ania_i_synek 08.12.06, 11:13 na ul. Brzeźnickiej-osiedle Północ jest taki sklep Magiczna Kraina, ponoc mają tam jakąś wyprzedaż. Czy koś może był, potrzebuje troszkę ciuchów dla mego smyka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juzsenior Re: ciuchy za grosze 08.12.06, 11:23 Byłem tam ,straszne dziadostwo, chiński chłam, nie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ania_i_synek Re: ciuchy za grosze 08.12.06, 11:32 a mi sie podobało. Wybrałam dla córci golfik za grosze dosłownie i komplecik letni bardzo fajny i faktycznie nie drogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ciuchy za grosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 11:36 hmm ja tez tam bylem i odnosze wrazenie, ze chyba jestes z konkurencji :) kupilem synowi spodnie tommiego (made in USA pisalo :) ) za niecale 80 zeta... Jest nie tyle wyprzedaz co likwidacja - przynajmniej taka plansza wisi. Odpowiedz Link Zgłoś
juzsenior Re: ciuchy za grosze 08.12.06, 11:39 I tak zdążyłaś między jednym a drugim wpisem. Chcesz zareklamować sklep to niestety trzeba płacić. Ja kupiłem bluzeczkę dla córki, po pierwszym praniu nie nadawała się do noszenia. Podobnie moja sąsiadka, kupiła synkowi spodenki i kurtkę, pruje się na potęgę, straciły fason. I wcale nie jest tak tanio! Odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: ciuchy za grosze IP: 217.116.110.* 08.12.06, 11:45 a ja tam kupiłem nocnik grający i gra:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: ciuchy za grosze IP: *.hcz.com.pl 08.12.06, 11:43 Fatalna obsługa, arogancja i opryskliwość, nie dziwię się, że likwidują. Odpowiedz Link Zgłoś
utunia Re: ciuchy za grosze 08.12.06, 12:09 no jeżeli te ceny są promocyjne to ja jestem święta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: ciuchy za grosze IP: *.hcz.com.pl 08.12.06, 12:48 Zgadza się, ceny z sufitu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: ciuchy za grosze IP: *.prenet.pl 08.12.06, 12:54 kiedyś kupiłam komplecik w tym sklepie ( spdnie, bluzeczka z długim rękawkiem i koszulka i to jedynie za 50 zł) jakość bardzo dobra, kolory się trzymają no i nitek jeszcze nie widziałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ciuchy za grosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 13:10 Ale jakbys pisala jako konkurencja to bys pewnie nitki zobaczyla :) Ja tam czesto kupuje ubrania bo sa ciekawe i (moim zdaniem) tanie. A tak swoja droga - kryptoreklama rzeczywiscie jakas debilna Odpowiedz Link Zgłoś
modelka_rubensa Re: ciuchy za grosze 08.12.06, 12:50 Wiesz, Aniu_i_synku, jak się chce robić kryptoreklamę, to trzeba to robić inteligentnie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 098 Re: ciuchy za grosze IP: *.man.czest.pl 08.12.06, 12:53 wyprzedaż 5 lub 10 zł taniej to nie wyprzedaż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Re: ciuchy za grosze IP: *.orange.pl 08.12.06, 13:11 ludziska tam jest naprawde tanio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: ciuchy za grosze IP: *.man.czest.pl 08.12.06, 21:19 Barachło, nie dajcie się nabrać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spostrzegawcza Re: ciuchy za grosze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 21:48 juz byl taki sam post- zdesperowany wlasciciel robi podpuche, a pani ania i synek najpierw pyta sie czy ktos tam byl, bo chce zrobic zakupy, po czym komus odpisuje, ze ona tam kupowala dla corci i bylo ok- rany julek- brak inteligencji. kiepski sklep i kiepska reklama!!!!!!!( za to tzreba placic!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś