Gość: 098 IP: *.man.czest.pl 24.11.06, 11:03 kto wykonuje dobrze , solidnie i niedrogo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciku-piku Re: kominek 24.11.06, 13:07 mogę polecić pana Kasprzyka, bardzo solidna firma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 098 Re: kominek IP: *.man.czest.pl 24.11.06, 13:10 jak ma na imię pan kasprzyk ? pracuje indywidualnie czy dla firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: kominek IP: *.hcz.com.pl 24.11.06, 13:39 jedno wyklucza drugie , albo chcesz dobrze , albo tanio . Niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 098 Re: kominek IP: *.man.czest.pl 24.11.06, 13:58 dlatego wydaje mi sie ze indywidualny wykonawca jest tańszy niż firma zajmująca się tym, muszą jeszcze opłacic lokal pracowników itp. szukam indywidualnego wykonawcy Odpowiedz Link Zgłoś
ciku-piku Re: kominek 24.11.06, 14:22 Pan Kasprzyk ma swoją firmę. Gdy szukałam wykonawcy kominka miałam do wyboru osobę która robi indywidualnie albo właśnie Kasprzyka. Różnica w cenie minimalna, za to jakość bez porównania. Mam kominek murowany, obłożony kartongipsem i marmurem. Za podobną cenę miałam samą konstrukcję z kartongipsu. Po wielokrotnym użytkowaniu wiem przynajmniej że nic się nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł do 098 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 15:14 Witam miałem podobny problem co i Ty.W końcu wziołem pierwsze ogłoszenie ze sklepu nie z gazety.Wykonał mi go gościu z pomocnikiem.Wykonał mi go w ciągu 3 dni.Według mnie działa bez zastrzeżeń.Mieszkam w domku jednorodzinnym i od miesiąca nie palę w centralnym.Pan po sobie sprzątał i zmywał.Dla mnie i żony usługę wykonał rewelacyjnie.Wsad 14kw.W razie zainteresowania GG5800471 wieczorem.Powodzenia z wykonawcą i miłego wygrzewania się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: kominek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 19:06 Kasprzyk, to pierwsza firma w Cz-wie, która buduje kominki, chyba już ze 20 lat. Mnie już wybudował 2 kominki w 2-ch domach. Ma dostęp do sprzętu, różnorakich wkładów w umiarkowanych cenach i budują te kominki ludzie bardzo doświadczeni. Odradzam firmy "cuda", sprzedające same wkłady i wszelkich amatorów - tacy nie do tej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś