "świetność". Rycząca,pijana
      dzicz ,bójki,rozbijanie szyb wystawowych ,zarzygane chodniki,parki uprawiające
      sex po kątach,okradane sklepy,podpalane samochody,dzwonienie domofonami w
      środku nocy, połamane drzewa,to wszystko elementy tej "świetności".Dziękuję ale
      przez lata całe już to miałem.To wystarczający powód aby na Ciebie nie głosować.
      • Gość: bono Re: "dekabryści sen się ziści" IP: 80.54.171.* 11.11.06, 20:27
        do ?
        ja tez tam mieszkam i nic takiego nie widziałem. Poważnie?
        • std20045 Re: "dekabryści sen się ziści" 11.11.06, 20:53
          :) Gdybys byl z innej partii to mialbys najwieksze u Mnie szanse na poparcie ,
          ale jesli chodzi o PIS to przykro mi bardzo, ta partia jak narazie na 100 dni
          rzadów zrobila niewiele albo i za duzo , na ponad 200 postulatow spelnila okolo
          20 bardzo slabo ale nikt nie wspomnial ze wciagu tych kilkunastu dni
          zrujnowala to co przez 8 lat budowal (staral) sie budowac byly
          prezydent/rzad : "popsula" stosunki z rosjanami , niemcami i amerykanami ;;;;
          czy zostal nam jeszcze ktos ?? nie wiem , dla mnie temat polityki to temat
          zamkniety i nie mam zamiaru sie wiecej wypowiadac , boz to stracony tylko czas:
          (((
        • Gość: ? Re: "dekabryści sen się ziści" IP: 212.87.241.* 11.11.06, 21:50
          Do bono: To chyba jesteś ślepy ,albo kłamiesz.
    • Gość: erat Wrona puste farmazony ????!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 21:03
      Panie Wrona szcze obietnice i puste słowa, Internet za darmo ???? Proceduralnie
      jest to nie do przeszkoczenia. Zaznacz, że w wybranych punktach ale to już
      obiecuje PO zatem im bardziej wierze.
      Po drugie panie Wrona patrząc na intensywne i chamskie twoje wieszanie plakatów
      na innych to już mam uczucia mieszane co do twoich czystych zamiarów. Ciśnie
      się jedne spostrzeżenie ..po trupach do ...koryta panie Wrona ?

Trzecia sprawa tu mogę pomylić Ciebie z Twoim bratem, który o ironio startuje z
      przeciwnej opcji (PO -Przemek Wrona) studia też nie szły płynnie, jakieś
      powtarzanie roku, skreślenie z listy, ponowna reaktywacja. Zatem jak ma się to
      do Twoich kompetencji ????
      By to nie wyszło na zasadzie radny bezradny
      • Gość: donkichot Re: Wrona puste farmazony ????!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 21:06
        lol :)
    • Gość: asd Re: "dekabryści sen się ziści" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 21:11
      Kiedyś była "kiełbasa wyborcza", a teraz dzięki Wronie II mamy "piwo wyborcze".
    • 0rapa Re: "dekabryści sen się ziści" 11.11.06, 22:08
      już jeden Wrona się dobierał do tej ulicy i nic dobrego z tego nie ma

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka