Gość: KK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 02:08 www.miroslaw-walaszczyk.info/index.htm W sobotę w gimnazjum o godz. 17-tej - Wizyta J.Buzka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KK Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 02:41 Zapraszamy mieszkańców Blachowni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smich Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 08:36 To będzie ciekawe ? Jurek może pomóż Halince ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 18:08 Pamiętajcie o spotkaniu z Buzkiem. Sobota Gimnazjum godz. 17:00 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franka Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 21:43 Jezuuuu, ale rekomendacja. Jeśli Walaszczyk jest tak popierany przez Buzka, jak rekomendowana AP, której niegdyś był rektorem (teraz pałeczkę przejęła zona - cóż za szczęśliwy traf :), to naprawdę można sobie pogratulować. Czy w kolejnych tygodniach przyjedzie Kaczyński z ramienia PIS, potem Pawlak z PSL, a następnie Giertych z LPR??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RED Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: 83.16.17.* 17.11.06, 18:14 BUZEK NA BURMISTRZA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 18:35 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: 212.160.86.* 17.11.06, 20:04 Buzek na burmistrza Blachowni , Walaszczyka czas już minął Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sportowiec Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: 212.160.86.* 17.11.06, 22:01 Co ty gadasz . To za rzadów Buzka zostaliśmy śląskiem i teraz wszystkie środki finansowe przeznaczone na województwa zostają w Katowicach i tam są budowane nowe drogi tam klub beisbolowy z rybnika dostał więcej niż wszystkie kluby częstochowy i blachowni razem wzięte . Niech jedzie agitować do Katowic u nas żle się kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RED Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: 83.16.17.* 17.11.06, 23:57 CHCEMY BUZKA-NIE WALASZCZYKA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: 212.160.86.* 18.11.06, 01:26 zapomniałeś dodać , że rząd buzka wprowadził też osławioną reformę oświaty z utworzeniem gimnazjów które teraz są znane głownie z tematu przemocy w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 11:11 Red jsteś totalnym idjotą, ale co można wymagać od absolwenta uniwermagu marksistowsko - leninowskiego /pokaż dyplom ukończenia studiów wyższych /, który ukończyły takie tuzy polityki jak Miler i inni. Co robiłeś Zdzichu kiedy twoi ruwieśnicy byli pałowani przez zomo i sb po mszach na Jasnej Górze w dniach 3.września / wielu przypłaciło to zdrowiem i wpisem do KRSu/ ludzie to pamiętają a część z nich ma statu osób pkrzywdzonych i mają wgląd w swoje teczki w IPN Zdichu odpowiedz na pytanie dlaczego zrezygnowano z usług takiego fachowca jak ty w Starostwie Częstochowskim. W Twoim programie napisałeś że chcesz dobrze wykonywać swójzawód, czyżbyś miał w dowadzie wpisane zawód burmistrz starosta dyrektor to bardo dziwne. Politykierów już BlaCHOWNIA MA DOść BYł pAN nOWAKOWSKI pani Żak z opcji lewicowej i do czego doprowadzili. A pozatym w radzi8e powiatu lewica nie istnieje więc jakie masz zaplecze polityczne, kto cię poprze senator GL. poseł Lewndowski, posłanka Janik no powiedz kto. Jak zbudujesz takie zaplecz polityczne jak MW to będziesz miał moralne prawo do wykpiwania Profesora BUZKA A Poza tym wy lewicowcy nie macie żadnych autorytetó moralnych a uznane autorytetu próbujecie niszczyć z marnym skutkiem. Myślę REd że przegrasz tą potyczkę i nie będziesz więcej zatruwał środowiska blachowieńskiego, nie pomoże ci nawet redaktor MK, który bardzo wiele złego uczynił swoimi audycjami w radio FON a szczególnie przsłużył się negatywnie społeczeństwu Łojek Ottonowa i Konradowa w sprawie zwalczenia pomysłu budowy ocynkowni. Ludzie mają nagrania tych audycji i pan MK powinien się dobrze zastanowić co muwi bo o ile dobrze umiem liczyć to jest 12 do 3 w radzie blachowni. No i powiedz Red znjąC strukturę władzy z kim będziesz rozmawiał. Jeżeli przez przypadek byś wygrał. to chroń nas Panie Boże przed następnymi czterema laty walki rady z burmistrzem. Mam nadzieję że to zostanie oszczędzone Blachowni bo na to zasługuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzyk Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 22:27 Nie byłem w wojsku więc nie wiem co znaczą kryptonimy MK czy MW. Ten drugi to chyba Megawat.Profesor Buzek? A kto to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PanXYZ Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 23:09 Człowieku jesteś ofiarą reformy oświatowej pana BUZKA. Poproś rodziców o sprawdzenie twoich wypocin i dopiero naciśnij ENTER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzyk Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 19:38 ...do gimnazjum nie chodziłem...........a teraz to ja biedna sierota..... i dziadek.....A czy może ten Nowak to NPL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: 212.160.86.* 18.11.06, 01:51 Wbrew pozorom grożne dla naszego miasta jest to że kandydat Walaszczyk chwali się że ma poparcie partii o skrajnie różnych programach i dązeniach typu PO i PSL ,PIS i LPR . To jest trzymanie kilku srok ale tylko za ogon.To jest tak jak w filmie "sami swoi" sytuacja kota który miał miski z mlekiem u Kargula i Pawlaka. Jednak Kargul i Pawlak mieli inne pomysły na wykorzystanie kota i każdy chciał aby łapał myszy u niego. Niestety wszyscy pamiętamy jak skończył kot .... Tutaj jest podobna sutuacja .Grozi nam wstawianie partyjnych kolesiów na stołki i realizowanie zupełnie odmiennych celów partyjnych byleby się przypodobać. Ale kotem bylibyśmy my mieszkańcy............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RED Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: 83.16.17.* 18.11.06, 09:08 Pewnie te partie za darmo nie popierają.. Stołki dla ich przedstawicieli są juz szykowane. Cena tego poparcia może być zbyt wielka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 12:30 Odpowiedz na pytanie "mm" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: 212.160.86.* 18.11.06, 12:48 Widziałem na mieście plakaty "ich troje" . Kolejny układ , pewnie stołki już rozdzielone. Tragedia - kolejne układy , układziki , stołeczki. Na szczęście to My wyborcy mamy głos decydujący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: 212.160.86.* 18.11.06, 17:19 Ich troje zaczęło grać w Blachowni.Walaszczyk zagrywa rozdawaniem stanowisk i wchodzeniem w układy. Temu wiceburmistrza , temu dyrektora a co jeszcze. A co z tego będziemy mieli My - mieszkańcy , staczanie się Blachowni po równi pochyłeji i jej degradacja. Na szczęście stare przysłowie pszczół mówi : " nie dziel skóry na niedżwiedziu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strażak Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: *.prenet.pl 18.11.06, 20:41 O nowy temat o tym samym w sumie :-) Nie lubię się powtarzać ale napiszę jeszcze raz w skrócie. Ich troje, Buzek po raz kolejny :-). Stara się pan W jak tylko może :-). Ciekawe kto i za ile zabierze się za rozliczanie jego kampanii bo z oświadczeń majątkowych nie wygląda na mocno zamożnego a Wiśniewski sobie ładnie liczy :) Darek te same niusy ja słyszałem :-) Pan W zostaje burmistrzem jego zastępcą pan K a dyrektorem OSiR'u pan L :-). Coś jakby listy wyborcze blokowali. Wygrywa jeden wchodzi trzech :-). Odpowiedz Link Zgłoś
franek200666 Re: Walaszczyk na Burmistrza 18.11.06, 20:59 musze doaczyc do dyskusji i przyznaje ci racje.glosowalem ma kozucha naiwnie sadzac ze w poprzedniej kadencji nie dano mu sie wykazac . a to taki sam karierowicz liczacy tylko na ciepla posadke. Odpowiedz Link Zgłoś
franek200666 Re: Walaszczyk na Burmistrza 18.11.06, 21:03 na plakacie wygladaja jak trzej muszkieterowie.nie sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gawron Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 21:09 Trzech na jednego? Odpowiedz Link Zgłoś
franek200666 Re: Walaszczyk na Burmistrza 18.11.06, 21:13 jeden rencista , drugi emeryt, trzeci bezrobotny. STAWIAM NA ZDZISKA NOWAKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzyk Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 22:29 Nie wiem czy karierowicz, ale brzmi ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PanXYZ Spotkanie IP: *.gre.pl 19.11.06, 13:02 Proboszcz ogłosił, że strażaki organizują debatę w Poniedziałek o 18 w OSP w Blachowni , może teraz przyjdą OBAJ kandydaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RED Re: Spotkanie IP: 83.16.17.* 19.11.06, 13:39 Przydałoby sie wreszcie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strażak Re: Spotkanie IP: *.prenet.pl 19.11.06, 13:48 Może tym razem się pan W odważy ale nie wiadomo (jak on sobie sam bez Buzka i całego otoczenia poradzi). Nie będzie pana O i nie będzie miał kto w trudnych momentach zmieniać tematu :-). Na debacie nie można powiedzieć że komuch i układy bo to trochę nie na temat i wstyd i poza tym te krępujące pytania o "ich troje" :-). Obstawiam że nie da rady :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RED Re: Spotkanie IP: 83.16.17.* 19.11.06, 17:11 Czyzby był "madry madrościa swoich doradców"? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 05:18 www.miroslaw-walaszczyk.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 05:21 23-go o 17-tej spotkanie z posłem Szymonem Giżyńskim w SP 3 w Ostrowach www.miroslaw-walaszczyk.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość x Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 10:33 Czy to nie lekka przesada zakładać aż 6 wątków o dwóch kandydatach na burmistrza Blachowni? We wszystkich 6 pisze to samo, przeciez mozna mieć jeden wątek i w jednym sie wypowiadać. Zresztą niedziela jest już blisko i wszystko się na dniach wyjaśni. Nie ma juz co się obrażać i wymyslać rozne historie prawdziwe czy nie. Wszyscy wiemy jak wyglada Blachownia i jakie mamy, a raczej nie mamy inwestycje, więc może niech te wybory zakończą się w sposób kulturalny i bez obrazliwych postow typu bierze rente nie bierze, komuch nie komuch, wziąl udzial nie wzial udzialu, trudno. Mysle ze kazdy ma juz swojego kandydata i nie ma potrzeby wiecej wypowiadac sie na ten temat w taki czy inny sposob, tym bardziej, ze caly czas wszyscy sie powtarzaja. Czy musimy znizac sie do najnizszego poziomu, typu brak kutury wyborczej? Zyczę powodzenia obu kandydatom, a wiadomo wygra ten ktory jest lepszy w oczach większości. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strażak Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 11:10 Ale oni nas nie interesują. Z panem W spotkanie nas interesuje :-) w konfrontacji z panem N. Starczy już cyrkowych popisów (Jurek, Buzek, Giżyński). Debata i argumenty!! :-) Pewnie pan O poprowadzi żeby nie było gaf :-) Bo co jak co ale poziomem intelektualnym to pan O przerasta pana W z 10 razy :-) X ja jak zwróciłem uwagę że zakłada się te same wątki to mnie wyzywali od czerwonej zarazy :-) więc uwaga bo zaraz możesz zostać opluty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: *.wsl.edu.pl 21.11.06, 11:54 Pan O boi się o swoja posadę, gdyz pan W obiecał mu to stanowisko, jakie jest, a pan N niczego nie powiedział. Dlatego za W tak agituje. Ale zgadzam się, pan Karol jest wielokrotnie lepszy od W i gdyby to on strartował na stanowisko burmistrza ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 12:54 Jedno trzeba przyznać "czerwonym", mają wierny i zdyscyplinowany elektorat i dobrych sekretarzy od propagandy, co widać wyraźnie na tym forum. Zastanawia mnie tylko jedno, dlaczego kandydat N. nie ma swojej strony internetowej, czyżby w dotychczasowym życiorysie nie za bardzo miał się czym chwalić ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strażak Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 13:03 Pan W napisał w oświadczeniu: "Oświadczam, że nie pobieram takiej renty!" To jaką pobiera bo w swoim oświadczeniu majątkowym: blachownia.bip.info.pl/dokument.php?iddok=474&idmp=14&r=o w załączniku: przew0504.jpg jak byk stoi napisane Renta i obok kwota :-). Czyli co pobiera w końcu czy nie pobera :-). Bo jak pisze że nie pobiera to chyba skłamał w oświadczeniu majątkowym?? Z resztą w oświadczeniach z poprzednich lat też widzę że jest renta :-). Może coś więcj by na ten temat wyjaśnił pan W a nie suche oświadczenie i jak zwykle pomówienia i wykręt od debaty. Jak będzie się tak obrażał jako burmistrz to nic dobrego nie wróżę Blachowni :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomysłowy dobromir wybiórcze spotkania kandydata Walaszczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 13:03 Czytam na stronie p. Walszczyka ; "Szanuję swoich wyborców i będę organizował do końca tego tygodnia spotkania przedwyborcze z przedstawicielami partii i ugrupowań, które mnie popierają w wyborach." Niezłe jaja spotkania kandydata tylko z tymi, którzy go popierają, na takie nowum w kampanii wyborczej nikt do tej pory nie wpadł. Wniosek z tego jeden ; Tak czy siak Zdzisiu Nowak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: 217.153.246.* 21.11.06, 17:13 Dzisiaj byłem świadkiem jak niedoszły radny z komitetu pani Żak prowadził agitacje wyborczą na rzecz pana Nowaka. Wobec tego faktu wiadomość, która krąży po blachowni od dwóch tygodni, że to pani Żak ma zastać wiceburmistrzem a dla poprawy wizerunku maja polecieć głowy skarbnika gminy i dyrektora komunalki jako sprawców wszelkich nieszczęść nabiera realnego kształtu. Pan Walaszczyk gra przynajmniej w otwarte karty i dlatego ma mój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strażak Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 17:47 Pomieszałeś kandydatów :-). To pan W oficjalnie mówi kogo to wyrzuci dla poprawienia wizerunku :-). Poza tym czym się oburzasz jak niedoszli burmistrzowie też agitują oficjalnie za głosowaniem na pana W :-). Przecież dostaną za to odpowiednie stanowiska ;-). Każdy ma prawo zachęcać kogo chce żeby głosował na kandydata którego popiera :-) A to że wybrali akurat pana N to juz ich sprawa i nie uprawdopodobnia to w żadnym stopniu plotki że pani Ż zostanie wiceburmistrzem :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 13:16 www.miroslaw-walaszczyk.info/Skarga_Buzka.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roni Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: 212.160.86.* 23.11.06, 23:11 Wcześniej pojwił się post o poniedziałkowym spotkaniu wyborczym organizowanym przez strazaków a zapowiedzianym w niedziele na mszy. Miała to być debata obojga kandydatów gdzie każdy mógłby porównać ich poglądy na nurtujące nas sprzwy. Byłem na tym spotkaniu . Walaszczyk wyszedł po 5 minutach wcześniej przeczytawszy krótkie oświadczenie które ktoś mu napisał , jednak nie wytłumaczył wszystkich skrótów. Pewnie miał napisane RP. Zamiast Rzeczpospolita Polska Walaszczyk przeczytał ............... Republika Polska po czym się poprawił po podpowiedzi. Przecież ten człowiek to ... nawet nie znajduje określenia nazwania "po imieniu tego pana". Poziom poniżej zera. Chyba że chodziło mu o republikę kolesiów którą organizuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Tak czy siak - Zdzisiu Nowak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 00:23 i kropka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: 212.160.86.* 24.11.06, 00:25 W Stanach Zjednoczonych przed nadaniem obywatelstwa jest egzamin ze znajomości kraju min. należy wypowiedzieć poprawnie nazwę kraju i zśpiewać hymn. Gdyby był taki egzamin na Polaka niestety ten pan by oblał. I tu kończą się śmieszne rzeczy a zaczynają smutne że oto ten pan chce zostać naszym burmistrzem. Chyba tylko płakać ............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: 212.160.86.* 24.11.06, 00:44 Przed niedzielą nie ma co płakać tylko iść do urn i wyeliminować Walaszczyka który nie zna kraju w którym żyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZENEK Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: 212.160.86.* 24.11.06, 01:35 Gwiazda internetu podobniejak nasz kandydat www.youtube.com/watch?v=gIkR3I-3FTM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronek Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: 212.160.86.* 24.11.06, 13:56 rzeczywiście znam gościa (tego z Cisia) - nawet podobny i na tych samych falach nadają i oboje się mylą przy cztaniu. Kupa śmiechu ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzrej Re: Walaszczyk na Burmistrza IP: 212.160.86.* 24.11.06, 14:30 głosujta na somsiada.pan mirek muwi że my znajome bediemy mieli fajne roboty. jusz pan lary ma obiecaną robote pan korzuch maobiecaną robotę i ja tesz i inni. pszy piwie pan mirek muwił że niekture fuchy obiecasł kilku chłopom naraz ale my znajome se krzywdy nie damy.bedzie znas zgrana paka Odpowiedz Link Zgłoś