Dodaj do ulubionych

Indesit szuka pracowników

IP: 212.244.68.* 05.12.06, 09:12
Brawo Radomsko!!! Panie WRONA Ucz się pan jak się zdobywa inwestorów!!!
Człowieku obudż się bo Czestochowa umiera!!!To ,że mamy Jasną Górę nam nie
pomoże.Za kilka lat z dużego miasta staniemy się wiochą.To dla pana się nie
liczy lepiej pokazać się na kolejnym meczu Włókniarza, obiecać centrum
sportowe(tylko ciekawe kto z niego będzie korzystał, otworzyć jakiś kawełek
drogi.Pierdoły!!! A ludzie wciąż nie mają pracy.Trw,HSC,Gomma,Guardian to
zamało jak na takie miasto.Od kilku lat nie przybył żaden znaczący
pracodawca.Żaden!!! Ludzie pana wybrali niech pan wreszcie ruszy dupę!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: abiks1981 brawo Radomsko! Taka to się robi panie Wrona!!!! IP: 212.244.68.* 05.12.06, 09:13
      Brawo Radomsko!!! Panie WRONA Ucz się pan jak się zdobywa inwestorów!!!
      Człowieku obudż się bo Czestochowa umiera!!!To ,że mamy Jasną Górę nam nie
      pomoże.Za kilka lat z dużego miasta staniemy się wiochą.To dla pana się nie
      liczy lepiej pokazać się na kolejnym meczu Włókniarza, obiecać centrum
      sportowe(tylko ciekawe kto z niego będzie korzystał, otworzyć jakiś kawełek
      drogi.Pierdoły!!! A ludzie wciąż nie mają pracy.Trw,HSC,Gomma,Guardian to
      zamało jak na takie miasto.Od kilku lat nie przybył żaden znaczący
      pracodawca.Żaden!!! Ludzie pana wybrali niech pan wreszcie ruszy dupę!!!
      • Gość: czytelnik Re: brawo Radomsko! Taka to się robi panie Wrona! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 10:42
        Pan prezydent inwestuje ale w Klasztor, za to będzie miał wieczne zbawienie Amen.
    • Gość: Anzelm Re: Indesit szuka pracowników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 10:02
      Zobaczymy ile będą wynosić zarobki... żeby się znowu nie okazało że powstał
      kolejny obóz pracy w naszym regionie!
      • Gość: do Anzelma Re: Indesit szuka pracowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 10:43
        Co ty gadasz czlowieku! 1200zł na reke to chyba nie jest zle na tasmie
        produkcyjnej, gdzie robia ludzie po zawodowkach. A wiecej nie maja prawa
        wymagac, bo takie sa place i warunki w naszym kraju. A tyle wlasnie zarabiaja
        pracownicy na linii produkcyjnej w tej fabryce w Lodzi. Oboz pracy... tez cos.
        A w Radomsku ostatnio strajowali pracownicy produkcyjni w jednej fabryce. A
        wiecie jakie maja pensje? 1400 na reke! I zadali podwyzki! Ludzie sa bezczelni!
        Nauczyciel w szkole zarabia tyle, a ludzie po zawodowkach chca wiecej! Trzeba
        miec troche samokrytyki!
        • Gość: pracownikprodukcji Re: Indesit szuka pracowników IP: *.gre.pl 05.12.06, 12:00
          czlowieku czy ty kiedys pracowales na produkcji?????????? Chyba nieJa za....lam
          na lini trzy zmiany w cztero brygadowce swiatek-piatek i niedziela przychodze
          do domu z....ny jak pies slyszysz tylko malo malo malo .Popieram tych co
          strajkowali maja zwiaski jak sie nalezy POPIERAM
        • Gość: yyy Re: Indesit szuka pracowników IP: *.realestate.net.pl 05.12.06, 12:11
          co to jest 1400! tylo ze wiekszosc ludzi pracujacy na produkcji to nie
          zawodowka tylko magistrzy i inzynierowie ktorzy nie maja ''plecow''.wskaz mi
          jednego nauczuciela ktory pracuje na nocki w szkole w sobote albo w
          niedziele.szanuj ludzi produkcji!!!!! bo wiekszosc z nich ma wieksze
          kwalifikacje zawodowe niz nie jeden kierownik czy ''pociotek''.
          • Gość: jr Re: Indesit szuka pracowników IP: *.is.net.pl 05.12.06, 12:30
            jezeli nie znajdzie sie nowy "worker" ktory ebdzie posrednikiem dla indesitu to
            zarobki opwinny byc przywoite tak jakby nie patrzec tez jest w trw na liniach
            ale ze worker zjada polowe tego co dostaja ludzie to juz niestety nic ise nie da
            zrobic (procz tego by trw zrezygnowalo z workera i przyjmowalo bezposrednio)
        • Gość: Dog Re: Indesit szuka pracowników IP: 217.153.246.* 05.12.06, 17:30
          Nauczyciel pracuje ha ha gruchy kijem obija i 3 miechy w roku ma wolne a co do
          zarobków jeśli są tak niskie to po cholere tylu matołów pcha sie do tego
          zawodu.Stań człowieku przy taśmie w fabryce w Polsce i np. w Hiszpani rób
          dokładnie to samo i tylesamo i porównaj zarobki.Z resztą ty byś dniówki
          niewytrzymał.
          • Gość: były nauczyciel Re: Indesit szuka pracowników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 20:38
            a ty idź pracować do szkoły na jeden dzień, co ja piszę, kilka godzin, zobaczymy
            czy wytrzymasz z tak "cudownie zachowjącą" się dziś młodzieżą! Tak czy inaczej,
            ja wolę stać przy taśmie, spokojniej, a i więcej zarobię...
        • Gość: N.I.P. Re: Indesit szuka pracowników IP: 89.174.23.* 12.03.07, 08:44
          1200 na rękę - to jest bardzo mało, trzeba się umieć cenić a nie tylko
          krytykować (...coś ci się pomieszało, chyba z głodu!!!)
      • ka-8 Re: Indesit szuka pracowników 06.12.06, 11:44
        Zarobki na pewno nie beda rewelacyjne. Po prostu firma zobaczyla ze we Wroclawiu
        i Lodzi trzeba juz placic wiecej za prace i poszukala sobie nowych zasobow sily
        roboczej.

Ale nie to jest najwazniejsze. Najwazniejsze ze jest praca, za co prawda
        niewielkie moze pieniadze (mowa teraz o pracownikach produkcji), ale ratujaca
        ludzi od degenereujacego bezrobocia i pozwalajaca zbierac staz pracy do emerytury.

Ponadto, po za inwestorem najpewniej pojda kooperanci ktorzy stworza kolejne
        miejsca pracy. To po prostu taka "samonapedzajaca sie" maszyneria.
    • Gość: XXX Do yyy IP: 212.191.170.* 05.12.06, 15:19
      Jeleniu pracowałeś kiedyś jako nauczyciel ? Chyba nie !!! Więc nie pisz o czymś
      o czy nie masz zielonego pojęcia. A jeżeli tak zazdrościsz pracy nauczycielowi o
      ile mi wiadomo to w Częstochowie jest uczelnia która kształci pedagogów. Nikt Ci
      nie kazał iść do szkoły zasadniczej i teraz narzekać że tak Ci ciężko w życiu.
      • Gość: yyy Re: Do xxx IP: *.realestate.net.pl 05.12.06, 16:16
        nie zazdroszcze nauczyciela ale maja niezle wynagrodzenia,gorzej maja ludzie z
        produkcji tak jak trw,gomma .a jak sie nie podoba jednemu czy drugiemu to
        zapraszam na wyspe jeleniu!!!!
      • Gość: gość Re: Do yyy IP: 212.160.86.* 08.12.06, 17:54
        Święta racja tylko kompletny ignorat może tak napisać o pracy nauczyciela,
        chyba do szkoły miał pod górkę! niestety!!!!!
    • Gość: Paweł Do pana Wrony IP: 212.191.170.* 05.12.06, 15:43
      Panie Wrona bierz pan telefon i dzwoń czym prędzej do pana Kropiwnickiego i
      dziękuj że sprowadził do Łodzi Indesit I Dell co spowodowało że niedaleko
      Częstochowy powstaną miejsca pracy dla częstochowian. Coś mi się wydaje że Twoje
      chwalenie się rozbudową TRW przed wyborami nieźle przyćmiło. Jako prezydent
      naszego miasta jedź do Łodzi i porozmawiaj z prezydentem Kropiwnickim jak to się
      robi przecież on też pochodzi z Częstochowy a poza tym jest Twoim przyjacielem
      może Ci pomoże być dobrym prezydentem. Przecież Częstochowa to dobre miasto
      szkoda że ma kiepskiego prezydenta.
    • Gość: mieszkaniec Re: Indesit szuka pracowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 15:52
      no moze ktos w urzedzie miasta pomysli i ruszy dupe do roboty.
      sa potrzebne nowe miejsca pracy
    • Gość: XXX Do yyy IP: 212.191.170.* 05.12.06, 17:15
      Nieźle zarabiają. Jeleniu gdzie Ty żyjesz. Po pięciu latach nauki 1000 zł
      nazywasz niezłym zarobkiem. PRAWDZIWY JELEN.
      • Gość: yyy Re: Do xxx IP: *.realestate.net.pl 05.12.06, 17:26
        to kto ci kazal konczyc tak beznadziejne studia ze zarabiasz 1000,moze czas sie
        przekwalifikowac na woznego lepsze perspektywy ZALOSNIKU
        • Gość: Dog Re: Do xxx IP: 217.153.246.* 05.12.06, 17:35
          WSP i marketing na polibudzie produkują tylko bezrobotnych z wielkimi ambicjami
        • Gość: do yyy Re: Do xxx IP: 212.160.86.* 08.12.06, 17:59
          A przyszło ci do głowy, że nie dla wszystkich kasa jest najwyższą wartością,
          widać, że omijałeś szkołę szerokim łukiem!
    • Gość: XXX Do yyy IP: 212.191.170.* 05.12.06, 20:46
      A kto napisał że skończyłem studia nauczycielskie !!! Miałem to szczęście że
      studiowałem poza Częstochową. Poza tym JELENIU chodziło mi o to że nie obraża
      się ludzi za pracę jaką wykonują. Trzeba doceniać ludzi którzy kopią doły jak i
      ludzi którzy uczą w szkołach.
      • Gość: yyy Re: Do xxx IP: *.realestate.net.pl 06.12.06, 10:04
        Załosniku sam obrazales ludzi ktorzy pracuja na produkcji nasz zal ze zarabiaja
        wiecej niz nauczyciele.a kazdy na to na co sie wyuczyl ZAŁOŚNIKU
        • Gość: zzz Re: Do xxx i yyy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 11:36
          spokój bo do akcji wkroczy ZZZorro
          • Gość: aaa Re: Do xxx i yyy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 12:01
            nie rozumiem tych Waszych przepychanek słownych.Ludzie szanujmy się nawzajem.ja
            rozumiem ze kazdy chce więcej ,ale w tym kraju w tym mieście nie ma takiej
            opcji.Własciwie tez powinnam byc zdesperowana pielęgniarką ale generalnie sama
            sobie ten zawód wybrałam i nie wyobrażam sobie robić czegoś innego w życiu.mam
            na kazdym dyzurze 30 pacjentów z czego srednio 95%nie wstaje z łóżka(taki
            oddział)i co mam sie czepiaC nauczyciela że siedzi 5 godzin w szkole i do domu!
            to absurd ludzie absurd!!!!
    • Gość: XXX Do yyy IP: 212.191.170.* 06.12.06, 15:20
      Pokaż mi Jeleniu gdzie obrażałem ludzi "produkcji" bo własnym oczom nie wierzę.
      • Gość: yyy Re: Do xxx IP: *.realestate.net.pl 07.12.06, 10:38
        sa ludzie tacy jak ty ZAŁOSNIKU co sa niereformowalni przez zaden system i
        ustroj,ja ci w ty nie pomoge! zyj dalej sobie w tym bagnie i zakłamaniu pa pa
        jedno pytane? dlaczego inteligentni młodzi ludzie wyjezdzaja z tego kraju,a
        zostaja tacy jak ty?
    • Gość: technical support Re: Indesit szuka pracowników IP: *.vlan.euronet.net.pl 07.12.06, 13:05
      Widze ze dyskusja zeszla na inne drogi :]Uwazam ze zarobki z cyklu 1000pln to
      kpina nawet jak na zapyziałe radomsko, wiem bo tam mieszkam niemal od urodzenia
      i pracuje w innym niezle prosperujacym (polskim) zaklazie produkcyjnym z branzy
      spozywczej. skonczylem studia techniczne i pracuje na stanowisku automatyka i
      mam podobne zarobki. Ponadto wlosi juz maja swoj interes w tym miescie(Fabryka
      Osi Napędowych)robia kase taka ze glowa mala a ludziom grosze placa. Wiec nie ma
      sie czym podniecac a zwlaszcza tym artykułem
      • ka-8 Re: Indesit szuka pracowników 07.12.06, 13:37
        Plusem jest to ze praca bedzie w ogole, a to ze u Włocha sie nie zarobi wiadomo
        nie od dzisiaj. Zwykle we włoskich firmach człowiek zapieprza jak maly
        samochodzik a zarabia grosze. Ale do emeryturki mozna tam jakos dociagnac, i to
        sie liczy dla tych ktorzy maja taka potrzebe, z kolei Ci dla ktorych bedzie to
        pierwsza praca, moga zdobyc jakies doswiadczenie ktore pozwoli odbic sie dalej.
        • Gość: radomszczanin Re: Indesit szuka pracowników IP: *.vlan.euronet.net.pl 08.12.06, 17:48
          Rozumiem, że będzie praca nie tylko dla mieszkańców Radomska i okolic, właśnie
          na to licze :) choć nie ma co ukrywać będzie ciężko, tym bardziej że własnie
          pada kolejna ikona miasta Metalurgia SA, do zwolniania szykują prawie połowe
          załogi w tym większość pracowników produkcji. Co do podwyżek w FON to dostali
          choć nie wielkie ale grupowo:] miał włoch gEst:)
          • Gość: Tomek Re: Do Radomszczanina IP: *.prenet.pl 08.12.06, 17:51
            Co myslisz o ty artykule z pierwszej strony w linku?
            egazeta.dziennik.lodz.pl/?idStrona=47999
            • Gość: radomszczanin Re: Do Radomszczanina IP: *.vlan.euronet.net.pl 10.12.06, 22:38
              witam, stety niestety, Dziennik Łodzki czytam niemal codziennie i ten artykuł
              tez czytałem. Jak to powiedział eks-starosta Deszcz to przedwyborcze zagrywki i
              to ma jakiś sens. Województwo środkowo-polskie dziwny twór:) ze stolica w
              czestochowie:) dla Radomska moze byloby to dobre jakis impuls do rozwoju, badz
              co badz przydalby sie taki , choc nie sądze ze nasze nowo wybrane wladze
              samorzadowe sprostalyby takiemu wyzwaniu. Co do łodzi, to faktycznie daleko od
              radomska czy takiego wielunia, wiec nie wiem czemu stary uklad ten pomysl z
              rozlaczeniem uznal za bezsensowny. Z reszta nie po to tworzono lodzka strefe
              przemyslowa np. w radomsku zeby teraz ja gdzies oddawac. Wiec raczej pozostanie
              jak jest, to jest bedziemy szarymi zasciankowymi graczami w wielkim bizesie. a
              lodz jeszcze bedzie miala swoj czas i moze dorowna miastom takim jak warszawa,
              krakow czy wroclaw
    • Gość: XXX Do yyy IP: 212.191.170.* 07.12.06, 21:44
      Widzisz Jeleniu chyba jestem bardziej inteligentny niż by się Tobie wydawało.
    • Gość: pracownica Re: Indesit szuka pracowników IP: 80.48.49.* 12.03.07, 00:51
      TRW zarobki ok 1400 i niezle trzeba zapierniczac na okraglo swiatek piatek i
      niedziela ja pracuje i wiem jak jest naprawde i osoby ktore nigdy tam
      niepracowaly na produkcji i wcale nie jestem obibokiem po zawodowce , pracuje
      ciezko i zapytam sie w biurze o prace w radomsku a jesli mialabym wiecej
      zarabiac to spoko mowi sie ze nie mniej niz 1500- 1700 na produkcji tyle ja po 2
      latach tyle nie mam a traktowanie masakra..........
      • Gość: N.N Re: Indesit szuka pracowników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 20:57
        poczekajcie jeszcze troszkę i w TRW będą musieli podnieś stawki bo będą sami
        przy maszynach siedzieć, albo Ci z biura co zarabiają po 3-4 tys będą sobie sami
        produkować podusie. Już biorą wszyskich z ulicy, co kiedyś to było nie możliwe,
        bo musiała być osoba ze znajomością szycia na maszynie, a teraz to wchodzą
        wszyscy alkoholik to alkoholik narkoman to narkoman byle była sztuka.Pozdrawiam.
        • Gość: ,m Re: Indesit szuka pracowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 21:01
          Człowieku, jak masz manię prześladowczą z tym TRW, to twój problem. Ale jeśli
          możesz to się wyżywaj w podwieszonym wątku o TRW, właśnie.
          • Gość: bezrobotny Re: Indesit szuka pracowników IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 05.05.07, 00:01
            Gdzie można złożyc to cv do indesitu bo nigdzie nie bło napisane.
          • Gość: pracownik Re: Indesit szuka pracowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 08:17
            Tylko że gościu prawde całą napisał...Ale faktem jest żeby pisać tylko na tym jednym temacie o TRW bo nie będzie wtedy burdelu pozdrawiam
            • Gość: jmk Re: Indesit szuka pracowników- do abiksa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 09:00
              A widziałeś fotkę "ulubieńca" w łańcuchach na JG 3-go maja 2007r obok
              frankenstaina vel konia?
              Wspaniale wygladał!!!!
              Dla tych łancuchów zrobi wsio dla JG-a a miasto mu wisi.
              Po to go kk postawił z pomocą przepalonych mocherowych łbów i "pomocą"
              niegłosującej wiekszości na tym stanowisku.
              TAk było za czerwonych- teraz tylko zmiana koloru- metody znane od wieków.
              Wymienić czym prędzej tego Jawnego Współpracownika kk- na NORMALNEGO człowieka!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka