Dodaj do ulubionych

ciucholandy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 17:12
proponuje zrobic ranking najfajniejszych ciucholandow. Piszcie
Obserwuj wątek
    • Gość: lolo Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 18:18
      w estakadzie nad rosmanem
      • Gość: t Re: ciucholandy IP: *.com 28.01.07, 17:04
        Orientuje się ktoś od której w pon jest otwarta Scandia w Estakadzie?
    • Gość: xx Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 19:41
      Gość portalu: zz napisał(a):

> proponuje zrobic ranking najfajniejszych ciucholandow. Piszcie

A ty co nic nie piszesz ?
      A ciuchy ze śmietnika wyciagasz ?
      • Gość: do xx Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.07, 11:14
        Siedlisko bakterii. Zachęcają niskimi cenami.
        Szkoła nr 53 przy Orkana.
    • Gość: Milka Re: ciucholandy IP: 217.153.246.* 11.12.06, 19:56
      aleja N.M.P. 23 - nie wiedziałam że tyle ludzi ubiera się w ciucholandach. Ja
      się brzydzę kupować takie rzeczy, fuuujjjj
      • Gość: zuzka Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 22:23
        heheh, brzydzisz sie? to dlaczego piszesz gdzie jest najlepszy podajac adres?:D
        - smiechu warte:)) a ja kupuje w ciucholandach i bardzo sobie chwale, bo
        potrafie znalezc wiele markowych, niezniszczonych, przewaznie nowych ciuchow. I
        wcale sie tego nie wstydze:) a co do obrzydzenia- kupuje na "oko"- nie
        przymierzam:)) Wedlug mnie najlepszy do "buszowania" jest na placu Daszynskiego,
        pozdrawiam:))
    • Gość: eyoja Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 22:31
      fajny jest Magazyn Ubrań na rogu Kościuszki i Jasnogórskiej. A co do tego czy
      kupować czy nie...no cóż jak się chce tak samo wyglądać jak pół Częstochowy to
      nie kupować. Więcej zostanie dla nas !!!! ha
    • Gość: ZZ Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 14:33
      wybaczcie ze sama nie napisalam ale bylam wczoraj troszke zawiana ja lubie
      poszperac w polo na daszynskiego ostatnio w estakadzie a nie powiem na
      warszawska czasem zajrze i osobiscie bardzo polecam te miejsca
    • Gość: do zuzy Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 15:04
      pracuje niedaleko i widze ile ludzi się tam kręci
      • Gość: carmen Re: ciucholandy IP: *.247.inds.pl 12.12.06, 15:43
        nie kazdemu odpowiada ryneczkowa moda a w ciucholandach ubieraja sie nieraz kobitki ktore maja kupe kasy
    • Gość: Twoja Żabka Re: ciucholandy IP: 213.199.204.* 12.12.06, 16:55
      Jest jeden fajny, mam z niego ciuszki i sobie chwalę, niestety nie podam
      adresu bo nie chcę... Dlaczego? Ponieważ zaraz napiszę pare słów, a wtedy każdy
      by się tam udał, niekoniecznie po ciuchy... Otóż w sklepie tym pracuje
      najpiękniejsza dziewczyna jaką do tej pory spotkałem... Nie ma cudowniejszej.
      Możecie zgadywać, szukać jednak nigdy wam się to nie uda, musielibyście patrzeć
      na nią moimi oczami żeby wiedzieć że to ona... Ona wie... Pewnie to przeczytasz
      więc wiedz, że to o Ciebie własnie chodzi Serduszko...
      • Gość: zuzka Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 16:58
        o rany:)) aż się rozczuliłam:)) powodzonka:))
        • Gość: ola Re: ciucholandy IP: *.xtreme.net.pl 12.12.06, 17:37
          Polnam, na Placxu Daszynskiego jest po prostu drogo i ciezko cos wybrac
          Poza tym na ul Nadrzecznej i chyba tyle
          • natka.83 Re: ciucholandy 12.12.06, 19:19
            Ja również ubieram się w ciucholandach. Głównie w Polnamie i Maskaradzie.
            Szczerze mówiąc to WOGÓLE nie odwiedzam ryneczków, butików, trolli itp. Z
            różnych pwowdów, ale głównie dlatego, ze w ciuszkach zawsze kupie coś "innego",
            noi oczywiście tańszego (choć nie zawsze).
            Nie byłam jeszcze na Warszawskiej - podobno jest tam wybitnie drogo. To prawda?
            Na Daszyńskiego też nie - nie wiem gdzie to jest.
            Pozdrawiam.
            • Gość: zz Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 21:01
              a owszem na warszawskiej ceny sa porownywalne z cenami ze zwyklych sklepow ale
              sa tam naprawde odlotowe ciuszki orginalne i nie spotykane a przy tym wszystkie
              markowe
              • Gość: hp... Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 09:13
                A gdzie dokładnie jest ten sklep na ul Warszawskiej?
                • Gość: zainteresowana Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 10:23
                  I ten na Daszynskiego to w którym miejscu?
                  • Gość: an Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 10:52
                    Na Daszyńskiego to Polo - po tej stronie co wejście do Paradoksu.

Natomiast nie wiem, co to Maskarada :|
                • Gość: zz Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 14:43
                  mniej wiecej na poczatku warzsawskiej prawie na przeciwko podstawowki obok jest
                  zaklad fryzjerski
                  • Gość: klient Re: ciucholandy IP: *.realestate.net.pl 13.05.07, 19:22
                    totalna tandeta+ceny z kosmosu
                  • Gość: bywalec Re: ciucholandy IP: *.realestate.net.pl 13.05.07, 19:34
                    najbliżej jestdobry sklep przechodzac przez brame w puchatku sa duże upusty i
                    dobry towar
            • Gość: adresatka ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 18:51
              Na ryneczku rzeczy idealnie nadaja sie na szmaty. Tam ubieraja sie Ci którzy sa
              ze wsi i młode panny z włosami blond , białymi bucikami .;)

Ciucholand to odkrycie i swietny gatunek .
              Nosi sie rzeczy przez całe lata i nie niszcza sie .
              sa jak z luksusowych sklepów ... które niedługo powstana w Galerii na
              Krakowskiej czy w Galerii na Topolowej.
              • Gość: cyganeczka_vip Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 20:18
                A Ty co? Jakaś lepsza jesteś??? Nie rozumiem dlaczego obrażasz ludzi
                ze wsi. Dopiero takie miastowe paniusie jak Ty to maja gust. Nie
                chce mi się wierzyc, ze nigdy nie kupiłaś nic na ryneczku. Zastanów
                sie nad tym co piszesz dziewczyno _ adresatko!
                • Gość: do cyganeczki_vip Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 19:02
                  Kochana masz nie 100% a 1000% racji, dzisiaj poza miastem na wsi mieszka
                  inteligencja z tytułami prof. i tylko ciut mniejszymi, znani lekarze, aktorzy,
                  dyrektorzy, prezesi itp. a w mieście kto został ?, no właśnie byli ludzie ze wsi
                  tacy co nie lubią myśleć i tęsknią za miastem bo tam upatrują raju-choć, go tam
                  nie ma.Wyzwiska nie mają sensu, prawda jest bolesna ci co mieszkają to bogaci
                  ziemianie, a w mieście zostało ubogie chłopstwo, bo mieszczaństwa tej wartstwy
                  społecznej dawno już nie mamy! Ale może się mylę, może jest inaczej?,
                  odpowiedzcie mi na mój post::))) jakie są wasze doświadczenia?
            • Gość: klient do natki IP: *.realestate.net.pl 13.05.07, 19:27
              jest drogo ale towar super a obsługa jeszcze lepsza
            • Gość: sławek Re: ciucholandy IP: *.realestate.net.pl 13.05.07, 19:29
              polecam
      • Gość: mąż Redo żabci IP: *.realestate.net.pl 13.05.07, 19:40
        ja wiem że jest najpiękniejsza ale cały czas jestem w pobliżu i raczej nie masz
        szans STARY RYNEK za puchatkiem
      • Gość: mąż Redo Twojej żabci IP: *.realestate.net.pl 13.05.07, 19:40
        ja wiem że jest najpiękniejsza ale cały czas jestem w pobliżu i raczej nie masz
        szans STARY RYNEK za puchatkiem
    • Gość: lola Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 20:18
      napiszcie z laski swojej gdzie jest ta maskarada i czy ktos byl w panoramie
      • Gość: zuzka Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 21:58
        w tym sklepie panorama w alejach(po schodkach na góre) na samym poczatku , mozna
        bylo cos wybrac- ale teraz- szmaty, sciery.A jak jest cos firmowego- to na
        wieszaczku wycenione- hoho! natomiast na Daszynskiego jest fajnie, bo w pon. kg
        kosztuje 35zl- nowy towar, we wtorek- 25zl- kg, a w srode 10zl-kg.i w czwartek-
        znow wymiana towary- czyli 35zl itd. Na ul. Waszyngtona tez sa 3 ciucholandy, w
        tym jeden dla dzieciakow- ale tez drogo- jak na second-hand.( chociaz kilka
        ciuchow tam kupilam) Ale w tej chwili w srody i w soboty uderzam do polo na
        Daszynskiego- trzeba sie troche naszukac- ale warto:)
        • Gość: eska Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.06, 12:13
          ja tez uwielbiam poszperac w polo czsem zajrze do polnamu
    • Gość: madzia Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 13:05
      co chodzi o duzy wybor, jakosc i dobra cene polecam ul.Pck 2c
      • Gość: madzia Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 13:09
        Ja tez nie odwiedzam ryneczkow czy butikow , w ciucholandach sa lepsze i tansze
        rzeczy niz na ryneczku czy w chinskich sklepach
    • Gość: alik Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 14:25
      Ale piszą same kobitki jakoś facetów na forum nima a ja chciałbym kupic dres
      męski biały lub jasny z bawełny. W sklepach ze sportową odzieżą dresy są a
      owszem tylko cena nie dla mnie a na Alegro to niema oczym mówic. Napiszcie
      gdzie są męskie ubrania w jakich ciucholandach
      • Gość: kuba Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 17:08
        Jako facet polecam polnam, chociaż ostatnio strasznie się zepsuł. Dawniej nigdy
        stamtąd nie wychodziłem z pustymi rękami. Teraz bardzo często. Podejrzewam, że
        jakaś "mafia" tam się zainstalowała i zrobiło się gęste sito.
    • Gość: bety Re: ciucholandy IP: 212.87.241.* 23.01.07, 18:51
      Powiedzcie, w którym ciucholandzie mają jakiś wybór sukienek wieczorowych.
      • Gość: ola k Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 18:38
        W ESTAKADZIE jest makabrycznie drogo , ale moze tam sa jakies fajne rzeczy
        wybieram wiec niesmierlelny stary Polnam.. Duzo ciucholandów wogóle powstaje
      • aha123 Re: ciucholandy 14.12.07, 00:16
        "GALERIA WZORU I KOLORU" na starym rynku. Niestety nie wiem jaki tam jest numer.
        Ciężko toto nazwać ciucholandem, bo rzeczy w większości NOWE i MARKOWE.
        Znajdziesz dżinsy, wieczorowe ciuszki, swetry , buty... eh...

ZAJRZYJ - ja nie żałuję....
    • Gość: alan Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 19:13
      Polo na Daszynskiego
      • Gość: stokrotka :) Re: ciucholandy IP: *.prenet.pl 05.02.07, 22:50
        gdzie dokładnie jest polnam?
    • Gość: jajko Re: ciucholandy IP: 80.51.57.* 05.02.07, 23:42
      polecam ciucholand przy ul. Baczyńskiego (nad pocztą). Ciuchy z UK w idealnym
      stanie
      • Gość: abab Re: ciucholandy IP: *.prenet.pl 06.02.07, 13:02
        gdzie polnam? macie adres albo wytlumaczcie gdzie to jest?
        • Gość: Agata Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 14:13
          Hej kiedyś był swietny ciucholand (chyba jakaś odzież skandynawska czy jakos
          tak) wchodzilo sie od strony alei ( pierwsza albo druda brama od Cinema city po
          tej samej stronie) znajdowal sie w wiezowu na dole, krotko tam byl, nie wiecie
          czy go zlikwidowali czy moze gdzies przeniesli? Duzy ciucholand jest tez w
          budynku gdzie kiedys bylo kino Relax na Al. Pokoju:)
          • Gość: maly Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 18:10
            Polnam i nad bylym kinem relaks to ida na ilosc a jakosc do niczego !!! Takie
            jest moje zdanie
            • Gość: K Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 21:47
              Najlepszy jest w alei 23 za dawnym levisem tyle ze najlepiej rano przyjsc,
              • Gość: ciuchomanka Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 10:14
                najlepsze sa na wsiach tam ludzie nie znaja sie kompletnie na tym co maja
                i ceny niskie
                • mekubal Re: ciucholandy 12.05.07, 15:40
                  męskie ubrania są w Scandii (przy Estakadzie, nad Rossmanem).
                  • Gość: kd Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 19:12
                    Ale w Scandii ogólnie drogo , chyba ze sa jakies wyprzedaze ...najlepiej kupuje
                    sie na kilogramy
                    • Gość: Mary Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 20:11
                      Ja kupuje tylko w al.23 za levisem super rzeczy i nie drogo tylko ze najlepiej
                      przyjsc jak otwieraja.
                      • Gość: zainreresowana Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 08:39
                        tak , a wiec ktos musi nie pracowac ;)
                        Najlepiej dla mnie Polnam i Plac Daszynskiego .. na koncu Ogrodowej tez jest od
                        niedawna lumpex, zupełnie fajne rzeczy plus brama na ul.Piłsudskiego

a kiedy i jakie sa ciuchy nad Rossmanem w Estakdzie?
                        • Gość: ?... Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.07, 14:47
                          SZKOŁA PODSTAWOWA NR 53 w Częstochowie ul. Orkana 95 / 109.
    • Gość: headcharge25 Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 15:07
      Aleja 21 (tam gdzie "Obiady u Matuli") 2 sklepy, miła obsługa, często można
      dostać jakieś upusty :) codziennie dostawa ! warto przyjść z rana...
    • Gość: ania1985 Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 17:32
      Nie znam adresu, ale idąc od Merkurego jest to 1 brama po prawej stronie. Są 2
      sklepy w następnej bramie też są 2. Codziennie tam bywam :) Zawsze z rana są
      kolejki
      • Gość: wiedzący Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 16:12
        chyba po lewej...aleja 21 i 23
    • Gość: liszka24 Re: ciucholandy IP: *.nrth.cable.ntl.com 16.06.07, 17:56
      a byliscie w ciucholandzie na baczynskiego 6 tj na polnocy przystanek przed
      petla tramwajowa. Sa tam bardzo fajne ciuszki moze nie najtansze ale oryginalne
      i firmowe naprawde polecam!!!!!!
      • Gość: alik Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 18:47
        Witam
        Może"chłopy "mi doradzą gdzie i w którym ciucholandzie mogę kupić białe lub
        bardzo jasne jeansy w rozmiarze 108 w pasie. Piszą\prawie same panie może i one
        coś w tym temacie wiedzą?
        • aha123 Re: ciucholandy 16.06.07, 21:11
          GALERIA WZORU I KOLORU(mmaleńki sklepik) w strym rynku...
          yużobok dawnej restauracji "napoleońskiej"
          Sklep jak butik w ogóle nie wyglada na ciucholand!
          Żadnych wagowych szmat wszytsko na wieszaczkach i NOWE!!!!
          Przyjemne wnętrze takaż obsługa i ciuchy....-zajrzyjcie!!!
          • aha123 Re: ciucholandy 16.06.07, 21:13
            A! Baczyńskjiego oczywiście ! I ten sam właściciel w blaszaku na PCK I piętro w
            rogu - macie rację- super ciuchy!
            • Gość: Paulita Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 16:14
              Polecam salon odzieży używanej Scandia - Estakada nad Rossmanem. Tam moze nie
              ma jakiś bardzo niskich cen, bo za fajnego ciuszka trzeba zapłacić ok10-20 zł,
              ale za to w większości jest to odzież firmowa, znanych firm typu H&M, Vero
              Moda, Top Shop, Mexx, Vila, Lindex, KappAhl, Miss Selfridge, Gina tricot,
              Hennes, Diesel, Divided by H&M, Dubster by H%M, Fransa,Glitzy, czasami można
              wyłowić coś firmy Nike, Reebok, Dolce & Gabbana.Ubrania wiszą na wieszakach, s
              ą czyste i świeże, w sklepie nie ma typowego zapachu ciucholandów.Bywają też i
              to w dość sporej ilości ubrania które są znoszone i widać ze uzywane ale wtedy
              kosztują okolo 3 zl. W ostatnim tygodniu miesiaca scandia robi zawsze
              wyprzedaz -50%. Wczoraj sprzedawali wszystko po 3 zl, bo bedzie nowa dostawa,
              ale byly juz bardzo przebrane rzeczy i niewiele takich fajniejszych, raczej
              wlasnie te gorsze, podniszczone. Ubrania z tego sklepu sa oryginalne i dobre
              jakościowo, rzeczywiscie nie wygląda sie jak w tych ciuszkach z ryneczkow, bo
              co z tego ze zupelnie nowe, jak nosi je pol miasta i są kiepskie jakosciowo,
              poza tym są na jedno kopyto, jak cos juz wejdzie w mode to wszystkie stoiska
              maja tylko to i nic innego. W scandii mozna wylowic cos co naprawde wyglada
              ciekawie i oryginalnie, wiele moich ciucholandowych strojow wzbudza ciekawosc
              kolezanek, ktore czesto pytaja gdzie ja takie rzeczy kupuje. Naprawde
              kupowanie w second-handach nie jest niczym obrzydliwym,. zalezy tylko do
              jakiego ciucholandu sie wybierzemy. W Scandii kupuja czesto bardzo elegancko i
              oryginalnie ubrane, bardzo zadbane kobiety, o ktorych nikt kto nie bywa w
              ciucholandach nie powiedzialby ze ich seksowne, oryginalne ciuszki sa z
              ciucholandu.
              • Gość: mimi Re: ciucholandy IP: 89.174.23.* 13.07.07, 15:54
                Gdzie na starym rynku jest ta galeria wzoru...?bylam tam dzisiaj i niczego takiego tam nie widzialam;/bylabym wdzieczna za odpowiedz
                • Gość: szczypior Re: ciucholandy IP: 212.87.241.* 16.07.07, 15:01
                  ...
                  Galeria jest obok sklepu z antykami.
                  Po przekątnej rynku od kościoła Zygmunta.
                  Carakterystyczne: przed sklepem jest
                  sztaluga z logo sklepu i tuje w donicach....
                  .....
              • Gość: Gomma Re: ciucholandy IP: 195.205.202.* 18.09.07, 23:01
                Chciałabym otworzyć sklep z odzieżą używaną dla dzieci. Ciuszki byłyby czyste, w
                sklepie też przyjemnie... czy to sie w ogóle opłaca, kupowalibyście w takim
                sklepie???Pozdro
              • Gość: nm Pracownicy Scandii-reklamujecie swoj sklep? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.07, 18:12
                Widać-po tym co piszesz,że reklamujesz sklep-ciucholand w którym
                pracujesz -nie da się tego ukryć ..:) pozdr.
    • Gość: polnam lepszy Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 07:41
      Polnam

przez pewien okres kupowalam na placu Daszynskiego ale ta chyba sie zmienil
      własciciel ..:( bo straszne szmaty wiszą .i jest drogo..Podobnie jak na
      Korczaka ...
      • rudaa26 Re: ciucholandy 30.06.07, 11:03
        Polecam GALERIE WZORU I KOLORU za Puchatkiem na Starym Rynku. Ciuchy sa
        markowe, ciekawe i powieszone na wieszaczkach. Nie ma ścisku, a za to są
        ciekawe wyprzedaże i miła atmosfera. Polecam.
        • Gość: wku..ony na to Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 11:13
          Czemu piszecie o tych ciucholandach nie jest wam wstyd auta uzywane z niemiec
          ciuchy z niemiecopony z niemiec dajcie sobie siana jestescie wszyscy zenuaaa
          idzcie cos kupic nowego sobie dziadyy
          • Gość: Eh... Re: ciucholandy IP: *.gre.pl 30.06.07, 15:28
            A gdzie najlepiej kupić rzeczy firmowe? W Polnamie można znaleźć ciekawe rzeczy
            (Hugo Boss, Armani, Dolce&Gabbana), ale trzeba bardzo długo szukać i przychodzić
            po kilka razy za jedną bluzkę czy sweter... Oczywiście warto, bo dać za coś
            takiego 2-3zł w stanie idealnym to szok :D.

Chodzi mi o ciuchy znanych marek wycenione i powieszone jakoś osobno - cena nie
            gra roli... Zależy mi na oszczędzeniu czasu ;-).
            • Gość: oalala Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 16:11
              Rzeczy firmowe . Teraz wydaje mi sie ze sie pogororszyło .Kiedys kupowałam na
              Waszyngtona i Dabrowskiego .Dzis sa tam szmaty jakies angielskie za wysoką
              cene.Nie ma reguły gdzie sa firmowe rzeczy.Spodnie firmowe czesto kupowałam
              obok Matuli. Teraz jak chodze wsjo jest wymiecione.
              Słyszałam o jakims ciucholandzie w Alejach na pietrze
            • Gość: viva Re: ciucholandy IP: 80.54.174.* 30.06.07, 20:14
              Gość portalu: Eh... napisał(a):

> A gdzie najlepiej kupić rzeczy firmowe?

Galeria Mokotow
              • Gość: hoborg Re: ciucholandy IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.07, 23:22
                Scandia w Estakadzie - drogo (jak na ciucholand)ale duzo oryginałów i jest
                w czym powybierać....brakuje tylko działu " na kilogramy" :za grosze i niezła
                zabawa ;)
                • Gość: nana skandia IP: 212.87.241.* 03.07.07, 09:13
                  każda rzecz po ok. 12/15 zł, ale wybór jest ogromny, po dwóch godzinach wyszłam
                  obkupiona na całe lato, rzeczy markowe, niektóre jakby nieużywane, z dobrych
                  tkanin, spódnice, sukienki, spodnie i cała masa bluzek, ufffff
                  • Gość: uaua wies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:21
                    Najlepiej to jechac na jakas prownicje , gdzie ludzie sie nie znaja
                    i rzeczy mozna kupic po 2zł
                    • Gość: Eh... Re: wies IP: *.gre.pl 03.07.07, 19:51
                      Nie każdy ma czas i wie gdzie ;-). Poza tym to co zaoszczędzę na ciuchu wydam na
                      paliwo. Wypadałoby kupować wtedy większe ilości, a nie wiadomo czy się trafią.
                      Wypróbuję Skandię - skoro w Polnamie płacę 10-12zł za koszulkę to tam też
                      podobna cena.
    • Gość: betti Re: ciucholandy IP: 217.153.246.* 04.07.07, 12:15
      A w którym ciucholandzie można kupić odzież ciążową????
      Bo w normalnych sklepach trochę przesadzają z cenami....
      Dzięki za info.
      • Gość: dominik Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 00:00
        Zajrzyj do nowego sklepu, Aleja Wolności 11, który mieści się między ryneczkiem
        za Merkurym a Depo.
        Na scianie wisi duza reklama z napisem CIUCHY, nie da się przegapić.
        W sklepie wisi jeansowy komplet ciążowy.
        Pozdrawiam i zapraszam :)
        • Gość: ewa Re: ciucholandy IP: 217.153.246.* 06.07.07, 13:53
          Wytłumaczcie mi gdzie jest ten POLNAM?? Albo podajcie jego adres. kiedy tam są
          dostawy??
          • Gość: fiksi Re: ciucholandy IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.07, 05:28
            do Ewy - Polnam to duży żółty budynek po byłej fabryce namiotów Wały
            Dwernickiego 121. Można tam dojechać od Warszawskiej skręcając w kierunku
            cmentarza Kule, albo od strony Tysiąclecia, z Dekabrystów skręcić w Kiedrzyńską
            i w lewo.
    • Gość: szczypior Re: ciucholandy IP: 212.87.241.* 06.07.07, 15:05
      Na Starym Rynku - Galeria wzoru i ?... (coś)
      Nie ma tam szyldu typu tania odz. lub używana odz.
      dlatego nie każy może to miejsce skojarzyć z ciucholandem
      ale wytrawny szperacz wszystko znajdzie... :)

Świetne wnętrze, dużo perełek (przeważnie po dostawach)
      ceny w normie. No i jedna z dziewczyn to chyba profesjonalna stylistka!?
    • Gość: marko Re: ciucholandy IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.07, 17:22
      moja kobieta ma naprawde swietne szmatki a znajduje je na starym rynku
      a i ja chodze tam z przyjemnoscia widzac ta pania z rudymi wlosami
      boska
      przepraszam kochanie ale jestem tylko facetem
      • Gość: zzz Re: ciucholandy IP: 195.205.202.* 13.07.07, 16:50
        Gdzie jest dokładnie ta galeria wzoru i koloru na Starym rynku.
        Proszę o info
        • Gość: ola Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 19:00
          Nie mam pojecia gdzie ta galeria na Rynku , ale byłam dzis vis a vis Puchatka
          na Rynku w ciucholandzie .Tragedia .Naładowane tam makabrycznie .Ciuchy drogie
          I nie ma z czego wybrac. Całe stosy.Nie polecam .
          Wole mniejsze ciucholandy.
          Nowy otworzony w bramie kolo Milano , ale to taki exclusicv.Super ciuchy, ale
          troche drogo.
          • vvrotka Re: ciucholandy 13.07.07, 19:09
            Drogo, bo zobacza że troche fajniejszy ciuch i zaraz chca sie nachapac kasy,
            powinni duzo ciuchów sprzedawać i tanio, ale to w polsce normalka. A najbardziej
            zdzieraja na dzieciecych, na północy to za spodenki next jakieś fajniejsze 30 zł
            chca.
          • Gość: renia Re: ciucholandy IP: 80.54.174.* 13.07.07, 22:09
            Nowy otworzony w bramie kolo Milano , ale to taki exclusicv.Super ciuchy, ale
            > troche drogo.

W ktorym miejscu jest Milano?
            • Gość: Tomek Re: ciucholandy IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 22:56
              To ta kawiarnia w alejach. Czy to rzeczywiście exclusive? Bo właśnie czegoś
              takiego szukam i cena nie gra tu roli.
              • Gość: ola Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 06:44
                Tak.Bogate babki , albo same wstawiaja tam własne rzeczy ze sklepów , albo
                chodza po ciucholandach i tam dają. Sukienka na wesele kolo 200zł.
                Rzeczy rozmiar 36-40. Brak męskich.
                To bardziej komis lub lux ciucholand
                • Gość: agnes Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 18:18
                  w polnamie troche podrrozało , ale moze dlatego , że wszedzie
                  ogólnie jest drogo.
                  Najlepsze ceny sa na Waszyngtona .Kosmos. Prawie jak na ryneczku
        • Gość: szcypior Re: ciucholandy IP: 212.87.241.* 16.07.07, 14:59
          Galeria jest obok sklepu z antykami.
          Po przekątnej rynku od kościoła Zygmunta.
          Carakterystyczne: przed sklepem jest
          sztaluga z logo sklepu i tuje w donicach....
          • Gość: ALfred Re: ciucholandy IP: 212.87.241.* 16.07.07, 15:08
            byłem z żoną - dla facetów nie ma tam nic :/
            ale za to świetną kawę mają :)
            • Gość: ola Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 15:50
              aaa kawe podaja kolo Milano ;) na I pietrze
              kasy tez tam troche trzeba nmiec na ten ciucholand;)
              • Gość: ania Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 06:42
                Najfajniejsze coichy sa w Polanmie .Szczegolnie tanie kurtki i spodnie
    • Gość: lux dla dziecka gdzie duży wybór??? IP: 195.205.202.* 17.07.07, 21:31
      Gdzie jest dużo ciuszków dla dziecka ok roczku??? buty też chętnie bym kupiła
      ale nie mam pojęcia gdzie, czasem zaglądam do seki coś zawsze znajdę ale nie ma
      super ciuszków...
      • Gość: renata Re: dla dziecka gdzie duży wybór??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 19:15
        Ładne i niedrogie dziecinne są w Al.NMP 21. Często tam kupuje i jestem
        zadowolona.
    • Gość: Karo_78 Kiedy są nowe dostawy w Scandii IP: 195.205.202.* 18.07.07, 21:43
      Jak w tytule.
    • Gość: asia Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 06:36
      Fajne ciuchy sa na wsiach , tam ludzie sie nie znaja .
      • Gość: aaa Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 11:40
        Podaj przykład na jakich wsiach, chętnie bym się wybrała.
    • Gość: headcharge Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 21:03
      Aleja Wolności 11 tuż obok Obiadów u Matuli, zapraszam od 8:30 do
      16.30 :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka