artwol1 24.11.06, 14:43 Mam zamiar kupić mojej córeczce prezent na Mikołaja w postaci konika na biegunach ale nie wiem gdzie szukać.Poradzcie gdzie w Częstochowie można kupić taką zabawkę(może jakaś hurtownia lub prosto od producenta)Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ada gosć Re: Mikołaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 22:09 Przypomniałam sobie ,że kiedys widziałam na rynku na Zawodziu,ale to było jakis czas temu ,przy okazji tez mozesz sprawdzic. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Mikołaj! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 20:21 Zamów tutaj na allegro ssl.allegro.pl/search.php?string=Konik+na+biegunach&location_radio=2&state=0&st=gtext&order=b&listing_sel= 2&listing_interval=7&price_from=&price_to= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12.12m Re: Mikołaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 20:42 jak wchodzisz na hale u jagielonczyków od tej strony co apteka to po lewej od wejscia jest stoisko z zabawkami tam sa koniki na biegunach a dla dziewczynki to widziałam tam taki różowy konik ma biegunach poly.albo na allegro jest tego multum.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada gosć Re: Mikołaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 22:04 hej! Jest hurtownia na Warszawskiej przy Jana Pawła na wprost firan.Nie wiem czy w tej chwili maja,ale warto spytac,bo jak nie to do mikołaja moga jeszcze przywieź, a jest naprawde duzy wybór i niedrogo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Mikołaj! IP: 80.51.236.* 25.11.06, 15:57 W jakich godzinach otwarta jest ta hurtownia na Warszawskiej? A konika można kupic w Auchanie, niedrogo a sliczne sa, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada gosć Re: Mikołaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 10:38 Hej! Magda wiem napewno ,ze do 17,wiec prawdopodobnie od 9. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś