Dodaj do ulubionych

dobry dermatolog?

IP: 80.54.173.* 12.11.06, 19:29
Doradźcie dobrego dermatologa, pliz;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Wielki Wodz Re: dobry dermatolog? IP: *.inds.pl 12.11.06, 20:03
      Podobno jakiś czarny jest dobry - nie znam go z imienia i nazwiska ale sobie go
      chwala ludzie. Moze ktoś napisze ci tu o nim.
      • Gość: franek Re: dobry dermatolog? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 20:43
        Też słyszałem doktor El Nur Rashid chyba coś takiego pracuje (albo pracował) w
        przychodni na Orkana a gdzie prywatnie to nie wiem.A czarno to macie w mózgu
        Wodzu - białasie. Ja polecam panią Kingę Nicer w pawilonach na Dekabrystów ma
        gabinet z mężem. Idź i się nie bój będzie dobrze :)
        • Gość: klif76 Re: dobry dermatolog? IP: *.realestate.net.pl 12.11.06, 21:13
          skutecznym dermatologiem jest p.dr.paluch która pracuje chyba na tysiącleciu,
          albo na barbary
          • Gość: xxx Re: dobry dermatolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 10:39
            Ja byłam u dr n. med. Barbary Filipowskiej z kliniki zabrzańskiej.Bardzo mi
            pomogła.034/ 3658 076
            • Gość: Gość Re: dobry dermatolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 10:59
              El Nur Rashid przyjmuje w przychodni na Zana 6. pon-czw 8-14, w piątki od 12- 18,
              rej. tel od godz 8.00, 034-364-02-57; 034-364-07-61. Prywatnie przyjmuje gdzieś
              na Dekabrystów, ale nie wiem dokladnie gdzie, moze panie w rejestracji wiedza.
    • Gość: kasia Re: dobry dermatolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 11:12
      Mnie pomogła Dr Magdziarz-Orlitz przyjmuje w Solmedzie na Botanicznej
    • Gość: wyleczony Re: dobry dermatolog? IP: 80.54.173.* 14.11.06, 12:38
      z tego co pamiętam El nur prywatnie przyjmował(nie wiem czy nadal)w budynku nad
      dyskotieką porter eeh,ale w moim przypadku diagnoza trwała bardzo długo,a
      leczenie po kilku miesiącach nieskuteczne.Udałem się więc do Łodzi do
      niejakiego prof.Kaszuby z Akademii Medycznej(przyjmuje w klinice ,w którejś z
      bram od ul.Piotrkowskij),diagnoza po kilku minutach obserwacji ,leczenie około
      tygodnia,tym razem skuteczne,szczerze polecam...
    • filoon4 Re: dobry dermatolog? 14.11.06, 12:59
      Dr Strupek, Ogrodowa 7/21
      • Gość: aga Re: dobry dermatolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 14:16
        ja polecam panią doktor Annę Posiłę,przyjmuje w Rędzinach na ul.działkowiczów
        Trafiłam do niej po trzech innych lekarzach,którzy zrobili mi lekka krzywdę:(
        Poza tym przyjmuje tez prywatnie gdzieś na ul.Nowowiejskiego
    • la_rosa Re: dobry dermatolog? 14.11.06, 14:23
      Dr El Nur Rashid przyjmuje też w przychodni Budowlanka na Niepodległości 32
      (obok zajezdni tramwajowej), ale nie pamiętam w jakie dni. Najlepiej zadzwoń do
      rejestracji i zapytaj. Nr tel. 363-32-87. Lekarz godny polecenia, nie spotkałam
      do tej pory nikogo kto by na niego narzekał.
      Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
      • Gość: helpmi Re: dobry dermatolog? IP: 80.51.254.* 14.11.06, 14:24
        dermatolog zajmuje się sprawą nadmiernego wydzielania potu przez gruczoły ?
        problem mam z tym jak cholera ale od ładnych paru lat to ukrywam. mial ktos
        moze podobny problem ?pliz,help....
        • Gość: wwwww Re: dobry dermatolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 18:00
          Zgłos się do Solmedu. Lecza nadpotliwość skutecznie botoxem.
        • Gość: porada Re: dobry dermatolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 21:41
          Doraźnie pomaga Etiaxil, do kupienia w aptece (zawiera chlorek glinu).
          • Gość: gość Re: dobry dermatolog? IP: 80.54.173.* 15.11.06, 15:33
            zgadzam się co do nadpotliwości!!!!skuteczny okaże się tylko botox,ale nie
            jest to najtańsza impreza.Ja płaciłem około 1500zł dwa lata temu,nie wiem jak
            teraz.Jedna uwaga,po pierwszym zabiegu(wszczepieniu)nie pociłem się wogóle!!!
            przez mniej więcej 10 miesięcy i tak też mnie przestrzegano przed
            zabiegiem,więc należy powtórzyć jeszcze raz ,a czasem i dwa,chociaż ja
            zrezygnhjowaqłem z drugiego podejścia i poćę sie o wiele mniej i
            rzadziej....polecam...
            • Gość: helpmi Re: dobry dermatolog? IP: 80.51.254.* 15.11.06, 15:59
              najpierw zastosuje antidral, poczytałem trochę o tym - wszczepianie jakiejś
              chemii zostawie jako ostateczność...oni to wszczepiają w stopy i dłonie
              również ?
              • Gość: www Re: dobry dermatolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:30
                tak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka