Dodaj do ulubionych

koszyty studniówki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:49
napiszcie drodzy maturzyści
1. gdzie macie studniówke?
2. ile wynosi składka?
3. od osoby i z parą
4. czy z kosztami maturalnymi?
bo u nas to wszystko razem 400zł/za pare/
i bardzo chciałam porownać z innymi szkołami

Obserwuj wątek
    • Gość: milo Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 15:03
    • Gość: matura Re: koszyty studniówki IP: *.man.czest.pl 20.11.06, 15:07
      U nas po 500 od pary, ale w tym wliczone 1/2litra wódki i striptis na rurce.
      • Gość: Jerzyk Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 19:50
        Czy ta para jest nasycona?
    • szparkaa Re: koszyty studniówki 20.11.06, 20:02
      a u nas funduje studniowke komitet rodzicielski - zarcie, wodka i kapela.
      nauczyciele ufundowali dziwki na rurze i striptiserow.
      • Gość: ... Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 11:22
        Szkoda, że te jełopy nauczyciele nic nie płacą a przychodzą zawsze przecież nie
        sami !!
        Zrą, piją na maxa na tzw. "krzywy ryj" za nasze powtarzam nasze pieniążki !!!
        • Gość: ijuż Re: koszyty studniówki IP: 212.87.241.* 08.12.06, 13:30
          Przecież to uczniowie zapraszają nauczycieli na studniówkę więc o co chodzi.
    • Gość: milo Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 19:19
      dziękuje za konkretne odpowiedzi
      • Gość: milo Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 20:33
        nikt nie będzie miał styczniu/lutym studniówki?
    • Gość: milo Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 21:31
      • Gość: Ulka Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:42
        450 zł jeśli idziesz z kimś spoza szkoły,300 jeśli z kimś z klasy.
        • Gość: abc Re: koszyty studniówki IP: 217.153.246.* 26.11.06, 21:51
          Słowacki - 400 zł od pary, samemeu - 300 zł, w tym koszty matury.. Patria.
    • Gość: milo Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 18:53
      dzięki,kto jeszcze
    • Gość: milo Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 23:11
      • Gość: martyna Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 23:14
        oj jak drogo....
        w dobrym hotelu na sali podczas sylwestra mozna sie za te pieniadze pobawić...
        albo i mniejsze
        • Gość: zaz Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 11:25
          Gość portalu: martyna napisał(a):

> oj jak drogo....
          > w dobrym hotelu na sali podczas sylwestra mozna sie za te pieniadze pobawić...
          > albo i mniejsze

drogo ??
          jesli te nieroby nauczyciele tez by placili, to z pewnością o ok. 100 zl. bylo
          by taniej.
    • Gość: samotny Re: koszyty studniówki IP: *.sfc.pl 07.12.06, 00:46
      zeromski 250 samemu a 380 z os.tow w tym koszty maturki wliczone.pozdrawiam
      • Gość: x Re: koszyty studniówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 07:55
        Norwid: 150 solo, 300 od pary, 150 koszty maturalne = 450 zł. Przesada i to
        gruba, tym bardziej ze studniówka w hali POLONIA a wiec jakby na sali
        gimnastycznej. A te 150 na mature to już woła o pomste do nieba
        • marvita Re: koszyty studniówki 07.12.06, 08:21
          A skąd to 150 złotych za maturę?
          Przy "bezpłatnym" szkolnictwie???????
          • Gość: x Re: koszyty studniówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 10:32
            ano na : kanapki dla maturzystów, obiady dla nauczycieli, prezenty i kawiaty
            dla nauczycieli, jakiś podarunek dla szkoły...
            Tylko po co jest Rada Radziców w pożadanej wysokości 120 zł ?
            • Gość: ... Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 11:23
              Szkoda, że te jełopy nauczyciele nic nie płacą a przychodzą zawsze przecież nie
              sami !!
              Zrą, piją na maxa na tzw. "krzywy ryj" za nasze powtarzam nasze pieniążki !!!

• Gość: Absolwent Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 20:04
                A może zróbcie sobie studniówkę bez nauczycieli? I jakoś inaczej tę imprezę
                nazwijcie?
                • Gość: uczen Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 09:56
                  Gość portalu: Absolwent napisał(a):

> A może zróbcie sobie studniówkę bez nauczycieli? I jakoś inaczej tę imprezę
                  > nazwijcie?

A co widzisz w tym zlego aby nauczyciele tez placili ?? stac ich chyba !!
                  ewentualnie ta druga polowa co z nimi przychodzi na "krzywiznę" !!!
                  • Gość: o Re: koszyty studniówki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.12.06, 10:11
                    Znowu to samo, jak co roku. Weźcie się ludzie opanujcie. Normalne jest
                    ZAPRASZANIE nauczycieli na studniówkę, a skoro się zaprasza, to się ich gości za
                    swoje!
                    • Gość: ja Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 10:20
                      Gość portalu: o napisał(a):

> Znowu to samo, jak co roku. Weźcie się ludzie opanujcie. Normalne jest
                      > ZAPRASZANIE nauczycieli na studniówkę, a skoro się zaprasza, to się ich gości z
                      > a
                      > swoje!

No oczywiście i niech żrą, piją oni i ich połowy za darmoche, bo nas uczniow na
                      to stać !!
                      A zwłaszcza też na drogie dla nich prezenty bo bez tego ani ani,
                      WSTYD WY DARMOZJADY !!!!
                    • Gość: Magda Re: koszyty studniówki IP: *.echostar.pl 11.12.06, 13:35
                      Niezwykłe chamstwo panuje wśród uczniów.Przeciez to normalne, ze nauczyciele
                      bawią sie z uczniami na studniówce.To taki zwyczaj, zreszta bardzo ładny.Ja
                      byłam na bodajże 4 studniówkach.Na wszystkich nauczyciele wraz z uczniami
                      bawili sie świetnie.A jak Wam nie pasuje, to mozna sobie iść np. cała klasa na
                      dyskoteke.Nie bedzie tam nauczycieli, bedzie ok.
                      • Gość: aga Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 13:51
                        Gość portalu: Magda napisał(a):

> Niezwykłe chamstwo panuje wśród uczniów.Przeciez to normalne, ze nauczyciele
                        > bawią sie z uczniami na studniówce.To taki zwyczaj, zreszta bardzo ładny.Ja
                        > byłam na bodajże 4 studniówkach.Na wszystkich nauczyciele wraz z uczniami
                        > bawili sie świetnie.A jak Wam nie pasuje, to mozna sobie iść np. cała klasa na
                        > dyskoteke.Nie bedzie tam nauczycieli, bedzie ok.

Cóż za chamstwo !
                        4 razy na studniowce i chyba na "krzywy ryj" ???
                        bo tak zaciekle piszesz.
                        • Gość: Magda Re: koszyty studniówki IP: *.echostar.pl 18.12.06, 14:55
                          4 razy czyli 1 moja i na trzy zaproszona jako osoba towarzysząca( nie
                          nauczyciel).I co to ma do zaciekłości.Chamstwo to chamstwo, prosto nazwać.Uderz
                          w stół, a nozyce sie odezwą.
              • Gość: ola Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 14:31
                Żałosne! To stary zwyczaj, że się ich zaprasza i się za nich płaci. Jak się
                komuś nie podoba, to może sobie imprezować bez nauczycieli albo po prostu nie
                iść na studniówkę. Proste
                • Gość: o Re: koszyty studniówki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.12.06, 16:37
                  dokładnie :) nie podoba się - nie idź, zrób imprezę we własnym gronie
                • Gość: sms Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 16:44
                  Gość portalu: ola napisał(a):

> Żałosne! To stary zwyczaj, że się ich zaprasza i się za nich płaci. Jak się
                  > komuś nie podoba, to może sobie imprezować bez nauczycieli albo po prostu nie
                  > iść na studniówkę. Proste

Chcą jeść pić niech tez placa, a co nam uczniom kaszka i manna z nieba leci ??
                  Albo osoby im adorujące też na krzywy ryj mają chlać za nasze pieniążki ?
    • Gość: amy lee Re: koszyty studniówki IP: 195.205.202.* 07.12.06, 12:46
      Traugutt: imperza w sql, para:400, jedna osoba: 300, jezeli ktos nie idzie:70.
      wliczone jedzenie na mature.
    • Gość: aga Re: koszyty studniówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 14:32
      ja w ubieglym roku szkolnym placilam 150 zl, czyli 300 zl od pary i w tym juz
      byly koszty matury, impreza byla w politehniku
      • Gość: Absolwent Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 20:02
        Gość portalu: aga napisał(a):

... impreza byla w politehniku

I co Aga, zdałaś maturę z języka polskiego? A w którym liceum? hahaha
        • Gość: aga Re: koszyty studniówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 08:55
          sugerujesz ze jedna mala literka znaczy ze nie zdalam matury? Owszem zdalam na
          86 z rozrzezonego w koperniku...
    • Gość: Julka Re: koszyty studniówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 18:03
      nauczyciel na studniówkę nie idzie po to, by się najeść i napić. On idzie do
      pracy. Ponosi odpowiedzialność za młodzież.
      Gdyby nie był poinformowany o studniówce, to znaczy gdyby nie dostał
      zaproszenia nic by go sprawa nie obchodziła. Siedziałby sobie spokojnie w domu,
      choć pewnie i tak myślałby, czy tam wszystko w porządku.
      Zapraszajcie tylko tych, których chcielibyście widzieć na swojej studniówce. Na
      zaproszeniu nie piszcie o osobie towarzyszącej.
      Pamiętajcie jednak o tym, że ci zaproszeni ponoszą za Was odpowiedzialność tak
      jakbyście byli w szkole.
      Albo nie zapraszajcie nauczycieli. Przecież jesteście pełnoletni i sami możecie
      odpowiadać za swoje czyny, zachowanie...
      • Gość: uczen Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 18:33
        Gość portalu: Julka napisał(a):

> nauczyciel na studniówkę nie idzie po to, by się najeść i napić. On idzie do
        > pracy. Ponosi odpowiedzialność za młodzież.
        > Gdyby nie był poinformowany o studniówce, to znaczy gdyby nie dostał
        > zaproszenia nic by go sprawa nie obchodziła. Siedziałby sobie spokojnie w domu,
        >
        > choć pewnie i tak myślałby, czy tam wszystko w porządku.
        > Zapraszajcie tylko tych, których chcielibyście widzieć na swojej studniówce. Na
        >
        > zaproszeniu nie piszcie o osobie towarzyszącej.
        > Pamiętajcie jednak o tym, że ci zaproszeni ponoszą za Was odpowiedzialność tak
        > jakbyście byli w szkole.
        > Albo nie zapraszajcie nauczycieli. Przecież jesteście pełnoletni i sami możecie
        >
        > odpowiadać za swoje czyny, zachowanie...

Gó.. prawda !!
        jeśli byli by na tyle odpowiedzialni to tez powinni skladac sie tak jak uczniowie.
        Poza tym te osoby towarzyszace to po co tam są ?
        aby żreć i chlać oraz atmosfere psuc i nic wiecej.
        • Gość: Julka Re: koszyty studniówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 18:47
          Drogi uczniu. Chyba nie przeczytałeś tego co napisałam.
          Nie zapraszajcie nauczycieli jeśli mają Wam psuć atmosferę !!!
          Bawcie się sami. To nie jest zabronione i żadna szkoła nie zmusi Was do
          zorganizowania studniówki jeśli tego nie będziecie chcieli.

Przecież możesz zrobić agitację w szkole, przekonać kolegów i koleżanki,że
          lepiej nie zapraszać nauczycieli.
          Życzę powodzenia i miłej zabawy :)
          • Gość: o Re: koszyty studniówki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.12.06, 21:29
            albo idź na dyskotekę zamiast na studniówkę, która jest tylko raz w życiu.
            Ludzie, ogarnijcie się naprawdę. Nauczyciele nie są tu niczemu winni i nie macie
            prawa na nich najeżdżać. Jak już wcześniej było powiedziane, nie pasuje - nie
            idź lub nie zapraszaj :/
            • Gość: ala Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 22:38
              Nauczyciele to jak świnie !! /nie wszyscy z resztą/ ale większość.
              Darmochy nie darują, a sprobowac ich nie zaprosic no no marnie widze pozniej te
              matury, ale faktycznie ich przydupasy to powinni placic jak wszyscy.
              • Gość: witto Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 09:24
                Faktycznie ale popieram, nauczyciel z pewnością powinien się dołączyc do zaplaty
                jak wszyscy, przeciez ponadto idą z osobami towarzyszącymi ktore tam nie są zbyt
                owocnie widziani.
                • Gość: lol Re: koszyty studniówki IP: 212.87.241.* 09.12.06, 10:51
                  wspolny adres ip, identyczny wulgarny i naindyczony styl wypowiedzi tylko inne
                  nicki. Nie zapraszaj chlopcze, nie ma po co, z takim stylem pewnie matury nie
                  zdasz i tak.
                  • Gość: uczen Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 12:39
                    Gość portalu: lol napisał(a):

> wspolny adres ip, identyczny wulgarny i naindyczony styl wypowiedzi tylko inne
                    > nicki. Nie zapraszaj chlopcze, nie ma po co, z takim stylem pewnie matury nie
                    > zdasz i tak.

aleś ty głupek, czlowieku dobrze ze twoj IP jest odmienny ćwoku, przydupasie
                    nauczycielski.
                    • Gość: Julka Re: koszyty studniówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 13:09
                      Nie wiem po co zaraz się obrażać i po co obrażać innych. Studniówka i matura to
                      dwie zupełnie odrębne sprawy. Może kiedyś, gdy była stara matura, uczniowie
                      traktowali zaproszenie nauczyciela na studniówkę jako rodzaj łapówki (to nie
                      moje zdanie ale osób zabierających głos w tym wątku).
                      Teraz prace uczniów ocenia komisja z zewnątrz. Nauczyciele uczący Was, drodzy
                      maturzysci, nie mają żadnego wpływu na wyniki Waszych matur.
                      No więc jeszcze raz: olać nauczycieli. Zorganizować studniówkę lub nie - Wasza
                      sprawa. Zaprosić nauczycieli czy nie zaprosić, też Wasza sprawa.
                    • Gość: J.K. Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 13:37
                      Czyzby Tomek z Norwida? Przestan nas juz osmieszac!
                      • Gość: Julka Re: koszyty studniówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 13:42
                        J.K kogo masz na myśli pisząc Tomek z Norwida?
                        No chyba nie mnie. Bo ja jestem Julka i na pewno nie jestem Tomkiem z Norwida.
                        • Gość: Ulka Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 20:54
                          Studnniówka to studniówka i jest raz w życiu.Od zawsze zapraszało się na nią
                          nauczycieli i już.Po co tyle dyskutować?:/
                • Gość: Magda Re: koszyty studniówki IP: *.echostar.pl 18.12.06, 14:57
                  No, zbyt owocnie widziani nie sa:):):).No ale panią od polskiego przynjmniej
                  zaproś, co?
        • Gość: Magda Re: koszyty studniówki IP: *.echostar.pl 11.12.06, 13:44
          Słuchaj no uczeń.A Ty byłes kiedyś na studniówce??Twój poziom chamstwa
          przyprawia mnie o zażenowanie.Jakiej szkoły jestes uczniem?A wracając do
          tematu.Z kim ma przyjść nauczyciel???Sam.I co ma robic sam na imprezie, na
          której wszyscy tańczą.Moja szkoła, tzn.uczniowie organizowali w czerwcu
          zeszłego roku zjazd absolwentów i 10 lecie szkoły.I uwaga!Wszyscy, ale to
          wszyscy nauczyciele byli zaproszeni.Nawet Ci, którzy odeszli z pracy przed
          ukończeniem szkoły przez dana klasę.Podczas uroczystości wspominano tez o
          zmarłych nauczycielach, a niektórzy uczniowie byli odwiedzic ich
          groby.Współczuje szkole, która ma uczniów takich jak Ty. Nie masz za grosz
          szacunku, a o wychowaniu nie wspomnę.
          • Gość: Magda Re: koszyty studniówki IP: *.echostar.pl 11.12.06, 13:46
            !0 lecie matury, , a nie szkoły.Sorry.
            • Gość: Iwona Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 13:49

> !0 lecie matury, , a nie szkoły.Sorry.

Zaraz jakaś żyłka ci pani pedagog pęknie tak się widzę miotasz !! /!0/ !!
              • Gość: Magda Re: koszyty studniówki IP: *.echostar.pl 12.12.06, 16:12
                Słuchaj, nie jestem pedagogiem, nie pracuje jako nauczyciel.Poprostu chodziłam
                do szkoły i pamietam jak było.A dzis to jest normalnie takie chamstwo.Kiedys
                taka ,,młodzież"jak dzis to kończyła zawodówki.Matura zas obligowała człowieka
                do wyższej kultury.A to było zaledwie 10 lat temu.Żal mi was maturzyści.
          • Gość: jan Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 13:48

> Słuchaj no uczeń.A Ty byłes kiedyś na studniówce??Twój poziom chamstwa
            > przyprawia mnie o zażenowanie.Jakiej szkoły jestes uczniem?A wracając do
            > tematu.Z kim ma przyjść nauczyciel???Sam.I co ma robic sam na imprezie, na
            > której wszyscy tańczą.Moja szkoła, tzn.uczniowie organizowali w czerwcu
            > zeszłego roku zjazd absolwentów i 10 lecie szkoły.I uwaga!Wszyscy, ale to
            > wszyscy nauczyciele byli zaproszeni.Nawet Ci, którzy odeszli z pracy przed
            > ukończeniem szkoły przez dana klasę.Podczas uroczystości wspominano tez o
            > zmarłych nauczycielach, a niektórzy uczniowie byli odwiedzic ich
            > groby.Współczuje szkole, która ma uczniów takich jak Ty. Nie masz za grosz
            > szacunku, a o wychowaniu nie wspomnę.

Nie wspominaj i nie pisz bzdur !!
            Sama zapewne też dobrych manier i wychowania nie posiadasz.
            Faktycznie, ja do nauczycieli nie mam nic ale uwazam, ze powinni placic łącznie
            ze swoimi osobami towarzyszacymi, za darmo to umarło !
            A za kogo oni się uważają ?
            Za jakis lepszy gatunek czy co.
    • Gość: Absolwent Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 09:15
      U nas w zeszłym roku na studniówkę przyszło tylko 1/3 nauczycieli. Po głupich
      wpisach na forum może być tak, że wam będzie głupio.
      • Gość: mysha Re: koszyty studniówki IP: 217.153.246.* 10.12.06, 09:49
        ekonomik 400 złotych od pary... nie wiem jak jest jak idzie ktos sam;) Hm...
        A studniowka na hali polonia:) Oczywiscie ekonomik bawi sie 20 stycznia:D A Milo
        ty skad ??:>
        • Gość: .. Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 15:26
          Nauczyciele są potzrebni na tych balach, jak wrzod na dupsku !!
          Idą, to niech też płacą jak inni, za nauke to pensje mają i to dość pokaźną a
          urlopow tyle, ze nikt inny im nie dorowna.
          • Gość: ktos Re: koszyty studniówki IP: *.gre.pl 10.12.06, 17:25
            tak czytam i wnioskuje z waszych wypowiedzi ze nauczyciel na studniowce to jak
            piate kolo u wozu, jak tak czytam i gdybym byl nauczycielem to napewno bym na
            taka impreze nie poszedl.
            wstydzcie sie swoich wypowiedzi.
            niektorzy tez niech ida na nauczycieli, beda mieli tez tak dobrze.
            • Gość: aga Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 09:50
              Gość portalu: ktos napisał(a):

> tak czytam i wnioskuje z waszych wypowiedzi ze nauczyciel na studniowce to jak
              > piate kolo u wozu, jak tak czytam i gdybym byl nauczycielem to napewno bym na
              > taka impreze nie poszedl.
              > wstydzcie sie swoich wypowiedzi.
              > niektorzy tez niech ida na nauczycieli, beda mieli tez tak dobrze.

a postaw sie w roli uczniow, rodzicow !!
              nie kazdemu jest tak lekko jak sie wydaje, to przeciez rodzice za wszystko
              placa, pomagaja i organizuja,
              nauczyciele biora swe gaze innaczej pensje i moim zdaniem, tez winni poczuwac
              sie do malej odpowiedzialnosci moze nie za samych siebie, ale faktycznie za
              osoby z ktorymi przychodza bo te dodatkowe osoby "balasty" to chyba tam sa zbedne.
              Bez urazy !!
          • Gość: ola Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 13:56
            Tak, bardzo pokaźne mają te pensje :) Czemu najchetniej wypowiadamy się na
            tematy, o których nie mamy pojęcia?? I to jeszcze w jakim stylu! Skończ
            wszystkie szkoły, zostań nauczycielem za tą "pokaźną pensję" i bądź traktowany
            przez uczniów jak "wrzód na dupsku". Może wtedy zrozumiesz. A co do poziomu
            dyskusji, to wcale mnie to nie dziwi. Jak patrzę czasem na tę naszą szkolną
            młodzież, to ogarnia mnie przerażenie
            • Gość: xx Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 14:00

> Tak, bardzo pokaźne mają te pensje :) Czemu najchetniej wypowiadamy się na
              > tematy, o których nie mamy pojęcia?? I to jeszcze w jakim stylu! Skończ
              > wszystkie szkoły, zostań nauczycielem za tą "pokaźną pensję" i bądź traktowany
              > przez uczniów jak "wrzód na dupsku". Może wtedy zrozumiesz. A co do poziomu
              > dyskusji, to wcale mnie to nie dziwi. Jak patrzę czasem na tę naszą szkolną
              > młodzież, to ogarnia mnie przerażenie

O proszę jakaś następna pani "pedagog" się wypowiada !!
              A wasz poziom nauczania jaki jest ???
              Taki, że proponuje się do domku na korepetycje chodzić co za odpowiednim
              wynagrodzeniem i niemałym w rzeczy samej ??
              bo w szkole się nie da lub nie umie wiedzy przekazać tak jak należy, nie
              wypowiadam się tu o wszystkich nauczycielach oczywiście !
              Gro nauczycieli jest ok.
            • Gość: emeryt Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 14:17

> Tak, bardzo pokaźne mają te pensje :) Czemu najchetniej wypowiadamy się na
              > tematy, o których nie mamy pojęcia?? I to jeszcze w jakim stylu! Skończ
              > wszystkie szkoły, zostań nauczycielem za tą "pokaźną pensję" i bądź traktowany
              > przez uczniów jak "wrzód na dupsku". Może wtedy zrozumiesz. A co do poziomu
              > dyskusji, to wcale mnie to nie dziwi. Jak patrzę czasem na tę naszą szkolną
              > młodzież, to ogarnia mnie przerażenie

Może jakaś choroba cie ogarnęłą, masz tu poniżej link przeczytaj go:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=53752693
              • Gość: romek Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 14:43
                To co piszą inni o nauczycielach jak milo poczytac:

• Gość: ola Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 15:10
                Nie jestem pedagogiem. Nie będę z Wami dyskutować, bo wybieracie z tekstu to,
                co Wam najbardziej pasuje. Są nauczyciele i Nauczyciele. Wiem jak wygląda
                praca Nauczyciela i z tego co czytam, to nie macie o tym pojęcia. A o młodzieży
                zdania nie zmienię, bo za wychowanie odpowiedzialni są przede wszystkim rodzice
        • Gość: aa Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 12:59
          Gość portalu: mysha napisał(a):

> ekonomik 400 złotych od pary... nie wiem jak jest jak idzie ktos sam;) Hm...
          > A studniowka na hali polonia:) Oczywiscie ekonomik bawi sie 20 stycznia:D A Mil
          > o
          > ty skad ??:

A grono "ped..." po ile się składa ????
    • Gość: Kaśka Re: koszyty studniówki IP: *.ids.czest.pl 11.12.06, 18:41
      Kochana młodzieży piszecie takie bzdury że nawet czytać sie niechce.Ja tez
      zdawałam maturę i robilo sie i studniówke i komers i nikt nikomu nie wypominał
      i tak jak pisza chcecie to zapraszajcie, teraz nauczyciel nic niema do matury
      ani Ci nie pomoże ani zaszkodzi .Najpierw latacie zapraszacie a potem
      wypominacie.Najlepiej bedzie jak zrobicie sobie komers to mozecie ochlać się i
      zaprosic tą co na rurce tańczy ,ale z Was prymityw skończ szkołę idż na studia
      i do szkoły uczyć będzie ci tak dobrze przy tej WSPANIALEJ młodzieży, jak tym
      nauczycielom teraz.
      • Gość: DAVID Re: koszyty studniówki IP: 89.174.23.* 11.12.06, 18:48
        a ja tam nie mam zamiaru isc na studniowke i placic za tych "darmozjadów z
        prydupasami" błeheeheh macie racje:)))))
        • Gość: uczen Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 18:53
          Gość portalu: DAVID napisał(a):

> a ja tam nie mam zamiaru isc na studniowke i placic za tych "darmozjadów z
          > prydupasami" błeheeheh macie racje:)))))

A ja polecam tą literature, podaje link:

• Gość: gosc Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 18:48
        Gość portalu: Kaśka napisał(a):

> Kochana młodzieży piszecie takie bzdury że nawet czytać sie niechce.Ja tez
        > zdawałam maturę i robilo sie i studniówke i komers i nikt nikomu nie wypominał
        > i tak jak pisza chcecie to zapraszajcie, teraz nauczyciel nic niema do matury
        > ani Ci nie pomoże ani zaszkodzi .Najpierw latacie zapraszacie a potem
        > wypominacie.Najlepiej bedzie jak zrobicie sobie komers to mozecie ochlać się i
        > zaprosic tą co na rurce tańczy ,ale z Was prymityw skończ szkołę idż na studia
        > i do szkoły uczyć będzie ci tak dobrze przy tej WSPANIALEJ młodzieży, jak tym
        >
        > nauczycielom teraz.

Jak nie chcesz to nie czytaj i nie wymadrzaj sie, bo od twoich tekstow mnie mdli.
        Placa uczniowie to i nic zlego sie nie stanie jak pedagodzy tez beda placić
        bedzie ok. wtedy. Wiecej zjedza i wypija niz uczniowie zapewne a co za darmo ??
        • Gość: Jasiu Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 19:52
          Nauczyciele to Darmozjady i lenie patentowane!!!
          • Gość: tatko Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 08:47
            Gość portalu: Jasiu napisał(a):

> Nauczyciele to Darmozjady i lenie patentowane!!!

Oj Jasiu Jasiu, ale tyś szczery aż do bolu.
      • Gość: do Kaski Re: koszyty studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 19:44
        Gość portalu: Kaśka napisał(a):

> Kochana młodzieży piszecie takie bzdury że nawet czytać sie niechce.Ja tez
        > zdawałam maturę i robilo sie i studniówke i komers i nikt nikomu nie wypominał
        > i tak jak pisza chcecie to zapraszajcie, teraz nauczyciel nic niema do matury
        > ani Ci nie pomoże ani zaszkodzi .Najpierw latacie zapraszacie a potem
        > wypominacie.Najlepiej bedzie jak zrobicie sobie komers to mozecie ochlać się i
        > zaprosic tą co na rurce tańczy ,ale z Was prymityw skończ szkołę idż na studia
        > i do szkoły uczyć będzie ci tak dobrze przy tej WSPANIALEJ młodzieży, jak tym
        >
        > nauczycielom teraz.

widac dawno dawno temu to bylo !!!
    • Gość: Lekarz-psychiatra Re: Ja was wszystkich wyleczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 15:33
      ... z zawiści, nieuctwa, buractwa hahaha.
      Toż to same zakomleksione dzieci chodzą teraz do szkół.
      Zgłaszajcie się do mojego gabinetu
      hahaha
      • Gość: sos Re: Ja was wszystkich wyleczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 16:16
        Gość portalu: Lekarz-psychiatra napisał(a):

> ... z zawiści, nieuctwa, buractwa hahaha.
        > Toż to same zakomleksione dzieci chodzą teraz do szkół.
        > Zgłaszajcie się do mojego gabinetu
        > hahaha

z twojej wypowiedzi ćwoku wynika, ze sam potrzebujesz idioto lekarza.
        • Gość: Lekarz-psychiatra Re: Ja was wszystkich wyleczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 17:43
          Ciebie też wyleczę, nie martw się hahaha
          • Gość: asia Re: Ja was wszystkich wyleczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 18:13

> Ciebie też wyleczę, nie martw się hahaha

Od tego twojego "hahaha" to zaraz ci śpik debilu wyskoczy.
          • Gość: brrr Re: Ja was wszystkich wyleczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 18:22

> Ciebie też wyleczę, nie martw się hahaha

Te lekarz /jak z koziej dupy trąbka/ kloca ciulu se puść to ci dziadu ulży.
            • Gość: @ Re: Ja was wszystkich wyleczę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 18:53
              I tym kompromitującym uczniów wpisem zakończymy tę dyskusję

Hahahahah
              • Gość: uczen Re: Ja was wszystkich wyleczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 18:58
                Gość portalu: @ napisał(a):

> I tym kompromitującym uczniów wpisem zakończymy tę dyskusję
                >
                > Hahahahah

A to "łono" pedagogow niech siedzi w domach lub sie sklada jak inni !
                Pozdrawiam.
                • Gość: Pedagog Re: Ja was wszystkich wyleczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 16:54
                  Nie, nie bedziemy siedziec w domach, tylko uwaznie bedziemy sie wam droga
                  mlodziezy przygladac.
                  I pozniej zobaczymy kto rządzi w szkole.
                  • Gość: Miki Re: Ja was wszystkich wyleczę IP: 80.54.169.* 13.12.06, 18:07
                    Nie kumam o co chodzi z tymi kosztami matury? tzn. co? Bo ja zapłaciłam w
                    kosztach studniówkowych 150 zł tych kosztów matralnych i nie wiem do dziś na co
                    to poszło? na te dwie bułki z plastrem sera, szynki i sałaty i półlitrową wode
                    mineralna w czasie matury-na to te 150 zł? Ja bym obiad w restaruracji z
                    rodzicami zjadła za tyle.... No ale za to prezencior dla pani był wypas!!!
                    Jeśli nauczyciel idzie na studniówke do pracy to niech męża/ zonay nie zabiera
                    raczej bo po co do pracy. Bez kitu nauczyciele dobra!
    • Gość: 123 Re: 2 światy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 21:24
      Świat 1: bylejacy nauczyciele wraz z bylejakimi uczniami skaczą sobie do oczu,
      kto ile zeżre i wychleje (to inteligentniejsze cytaty)
      Świat 2: dobrzy nauczyciele i dobrzy uczniowie chcą się wspólnie pobawić na
      studniówce, tacy nie potrzebują wymieniać ciosów na forum

Świat 1 musi bruździć światowi 2 jak pies ogrodnika, taka już jego natura. Świat
      1 nie ma nawet pojęcia, jak wygląda świat 2. Bo i skąd miałby wiedzieć?
      • Gość: mama Re: 2 światy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 09:25
        Gość portalu: 123 napisał(a):

> Świat 1: bylejacy nauczyciele wraz z bylejakimi uczniami skaczą sobie do oczu,
        > kto ile zeżre i wychleje (to inteligentniejsze cytaty)
        > Świat 2: dobrzy nauczyciele i dobrzy uczniowie chcą się wspólnie pobawić na
        > studniówce, tacy nie potrzebują wymieniać ciosów na forum
        >
        > Świat 1 musi bruździć światowi 2 jak pies ogrodnika, taka już jego natura. Świa
        > t
        > 1 nie ma nawet pojęcia, jak wygląda świat 2. Bo i skąd miałby wiedzieć?

Tylko, ze w obu przypadkach zasługą wszystkiego są rodzice, powtarzam
        wszystkiego łącznie z finansami !!
        A nauczyciela co jest zasługą ???
        Za edukację ma płaconą pensję !
        • Gość: nauczyciel Re: 2 światy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 23:45
          A ja i tak pojde i bacznie bachory bede wam sie przygladal !!
          A skladal sie na wasze potancowki z pewnoscia nie bede.
          • Gość: uczen Re: 2 światy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 13:45
            Gość portalu: nauczyciel napisał(a):

> A ja i tak pojde i bacznie bachory bede wam sie przygladal !!
            > A skladal sie na wasze potancowki z pewnoscia nie bede.

Zapraszamy, drzwi wejsciowych przecież ktoś też musi przypilnowaź aby jakieś
            "dziady" czy też "kolędnicy" nie przychodziły no nie !!
            • Gość: bea Re: 2 światy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 17:42
              Niestety w dzisiejszych czasach upada tradycja i co pokolenie to jest coraz
              gorzej z kultywowaniem czegokolwiek zapoczatkowanego w przeszlosci. Zgodze sie
              z tym, ze nauczyciele powinni przychodzic bez osob towarzyszacych z tego
              wzgledu ze nie sa one zwiazane ze szkola i do uczniow specjalnie nic nie maja.
              Nauczyciel powinien przychodzic dla uczniow a nie na romantyczna kolacje we
              dwoje (ignorujac zgielk dookola i zapominajac gdzie jest). Jesli chodzi o
              pozostale kwestie to wypadaloby sie zastanowic nad sensem prowadzenia dyskusji
              ktora uwlacza obu stronom. Skoro Ci, ktorzy tak sie bulwersuja maja poparcie
              wsrod rowiesnikow to niech zaproponuja na forum szkoly zeby nauczycieli nie
              zapraszac a jesli nie maja zadnego polsuchu i boja sie wypowiadac swoje zdanie
              gdziekolwiek poza internetem to lepiej niech daruja sobie burzenie opinii
              publicznej. Niektore szkoly stosuja metode zbierania pieniedzy na studniowke od
              wrzesnia, wlasnie po to, aby jednorazowo nie obciazac rodzicow. Wystarczy tylko
              miec checi.
              • Gość: mama Re: 2 światy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 17:50
                Gość portalu: bea napisał(a):

> Niestety w dzisiejszych czasach upada tradycja i co pokolenie to jest coraz
                > gorzej z kultywowaniem czegokolwiek zapoczatkowanego w przeszlosci. Zgodze sie
                > z tym, ze nauczyciele powinni przychodzic bez osob towarzyszacych z tego
                > wzgledu ze nie sa one zwiazane ze szkola i do uczniow specjalnie nic nie maja.
                > Nauczyciel powinien przychodzic dla uczniow a nie na romantyczna kolacje we
                > dwoje (ignorujac zgielk dookola i zapominajac gdzie jest). Jesli chodzi o
                > pozostale kwestie to wypadaloby sie zastanowic nad sensem prowadzenia dyskusji
                > ktora uwlacza obu stronom. Skoro Ci, ktorzy tak sie bulwersuja maja poparcie
                > wsrod rowiesnikow to niech zaproponuja na forum szkoly zeby nauczycieli nie
                > zapraszac a jesli nie maja zadnego polsuchu i boja sie wypowiadac swoje zdanie
                > gdziekolwiek poza internetem to lepiej niech daruja sobie burzenie opinii
                > publicznej. Niektore szkoly stosuja metode zbierania pieniedzy na studniowke od
                >
                > wrzesnia, wlasnie po to, aby jednorazowo nie obciazac rodzicow. Wystarczy tylko
                >
                > miec checi.

Nalezy przyznac, ze pouczajace to jest.
                Ale, dlaczego tak krotko napisane o tych osobach towarzyszacych ktore to z
                pedagogami przychodza, co nic do szkoly nie wnoszą ??
                chyba, ze oprocz dobrej darmowej zabawy i jeszcze lepszej darmowej wyzerki !
                • Gość: Magda Re: 2 światy IP: *.echostar.pl 18.12.06, 15:23
                  To może jakies małe resume.Studniówka jest niepotrzebna.Uczniom potrzeba
                  dyskoteki, zabawy we własnym gronie, pijatyki i bijatyki oraz innych
                  rozrywek.Ci, którzy tu piszą na forum, niech zachowają anonimowość, ale chociaż
                  niech napiszą z jakich szkół są.Być może dyrekcja podda temat dyskusji i w
                  szkołach tych nie odbedą sie studniówki. W ramach tego uczniowie zorganizują
                  sobie wspólna balangę z wyżerką tylko dla siebie.Bo studniówka bez nauczycieli
                  nie ma sensu.Jest to bal będący ukoronowaniem wieloletniej wspólnej pracy i
                  często przyjaźni zawartej między uczniamy wzajemnie i między uczniami i
                  nauczycielami.Trudno tez by nauczycielki przyszły bez mężów, a nauczyciele bez
                  żon.Przecież, gdy prosisz gośći na jakąkolwiek uroczystość, zaprasza sie osoby
                  towarzyszące.No chyba, ze teraz jest inaczej.A, na koniec dodam, nie pracuję
                  jako nauczyciel, zeby mi nie pisano, ze toczę jad, pianę itp, bo nie mogę
                  przyjść z przydupasem itp.Niech Ci co tu zabierają głos, napisza do jakich
                  szkół chodzą.To wystarczy.Może nie będą mieć studniówki?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka