Gość: marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 12:03 CZY WIE KTOS ,GDZIE W POBLIZU CZESTOCHOWY JEST HODOWLA TEJ RASY PIESKOW??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: She Re: Hodowla SHIH TZU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 13:31 Droga Marto, Nie za bardzo wiem. Ja swojego nabylam w sklepie zoologicznym m1 w czeladzi. z wszystkimi dokumentami. Mam go dwa latka i w zyciu nie widzialam bardziej uczuciowego i smiesznego psa niz shih tzu. Jak zobaczylam swojego stworka odrazu sie zakochalam. Naprawde sa rewelacyjne. Wiec jak bedziesz zainteresowana to zadzwon do nich i okresl jakie sa Twoje oczekiwania pod wzgledem koloru, ilosci miesiecy. maja kontakt z hodowcami. Moze znajda cos dla Ciebie. Pozdrawiam,She Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweet_pie Re: Hodowla SHIH TZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 14:11 w Truskolasach są dwie ... Ja mam swoją suczke właśnie z tamtąd :) a jej narzeczony:) był z drugiej hodowli też w Truskolasach... Sprzedają pieski z rodowodem, a jeśli nie jest Ci potrzebny to i bez... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosya Re: Hodowla SHIH TZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 14:24 ja mam suczke 8 tygodniowa:)Urocza.Moze podpowiesz mi co do tego co lubi,czego nie itd...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heha Re: Hodowla SHIH TZU IP: 212.87.241.* 20.11.06, 15:12 W Mirowie hodują. gościówka nazywa się Gęsiarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweet_pie Re: Hodowla SHIH TZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 15:54 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=46540352&a=46586124 był już taki wątek - poczytaj sobie, pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTA Re: Hodowla SHIH TZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 21:52 Bardzo wszystkim dziekuje za odpowiedzi.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś