Gość: wstydliwy IP: 80.54.173.* 12.11.06, 19:29 Doradźcie dobrego dermatologa, pliz;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wielki Wodz Re: dobry dermatolog? IP: *.inds.pl 12.11.06, 20:03 Podobno jakiś czarny jest dobry - nie znam go z imienia i nazwiska ale sobie go chwala ludzie. Moze ktoś napisze ci tu o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: dobry dermatolog? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 20:43 Też słyszałem doktor El Nur Rashid chyba coś takiego pracuje (albo pracował) w przychodni na Orkana a gdzie prywatnie to nie wiem.A czarno to macie w mózgu Wodzu - białasie. Ja polecam panią Kingę Nicer w pawilonach na Dekabrystów ma gabinet z mężem. Idź i się nie bój będzie dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klif76 Re: dobry dermatolog? IP: *.realestate.net.pl 12.11.06, 21:13 skutecznym dermatologiem jest p.dr.paluch która pracuje chyba na tysiącleciu, albo na barbary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: dobry dermatolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 10:39 Ja byłam u dr n. med. Barbary Filipowskiej z kliniki zabrzańskiej.Bardzo mi pomogła.034/ 3658 076 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: dobry dermatolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 10:59 El Nur Rashid przyjmuje w przychodni na Zana 6. pon-czw 8-14, w piątki od 12- 18, rej. tel od godz 8.00, 034-364-02-57; 034-364-07-61. Prywatnie przyjmuje gdzieś na Dekabrystów, ale nie wiem dokladnie gdzie, moze panie w rejestracji wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: dobry dermatolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 11:12 Mnie pomogła Dr Magdziarz-Orlitz przyjmuje w Solmedzie na Botanicznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyleczony Re: dobry dermatolog? IP: 80.54.173.* 14.11.06, 12:38 z tego co pamiętam El nur prywatnie przyjmował(nie wiem czy nadal)w budynku nad dyskotieką porter eeh,ale w moim przypadku diagnoza trwała bardzo długo,a leczenie po kilku miesiącach nieskuteczne.Udałem się więc do Łodzi do niejakiego prof.Kaszuby z Akademii Medycznej(przyjmuje w klinice ,w którejś z bram od ul.Piotrkowskij),diagnoza po kilku minutach obserwacji ,leczenie około tygodnia,tym razem skuteczne,szczerze polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dobry dermatolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 14:16 ja polecam panią doktor Annę Posiłę,przyjmuje w Rędzinach na ul.działkowiczów Trafiłam do niej po trzech innych lekarzach,którzy zrobili mi lekka krzywdę:( Poza tym przyjmuje tez prywatnie gdzieś na ul.Nowowiejskiego Odpowiedz Link Zgłoś
la_rosa Re: dobry dermatolog? 14.11.06, 14:23 Dr El Nur Rashid przyjmuje też w przychodni Budowlanka na Niepodległości 32 (obok zajezdni tramwajowej), ale nie pamiętam w jakie dni. Najlepiej zadzwoń do rejestracji i zapytaj. Nr tel. 363-32-87. Lekarz godny polecenia, nie spotkałam do tej pory nikogo kto by na niego narzekał. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helpmi Re: dobry dermatolog? IP: 80.51.254.* 14.11.06, 14:24 dermatolog zajmuje się sprawą nadmiernego wydzielania potu przez gruczoły ? problem mam z tym jak cholera ale od ładnych paru lat to ukrywam. mial ktos moze podobny problem ?pliz,help.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwwww Re: dobry dermatolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 18:00 Zgłos się do Solmedu. Lecza nadpotliwość skutecznie botoxem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porada Re: dobry dermatolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 21:41 Doraźnie pomaga Etiaxil, do kupienia w aptece (zawiera chlorek glinu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobry dermatolog? IP: 80.54.173.* 15.11.06, 15:33 zgadzam się co do nadpotliwości!!!!skuteczny okaże się tylko botox,ale nie jest to najtańsza impreza.Ja płaciłem około 1500zł dwa lata temu,nie wiem jak teraz.Jedna uwaga,po pierwszym zabiegu(wszczepieniu)nie pociłem się wogóle!!! przez mniej więcej 10 miesięcy i tak też mnie przestrzegano przed zabiegiem,więc należy powtórzyć jeszcze raz ,a czasem i dwa,chociaż ja zrezygnhjowaqłem z drugiego podejścia i poćę sie o wiele mniej i rzadziej....polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helpmi Re: dobry dermatolog? IP: 80.51.254.* 15.11.06, 15:59 najpierw zastosuje antidral, poczytałem trochę o tym - wszczepianie jakiejś chemii zostawie jako ostateczność...oni to wszczepiają w stopy i dłonie również ? Odpowiedz Link Zgłoś