IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 16:27
Miesiąc temu okazało się że mój mąż mnie zdradza. Natychmiast pomyślałam o
rozwodzie. On wyprowadził sie z domu na moja prośbę. Starałam się nie mieszac
w to naszych przyjaciół, jednak poprosiłam o radę męża mojej przyjaciółki
jeszcze z liceum, gdyz jest on radca prawnym i liczyłam na poradę.Kolezanka
najpierw powiedziała że nie ma problemu i jej mąz ( przyjaciel mój i mojego
męza) pomoże mi. Następnego dnia jednak zadzwoniła i powiedziała ze byłoby to
niezręczne z racji dobrych relacji z moim męzem. Zgodziłam się z nią i nie
miałam zadnych pretensji. Jednak dzisiaj rano dostałam szału na wieśc o tym,
że obronca mojego męza będzie maz przyjaciółki. nie wiem co mam zrobic mam
ochote napluc jej w twarz.
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: załamana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 16:30
      Witam
      Trudno, przyjaciol poznaje sie w biedzie i to prawda. Odpowiedz sobie na pytanie
      czy wolalabys miec nadal tych przyjaciol czy lepiej wiedziec juz teraz ze to nie
      sa Twoi prawdziwi przyjaciele. Poszukaj dobrego prawnika i najlepiej nikogo ze
      znajomych. Głowa do góry, pamietaj ze jutro tez zaswieci słonce.
      • Gość: x Re: załamana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 16:36
        widocznie twój mąz miał większe poparcie.
        • takijeden81 Re: załamana 27.11.06, 16:40
          nie masz dzieci ? to czym się martwisz.lepiej że teraz to wyszło niż miałoby za
          kilka lat.bierz rozwód i niech wszyscy spier..ą.czasem lepiej jest poznać prawdę
          o kimś niż być okłamywanym.
          • Gość: Anika Re: załamana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 16:44
            Bądż silna trzymaj się!Przekonałaś się ,że prawdziwych przyjaciół poznaje się w
            biedzie,ale może lepiej teraz niż póżniej?Powodzenia!
          • Gość: załamana Re: załamana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 16:44
            Tak naprawdę to nie chodzi mi o zdradę męza, bo to jest facet i tak się czasem
            zdarza, jednak najbardziej zabolała mnie zdrada i kłamstwo "przyjaciół".
            • Gość: beksa Re: załamana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 17:23
              zycze tej twojej przyjaciółce zeby ją tez mąz zdradził. To moze zrozumie swój
              bład. Szmata
            • dudi_82 Re: załamana 27.11.06, 17:37
              beksa dobrze mówi. Jak już będzie po rozwodzie to zakręć się koło męża
              "przyjaciółki", uwiedź go i puść kantem ale tak, żeby "przyjaciółka" się o
              wszystkim dowiedziała :) To dopiero będzie zemsta :) Ale to dopiero po rozwodzie
              bo teraz wyszło by na to, że to Ty zdradzałaś a nie mąż.
              • Gość: olcik Re: załamana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 17:40
                Podbijam! wtedy sie przekona jak to jest.
                • Gość: l Re: załamana IP: 80.51.4.* 27.11.06, 17:46
                  Napluj i jej i jemu wrrrr...
                  • Gość: newas Re: załamana IP: *.realestate.net.pl 27.11.06, 19:52
                    Widzę że katolików prawdziwych tutaj dostatek...
            • Gość: Spec Re: załamana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 09:03
              Daj namiary na tę przyjaciółkę ... ja ją uwiodę :)) To nie żart ...
            • Gość: halina Re: załamana IP: 80.54.169.* 28.11.06, 10:00
              Gość portalu: załamana napisał(a):

> Tak naprawdę to nie chodzi mi o zdradę męza, bo to jest facet i tak się czasem
              > zdarza, jednak najbardziej zabolała mnie zdrada i kłamstwo "przyjaciół".

Nikt normalny Cie nie zrozumie bo,jesli zdrada jest czyms normalnym u faceta i
              ty to rozumiesz to po co kazałas mu sie wyprowadzic i chcesz rozwodu.Czyzby ten
              rozwod to powod zdrady przyjaciół.Zastanow sie nad sensem tej tresci.
          • Gość: jaga Re: załamana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 22:01
            Zróbto co mówi taki_jeden.I jak to bywa wsodPolaków mądry zawsze po szkodzie,
            ale najbardziej Cie mogą zawiesc przyjaciele i rodzina.
    • Gość: Oz Re: załamana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 19:13
      Ech! Miłuj bliźniego swego jak... no właśnie jak? (ha ha ha) Co za licho mnie
      tu przyniosło! Kat wam przyjacielem!
    • Gość: gusia Re: załamana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 19:27
      przykre to jest wiem z własnego doświadczenia. Przyjaciele niestety w takich
      sytuacjach muszą kogoś wybrać bo nie da się przyjażnić i z jedną i z drugą
      stroną. Ciesz się, że byli z Tobą szczerzy a nie zwodzili Cię.

Ja byłam w obu sytuacjach - jako przyjaciółka, która musiała kogoś wybrać ( i
      wybrałam moją serdeczną przyjaciółkę a nie jej faceta - co jest chyba logiczne,
      bo z nią się przyjażniłam a on był jej "tylko" facetem z którym miałam dobry
      kontakt). A potem znalazłam się po drugiej stronie czyli osoby, która
      została "zdradzona" przez wielu "przyjaciół" i zdrada nie polegała tylko na
      tym, że wybrali mojego ex a nie mnie - to bym może i zrozumiała. NAjbardziej
      mnie bolało jak po wieloletniej "przyjażni" ze mną i moim ex w tempie
      expresowym "zaprzyjażnili" się równie serdeczenie i mocno z kochanką mojego ex
      przez którą właśnie zmuszona byłam podjąć decyzję o odejściu od męża (bo nie
      lubię trójkątów). TO dopiero bolało.
      To co zrobili twoi przyjaciele to na prawdę nie jest straszne - przynajmniej
      byli z tobą uczciwi. Podejdz do tego tak - teraz nastąpi moment w którym
      wyjdzie prawda na jaw - kto na prawdę jest twoim przyjacielem. Ci co nimi byli
      w 100% będą z tobą i będą cię wspierać. Ci co byli tylko "przyjaciółmi" odwrócą
      się od ciebie i będziesz miała naturalny odsiew ludzi, którzy i tak zapewne
      wcześniej czy póżniej odwróciliby się od ciebie. ja byłam w tej sytuacji
      zadowolona z tego, że nastąpił odsiew w momencie, kiedy byli mi potrzebni ale
      nie AŻ tak bardzo. i pocieszałam się tym, że mogło to nastąpić w sytuacji o
      wiele gorszej kiedy byliby mi niezbędni i wtedy byłoby jeszcze gorzej.
      a tak to - pies ich gryzł.kiedyś znajdą się w podobnej sytuacji i zobaczą sami
      jakie to było miłe.
    • Gość: newas Re: załamana IP: *.realestate.net.pl 27.11.06, 19:49
      Mężczyźni mają zdradę w genach - zostali 'zaprogramowani' by rozprzestrzeniać
      swój materiał genetyczny. Pewnie nie kocha tej kobiety i dla niego to był tylko
      seks.
      Porozmawiaj z mężem i spróbujcie dojść do porozumienia - szkoda małżeństwa.
      • Gość: gusia Re: załamana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 20:12
        hmmmmmmmmma co to znaczy szkoda małżeństwa? tzn ma udawać, że jest ok a potem
        czekać na kolejny skok w bok bo "mężczyżni mają to zapisane w genach"??
        chciałabyś tak żyć??w imię czego?? no jedynym wytłumaczeniem które mi
        przychodzi do głowy to "dla dobra dziecka" ale to też zależy od sytuacji bo
        jeśli facet chla i się puszcza i jeszcze katuje żonę i dziecko to gdzie tu
        dobro dziecka???
        a ciekawe dlaczego to szanowni panowie nie pogodzą się z faktem że żona skacze
        w bok - bo szkoda małżeństwa przecież. już widzę ich rekację....
        najciekawsze jest to ze oni dopuszczają fakt, że mogą zdradzić, ale jak usłyszą
        że są zdradzani to ........JAK tak MOŻNA itd- "święte" oburzenie.
        • Gość: newas Re: załamana IP: *.realestate.net.pl 28.11.06, 09:46
          Gość portalu: gusia napisał(a):
          > a ciekawe dlaczego to szanowni panowie nie pogodzą się z faktem że żona skacze
          > w bok

Bo mają to w genach? :)
          Samiec broni swojego stada i nie pozwala innemu samcowi na korzystanie ze
          swojego haremu.
          • Gość: ada gosć Re: załamana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 10:03
            Ludzie odpowiedni na kochanków sa niemożliwi jako mężowie,podobnie jak pewne
            mieszkanka,idealne jako garsoniery,są zupełnie nieodpowiednie do zamieszkania na
            stałe.
            PITIGRILLI
      • diabel_piszczalka Re: załamana 28.11.06, 10:01
        Genetyk się znalazł ;P
        • Gość: ada gosć Do diabla_ piszczalki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 10:19
          O co ci chodzi z tym genetykiem? kogo masz na mysli?
          • diabel_piszczalka Re: Do diabla_ piszczalki 28.11.06, 10:21
            TO był komentarz do tego : :)
            "Mężczyźni mają zdradę w genach - zostali 'zaprogramowani' by rozprzestrzeniać
            swój materiał genetyczny."
            • Gość: ada gosć Re: Do diabla_ piszczalki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 10:24
              MySlałam,ze nie zgadzasz sie z tym co napisałam ,a raczej przytoczyłam słynną
              myśl filozofa, starą ,a jakże aktualną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka