Dodaj do ulubionych

starszy chłopak

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 12:14
Mój chłopak studiuje,ja chdze do liceum do pierwszej klasy.Wszyscy mówia,że to
za duża różnica wieku.Rodzice protestuja,twierdzą ,że chodząc do liceum,w
którym są takie duze wymagania,STUDIUJąCY ,DOsWIAdCZONy CHłOPAK TO
NIEDOBRZE,ALE MI Z NIM TAK DOBRZE.jAKIE MACIE dOWIADCENIA???????
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: starszy chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 12:43
      są dwie strony ja mam 21 lat a mój facet ma 29 to jest duża róznica a świetnie
      sie dogadujemy i jest nam bardzo dobrze!! Moja mama tez protestowała przed
      takim związkiem ale ja sie wyprowadziałam moj facet ma własny biznes wiec mamy
      kase i jest cudownie!! tylko pamiętaj facet często myśli tylko o sexie
      • Gość: ottak Re: starszy chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 12:53
        -kasiu_ zapomniałąs,że autorka uczęszcza do PIERWSZEJ KLASY liceum -dla niej
        starszy chłopak to ten z drugiej-trzeciej klasy.Nie podała wieku studenta ale to
        jakieś chorobliwe z jednej i z drugiej strony.Jednym słowem do psychologa się
        nadaje.

Jak będzie dorosła od 21 lat to może też nie wskazana duża róznica wieku ale
        miłość będzie dojrzalsza może..?P. Amor vincit omnia et nos se damos amori.
      • Gość: kasia Re: starszy chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 12:56
        ps. jestem blacharą bez szkoły :)
        • Gość: edd Re: starszy chłopak IP: *.prio138.trustnet.pl 15.12.06, 14:33
          Gość portalu: kasia napisał(a):

> ps. jestem blacharą bez szkoły :)

no przyznaj się na jaką furę zostałaś wyrwana?
          • Gość: kasia Re: starszy chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 16:48
            bmw E36 316i plus gaz 1990 rok
            • Gość: z autem Re: starszy chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 16:51
              kasiu ja mma peugot 407, nowiutki, może sie spotkamy, jakiś przed
              wigilijny "opłatek", połamalibyśmy się troche.
            • Gość: edd Re: starszy chłopak IP: *.prio138.trustnet.pl 15.12.06, 19:14

> bmw E36 316i plus gaz 1990 rok

no faktycznie musisz być blacharą bo żadna normalna laska nie ma pojęcia
              że istnieje takie określenie modelu jak E36
              i już Cie lubie :-)
    • marcelmilau Re: starszy chłopak 15.12.06, 12:56
      Gość portalu: liealistka napisał(a):

> Mój chłopak studiuje,ja chdze do liceum do pierwszej klasy.Wszyscy mówia,że to
      > za duża różnica wieku.Rodzice protestuja,twierdzą ,że chodząc do liceum,w
      > którym są takie duze wymagania,STUDIUJąCY ,DOsWIAdCZONy CHłOPAK TO
      > NIEDOBRZE,ALE MI Z NIM TAK DOBRZE.jAKIE MACIE dOWIADCENIA???????
      W którymś momencie nie będziecie mieli o czym rozmawiać bo on będzie miał inne
      problemy a ty będziesz musiała wtedy odrobić matematykę to po pierwsze.Po
      drugie nie zawsze będziesz się dobrze czuła w towarzystwie jego znajomych.Po
      trzecie za 3 lata ty pójdziesz na studia i zasmakujesz studenckiego życia i
      sama szybko z nim zerwiesz jak zobaczysz jaki luz jest w czasach studenckich.
      Brutalne ale prawdziwe nie macie większych szans choć...cuda podobno się
      zdarzają więc jeśli nadal wierzysz w istnienie Św.Mikołaja i to ,że dzieci
      przynosi bocian ( w co wątpię bo młodzież dziś zwłaszcza w tym 2 dobrze się
      sama edukuje ) to powodzenia.
      • Gość: piotr Re: starszy chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 13:04
        nie słuchaj, nie kalkuluj czy warto byc z nim czy nie, jak ma sie skończyć to
        się samo skończy, ale nie będziesz przynajmniej żałować, że nie daliście sobie
        szansy.

pozdrawiam i życzę powodzenia
    • Gość: Martha Re: starszy chłopak IP: *.21.pl 15.12.06, 15:06
      mialam podobna sytuacje z tym ze rodzina nie miala nic przeciwko tylko znajomi
      mi doradzali zmiane chlopaka.... no i nadal jestesmy razem pomimo uplywu 7 lat,
      zareczylismy sie i w niedalekiej przyszlosci planujemy slub, a ta roznica 6 lat
      nigdy nam nie przeszkadzala, najwazniejsze jest uczucie :-)
    • Gość: pewna ona Re: starszy chłopak IP: *.man.czest.pl 15.12.06, 20:09
      wiesz...wszytsko sie moze zdarzyc...ja mam 22 lata,jakis czas temu poznalam
      super faceta,ktory ma 29 lat i z nikim jak z nim do tej pory nie bylo
      dobrze...:)
      kocham go za to ze jest...
      za to ze klade sie i jest ze mna...
      budze sie on nadal jest...

dawniej bylam w zwiazkach z rowniesnikami,ale to zawsze nie bylo to "cos"...

ALE PRZECIEZ MILOSC NA WIEK SIE NIE OGLADA!!!
      pozdrawiam i zyzce powodzenia
      • Gość: pewna ona Re: starszy chłopak IP: *.man.czest.pl 15.12.06, 20:14
        A jakiego ma drąga...
        Tylko starszy :-)

pozdrawiam i zyzce powodzenia
        • Gość: Paolo Re: starszy chłopak IP: 89.174.23.* 15.12.06, 20:53
          ale nie jest powiedziane, ze tylko starszy Ci zapewni bliskosc...
          przeciez wiele jest teraz zwiazkow gdzie to ona jest strasza nawet o 3-4 lata...
          no juz pomijajac roznicę roku, bo ona jes prawie niewidoczna:)
          • Gość: pewna ona Re: starszy chłopak IP: *.man.czest.pl 15.12.06, 20:59
            Ale starszy chłopak to większe doświadczenie...
            Potrafi lepiej dogodzic kobiecie...

posdrawiam
            • Gość: Paolo Re: starszy chłopak IP: 89.174.23.* 15.12.06, 21:00
              oj czepiasz sie Kolezanko szczegolow:)))
              To sie nauczy...
              • Gość: pewna ona Re: starszy chłopak IP: *.man.czest.pl 15.12.06, 21:03
                Byłam kiedyś z młodszym...
                O mało nie rozerwał mi szpary!!!...

pozdrawiam
                • Gość: Paolo Re: starszy chłopak IP: 89.174.23.* 15.12.06, 21:16
                  oj, ja o jednym, Ty o drugim..... nie dogadamy sie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka