Gość: zz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 17:12 proponuje zrobic ranking najfajniejszych ciucholandow. Piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolo Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 18:18 w estakadzie nad rosmanem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: ciucholandy IP: *.com 28.01.07, 17:04 Orientuje się ktoś od której w pon jest otwarta Scandia w Estakadzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 19:41 Gość portalu: zz napisał(a): > proponuje zrobic ranking najfajniejszych ciucholandow. Piszcie A ty co nic nie piszesz ? A ciuchy ze śmietnika wyciagasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do xx Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.07, 11:14 Siedlisko bakterii. Zachęcają niskimi cenami. Szkoła nr 53 przy Orkana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: ciucholandy IP: 217.153.246.* 11.12.06, 19:56 aleja N.M.P. 23 - nie wiedziałam że tyle ludzi ubiera się w ciucholandach. Ja się brzydzę kupować takie rzeczy, fuuujjjj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzka Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 22:23 heheh, brzydzisz sie? to dlaczego piszesz gdzie jest najlepszy podajac adres?:D - smiechu warte:)) a ja kupuje w ciucholandach i bardzo sobie chwale, bo potrafie znalezc wiele markowych, niezniszczonych, przewaznie nowych ciuchow. I wcale sie tego nie wstydze:) a co do obrzydzenia- kupuje na "oko"- nie przymierzam:)) Wedlug mnie najlepszy do "buszowania" jest na placu Daszynskiego, pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eyoja Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 22:31 fajny jest Magazyn Ubrań na rogu Kościuszki i Jasnogórskiej. A co do tego czy kupować czy nie...no cóż jak się chce tak samo wyglądać jak pół Częstochowy to nie kupować. Więcej zostanie dla nas !!!! ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 14:33 wybaczcie ze sama nie napisalam ale bylam wczoraj troszke zawiana ja lubie poszperac w polo na daszynskiego ostatnio w estakadzie a nie powiem na warszawska czasem zajrze i osobiscie bardzo polecam te miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do zuzy Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 15:04 pracuje niedaleko i widze ile ludzi się tam kręci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carmen Re: ciucholandy IP: *.247.inds.pl 12.12.06, 15:43 nie kazdemu odpowiada ryneczkowa moda a w ciucholandach ubieraja sie nieraz kobitki ktore maja kupe kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twoja Żabka Re: ciucholandy IP: 213.199.204.* 12.12.06, 16:55 Jest jeden fajny, mam z niego ciuszki i sobie chwalę, niestety nie podam adresu bo nie chcę... Dlaczego? Ponieważ zaraz napiszę pare słów, a wtedy każdy by się tam udał, niekoniecznie po ciuchy... Otóż w sklepie tym pracuje najpiękniejsza dziewczyna jaką do tej pory spotkałem... Nie ma cudowniejszej. Możecie zgadywać, szukać jednak nigdy wam się to nie uda, musielibyście patrzeć na nią moimi oczami żeby wiedzieć że to ona... Ona wie... Pewnie to przeczytasz więc wiedz, że to o Ciebie własnie chodzi Serduszko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzka Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 16:58 o rany:)) aż się rozczuliłam:)) powodzonka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: ciucholandy IP: *.xtreme.net.pl 12.12.06, 17:37 Polnam, na Placxu Daszynskiego jest po prostu drogo i ciezko cos wybrac Poza tym na ul Nadrzecznej i chyba tyle Odpowiedz Link Zgłoś
natka.83 Re: ciucholandy 12.12.06, 19:19 Ja również ubieram się w ciucholandach. Głównie w Polnamie i Maskaradzie. Szczerze mówiąc to WOGÓLE nie odwiedzam ryneczków, butików, trolli itp. Z różnych pwowdów, ale głównie dlatego, ze w ciuszkach zawsze kupie coś "innego", noi oczywiście tańszego (choć nie zawsze). Nie byłam jeszcze na Warszawskiej - podobno jest tam wybitnie drogo. To prawda? Na Daszyńskiego też nie - nie wiem gdzie to jest. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 21:01 a owszem na warszawskiej ceny sa porownywalne z cenami ze zwyklych sklepow ale sa tam naprawde odlotowe ciuszki orginalne i nie spotykane a przy tym wszystkie markowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hp... Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 09:13 A gdzie dokładnie jest ten sklep na ul Warszawskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 10:23 I ten na Daszynskiego to w którym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 10:52 Na Daszyńskiego to Polo - po tej stronie co wejście do Paradoksu. Natomiast nie wiem, co to Maskarada :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 14:43 mniej wiecej na poczatku warzsawskiej prawie na przeciwko podstawowki obok jest zaklad fryzjerski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: ciucholandy IP: *.realestate.net.pl 13.05.07, 19:22 totalna tandeta+ceny z kosmosu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: ciucholandy IP: *.realestate.net.pl 13.05.07, 19:34 najbliżej jestdobry sklep przechodzac przez brame w puchatku sa duże upusty i dobry towar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adresatka ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 18:51 Na ryneczku rzeczy idealnie nadaja sie na szmaty. Tam ubieraja sie Ci którzy sa ze wsi i młode panny z włosami blond , białymi bucikami .;) Ciucholand to odkrycie i swietny gatunek . Nosi sie rzeczy przez całe lata i nie niszcza sie . sa jak z luksusowych sklepów ... które niedługo powstana w Galerii na Krakowskiej czy w Galerii na Topolowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyganeczka_vip Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 20:18 A Ty co? Jakaś lepsza jesteś??? Nie rozumiem dlaczego obrażasz ludzi ze wsi. Dopiero takie miastowe paniusie jak Ty to maja gust. Nie chce mi się wierzyc, ze nigdy nie kupiłaś nic na ryneczku. Zastanów sie nad tym co piszesz dziewczyno _ adresatko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do cyganeczki_vip Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 19:02 Kochana masz nie 100% a 1000% racji, dzisiaj poza miastem na wsi mieszka inteligencja z tytułami prof. i tylko ciut mniejszymi, znani lekarze, aktorzy, dyrektorzy, prezesi itp. a w mieście kto został ?, no właśnie byli ludzie ze wsi tacy co nie lubią myśleć i tęsknią za miastem bo tam upatrują raju-choć, go tam nie ma.Wyzwiska nie mają sensu, prawda jest bolesna ci co mieszkają to bogaci ziemianie, a w mieście zostało ubogie chłopstwo, bo mieszczaństwa tej wartstwy społecznej dawno już nie mamy! Ale może się mylę, może jest inaczej?, odpowiedzcie mi na mój post::))) jakie są wasze doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient do natki IP: *.realestate.net.pl 13.05.07, 19:27 jest drogo ale towar super a obsługa jeszcze lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż Redo żabci IP: *.realestate.net.pl 13.05.07, 19:40 ja wiem że jest najpiękniejsza ale cały czas jestem w pobliżu i raczej nie masz szans STARY RYNEK za puchatkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż Redo Twojej żabci IP: *.realestate.net.pl 13.05.07, 19:40 ja wiem że jest najpiękniejsza ale cały czas jestem w pobliżu i raczej nie masz szans STARY RYNEK za puchatkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 20:18 napiszcie z laski swojej gdzie jest ta maskarada i czy ktos byl w panoramie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzka Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 21:58 w tym sklepie panorama w alejach(po schodkach na góre) na samym poczatku , mozna bylo cos wybrac- ale teraz- szmaty, sciery.A jak jest cos firmowego- to na wieszaczku wycenione- hoho! natomiast na Daszynskiego jest fajnie, bo w pon. kg kosztuje 35zl- nowy towar, we wtorek- 25zl- kg, a w srode 10zl-kg.i w czwartek- znow wymiana towary- czyli 35zl itd. Na ul. Waszyngtona tez sa 3 ciucholandy, w tym jeden dla dzieciakow- ale tez drogo- jak na second-hand.( chociaz kilka ciuchow tam kupilam) Ale w tej chwili w srody i w soboty uderzam do polo na Daszynskiego- trzeba sie troche naszukac- ale warto:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.06, 12:13 ja tez uwielbiam poszperac w polo czsem zajrze do polnamu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 13:05 co chodzi o duzy wybor, jakosc i dobra cene polecam ul.Pck 2c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 13:09 Ja tez nie odwiedzam ryneczkow czy butikow , w ciucholandach sa lepsze i tansze rzeczy niz na ryneczku czy w chinskich sklepach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alik Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 14:25 Ale piszą same kobitki jakoś facetów na forum nima a ja chciałbym kupic dres męski biały lub jasny z bawełny. W sklepach ze sportową odzieżą dresy są a owszem tylko cena nie dla mnie a na Alegro to niema oczym mówic. Napiszcie gdzie są męskie ubrania w jakich ciucholandach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 17:08 Jako facet polecam polnam, chociaż ostatnio strasznie się zepsuł. Dawniej nigdy stamtąd nie wychodziłem z pustymi rękami. Teraz bardzo często. Podejrzewam, że jakaś "mafia" tam się zainstalowała i zrobiło się gęste sito. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bety Re: ciucholandy IP: 212.87.241.* 23.01.07, 18:51 Powiedzcie, w którym ciucholandzie mają jakiś wybór sukienek wieczorowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola k Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 18:38 W ESTAKADZIE jest makabrycznie drogo , ale moze tam sa jakies fajne rzeczy wybieram wiec niesmierlelny stary Polnam.. Duzo ciucholandów wogóle powstaje Odpowiedz Link Zgłoś
aha123 Re: ciucholandy 14.12.07, 00:16 "GALERIA WZORU I KOLORU" na starym rynku. Niestety nie wiem jaki tam jest numer. Ciężko toto nazwać ciucholandem, bo rzeczy w większości NOWE i MARKOWE. Znajdziesz dżinsy, wieczorowe ciuszki, swetry , buty... eh... ZAJRZYJ - ja nie żałuję.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alan Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 19:13 Polo na Daszynskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka :) Re: ciucholandy IP: *.prenet.pl 05.02.07, 22:50 gdzie dokładnie jest polnam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajko Re: ciucholandy IP: 80.51.57.* 05.02.07, 23:42 polecam ciucholand przy ul. Baczyńskiego (nad pocztą). Ciuchy z UK w idealnym stanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abab Re: ciucholandy IP: *.prenet.pl 06.02.07, 13:02 gdzie polnam? macie adres albo wytlumaczcie gdzie to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 14:13 Hej kiedyś był swietny ciucholand (chyba jakaś odzież skandynawska czy jakos tak) wchodzilo sie od strony alei ( pierwsza albo druda brama od Cinema city po tej samej stronie) znajdowal sie w wiezowu na dole, krotko tam byl, nie wiecie czy go zlikwidowali czy moze gdzies przeniesli? Duzy ciucholand jest tez w budynku gdzie kiedys bylo kino Relax na Al. Pokoju:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 18:10 Polnam i nad bylym kinem relaks to ida na ilosc a jakosc do niczego !!! Takie jest moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 21:47 Najlepszy jest w alei 23 za dawnym levisem tyle ze najlepiej rano przyjsc, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciuchomanka Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 10:14 najlepsze sa na wsiach tam ludzie nie znaja sie kompletnie na tym co maja i ceny niskie Odpowiedz Link Zgłoś
mekubal Re: ciucholandy 12.05.07, 15:40 męskie ubrania są w Scandii (przy Estakadzie, nad Rossmanem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kd Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 19:12 Ale w Scandii ogólnie drogo , chyba ze sa jakies wyprzedaze ...najlepiej kupuje sie na kilogramy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 20:11 Ja kupuje tylko w al.23 za levisem super rzeczy i nie drogo tylko ze najlepiej przyjsc jak otwieraja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainreresowana Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 08:39 tak , a wiec ktos musi nie pracowac ;) Najlepiej dla mnie Polnam i Plac Daszynskiego .. na koncu Ogrodowej tez jest od niedawna lumpex, zupełnie fajne rzeczy plus brama na ul.Piłsudskiego a kiedy i jakie sa ciuchy nad Rossmanem w Estakdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?... Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.07, 14:47 SZKOŁA PODSTAWOWA NR 53 w Częstochowie ul. Orkana 95 / 109. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: headcharge25 Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 15:07 Aleja 21 (tam gdzie "Obiady u Matuli") 2 sklepy, miła obsługa, często można dostać jakieś upusty :) codziennie dostawa ! warto przyjść z rana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania1985 Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 17:32 Nie znam adresu, ale idąc od Merkurego jest to 1 brama po prawej stronie. Są 2 sklepy w następnej bramie też są 2. Codziennie tam bywam :) Zawsze z rana są kolejki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzący Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 16:12 chyba po lewej...aleja 21 i 23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liszka24 Re: ciucholandy IP: *.nrth.cable.ntl.com 16.06.07, 17:56 a byliscie w ciucholandzie na baczynskiego 6 tj na polnocy przystanek przed petla tramwajowa. Sa tam bardzo fajne ciuszki moze nie najtansze ale oryginalne i firmowe naprawde polecam!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alik Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 18:47 Witam Może"chłopy "mi doradzą gdzie i w którym ciucholandzie mogę kupić białe lub bardzo jasne jeansy w rozmiarze 108 w pasie. Piszą\prawie same panie może i one coś w tym temacie wiedzą? Odpowiedz Link Zgłoś
aha123 Re: ciucholandy 16.06.07, 21:11 GALERIA WZORU I KOLORU(mmaleńki sklepik) w strym rynku... yużobok dawnej restauracji "napoleońskiej" Sklep jak butik w ogóle nie wyglada na ciucholand! Żadnych wagowych szmat wszytsko na wieszaczkach i NOWE!!!! Przyjemne wnętrze takaż obsługa i ciuchy....-zajrzyjcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aha123 Re: ciucholandy 16.06.07, 21:13 A! Baczyńskjiego oczywiście ! I ten sam właściciel w blaszaku na PCK I piętro w rogu - macie rację- super ciuchy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulita Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 16:14 Polecam salon odzieży używanej Scandia - Estakada nad Rossmanem. Tam moze nie ma jakiś bardzo niskich cen, bo za fajnego ciuszka trzeba zapłacić ok10-20 zł, ale za to w większości jest to odzież firmowa, znanych firm typu H&M, Vero Moda, Top Shop, Mexx, Vila, Lindex, KappAhl, Miss Selfridge, Gina tricot, Hennes, Diesel, Divided by H&M, Dubster by H%M, Fransa,Glitzy, czasami można wyłowić coś firmy Nike, Reebok, Dolce & Gabbana.Ubrania wiszą na wieszakach, s ą czyste i świeże, w sklepie nie ma typowego zapachu ciucholandów.Bywają też i to w dość sporej ilości ubrania które są znoszone i widać ze uzywane ale wtedy kosztują okolo 3 zl. W ostatnim tygodniu miesiaca scandia robi zawsze wyprzedaz -50%. Wczoraj sprzedawali wszystko po 3 zl, bo bedzie nowa dostawa, ale byly juz bardzo przebrane rzeczy i niewiele takich fajniejszych, raczej wlasnie te gorsze, podniszczone. Ubrania z tego sklepu sa oryginalne i dobre jakościowo, rzeczywiscie nie wygląda sie jak w tych ciuszkach z ryneczkow, bo co z tego ze zupelnie nowe, jak nosi je pol miasta i są kiepskie jakosciowo, poza tym są na jedno kopyto, jak cos juz wejdzie w mode to wszystkie stoiska maja tylko to i nic innego. W scandii mozna wylowic cos co naprawde wyglada ciekawie i oryginalnie, wiele moich ciucholandowych strojow wzbudza ciekawosc kolezanek, ktore czesto pytaja gdzie ja takie rzeczy kupuje. Naprawde kupowanie w second-handach nie jest niczym obrzydliwym,. zalezy tylko do jakiego ciucholandu sie wybierzemy. W Scandii kupuja czesto bardzo elegancko i oryginalnie ubrane, bardzo zadbane kobiety, o ktorych nikt kto nie bywa w ciucholandach nie powiedzialby ze ich seksowne, oryginalne ciuszki sa z ciucholandu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: ciucholandy IP: 89.174.23.* 13.07.07, 15:54 Gdzie na starym rynku jest ta galeria wzoru...?bylam tam dzisiaj i niczego takiego tam nie widzialam;/bylabym wdzieczna za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczypior Re: ciucholandy IP: 212.87.241.* 16.07.07, 15:01 ... Galeria jest obok sklepu z antykami. Po przekątnej rynku od kościoła Zygmunta. Carakterystyczne: przed sklepem jest sztaluga z logo sklepu i tuje w donicach.... ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gomma Re: ciucholandy IP: 195.205.202.* 18.09.07, 23:01 Chciałabym otworzyć sklep z odzieżą używaną dla dzieci. Ciuszki byłyby czyste, w sklepie też przyjemnie... czy to sie w ogóle opłaca, kupowalibyście w takim sklepie???Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nm Pracownicy Scandii-reklamujecie swoj sklep? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.07, 18:12 Widać-po tym co piszesz,że reklamujesz sklep-ciucholand w którym pracujesz -nie da się tego ukryć ..:) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polnam lepszy Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 07:41 Polnam przez pewien okres kupowalam na placu Daszynskiego ale ta chyba sie zmienil własciciel ..:( bo straszne szmaty wiszą .i jest drogo..Podobnie jak na Korczaka ... Odpowiedz Link Zgłoś
rudaa26 Re: ciucholandy 30.06.07, 11:03 Polecam GALERIE WZORU I KOLORU za Puchatkiem na Starym Rynku. Ciuchy sa markowe, ciekawe i powieszone na wieszaczkach. Nie ma ścisku, a za to są ciekawe wyprzedaże i miła atmosfera. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wku..ony na to Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 11:13 Czemu piszecie o tych ciucholandach nie jest wam wstyd auta uzywane z niemiec ciuchy z niemiecopony z niemiec dajcie sobie siana jestescie wszyscy zenuaaa idzcie cos kupic nowego sobie dziadyy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eh... Re: ciucholandy IP: *.gre.pl 30.06.07, 15:28 A gdzie najlepiej kupić rzeczy firmowe? W Polnamie można znaleźć ciekawe rzeczy (Hugo Boss, Armani, Dolce&Gabbana), ale trzeba bardzo długo szukać i przychodzić po kilka razy za jedną bluzkę czy sweter... Oczywiście warto, bo dać za coś takiego 2-3zł w stanie idealnym to szok :D. Chodzi mi o ciuchy znanych marek wycenione i powieszone jakoś osobno - cena nie gra roli... Zależy mi na oszczędzeniu czasu ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oalala Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 16:11 Rzeczy firmowe . Teraz wydaje mi sie ze sie pogororszyło .Kiedys kupowałam na Waszyngtona i Dabrowskiego .Dzis sa tam szmaty jakies angielskie za wysoką cene.Nie ma reguły gdzie sa firmowe rzeczy.Spodnie firmowe czesto kupowałam obok Matuli. Teraz jak chodze wsjo jest wymiecione. Słyszałam o jakims ciucholandzie w Alejach na pietrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viva Re: ciucholandy IP: 80.54.174.* 30.06.07, 20:14 Gość portalu: Eh... napisał(a): > A gdzie najlepiej kupić rzeczy firmowe? Galeria Mokotow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoborg Re: ciucholandy IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.07, 23:22 Scandia w Estakadzie - drogo (jak na ciucholand)ale duzo oryginałów i jest w czym powybierać....brakuje tylko działu " na kilogramy" :za grosze i niezła zabawa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana skandia IP: 212.87.241.* 03.07.07, 09:13 każda rzecz po ok. 12/15 zł, ale wybór jest ogromny, po dwóch godzinach wyszłam obkupiona na całe lato, rzeczy markowe, niektóre jakby nieużywane, z dobrych tkanin, spódnice, sukienki, spodnie i cała masa bluzek, ufffff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uaua wies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:21 Najlepiej to jechac na jakas prownicje , gdzie ludzie sie nie znaja i rzeczy mozna kupic po 2zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eh... Re: wies IP: *.gre.pl 03.07.07, 19:51 Nie każdy ma czas i wie gdzie ;-). Poza tym to co zaoszczędzę na ciuchu wydam na paliwo. Wypadałoby kupować wtedy większe ilości, a nie wiadomo czy się trafią. Wypróbuję Skandię - skoro w Polnamie płacę 10-12zł za koszulkę to tam też podobna cena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betti Re: ciucholandy IP: 217.153.246.* 04.07.07, 12:15 A w którym ciucholandzie można kupić odzież ciążową???? Bo w normalnych sklepach trochę przesadzają z cenami.... Dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominik Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 00:00 Zajrzyj do nowego sklepu, Aleja Wolności 11, który mieści się między ryneczkiem za Merkurym a Depo. Na scianie wisi duza reklama z napisem CIUCHY, nie da się przegapić. W sklepie wisi jeansowy komplet ciążowy. Pozdrawiam i zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: ciucholandy IP: 217.153.246.* 06.07.07, 13:53 Wytłumaczcie mi gdzie jest ten POLNAM?? Albo podajcie jego adres. kiedy tam są dostawy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiksi Re: ciucholandy IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.07, 05:28 do Ewy - Polnam to duży żółty budynek po byłej fabryce namiotów Wały Dwernickiego 121. Można tam dojechać od Warszawskiej skręcając w kierunku cmentarza Kule, albo od strony Tysiąclecia, z Dekabrystów skręcić w Kiedrzyńską i w lewo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczypior Re: ciucholandy IP: 212.87.241.* 06.07.07, 15:05 Na Starym Rynku - Galeria wzoru i ?... (coś) Nie ma tam szyldu typu tania odz. lub używana odz. dlatego nie każy może to miejsce skojarzyć z ciucholandem ale wytrawny szperacz wszystko znajdzie... :) Świetne wnętrze, dużo perełek (przeważnie po dostawach) ceny w normie. No i jedna z dziewczyn to chyba profesjonalna stylistka!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko Re: ciucholandy IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.07, 17:22 moja kobieta ma naprawde swietne szmatki a znajduje je na starym rynku a i ja chodze tam z przyjemnoscia widzac ta pania z rudymi wlosami boska przepraszam kochanie ale jestem tylko facetem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: ciucholandy IP: 195.205.202.* 13.07.07, 16:50 Gdzie jest dokładnie ta galeria wzoru i koloru na Starym rynku. Proszę o info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 19:00 Nie mam pojecia gdzie ta galeria na Rynku , ale byłam dzis vis a vis Puchatka na Rynku w ciucholandzie .Tragedia .Naładowane tam makabrycznie .Ciuchy drogie I nie ma z czego wybrac. Całe stosy.Nie polecam . Wole mniejsze ciucholandy. Nowy otworzony w bramie kolo Milano , ale to taki exclusicv.Super ciuchy, ale troche drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
vvrotka Re: ciucholandy 13.07.07, 19:09 Drogo, bo zobacza że troche fajniejszy ciuch i zaraz chca sie nachapac kasy, powinni duzo ciuchów sprzedawać i tanio, ale to w polsce normalka. A najbardziej zdzieraja na dzieciecych, na północy to za spodenki next jakieś fajniejsze 30 zł chca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: ciucholandy IP: 80.54.174.* 13.07.07, 22:09 Nowy otworzony w bramie kolo Milano , ale to taki exclusicv.Super ciuchy, ale > troche drogo. W ktorym miejscu jest Milano? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: ciucholandy IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 22:56 To ta kawiarnia w alejach. Czy to rzeczywiście exclusive? Bo właśnie czegoś takiego szukam i cena nie gra tu roli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 06:44 Tak.Bogate babki , albo same wstawiaja tam własne rzeczy ze sklepów , albo chodza po ciucholandach i tam dają. Sukienka na wesele kolo 200zł. Rzeczy rozmiar 36-40. Brak męskich. To bardziej komis lub lux ciucholand Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 18:18 w polnamie troche podrrozało , ale moze dlatego , że wszedzie ogólnie jest drogo. Najlepsze ceny sa na Waszyngtona .Kosmos. Prawie jak na ryneczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szcypior Re: ciucholandy IP: 212.87.241.* 16.07.07, 14:59 Galeria jest obok sklepu z antykami. Po przekątnej rynku od kościoła Zygmunta. Carakterystyczne: przed sklepem jest sztaluga z logo sklepu i tuje w donicach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALfred Re: ciucholandy IP: 212.87.241.* 16.07.07, 15:08 byłem z żoną - dla facetów nie ma tam nic :/ ale za to świetną kawę mają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 15:50 aaa kawe podaja kolo Milano ;) na I pietrze kasy tez tam troche trzeba nmiec na ten ciucholand;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 06:42 Najfajniejsze coichy sa w Polanmie .Szczegolnie tanie kurtki i spodnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lux dla dziecka gdzie duży wybór??? IP: 195.205.202.* 17.07.07, 21:31 Gdzie jest dużo ciuszków dla dziecka ok roczku??? buty też chętnie bym kupiła ale nie mam pojęcia gdzie, czasem zaglądam do seki coś zawsze znajdę ale nie ma super ciuszków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: dla dziecka gdzie duży wybór??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 19:15 Ładne i niedrogie dziecinne są w Al.NMP 21. Często tam kupuje i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karo_78 Kiedy są nowe dostawy w Scandii IP: 195.205.202.* 18.07.07, 21:43 Jak w tytule. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 06:36 Fajne ciuchy sa na wsiach , tam ludzie sie nie znaja . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 11:40 Podaj przykład na jakich wsiach, chętnie bym się wybrała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: headcharge Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 21:03 Aleja Wolności 11 tuż obok Obiadów u Matuli, zapraszam od 8:30 do 16.30 :) Odpowiedz Link Zgłoś