Dodaj do ulubionych

Bank śląski czy inny?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 18:25
Jakie są wasze opinie na temat ofetr ING banku. Czy jesteście zadowoleni z
jakości usług?
Obserwuj wątek
    • Gość: Oz Re: Bank śląski czy inny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 18:37
      Jeśli idzie o klienta indywidualnego - bank do zaakceptowania
      • Gość: Paolo Re: Bank śląski czy inny? IP: 89.174.23.* 28.11.06, 18:54
        mBank
        • lukasz-kot Re: Bank śląski czy inny? 28.11.06, 20:20
          Ja polecam BZWBK

pozdrawiam,
          • Gość: :) Re: Bank śląski czy inny? IP: 80.54.173.* 28.11.06, 20:22
            Każdy tylko nie śląski-ten wątek był już poruszany!!
            • Gość: ja Re: Bank śląski czy inny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 21:07
              a czemu kazdy innyma nie slaski??mam w slaskim konto od 2,5 roku i nigdy niebylo
              problemow.za to w BZWBK mialem i narzekalem.niedosyc ze jeden bankomat na cala
              czestochowe,pieniadze rozliczane z duzym opoznieniem,drogo to jeszcze kiedys
              przy wyplacie wiekszej gotowki z bankomatu raczyli zablokowac mi karte i z
              tydzien musialem czekac az ja odblokowali.o tym ze musze isc do oddzialu i
              zglosic ze ja wyplacalem wieksze kwoty i nie ukradli mi karty tez oczywiscie
              nikt mnie nie powiadomil.co do mBanku to 2 miesiae czekalem na dokumenty do
              podpisania ale jakos sie nie doczekalem.wiec z czystym sumieniem polecam śląski
              • Gość: jola Re: Bank śląski czy inny? IP: 80.54.169.* 28.11.06, 21:36
                tez polecam Slaski mila obsluga
                • Gość: gość Re: Bank śląski czy inny? IP: 80.48.49.* 28.11.06, 21:44
                  spróbuj wpłacić sobie kasę na własne konto mając przy sobie jedynie
                  kartę do konta i własne dane w głowie . NIE DA SIĘ ! musisz mieć
                  dowód ze zdjęciem albo przejść masę pytań żeby to łaskawie zrobili .
                  co ciekawe ta sama karta wystarczy aby bankomat był dla ciebie milszy .
    • Gość: r2d2 Ciagle mega kolejki !!!! Nie przeszkadza to Wam ?? IP: 80.48.49.* 28.11.06, 21:44
    • anna.scott Re: Bank śląski czy inny? 28.11.06, 21:46
      Mam konto od roku w ING i w porównaniu do innych (PKO, Inteligo, BOŚ, EuroBank)
      najbardziej przyjemnie się z tego konta korzysta.
      Dużo bankomatów, przelewy internetowe za free, miła obsługa w oddziałach.
      Jednym słowem: polecam.
      • Gość: bankier Re: Bank śląski czy inny? IP: 195.116.81.* 28.11.06, 21:51
        Oczywiście ,że ING . Dodatkowo ING on line -konto obslugiwane przez internet.
        w porzo.
        • Gość: m Re: Bank śląski czy inny? IP: *.21.inds.pl 28.11.06, 21:57
          Mam tam konto od 10lat i nie moge powiedziec ani jednego zlego slowa.Bardzo mila
          obsluga i nie trzeba miec dowodu osobistego zeby wplacic pieniadze . Przy
          wyplatach jest konieczny.Jest bardzo duzo bankomatow i to nie tylko w
          Czestochowie.Wczesniej mialam konto w Pko i niestety nie bylam zadowolona.
    • Gość: P Re: Bank śląski czy inny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 13:54
      Rzućcie okiem na to

www.pbsdga.pl/x.php?x=294/Ranking-bankow-2005.html
      • anna.scott Re: Bank śląski czy inny? 29.11.06, 14:51
        Aha, w Raiffeisen też miałam. I jak przyszło do zamykania konta (3-4 lata
        temu), to musiałam zapłacić prowizję. Poza tym naprawdę mało oddziałów i
        bankomatów.
        Lepszy ING.
        Polecacie?
        Polecamy!
        ;P
        • Gość: carmen Re: Bank śląski czy inny? IP: *.248.inds.pl 29.11.06, 15:51
          ja tez jestem bardzo zadowolona,wiarygodny i solidny bank,duzym ulatwieniem sa konta internetowe,jedynym minusem sa potworne kolejki do oddzialow,ale to mozna przezyc
        • Gość: xkx Re: Bank śląski czy inny? IP: *.org 29.11.06, 18:17
          Ano Raiffeisen dla kilenta detalicznego jest raczej mało przyjazny napewno
          lepszym wyborem bedzie ING BSK. Raiffeisen bank dopiero zaczyna swoja przygode
          z klientem indywidualnym do tej pory był to typowy bank korporacyjny. Dlatego
          tez i brakuje mu jeszcze wiele do tego co oferuje konkurencja zwłaszcza jesli
          chodzi o wygode obsługi. Bo i bankowatów własnych w zasadzie niema. I bank
          czynny tylko do 15. No cuz moze za kilka lat.
          • lukasz-kot Re: Bank śląski czy inny? 29.11.06, 21:07
            Dalej twierdze, że najlepsze jest BZWBK. Wypłatę dostaję na konto, a dzięki
            bankowości on-line, gościem w banku jestem raz na kwartał.
            Do tego fundusze i giełda - polecam.

pozdrawiam
            • Gość: ja Re: Bank śląski czy inny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 21:47
              w slaskim tez masz fundusze i tez masz gielde.tez masz bankowosc 0n-line za
              DARMO!! i przelewy on-line tez za DARMO.a bzwbk to chyba najgorszy
              bank.niemowiac o jednym bankomacie na cala czestochowe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka