Gość: były_pracownik Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.06, 15:04 Kto , pracuje na nocce sylwestrowej ?:)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karramba Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: 89.174.23.* 31.12.06, 15:44 Beata Leszczyna Martyna Glowacka Karina Kedzierska Michal Neteczka Seweryn Baryla wypijmy za ich zdrowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karramba Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: 89.174.23.* 31.12.06, 15:58 i jeszcze Agata Bylica :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były_pracownik Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.06, 16:03 a menadżer który? :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ducato2 Re: McDonald's praca dla studenta dziennego 31.12.06, 17:27 Witam Ja pracowałemw w Macu ponad 5 lat, na dośc wysokim stanowisku (II asystent)i myśle że sporo mógłbym powiedzieć o tej pracy. Większość z rzeczy o których piszecie jest prawdą, ja zakończyłem prace w 2001 roku więc mogło się troche zmienić, ale myśle że raczej na złe. Jakby ktoś chciał podyskutować o pracy lub o osobach tam pracujących to prosze o posty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bata Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: 212.87.244.* 12.01.07, 17:33 Pamietam Cie. Czy ty przypadkiem nie zostałeś zwolniony za kradzież? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 09:53 Nockę sylwestrową miał Robert Odpowiedz Link Zgłoś
mocny999 Re: McDonald's praca dla studenta dziennego 02.01.07, 19:56 dużo nie zarobisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flafik Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.prio139.trustnet.pl 03.01.07, 21:23 ja chce 8 tys na miesiac moze sie skusze wtedy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były_pracownik Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 10:34 Flafik "Zejdż " na Ziemię , chyba to powiedziałeś w formie " żartu " , bo jak uważasz , że tyle będziesz zarabiać , to chyba w "główce coś nie tak"... Pozdrawiam ,i życzę zarabiania dużo kasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 09:42 już nikt z McD koło od strrony tesco nie ma nic do dodania? Rreszcie tak dobrze się tam pracuje????:> Macie dobre zdanie o swoich kolegach i koleżankach z pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 09:42 już nikt z McD koło od strrony tesco nie ma nic do dodania? Rreszcie tak dobrze się tam pracuje????:> Macie dobre zdanie o swoich kolegach i koleżankach z pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: 89.174.23.* 05.01.07, 13:00 jezeli chcecie dalej pracowac to zapraszam na bp. tu jest calkiem inny klimat, mniejszy ruch, psychika spokojna, a placa ta sama. polecam bp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 14:22 a może ktoś napisze coś o innym mc? przeciez w cze-wie nie istnieje tylko jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olimpiass Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.prenet.pl 05.01.07, 15:11 ale ''nasz'' jest najciekawszy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly pracownik Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: 80.51.57.* 05.01.07, 17:26 W czasie, kiedy szukałem pracy pytałem na III o przyjęcia, jednak w owym czasie nie potrzebowali pracowników i byłem zmuszony przyjąć się na Drogowców mając świadomość, że na II jest wielokrotnie większy z*a*p*i*e*r*d*a*l i kierownictwo takie, jak opisują pracownicy w powyższych postach. A dlaczego o Wolności,Metro czy BP nikt nie pisze ?? No właśnie dlatego jak napisał(a) olimpiass. Najciekawszy pod względem mobbingu, poniżania .Cieszę się, że to forum powstało. Jeżeli jest choć jedna osoba, która przeczytawszy te posty zrezygnowała z chęci ubiegania się o pracę w McG. Częstochowa II, to warto było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karramba Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: 89.174.23.* 06.01.07, 15:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=55020745&a=55020745 kolejny watek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były_pracownik Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 17:08 A może opinie o pracownikach ,a nie o ładnych i nie ładnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly pracownik Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: 80.51.57.* 07.01.07, 01:26 Ten wątek wyżej to jest kolejna rzecz, że odechciewa się w McG*ó*w*n*i*e pracować. To jaki jest stosunek do pracowników tych wieśniaków przyjeżdżających w*p*i*e*r*d*a*l*a*ć te cheesburgery. Traktowanie z wyższością, z góry pracownika. Wyzywanie, że wolno obsługuje przy dużym ruchu. Mamy przecież wolny rynek, jak mu się nie podoba to może podjechać sobie na Piłsudskiego. Tam oferują podobne menu. Ale to już jest polityka firmy,żeby pracownik czuł się nikim. Te hasła na zapleczu typu "Gość jest dla nas najważniejszy", "Co jeszcze możemy dla naszego gościa zrobić, żeby częściej nas odwiedzał" "Wchodzisz w strefę obsługi gościa,sprawdź, czy zabrałeś uśmiech i dobre samopoczucie" tylko ten gość,gość ... A powiedz klient przy jakimś j*e*b*n*i*ę*t*y*m kierowniku zmiany czy przy anicie, to dopiero dymy będą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natty Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.07, 12:16 hej, pracowalam w McDonaldzie przy Drogowcow prawie 1,5 roku i zgadzam sie niestety z wieskzoscia wypowiedzi na temat tej pracy.Jednak mimo wszystko staram sie milo wpsominac ten czas, bo jakby nie bylo to dzieki tej pracy poznalam kupe wspanialych ludzi ( i to chyba jedyny plus;/). Do Karramba: zgadzam sie z Toba, ze wymienieni przez Ciebie ludzie tworzyli klimat tej restauracji (fajnie tez ze o mnie nie zapomniales :)). Jak bede miala troche czasu to postaram sie cos wiecej napisac ( wymienie najgorszych i najlepszych wg mnie pracownikow hehe). A i nie mowcie ze Basia Sz jest intruktorka bo nie wytrzymam !!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natty Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.07, 12:21 a i mysle ze powinnismy gdzies razem wyskoczyc jak za starych dobrych czasow i powspominac troche:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były_pracownik Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.07, 18:57 Do postu wyżej , spotkanie , a lista obecności(obowiązkowa?) jaka ?:)) Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;> Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 09:42 Obecni pracownicy!!] To nie tajemnica,że będą przenosić pracowników do BP. Więc macie okazję prysnąć tam gdzie pracuję po ludzku. Niech kierownictwo zobaczy jak się Wam "podoba" na Drogowców!!! A nawiasem mówiąc-to tych swoich mgrów powinni wysłać na szkolenie na temat "traktowanie pracowników z szacunkiem", a potem dopiero należy ich uczyć jak prowadzić zmianę itp!Jakoś mgr z innych McDonaldów potrafią zachowywać się jak należy. Tworzą z pozostałymi pracownikami zgrany zespół.Pozdr dla nich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly pracownik Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: 80.51.57.* 08.01.07, 11:56 Do obecnych pracownników: Został ktoś instruktorem,bo mieli w styczniu pisać testy na instr. i ciekawi mnie czy ktoś się dał wrobić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 13:16 Narazie jeszcze nie było testu. 3 osoby z którymi rozmwiała Anita jeszcze podobno nie dały jej odpowiedzi.Jedno jest pewne-wszystkie osoby które będą pisać test zostaną instruktorami;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly pracownik Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: 80.51.57.* 08.01.07, 13:39 No kiedyś to jeszcze liczyły się ponoć wyniki z testów a nie sam fakt wzięcia w nich udziału ]:->, ech ... na psy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były_pracownik Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 14:14 Ciekawe kto będzie pisał ten test , a może ktoś nowy na mgr .haha , tylko że to takie sztuczne "mgr" , dobrze że są jeszcze prawdziwi "mgr" :)) Pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.realestate.net.pl 08.01.07, 21:39 loool przeczytałam wszystkie posty i z większością się zgodzę w szczególności z tymi o "wspaniałej" kierowniczce;] jak i z tymi o poniżaniu pracowników;] ja nie miałam takiej sytuacji ale pracując tam mogłam zauważyć co się tam dzieje;] jedno wielkie gó*no;] też wkurzała mnie: Ania G. zwykła pracownica ale jak to się mówi "wyżej sra niż du*pe ma" taka prawda;] wszystkim mówiła co mają robić i wyzwała za nic;] chamstwo trzeba tępic;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosiek Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.realestate.net.pl 10.01.07, 21:35 ja też pracuje przy drogowców w Mc i też wykonuje swoją prace, jak Baśka wyzwie to olewam bo i tak nie ma racji;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: 212.87.244.* 12.01.07, 12:00 wkoncu jakas madra osoba ;) managerowie moga sobie wrzeszczec ale ktos madry nei wezmi sobie tego do siebie i bedzie robil to co do niego nalezy dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 12:15 A kto powiedział że nie pracowałem tam ?! ty może w milczeniu wykonujesz swoją prace i tolerujesz to że awansują osoby o niższych kwalifikacjach i umjętnościach od ciebie-jak nie potrafisz się CENIĆ! I NIE CHCESZ PODNOSIĆ SWOICH KWALIFIKACJI. Z TAKIM PODEJŚCIEM ZACZYNA SIĘ I KOŃCZY JAK ZWYKŁY ROBOL... JA znam swoją wartość i nie trawię niesprawiedliwości-zwłaszcza w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: 195.116.81.* 10.01.07, 21:47 Dla mnie osoba ktora decyduje sie na prace Mc-u skazuje sie odrazu na wstępie na mega wyzysk i męczarnie Nie rozumiem wogóle ludzi tam pracujących jak mogą sie tam dawać poniżać i wykorzystywać , sam jesem studentem dziennym i daje rade znaleźć prace inną niż ta i w tym miejscu nie dajcie się zwieść rzeczywiście was przjmom ale nie polecam , wiem bo bliska mi osoba tam pracuje beznadziejni ludzie i syf !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sini Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:56 po pierwsze: naucz się pisać po drugie: mcd nie jest i nigdy nie był obozem pracy z którego nie można uciec po trzecie: beznadziejny to jesteś ty, a nie ludzie którzy tam pracują a po czwarte to nie oceniaj pracy w której sam nigdy nie pracowałeś A jeżeli ktoś daje się faktycznie poniżać Anicie to jest doopa, bo takie problemy załatwia się szybko.Proponuje kontakt z mgr operacyjnym ( nie mylić z konsultantem A.Hakiem ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NoName88 Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.tktelekom.pl 11.01.07, 00:13 A co niby załatwisz przez kontakt z managerem operacyjnym? Anita jest jaka jest od przynajmniej 6-7 lat więc nie próbuj wmawiać że donos na nią cokolwiek zmieni. Skoro przez tyle lat nic się nie zmieniło (pomijając fakt, iż została kierowniczką) to teraz pewnie też nic się nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NoName88 Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.tktelekom.pl 11.01.07, 00:15 Ogromna zaleta pracy w McD: możesz dostosować swój grafik do zajęć na uczelni i swojego planu codziennego (choćby pracując na 1/8 etatu). Pokaż mi ogrom firm w Częstochowie, które zatrudniają takich ludzi dając im możliwości które mają w McD (choć i tutaj z czasem przestaje być kolorowo gdy nagle wypada niespodziewany egzamin itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.realestate.net.pl 11.01.07, 10:43 nie zawsze tak jest ale to wina Marka który zapomina jaką kto ma dyspozycyjnośc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LK Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 12:26 Trudno dopasować grafik, jeśli jest mało pracowników i nie ma KTO pracować :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;;; Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 12:55 ciężka praca + kretyni za KASĄ -> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=55325092&a=55325092 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly pracownik Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: 80.51.57.* 11.01.07, 19:09 > Trudno dopasować grafik, jeśli jest mało pracowników i nie ma KTO pracować :P To trzeba sobie odpowiedzieć na jedno ważne pytanie dlaczego tak jest, że nie ma kto pracować? Może stawki są za małe? Może atmosfera nie jest ludzka? Może praca wykańcza fizycznie i psychicznie? Może nic nie uczy, rozwija poza składami kanapek, czy temperaturami urządzeń? Jest chyba jakieś kierownictwo tego syfu. Nawet jak nie anita, to ktoś wyżej, żeby dostrzec sytuację, a nie eksploatować zdesperowany personel, który jeszcze został. Z jednej strony Marka można zrozumieć, że nie ma ludzi, układa zmiany jak może, no ale z drugiej strony to w moim przypadku skuteczność propozycji do grafiku wynosiła około 10%, podczas gdy "bardziej lubiani" bez trudu dostawali wolne, bądź zaproponowane godziny zmian. Więc niech wykreślą z tych ogłoszeń w prasie, czy w autobusach, że "godziny pracy są dopasowane do twoich potrzeb" , bo tak najczęściej nie ma. Oraz to, że pracuje się w młodym(??) i energicznym(?????????????????????????????????) zespole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec studenta Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 20:38 Syn był wczoraj na rozmowie kwalifikacyjnej ,jest studentem 4 roku politechniki częstochowskiej. Spotkanie miało byc o godz 11 oczywiście gośc się spożnił ponad 15 min. gdy pytał się syna czy wcześniej gdzieś pracował, syn odpowiedział gościowi że w Niemczech ,Dani i co tam wykonywał. Jakież było syna zdziwienie ze gosciu powiedział mu ze niema kwalifikacji ten o mało niespadł z krzesła. Oczy wyszły mu z orbit myślał chłopak ze coś ma z uszami a gośc mówił z całą powagą. Syn zapytał się gościa że ma jeszcze pełne podstawowe wykształcenie czy to wystarczy do podjęcia pracy.Gośc stwierdził ze naprawdę niema podstaw do zatrudnienia syna? Cztałem wczśniejsze posty myslałem że forumowicze jaja sobie robią pisząc na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qjciec studenta Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 20:47 Ta rozmowa miała miejsce w McDo.przy "Centrum" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NoName88 Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.tktelekom.pl 11.01.07, 23:01 Być może w "Centrum" nie potrzebują ludzi do pracy tak bardzo jak ma to miejsce na Drogowców. W tym wypadku zatrudnienie studenta może być nie na rękę kierownikowi/menadżerom bo to przecież niezbyt przyjemna sytuacja gdy zwykły, szary pracownik jest mądrzejszy, bystrzejszy i bardziej inteligentny od swojego zwierzchnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 07:41 Na drogowców też boją się (mniektórzy growie)osób wykształconych i dobrych w swojej pracy. to oczywiście wychodzi w pracy. AWANSE NIE ZAWSZE IDĄ W PARZE Z UMIEJĘTNOŚCIAMI I DOŚWIADCZENIEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: 212.87.244.* 12.01.07, 17:24 niestety nawet studenci IV roku mogą się nie nadawać do pracy W McDonald's. Biedny ojcze jak trudno zrozumieć że można mieć syna nieudacznika. Szkoda że syn spadajac z krzesła mocniej nie pier.... sie w głowę może by jemu i ojcu oświeciło, że każdy zakład pracy szuka ludzi inteligetnych i kulturalnych, a nie studentów. Znam wielu pracowników w Macu w tym wielu po studiach i bez studiów. W przeważąjacej mierze fajni ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec studenta Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 19:56 alfa cwaniaczku obrażasz mnie i mojego syna niewiem miernoto McDonaldowa czy przypadkiem ty tam nie pracujesz chyba nie zliczasz się do tych fajnych ? Dużo pracy chłopcze ojciec "nieudacznika " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sini Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 21:05 przykro mi, że ktoś obraża Ciebie i syna, i to jest durnota,że strony tego gościa. Ale nie rozumiem również tego,że ktoś kto nie ma zielonego pojęcia o pracy w mcd próbuje "cwaniakować". Pracuje w tej firmie juz dlugi czas ( pewnie więcej jak 95 % wszystkich razem wziętych, którzy wypowiadają się na tym forum ) i naprawdę mogę wiele powiedzieć o tym co się dzieje w tej firmie. Czasem jest do du.., ale są też dni, kiedy ludzie z którymi miałem i wciąż mam przyjemność pracować robią taką zajebistą atmosferę,że nic nie jest w stanie tego spieprzyć.Dlatego prosze, nie obrażajcie ludzi którzy tam pracują.Zarówno tych w trakcie i po studiach, jak i tych mniej wykształconych. A dla wszystkich zainteresowanych: wkrótce planowane jest spotkanie z konsultantem i przedstawicielem biura mcd załogi pracującej przy Drogowców i przygotujcie się rzeczowo do tego to coś się dla Was zmieni na lepsze.Nie bójcie się poruszyć ciężkich tematów, mówcie to z czym są największe problemy.Napewno coś się ruszy.Wiem bo coś takiego już przechodzilem kilka lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Sini Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 09:05 Kto teraz z fajnych ludzi tam pracuje ? Ja pracowałem niecały rok ,tam , ale jakoś musiałem odejść , pozdrawiam :)) Dla wszytkich spoko ludzi pracujący m.in z forum dla Karamby:)) Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do SINI Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: 89.174.23.* 15.01.07, 00:20 Wiesz czemu ta restauracja dobrze wypada w różnych kontrolach z biura?? bo twoja żona daje cynk Anicie że "biuro" jedzie i wszystko wtedy ma być na zapięte na ostatni guzik tzn. ludzie są ściągani z innych mcd, cała praca idzie według standardów, na szybko wszystko jest myte itp... Zapraszam na niezapowiedzianą kontrole to wtedy zobaczycie co się dzieje. Dlaczego prawie zawsze jak ma przyjechać pan Jucha to kierowniczki nie ma w restauracji??? Bo się boi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: 212.87.244.* 12.01.07, 11:56 jesli nie pracowales nigdy w McD to co ty mozesz powiedziec o tym co sie tam dzieje i jacy sa tam ludzie...oczywiscie moze i masz racje bo niektorzy sa tempi i upierdliwi, ale w wiekszosci sa to ludzie z ktorymi mozna pogadac, napic sie piwa czy wyskoczyc na dyskoteke...widocznie twoja bliska osoba nie nadje sie do tego towarzystwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly pracownik Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: 80.51.57.* 13.01.07, 19:10 Do sini: Pracujesz tam długo czyli jesteś mgr-em, bądź nawet nowomianowanym asystentem, więc wrzuty na tym forum są widocznie również do ciebie.Czemu ludzie mają nie wyrażać swoich opinii o pracy? Czyli pewnie tak samo trzęsiesz dupą przed anitą, hakiem, biurem, fulfitamni, szoperami itp. i wprowadzasz taką atmosferę, żeby się podlizać szefostwu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.26.inds.pl 14.01.07, 17:30 Człowieku,jeśli rzeczywiście jesteś "byłym pracownikiem" to powinieneś dobrze wiedzieć kim jest Sini!!!Lecz z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że nie masz zielonego pojęcia, więc nie wypisuj takich bzdur,bo to jest wręcz śmieszne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NoName88 Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.man.czest.pl 15.01.07, 20:04 I każesz wszystkim tu obecnym uwierzyć w to, że Sinisza udziela się na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były_pracownik Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.07, 14:07 Więcej wypowiedzi nie będzie ? Nie możliwe:)) Odpowiedz Link Zgłoś
waderlex1 Re: McDonald's praca dla studenta dziennego 14.01.07, 16:18 www.travian3.pl/?uc=pl2_8269 na wolne wieczory :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brunecik Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 19:56 Kiedys na drivie, jeszcze z jakies pol roku temu pracowala taka ladna blondi (znaczy pasemka miala), chyba Ania jak dobrze pamietam. Dawno jej nie widzialem, pracuje tam jeszcze? Z tego co pamietam byla gdzies z okolic Cz-wy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lowelas Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 20:12 Tak czy tam te wasze posty i stwierdzam, ze u nas w KFC jest lepiej. Zastanawiam sie czy jakies flirty, romanse i milostki sa u was mozliwe? U nas na nocnej zmianie mozna niezle poflirtowac i powyglupiac sie z kolezankami z pracy. Pozdrowionka dla ekipy z MC i zyczenia poprawy warunkow pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly pracownik Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: 80.51.57.* 15.01.07, 23:36 Jeśli chodzi Ci o Anię "LaBusz" to już dawno jej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brunecik Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 10:09 Nie wiesz moze gdzie teraz mozna spotkac Anie "LaBusz" ? Spodobala mi sie, a tak sie sklada, ze akurat teraz jestem free i moze na jakies piwko dala by sie zaprosic :-) Fajna dziewczyna z charakteru? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: 80.54.168.* 16.01.07, 12:32 A propos dziewczyn. Są jakieś fajne? Może się zatrudnie :*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly pracownik Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: 80.51.57.* 16.01.07, 16:20 No jak chcesz się zatrudnić tylko z tego powodu, że są fajne dziewczyny, to gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +/- Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 06:12 Bardzo ciekawa ewolucja tematu- poczatek o warunki zatrudnienia, przechodzi w biadolenia by ostatecznie przerodzic sie w forum zamkniete restauracji Cz-wa II. Chciałem jednak napisac cos od siebie. W McInteresie pracuje (nadal) juz parę ładnych lat i w ich przeciagu dane mi bylo pracowac przy okazji goscinnych wystepow we wszystki czterech knajpach w miescie (od 2,3 tygodni do ponad 2 miesiecy- moim zdaniem wystarczy by poznac restauracje). Zaczne zgodnie z cyferkami jakie ma dana restauracja. Cz-wa I - tzw. "Bajorland". Licencyjna restauracja pana B., przypadkowego dorobkiewicza spod Czestochowy. Najniższe stawki w miescie (mgr z nastoletnim stazem mam taka sama stawke jak instruktor w korporacji), pracownik traktowany przez kierownika jak wlasnosc. Niemniej jednak byla tam za czasow kiedy tam pracowalem bardzo zgrana i fajna ekipa ( jak jest teraz nie wiem). Kadra mgr niezmienna od wielu lat, wymagajacy ale zawsze sprawiedliwi i potrafiacy docenic wklad. Sumujac odradzam zatrudnianie sie tam. Cz-wa II tzw "Drive" restauracja korporacyjna z kierownikiem panią B. 200 poprzednich postów wyczerpało chyba wszystko na jej temat. Od siebie dodam tylko tyle, ze kazda nowa twarz traktuje jak zagrozenie dla siebia (samemu zdazylo mi sie podczas mojego krotkiego pobytu tam rozmawiac z nia parokrotnie w suchym oraz w kaciku na sali- o co jej biegalo do konca nie wiem do dzisiaj). Ekipa pracownikow w miare zgrana, choc przekonalem sie ze zanim sie wszystkich pozna trzeba bacznie zwracac uwage co sie do kogo mowi. Kadra pol na pol starych doswiadznonych i mlodych z ktorych czesc jak na moj gust jest z przypadku. Stawki bez fajerwerkow, ale tragedi nie ma. Generalnie tez odradzam. Cz-wa III tzw "BP" korporacyjna z kierownikiem pania K. Co do niej bardzo ja szanuje, jedyny kierownik w tym miescie dbajacy o pracownika (choc czasem ma swoje odjeby).Niemniej jednak kobita bardzo latwo wpada w panike. Pracownicy, bardzo mala ilosc, rotacja ogromna, jest tylko pewien stary "trzon". Stawki chyba najwyzsze w miescie. Kadra podobna jak po drugiej stronie trasy, choc z przewaga "starych dat". Zdecydowanie polecam. Cz-wa IV tzw "Metro"- ostatnia z korporacyjnych w miescie. Co do kierowniczki Edka jak na moj gust trzyma dystans do personelu, generalnie wzbudza respekt. Co do pracownikow widoczne grupki i podgrupki, tak jakos kazdy skupiony na sobie. Niemniej jednak praca nie jest ciezka, jedyna knajpa w ktorej wszystko jest na "swoim miejscu" tak jakos poukladane. Co do stawek rowniez wysokie (oczywiscie jak na McBiznes). A co do kadry to stara, konsekwentna, choc z widocznymi "ludzkimi odruchami". Generalnie moim zdaniem Mc jest dobra praca na poczatek zawodowego zycia, wbrew pozorom dzisiaj nie jest latwo bez wyksztalcenia dostac prace na pelen etat, umowe o prace i z pelnymi swiadczeniami. Co do zarobkow to wiadomo fajerwerkow nie ma, ale jest zasada, ze jak ktos nie chce zarobic to nie zarobi. Cd. w nastepnym poscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +/- Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 06:25 CD. Rozpie..ja mnie osoby, ktore zatrudniaja sie na 1/4 etatu ( bynajmniej nie ze wzgledu na szkole) wiecznie zwalniajace sie domu (chyba nikt ich nie uswiadomil ze placone maja nie za godziny rozpisane tylko za przepracowane), i potem nadchodzi konsternacja dziesiatego, ze zarobili grosze. I opinia leci w swiat. Co do pracy, nie ukrywam, jest ciezka, robienie caly czas tego i samego jest nużące, a użeranie sie z debilami chcacymi kupic cos czego nie ma lub sami nie wiedzacymi co potrafi zagrzac. Zauwazylem tez przez te wszystkie lata brak szacunku jakim dazy sie McPracownikow. Zarowno ze strony łachów żrących w knajpach, ale co gorsza ze strony kierownictwa. Nik nie moze sobie w biurze uswiadomic, ze sukces firmy zalezy w wiekszosci nie od ich cudownych racjonalizacji pracy (jak np zmniejszenie zawartosci salaty w kanapce o 1g, lub tez przesunieciu sprzetow w restauracji o 10cm w prawo), tylko od pracownikow. Na zakonczenie chcialem pozdrowic pracownikow, ktorzy maja pojecie o pracy i zyczyc im powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były pracownik Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: 80.51.57.* 21.01.07, 13:57 "Ekipa pracownikow w miare zgrana " Hmmmmmmmmmm, polemizowałbym czy pracując ciągle z nowymi osobami, które co chwila przyjmują się można mówić o zgraniu. Pracownicy młodzi (~20) raczej się za szybko nie "zgrywają" z osobami starszymi (~50), bo to już jest inne pokolenie. Na osoby nowe owszem, czasem patrzy się wilkiem, ale to tylko z tego powodu, że "świeżaki" na początku umieją zamykać regularne i bigmaki i tak jest przez około pierwszy tydzień, więc starzy pracownicy się wkurzają, że oprócz swoich obowiązków muszą jeszcze harować za nowych. Dużo osób jest przyzwyczajonych do pracy jeszcze w innym systemie i niełatwo im skończyć z takimi przyzwyczajeniami. "choc przekonalem sie ze zanim sie wszystkich pozna trzeba bacznie zwracac uwage co sie do kogo mowi" Oj, racja, święta racja. Trzeba sie z tym pilnować. Po knajpie chodzi(ło) takie powiedzenie: - Jaki jest najlepszy sposób, żeby puścić plotkę ? - Coś powiedzieć komuś, a potem dodać, żeby nikomu o tym nie mówił, bo to jest tajemnica... Wątek niestety już umiera,trochę szkoda ... Może ludzie już wypisali o wszystkim, może jest lepiej, a może ci, którzy tu pisali, to byli pracownicy, którzy mają już w d.u.p.i.e cały ten syf i chcą zapomnieć o wszystkim. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k... Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: 83.167.235.* 21.01.07, 15:38 witam, tak przypadkiem nudzac sie lazilem sobie po necie i wpdl mi watek dot maca... ja jestem takim bardzo juz byly pracownikiem bo bylem na pierwszym spotkaniu w okf w '94r jak pamiec mnie nie myli mialem rozmowe z moim imennikiem panem klapa a pozniej w 7 czy 8 osob pojechalismy szkolic sie do wawki na kilka tygdoni do prawdziwej fabryki hamburgerow a mianowicie sezam, tam to byl szok na poczatku, pozniej coz szykownie resturcji na wolnosci do otwarcia oczywiscie z poslizgiem sie odbylo jak i 1 w polsce drive na drogowcow. znam, poznalem kilka osob co opisujecie powyzej i nawet szkolilem pewna osobe z w/w osob:)) wesoly lisek, wiesz usmialem sie jak przypomniales kkiilka zdarzen z tamtego okresu bo tak bylo tak to wszystko wygladalo byla poprostu i ekipa i atmosfera, menagerowie nie tylko byli z jugoslawi wtedy ale i z wawy i wszyscy ze wszystkimi potrafili sie integrowac, bwic, pozniej peracowc. pamietam tez to mycie lini lini drivu mrozna noca...:))) pozniej sypanie kg soli i piasku chyba w sumie to jednak i wtedy zdarzaly sie szuje ze za awans sprzedalyby swoja rodzine a ze wtedy strczylo kolegow z pracy to bylo im latwiej, przodowala w tym jedna kolezanka po zawodowce jak by nie patrzyc, myslala ze jak bedzie podobna do pewnej menagerki to bedzie szla w gore jednk w jej przypadku zycie okazalo sie brutalne bo spadla z powrotem na zielona... a konczac milej to czs tamten byl naprawde super! grono nie z tej ziemi wariatow:) pozdr dla tych z wtedy i dziejszych co tam sa wciaz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek. Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: 83.167.235.* 22.01.07, 14:48 a moze tak odswiezenie watku tylko juz bez narzekania ??? ??? . ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do krzyśka? Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 14:59 Ludzie lubią narzekać;), bo to ludzkie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były pracownik Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: 80.51.57.* 22.01.07, 17:17 No możesz Krzyśku coś poopowiadać o Maku w Irlandii. Skoro już tam jesteś, to może się coś orientujesz jak warunki,płaca itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: 83.167.246.* 26.01.07, 00:54 praca jest, warunki przynajmniej ja mam dobre ale tak jest tu naogol, co do przelozonych to trafiaj sie i "inni" tez tacy jak opisujecie, wiec nie ma co sie podniecac ze macie to az takich zlych bo czesto zminiajac prace na inna mysli sie ze w koncu nie bede pracowal z tymi idiotami a tu... niespodzianka sa jeszcze glupsi niz w poprzednim miejscu. jesli chodzi o irlandie najnizsza stawka od nowego roku to 8,30 euro za godzine jest. w gastronowmi najnizsza jest troszke wieksza nawet. pozatym powiem ze jest tu inne zycie, zyje sie inaczej bez pospiechu, bez stresu ze braknie na oplaty albo ze nie kupisz sobie fajnego ciucha, kosmetykow ulubionych czy nowej plyty bo brak kasy. miesiecznie mozna zarobic tak 1250 do 1400 euro choc czasem i wiecej jak sa wolne godziny do wziecia w tygodniu, aha i tyle wychodzi przy dwoch wolnych dniach w tygodniu. jesli pracujesz po 6 dni w tygodniu to nawet 1700 wyjdziesz. jest fajnie tutaj mimo ze daleko od kochanej Czestochowy. pozd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były_pracownik Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 20:31 To koniec wspominek i wypominek ;) Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: 83.167.246.* 26.01.07, 12:49 to tak w gore tylko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Nowi instruktorzy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 09:48 Będą nowi instruktorzy na drogowców. 4 osoby pisały testy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były pracownik Re: Nowi instruktorzy! IP: 80.51.57.* 30.01.07, 11:24 A powiesz kto ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były_pracownik Re: Nowi instruktorzy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 12:55 Można nazwiska , skazańców;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były_pracownik Re: Nowi instruktorzy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 16:27 Jak wyżej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Nowi instruktorzy! IP: *.com 01.02.07, 19:10 "Awans" dostała tylko jedna osoba- Bożenka, ale ona chciała być instruktorem więc chyba dobrze się stało:) Pozostałe trzy dziewczyny napisały test,ale chyba nie tak jak oczekiwała tego Anita...:P Ale nie przejęły się tym za specjalnie:)I prawidłowo:))) A i jeszcze jedno: wbrew wszelkim spekulacjom na temat tego, ze w momencie w którym osby przyjda na test i nie ma znaczenia na ile procent napisza test zostana instruktorami okazalo się, że jednak test został przeprowadzony prawidłowo...hehe...a więc nie cierpimy juz na brak instruktorów? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były_pracownik Re: Nowi instruktorzy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 20:50 A jacyś nowi instruktorzy?:)) Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewc Re: Nowi instruktorzy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 04:58 do gosc...: W interesie pracowalem pare ladnych lat, i ZAWSZE spotykalem sie z nastepujacymi prawami: 1-kto mial zostac i tak zostawal ( chocby oddal czysta kartke) 2-zawsze pisaly inne osoby dla stwarzania pozorow 3- nigdy nigdzie nie wisialy oficjalne wyniki. O awansach w firmie prawie nigdy nie decyduja kompetencje! A na marginesie: z tego co sie orientuje (choc moge sie mylic) to pisala Karina, mała ruda i kto jeszcze? Z gory dzieki za info. Pozdro dla kumatych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 07:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Nowi instruktorzy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 08:31 i jeszcze jedno: czuję się pozdrowiona :) i również pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zara Re: Nowi instruktorzy! IP: 80.48.49.* 20.03.07, 20:55 a u nas o awansach decyduje pokrewienstwo rodzinne lub z kim aktualnie sypiasz albo z kim aktualnie sypia twoja kobieta wiec serdecznie zapraszam do mc 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....... Re: Nowi instruktorzy! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 31.03.07, 01:24 heh...nie ma to jak zazdrosc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.realestate.net.pl 02.02.07, 22:57 gdyby Martyna miała zostać instruktorem to co to by było jak ona nawet składu bułek nie zna <lol>:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b. były pracownik Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 13:02 Pracowałem w maku przy tesco, jeszcze w poprzednim tysiącleciu. Pani Anita B.(rrr) Była jeszcze menadżerem, kase jak na tamten czas to zarabiałem niezłą. I fajne koleżanki miałem:) Ale był tam niestety syf. No bo żeby w takiej knajpie segregować spleśniałe bułki? Najfajniej było na kuchni jak podjechały za dwa autokary z dziećmi. Ścigaliśmy się w tedy w robieniu hamów. Tak na marginesie, ciągle jest ten głupkowaty przepis, że płeć męska musi mieć krótkie włosy, żadnych kolczyków, obrączek tudzież sygnetów? Właśnie ta dyskryminacja najbardziej mnie wk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.07, 09:36 jw.. jakieś opinie ...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: 80.48.157.* 28.02.07, 19:10 Czy dalej jest ta sama stawka co byla o niej mowa w jednym jedynym poscie?? 5 zl?? Czytalem wszystkie posty i mysle ze jak sie jest studentem to mozna tam isc pracowac nie zwazajac na pania anite :) Pacuje tera sam ciezko bo postanowilem rok odpoczac od nauki ale chce isc na studia i troszke dorabiac :) Myslae ze mc mozna zarobic grosze ale zawsze lepsze to niz siedzenie w domu a masz jeszcze doswiadczenie zawsze jakies to jest doswiadczenie no i mozesz poznac nowych fajnych ludzi jak juz byle w tym temacie mowa rowniez Pozdrawiam!!! Ps. A w kfc jaka jest stawaka wie ktos moze?? i czy tez mozna sobie dopasowac grafik jak w mc?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 15:43 a jak ma być?? fajnie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkrety Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 00:04 Pora na konkrety: Na wejście (3 miesięczna umowa próbna) w Mc2 i Mc3 jest 5,70 zł brutto a pózniej 6,20 zł brutto na drugiej umowie! W KFC dokąłdnie nie wiem ale na wejście jest chyba 6,00 zł brutto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: 212.87.244.* 15.04.07, 10:42 witaj...stawka poczatkowa przez pierwsze 3 m-ce jest jak narazie 5.89 brutto pozniej dostajesz podwyzke na 6.20 o ile wytrzymasz 3 miesiace ;) przyjmowani sa wszyscy bez wyjatku a to czy sie nadajesz wychodzi w praniu..grafik ustalany jest tak jak Ty chcesz..to znaczy Ty podajesz w jakie dni mozesz pracowac no i w te dni masz ustalane godziny pracy..jesli masz ochote sprobowac to zapraszam ;) byle na 3 czyli kolo BP bo na drogowcow jest porazka ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S..... Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 21:09 Cześć wam Przeczytałam wszystko co tu napisaliście. I muszę powiedzieć ze to wszystko prawda jeśli chodzi o traktowanie pracowników. Jednak powiem wam, że w sprawie kierowniczki A. Bełdy było "coś" robione. Pisaliśmy listy do siedziby i kierownictwa w Warszawie, nawet było wyraźnie mówione o mobbingu, ale nie wiem jakim cudem tej kobiecie sie wszystko "upiekło". I to nie tylko pracownicy z Częstochowy pisali takie pisma ale i z innych miast gdzie była wyżej wymieniona kierowniczka. I nic... Osobiście uwielbiałam tą prace to bardzo szybkie tempo, praca w zespole, a jak przyjechały autokary to już byłam w 7 niebie, niestety to nie jest praca dla leserów ale bardzo dobra szkoła i bardzo dobra praca jako pierwsza w życiu. Dlatego, że uczy szacunku do pracy, do ludzi,i ciężko zarobionych pieniędzy. A z lizusami nic się nie zrobi każdy nim może zostać , też takich nie lubię, ale nie będę się zniżać do ich poziomu żeby ich publicznie obrażać. Chociaż bardzo miło mi się czytało wszystkie nie miłe rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: 212.87.244.* 28.04.07, 00:56 popieram Cie w 100%....zadna praca nie jest dla leserow..a McD uczy jak najbardziej pracy w zespole.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były_pracownik Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.07, 09:51 Witam. Co się dziejej w tej "resteuracji" , kto tam pracuje ze starej ekipy? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.07, 10:12 Co się dziejej w tym "burdelu " haha........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taya Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: 80.54.174.* 02.09.07, 12:25 kolejne osoby odeszły z pracy. młodadociani odchodzą, inni starsi pracownicy tez :) ŻYCZĘ P:POWODZENIA" W WERBOWANIU NOWYCH PRACOWNIKÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obecny pracownik Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: 217.8.176.* 11.12.07, 21:34 teraz to juz sie rodza sami podpierda...np.izabella f Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nana Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 16:32 Iza F. jest zakomleksiona. Trzeba jej wybaczyć to że kabluje i wyżywa się na innych za swoje niepowodzenia. Jej życie jest puste dlatego tak bardzo interesuje się innymi. Jest żałosna, ale myślę że zdaje sobie z tego sprawę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: 212.87.241.* 15.04.07, 12:23 to anitka jeszcze pracuje??? ja mialem okazje poznac ją w 95r kiedy tam rozpoczęła sie moja kariera.To było za czsów "bażanta" i od razu tam kariere zakonczylem.I cale szczescie.Słyszałem o niej wiele złego i sam tez mialem okazje zobaczyc i uslyszec.. ale dziwi mnie jedno.... skoro jest przez tyle lat na tym stanowisku, to albo niezle sie wypina albo jest taka dobra w tym co robi... bo przeciez to jest biznes a nie przedszkole.. jakby nie wywiązywała sie ze swoich zadan to dawno szefostwo by ja spuściło... no chyba ze sie wypina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: McDonald's praca dla studenta dziennego IP: 212.87.244.* 16.04.07, 09:39 widocznie jest dobra w tym co robi..czyli w wypinaniu sie ;) skoro jeszcze siedzi na tym stolku... Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszy-student-z-kontem Re: McDonald's praca dla studenta dziennego 01.02.24, 16:35 Wypłatę za pracę otrzymuje się na konto. Warto wybrać najlepsze konto dla studenta: najlepsze-konto-osobiste.pl/konto-dla-studenta Dla osób poniżej 26 lat banki oferują promocje, gdzie podstawowe usługi (prowadzenie konta, karta, bankomaty) są za 0 zł. Odpowiedz Link Zgłoś