Dodaj do ulubionych

Blachownia - Nowak na Burmistrza

• Gość: majkel Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: 217.153.246.* 24.11.06, 19:23
      mam nadzieje że lud Blachowni dobrze pomyśli i nie da się nabrać na bajki jakie
      proponuje pan N
      Widać, że pan N ma wielu zwolenników piszących na forum(tylko czemu powtarzaja
      sie te sam IP, czy to zbieg okoliczności?)
      Niestety jak widac pan nowak nie moze liczyć na głosy wszystkich osób piszących
      przychylnie na jego temat np.strażak sam pisał że będzie głosował na p.Rozpondek
      mieszka w częstochowie ba nawet sam pan N z rodzinką nie może na siebie
      zagłosowac bo mieszka w Częstochowie
      Jego szanse widze marnie!!
      • Gość: Asia Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: *.eranet.pl 24.11.06, 19:29
        Zgadza się ciągle te same osoby toczęce zaciekłe pyskówki!Nawet ja dałam się w
        to wciągnąć!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: strażak Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 19:45
        Z ip bym nie przesadzał. IP zwolenników pana W też tez się powtarzają na
        przykład eranet :-). Jak pisałem wcześniej gw podaje tylko trzy człony ip co
        oznacza że w czwartym może mieścić się 255 sieci a w każdej z nich praktycznie
        dowolna ilość użytkowników :-).
        Fakt że ja się tylko przyglądam i nie nazwał bym (poza niektórymi wypowiedziami
        niestety najczęściej wyborów pana W) tych rozmów pyskówkami :-).
        To co się dzieje w tematach pan W vs pani R to są pyskówki :-(.
        Poza tym piszący na tym forum to garstka osób.
        Zdecyduja ludzie nie odwiedzający forum gazety :-).
        • Gość: artur Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: 217.153.246.* 24.11.06, 20:03
          masz racje straŻak na forum udziela sie garstka osób a wiekszość osób która
          weżmie udział w wyborach w niedziele nie wie co to jest forum Częstochowa na
          gazeta.pl
          • Gość: roni Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: 212.160.86.* 24.11.06, 21:27
            Jaki jest szczyt zakłamania ?
            Otóż taki że Walaszczyk deklarował wszem i wobec iż z powodu żałoby narodowej
            zaprzestaje kampani a dzisiaj jego ludzie w godzinach wieczornych pod plusem
            roznosili gazetkę reklamową "ich troje" na czele z Walaszczykiem.
            Jedna wielka obłuda.
      • Gość: RED Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: 83.16.17.* 24.11.06, 21:59
        "Lud Blachowni" dobrze pomyślał i w niedziele wybierze Nowaka.
      • Gość: Artur Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 22:34
        U mnie ma 4 głosy i u mojej znajomej 3:)
        To nasze rodziny - wyjaśniam:)
        • Gość: józef Walaszczyk na Burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 22:36
          U mnie ma 6 głosów(rodzina wielodzietna), u bracików i siory 15, a usąsiadów
          nawet nie wspomnę. Oczywiście WALASZCZYK.
          • Gość: RED Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: 83.16.17.* 24.11.06, 22:45
            Wszystko to mało..
          • Gość: Artur Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 22:45
            Nie zrozumiałeś mnie.
            Chodzi o to, że 7 głosów z jednego IP, a nie jeden głos z kilku:)
            Ale nieważne.
            Tak sobie myślę, że może lepiej żeby Walaszczyk wygrał?
            Może Blachownia musi osiągnąć dno?
            Przekroczyć Rubikon.
            Spalić jak feniks, żeby mogła się odrodzić w nowej jakości??
            Moi przyjaciele wybierają się za granicę.
            Nie na stałe.
            Na kilka lat...
            No, może na kilkanaście:):(
            Ja tu jestem zasiedziały, ale profilaktycznie uczę moje przedszkolne dzieci
            angielskiego...
          • Gość: nielubiewyborow Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: 80.48.157.* 24.11.06, 22:46
            Walaszczyk przegiął ostatecznie najpierw odmawiał debaty bo nie miał nic do
            powiedzenia mądrego, potem pomogła mu tragedia w Halembie by uniknąć
            konfrontacji, a w piątek wieczorem jego ludzie roznosili szmatławiec o nazwie
            Sito w całości poświęcony krytyce Nowaka po całej blachowni i jutro podczas
            ciszy wyborczej wyborcy będą mogli sobie poczytać co nieco. brudna gra!
    • Gość: nielubiewyborow Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: 80.48.157.* 24.11.06, 22:46
      Walaszczyk przegiął ostatecznie najpierw odmawiał debaty bo nie miał nic do
      powiedzenia mądrego, potem pomogła mu tragedia w Halembie by uniknąć
      konfrontacji, a w piątek wieczorem jego ludzie roznosili szmatławiec o nazwie
      Sito w całości poświęcony krytyce Nowaka po całej blachowni i jutro podczas
      ciszy wyborczej wyborcy będą mogli sobie poczytać co nieco. brudna gra!
      • Gość: RED Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: 83.16.17.* 24.11.06, 22:50
        Jeśli sie nie ma KOMPLETNIE nic do zaoferowania - jak Pan W., to trzeba
        obrzydzić konkurenta. I to jest JEDYNA metoda prowadzenia kampanii wyborczej
        Walaszczyka. Ale z tego co wiem, ludzie nie bardzo dają sie już nabierać na
        takie sztuczki..
    • Gość: Artur Zamieszczajcie wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 15:46
      Jak możecie, to zamieśćcie wyniki ze swoich obwodów.
      Druga tura jest bardzo łatwa do policzenia.
      Myślę, że około 22:00 już powinny być.
      Będziemy znali szybciutko wynik wyborów.
      • Gość: darek Re: Zamieszczajcie wyniki IP: 212.160.86.* 25.11.06, 19:55
        Przede wszystkim jutro trzeba iść do urn by coś mogło zmienić się na lepsze.
        • Gość: RED Re: Zamieszczajcie wyniki IP: 83.16.17.* 25.11.06, 22:50
          No to do urn!I na Nowaka!
          • Gość: jacek Re: Zamieszczajcie wyniki IP: 212.160.86.* 26.11.06, 00:20
            Zgadzam się z powyższym.Będe głosował za kompetencją i człowiekiem spoza
            układów.Idę głosować na Nowaka
    • aureliano4 Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza 26.11.06, 00:21
      Proszę natychmiast usunąć ten wątek ponieważ od 20 minut łamie ciszę wyborczą.
      • Gość: ania Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 09:26
        Byłam już na wyborach. Zagłosowałam razem z synem na Nowaka.
        • Gość: benek Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: 212.160.86.* 26.11.06, 13:07
          pogoda ładna więc frekwencja powinna być dobra
      • Gość: PanXYZ Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 14:12
        >Autor: aureliano4
        >Proszę natychmiast usunąć ten wątek ponieważ od 20 minut łamie ciszę wyborczą.
        Cisza Kolego to jest od godz. 0.00 dnia 25.11.2006
    • Gość: :) Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: 212.160.86.* 26.11.06, 20:44
      No to mamy Burmistrza Nowaka
      • Gość: RED Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: 83.16.17.* 26.11.06, 20:53
        To pewne?
        • Gość: Gosia Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 20:59
          Wygrał Nowak we wszystkich okręgach z wyjątkiem Cisia! wieści jeszcze
          nieoficjalne, ale za to z dwóch niezaleznych źródeł.
          • Gość: RED Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: 83.16.17.* 26.11.06, 21:01
            Dzięki! GRATULACJE DLA PANA NOWAKA!!
            • Gość: Gosia Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:06
              Nie ma za co :) To jednak nie jesteś Nowakiem? :) Artur też nie, bo usypia
              właśnie dzieci... Strażak? Pisał, że głosuje w Częstochowie, a Nowak przecież
              mieszka w obrębie miasta Częstochowy... Tak sobie spekuluję :)
              • Gość: RED Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: 83.16.17.* 26.11.06, 21:08
                Nowak naprawdę tutaj nie pisał.. A ja ujawniłem sie w czwartek...
              • Gość: strażak Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 22:45
                Ja też nie pan N.
                Ale gratuluję wygranej. Właśnie wyszperałem w necie takie info:
                blachownia.bip.info.pl/dokument.php?iddok=524&idmp=21&r=r
            • Gość: PanXYZ Wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:07
              Wyniki Z OSP Blachownia
              Nowak 407
              Walaszczyk 245

• Gość: Gosia Re: Wyniki - Łojki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:09
                Nowak wygrał chyba 8 głosami przewagi
              • Gość: 123 Re: Wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 23:34
                Nowak burmistrzem
                źródło blachownia.com
    • Gość: Artur Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:21
      Zdzisław Nowak wygrał!
      Znaczyt sie, jest nadzieja.
      Życzę powodzenia, Panie Burmistrzu!
      • Gość: RED Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: 83.16.17.* 26.11.06, 21:37
        BLACHOWNI GRATULUJEMY BURMISTRZA!!
    • Gość: xxx Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: 80.48.49.* 26.11.06, 21:32
      BRAWO!!!! Wygrał ten co może zrobić dużo! Dużo , bo obiecał!
      • Gość: gość Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.06, 00:48
        Uznanie dla mieszkańców Blachowni za trafny wybór. Nie znamy p. Nowaka - możemy
        Mu zaufać. Znamy natomiast jego kontrkandydata, nic nie zrobił a miał wielką
        szansę jako przewodniczący - wręcz odwrotnie - wetował wszystko dot. rozwoju
        gminy, podobnie jak jego kolega Kożuch, który zadłużył gminę.
      • Gość: strażak Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 08:18
        A tu oficjalne wyniki.
        wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/wynikiWbp2Tura.html?id=240401
      • Gość: stefan Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 08:41
        Obiecanki - cacanki, a.........okaże się po 4 latach, obym się mylił. Mimo
        wszystko gratulacje !!!
    • Gość: Artur Nowak Burmistrzem - żałoba trwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 14:59
      www.miroslaw-walaszczyk.info/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka