Gość: majkel Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: 217.153.246.* 24.11.06, 19:23 mam nadzieje że lud Blachowni dobrze pomyśli i nie da się nabrać na bajki jakie proponuje pan N Widać, że pan N ma wielu zwolenników piszących na forum(tylko czemu powtarzaja sie te sam IP, czy to zbieg okoliczności?) Niestety jak widac pan nowak nie moze liczyć na głosy wszystkich osób piszących przychylnie na jego temat np.strażak sam pisał że będzie głosował na p.Rozpondek mieszka w częstochowie ba nawet sam pan N z rodzinką nie może na siebie zagłosowac bo mieszka w Częstochowie Jego szanse widze marnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: *.eranet.pl 24.11.06, 19:29 Zgadza się ciągle te same osoby toczęce zaciekłe pyskówki!Nawet ja dałam się w to wciągnąć!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strażak Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 19:45 Z ip bym nie przesadzał. IP zwolenników pana W też tez się powtarzają na przykład eranet :-). Jak pisałem wcześniej gw podaje tylko trzy człony ip co oznacza że w czwartym może mieścić się 255 sieci a w każdej z nich praktycznie dowolna ilość użytkowników :-). Fakt że ja się tylko przyglądam i nie nazwał bym (poza niektórymi wypowiedziami niestety najczęściej wyborów pana W) tych rozmów pyskówkami :-). To co się dzieje w tematach pan W vs pani R to są pyskówki :-(. Poza tym piszący na tym forum to garstka osób. Zdecyduja ludzie nie odwiedzający forum gazety :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: 217.153.246.* 24.11.06, 20:03 masz racje straŻak na forum udziela sie garstka osób a wiekszość osób która weżmie udział w wyborach w niedziele nie wie co to jest forum Częstochowa na gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roni Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: 212.160.86.* 24.11.06, 21:27 Jaki jest szczyt zakłamania ? Otóż taki że Walaszczyk deklarował wszem i wobec iż z powodu żałoby narodowej zaprzestaje kampani a dzisiaj jego ludzie w godzinach wieczornych pod plusem roznosili gazetkę reklamową "ich troje" na czele z Walaszczykiem. Jedna wielka obłuda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RED Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: 83.16.17.* 24.11.06, 21:59 "Lud Blachowni" dobrze pomyślał i w niedziele wybierze Nowaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 22:34 U mnie ma 4 głosy i u mojej znajomej 3:) To nasze rodziny - wyjaśniam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józef Walaszczyk na Burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 22:36 U mnie ma 6 głosów(rodzina wielodzietna), u bracików i siory 15, a usąsiadów nawet nie wspomnę. Oczywiście WALASZCZYK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RED Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: 83.16.17.* 24.11.06, 22:45 Wszystko to mało.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 22:45 Nie zrozumiałeś mnie. Chodzi o to, że 7 głosów z jednego IP, a nie jeden głos z kilku:) Ale nieważne. Tak sobie myślę, że może lepiej żeby Walaszczyk wygrał? Może Blachownia musi osiągnąć dno? Przekroczyć Rubikon. Spalić jak feniks, żeby mogła się odrodzić w nowej jakości?? Moi przyjaciele wybierają się za granicę. Nie na stałe. Na kilka lat... No, może na kilkanaście:):( Ja tu jestem zasiedziały, ale profilaktycznie uczę moje przedszkolne dzieci angielskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nielubiewyborow Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: 80.48.157.* 24.11.06, 22:46 Walaszczyk przegiął ostatecznie najpierw odmawiał debaty bo nie miał nic do powiedzenia mądrego, potem pomogła mu tragedia w Halembie by uniknąć konfrontacji, a w piątek wieczorem jego ludzie roznosili szmatławiec o nazwie Sito w całości poświęcony krytyce Nowaka po całej blachowni i jutro podczas ciszy wyborczej wyborcy będą mogli sobie poczytać co nieco. brudna gra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nielubiewyborow Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: 80.48.157.* 24.11.06, 22:46 Walaszczyk przegiął ostatecznie najpierw odmawiał debaty bo nie miał nic do powiedzenia mądrego, potem pomogła mu tragedia w Halembie by uniknąć konfrontacji, a w piątek wieczorem jego ludzie roznosili szmatławiec o nazwie Sito w całości poświęcony krytyce Nowaka po całej blachowni i jutro podczas ciszy wyborczej wyborcy będą mogli sobie poczytać co nieco. brudna gra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RED Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: 83.16.17.* 24.11.06, 22:50 Jeśli sie nie ma KOMPLETNIE nic do zaoferowania - jak Pan W., to trzeba obrzydzić konkurenta. I to jest JEDYNA metoda prowadzenia kampanii wyborczej Walaszczyka. Ale z tego co wiem, ludzie nie bardzo dają sie już nabierać na takie sztuczki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Zamieszczajcie wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 15:46 Jak możecie, to zamieśćcie wyniki ze swoich obwodów. Druga tura jest bardzo łatwa do policzenia. Myślę, że około 22:00 już powinny być. Będziemy znali szybciutko wynik wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Zamieszczajcie wyniki IP: 212.160.86.* 25.11.06, 19:55 Przede wszystkim jutro trzeba iść do urn by coś mogło zmienić się na lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RED Re: Zamieszczajcie wyniki IP: 83.16.17.* 25.11.06, 22:50 No to do urn!I na Nowaka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Zamieszczajcie wyniki IP: 212.160.86.* 26.11.06, 00:20 Zgadzam się z powyższym.Będe głosował za kompetencją i człowiekiem spoza układów.Idę głosować na Nowaka Odpowiedz Link Zgłoś
aureliano4 Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza 26.11.06, 00:21 Proszę natychmiast usunąć ten wątek ponieważ od 20 minut łamie ciszę wyborczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 09:26 Byłam już na wyborach. Zagłosowałam razem z synem na Nowaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: 212.160.86.* 26.11.06, 13:07 pogoda ładna więc frekwencja powinna być dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PanXYZ Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 14:12 >Autor: aureliano4 >Proszę natychmiast usunąć ten wątek ponieważ od 20 minut łamie ciszę wyborczą. Cisza Kolego to jest od godz. 0.00 dnia 25.11.2006 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: 212.160.86.* 26.11.06, 20:44 No to mamy Burmistrza Nowaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RED Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: 83.16.17.* 26.11.06, 20:53 To pewne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 20:59 Wygrał Nowak we wszystkich okręgach z wyjątkiem Cisia! wieści jeszcze nieoficjalne, ale za to z dwóch niezaleznych źródeł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RED Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: 83.16.17.* 26.11.06, 21:01 Dzięki! GRATULACJE DLA PANA NOWAKA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:06 Nie ma za co :) To jednak nie jesteś Nowakiem? :) Artur też nie, bo usypia właśnie dzieci... Strażak? Pisał, że głosuje w Częstochowie, a Nowak przecież mieszka w obrębie miasta Częstochowy... Tak sobie spekuluję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RED Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: 83.16.17.* 26.11.06, 21:08 Nowak naprawdę tutaj nie pisał.. A ja ujawniłem sie w czwartek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strażak Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 22:45 Ja też nie pan N. Ale gratuluję wygranej. Właśnie wyszperałem w necie takie info: blachownia.bip.info.pl/dokument.php?iddok=524&idmp=21&r=r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PanXYZ Wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:07 Wyniki Z OSP Blachownia Nowak 407 Walaszczyk 245 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Wyniki - Łojki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:09 Nowak wygrał chyba 8 głosami przewagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 23:34 Nowak burmistrzem źródło blachownia.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:21 Zdzisław Nowak wygrał! Znaczyt sie, jest nadzieja. Życzę powodzenia, Panie Burmistrzu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RED Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: 83.16.17.* 26.11.06, 21:37 BLACHOWNI GRATULUJEMY BURMISTRZA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: 80.48.49.* 26.11.06, 21:32 BRAWO!!!! Wygrał ten co może zrobić dużo! Dużo , bo obiecał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.06, 00:48 Uznanie dla mieszkańców Blachowni za trafny wybór. Nie znamy p. Nowaka - możemy Mu zaufać. Znamy natomiast jego kontrkandydata, nic nie zrobił a miał wielką szansę jako przewodniczący - wręcz odwrotnie - wetował wszystko dot. rozwoju gminy, podobnie jak jego kolega Kożuch, który zadłużył gminę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strażak Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 08:18 A tu oficjalne wyniki. wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/wynikiWbp2Tura.html?id=240401 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Blachownia - Nowak na Burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 08:41 Obiecanki - cacanki, a.........okaże się po 4 latach, obym się mylił. Mimo wszystko gratulacje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Nowak Burmistrzem - żałoba trwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 14:59 www.miroslaw-walaszczyk.info/ Odpowiedz Link Zgłoś