Gość: maldiwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 13:40 Czy ktoś zna dobrego fachowca w Częstochowie ktry zakłada/naprawia zamki centralne w samochodach marki FORD? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zzz Re: zamek centralny w fordzie IP: *.gre.pl 21.11.06, 15:37 jezlei nie masz dwuch lewych raczek i masz troche czasu mozesz zrobic to sam lub przynajmniej dowiedziec sie jakie sa koszta zeby Cie nikt w balona nie zrobil. Wystarczy odwiedzic: forum.fordclubpolska.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malediwy Re: zamek centralny w fordzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 15:42 rączki mam jak należy ale się na tym nie znam. Mam centralny zamek ktry działa bez zarzutu ale po przekręceniu kluczyka w drzwiach a nie z pilota ktry też mam. Baterie są ok więc to musi być jakiś inny probblem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: zamek centralny w fordzie IP: *.gre.pl 21.11.06, 16:00 a jaki to model fordzika i z ktorego roku jesli mozna spytac ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malediwy Re: zamek centralny w fordzie IP: 80.51.57.* 22.11.06, 10:34 mondeo combi 1.8 TD '94 Ponawiam pytanie! Czy ktoś jest w zna jakiegoś dobrego fachowca ods zamków centralnych??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malediwy Re: zamek centralny w fordzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 14:14 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: zamek centralny w fordzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 14:15 Gość portalu: malediwy napisał(a): > up Nie popuść kleksa od tego "up-ania" ! Odpowiedz Link Zgłoś