Dodaj do ulubionych

Jaka szkoła Prawa Jazdy???

15.12.06, 23:47
Witam...

Prosiłbym o pomoc w wyborze szkoły prawa jazdy, mam na myśli Wasze opinie na
temat tych szkół w sensie elastyczności kursów/wykładów, merytoryki zajęć,
profesjonalizmu osób tam pracujących itp...

P.S. Zastanawiam się nad szkołą PZM, Al. NMP numeru niestety nie pamiętam (w
bramie, w podwórku, jedna z pierwszych bram licząc od Placu Daszyńskiego w
strone Jasnej Góry, po parzystej stronie numeracji aleji.

Pozdro...
MC_NEO
Obserwuj wątek
    • Gość: up Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: 195.116.125.* 16.12.06, 10:52
      Chętnie też się dowiem, zwłaszcza jesli ktoś ma jakieś opinie nt ANDROM na
      Ogrodowej??
      • Gość: . Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 11:27
        Ludzie ośrodek w podwórku NMP 4 to nie PZM (Polski Związek Motorowy) tylko prywatna inicjatywa wykorzystująca wyrobiony przez lata punkt i renomę, oraz podszywająca się pod nazwę (a wszystko zgodnie z prawem)
        Jesli szukacie dobrych fachowców z doświadczeniem to poszukajcie ośrodków byłbych pracowników PZM-otu (tego prawdziwego)
        • Gość: . Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 14:56
          ja polecam Reflex na Wolnoœci...uczš superancko a instruktorzy sš
          baardzo cierpliwi i naprawdę widać że się do tego nadajš.poza tym
          atmosfera podczas jazd to po prostu bajka...zero stresu a egzamin to
          potem czysta formalnoœć:) szkoda że przygoda z prawkiem juz za mnš:(
    • Gość: ? Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: 195.116.125.* 17.12.06, 09:55
      jak już polecasz to może chociaż uzasadnij w czym jest lepsza od pozostałych
      70ciu w czestochowie?
      • hanss25 Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? 17.12.06, 10:51
        78 jesli cos;),reklamowac sie normalna rzecz,a dlaczego dobrze szkolimy?, bo
        nie jestesmy szewcami ,ani piekarzami z średnim wykształceniem robionym w
        rok,tylko mamy wyższe techniczne wykształcenie oraz pedagogiczne
        przygotowanie.Nie jesteśmy starymi tetrykami z rozwalonymi nerwami,wbijającymi
        wiedze za pomoca młotka.
        pzdr.

www.progress.czest.pl/
        • Gość: . Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: 195.116.125.* 17.12.06, 11:20
          hanss25 napisał:

> 78 jesli cos;),reklamowac sie normalna rzecz,a dlaczego dobrze szkolimy?, bo
          > nie jestesmy szewcami ,ani piekarzami z średnim wykształceniem robionym w
          > rok,tylko mamy wyższe techniczne wykształcenie oraz pedagogiczne
          > przygotowanie.Nie jesteśmy starymi tetrykami z rozwalonymi nerwami,wbijającymi
          > wiedze za pomoca młotka.
          > pzdr.

heh podoba mi się Twoja odpowiedź:) aczkolwiek młodym/mlodszym instruktorom też
          się zdarza, że myślą, iż pozjadali wszystkie rozumy, mają gdzieś psychologiczne
          zasady postępowania z kursantami i uważają, że jeśli jednego da się zmobilizować
          do lepszej jazdy krzykiem, to i całą resztę kursantów też, ehhh
        • Gość: adam Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.06, 16:02
          nie cwaniakujcie panowie, powiedzcie jakie szkoly konczyliscie, oraz gdzie i
          kiedy zdobyliscie uprawnienia, oraz za ktorym razem zdaliscie egzaminy na
          instruktora. Widzac, jak Wasze samochody zaweracaja w miejscach niedozwolonych,
          to zdawaliscie egzaminy kilkakrotnie i sami sie dopiero uczycie
      • Gość: Gosia Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: 80.54.173.* 17.12.06, 10:51
        Czym sie kierowac przy wyborze szkoly nauki jazdy?Co powinno byc wliczone w
        cenie kursu?badania itp???
        • hanss25 Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? 17.12.06, 11:03
          teraz w zime malo chetnych,wiec kazdy schodzi z ceny,przy kursie z cena 850 zl
          na czysto wychodzi sei jakies 400 zl po opłatach,to nie jest duzo biorąc pod
          uwage ilość pracy włożoną w szkolenie.Za lekarza sie placi u nas 50 zl testy na
          plytce i ksiazka gratis.
          • Gość: agata Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 12:27
            Chcialam wziasc kilka dodatkowych godzin przed egzaminem, doradzcie mi jakiegos
            dobrego instruktora, takiego co dobrze wytłumaczy, ma cierpliwosc i co
            najwazniejsze nie krzyczy nakursanta!bo moj byl ... szkoda gadac.
            Pozdrawiam:)
            • Gość: milka Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 12:31
              hej , ja tez jak kolezanka szukam instruktora, bom tez źle wybralam mojego,
              chce wziasc kilka godzin przed egzaminem, dajcie jakies namiary:)z gory
              dziekuje
              • Gość: krokus Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 22:05
                609-465-683 super
            • Gość: anka Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 12:35
              polecam tego u którego ja wykupiłam dodatkowe i zdałam :) tel 605837365 K. Kuliński-kolega robił u niego cały kurs i zdał za pierwszym razenm jego żona też :) dlatego go wybrałam i nie żałuje.
              • hanss25 Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? 17.12.06, 12:53
                witam ponownie
                U mnie zdal proboszcz z plebani ,jego kucharka Chuck Norris i Rysiek z klanu:))
                dziewczeta napiszcie do mnie na gg6762774(michal)
                to sie dogadamy!!!!

nasz szkola

www.progress.czest.pl/
                pzdr:)
                • Gość: anka Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 12:56
                  oj hanss25 dowcipny to Ty jesteś :)) ale rozumiem Cie-jeśli nie może polecić Cie jakiś zadowolnony kursant/ka to sam się lansujesz ;)
                  • hanss25 Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? 17.12.06, 12:59
                    ale ty zazdrosna jestes:)
                    • Gość: zadowolony Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.06, 13:01
                      ja chodzę do progress'u i jestem zadowolony
                      instruktorzy spoko goście

polecam wszystkim
                      a i cena nie za wysoka
                    • Gość: anka Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 13:04
                      taa jasne :) może gdybym była instruktorem/ką albo żoną takiego to bym była zazdrosna a raczej naganiałabym kursantów-w końcu miałabym w tym interes :)) a tak to tylko moja opinia o instruktorze dzieki którem od kilku miesięcy pozbawiam rodzine możliwości korzystania z samochodu i z którym jazdy były a raczej nie były stresem :P
                      • hanss25 Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? 17.12.06, 13:10
                        Rzycze Ci w takim razie gumowych slupów i zawsze pełnego baku:))
                        • Gość: anka Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 13:13
                          wolałabym szerokich miejsc parkingowych ;)))
                        • hanss25 Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? 17.12.06, 13:15
                          sorki za błąd mialo być "Życze":)
                          • Gość: iwona Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: 217.116.110.* 17.12.06, 13:21
                            ja mialam dodatkowe jazdy w progressie, i zdałam egzamin takze jestem bardzo
                            zadowolona, jezdziłam z Michałem i naprawde duzo mi pomógł,jest bardzo cierpiwy
                            i dobrz tłumaczy. pozdrawiam
                            • Gość: ???? Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 14:14
                              hehehe instruktorze z progress-u widze że masz wiele imion hanss25?? michał?? iwona??? :)))))) widze że słuchasz rad
                              • hanss25 Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? 17.12.06, 14:20
                                poruwnaj sobie ip ,a nie wysnuwaj pochopne wnioski bystrzaku,a jak masz tylko
                                jedno imie to pasowalo by sie ochrzcic w koncu i wybierzmować, to bedziesz mial
                                wtedy również 3 :)
                                pozdrawiam zawistną istota z konkurencji:)

www.progress.czest.pl/
                                • Gość: :)) Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 14:25
                                  jeśli masz neostrade to masz zmienne ip :P i jestem ateistką :P a i nie z konkurencji-już to pisałam :)
                                  ps sprawdzam czy na prawde jestes taki cierpliwy :P
                                • hanss25 Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? 17.12.06, 14:30
                                  pojdziesz do piekła za nadwyrężanie moich nerwów:)

www.progress.czest.pl/
                                  • Gość: ja Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 14:33
                                    niech ktos powie jaki jest ten Michal z progressu?? cierpliwy? a fajny?? mily?
                                    przystojny??:P
                                  • Gość: :) Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 14:33
                                    a jednak coś z nimi nie tak :P no wiesz mój instruktor był bardziej cierpliwy :P ale mniej dowcipny :))
                                • Gość: palewska Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.07, 21:12
                                  kochany , a kto cię uczył ortografii. Jeżeli tak samo uczycie jazdy , to
                                  współczuję kursantom
                • Gość: agata Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 14:34
                  ale ja raczej wolałabym ,,starszego,, instruktora, tzn, przy młodym cięzko było
                  by mi sie skupic:), bo jakbym popełniła jakiś błąd to byłoby mi glupio :P
                  • hanss25 Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? 17.12.06, 14:36
                    fotki sa w galerii na stonce;]

www.progress.czest.pl/
                    • Gość: zka Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: 80.54.169.* 25.03.07, 17:18
                      schowaj te zdiecia poluja na pokemony
                  • Gość: agata Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 14:36
                    czekam na propozycje. bo egzamin tuż tuż:)cirpliwy instruktor poszukiwany:)
                    • hanss25 Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? 17.12.06, 14:38
                      gratis oferuje masaże stopek piórkiem:)))
                      • Gość: :))))))) Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 14:40
                        boje się pytać czego jeszcze oprcz jazdy samochodem uczysz :P
                        • hanss25 Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? 17.12.06, 14:42
                          klient nasz pan:),tzn klientka:))))
                          • Gość: :)) Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 14:44
                            no teraz to żałuje że mam to prawko :/ ;)
                            • hanss25 Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? 17.12.06, 14:48
                              przyjdz na godzinę doszkalającą:))
                              • Gość: :)))) Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 14:48
                                heheheh tylko jedną ?? :P
                                • hanss25 Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? 17.12.06, 14:52
                                  pierwsza próbna gratis:))
                                  • Gość: :))) Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 14:54
                                    jeśli tak to się na nią pisze :) a co jaęli się uzależnie ??? :)))
                                    • Gość: ja Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 14:57
                                      hanss25 a moge zadac jedno malo dyskretne pytanko?? co an to twoja dzieczyna
                                      czy tam zona ze sobie takie pogaduszki na forum uzadzasz??;-)
                                      • hanss25 Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? 17.12.06, 14:59
                                        Moja dziewczyna jest bardzo WYROZUMIALA,a od gadania do czynow daleka droga:)
                                        • Gość: ja Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 15:03
                                          bo dziewczyny zawsze sa wyrozumiale;-) a faceci sa strasznie zazdrosni!!! i nic
                                          nie rozumiaja;/ ale nie martw sie, jak masz tak fajna dziewczyne to napewno
                                          zrozumie jak Cie troszke popodrywam jak juz pojezdzimy sobie razem;-)
                                        • Gość: :)) Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 15:04
                                          dziewczyna poprostu bada teren ;)piszac że masz dziewczyne i że tylko gadasz odstraszasz panienki które wybierają instruktorów nie do końca nauki jazdy :P
                                          • Gość: ja Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 15:09
                                            no niestety!! przykre, ale prawdziwe;P ale fajny z Ciebie chlopak z poczuciem
                                            humoru. dlatego ciekawa jestem czy potrafisz nauczyc jezdzic. oby to szlo w
                                            parze!!
                                            • hanss25 Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? 17.12.06, 15:12
                                              zawsze mozesz przyjsc pojezdzic z tylu jako obserwator,jak bede smigal z
                                              kursantem.
                                              • Gość: ja Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 15:14
                                                hihihih... troche obciachowo by to wygladalo;P chyba wole Ci w ciemno zaufac;-)
                                              • Gość: ania Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: 89.174.23.* 08.01.07, 23:04
                                                a takie wyczyny nie są zabronione?? z tyłu chyba nikt nie może jechać podczas
                                                szkolenia??
                                          • Gość: ja Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 15:09
                                            na ktorej fotce jestes ty? bo wkoncu nie wiem;/
                                            • hanss25 Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? 17.12.06, 15:13
                                              a ktory ci się bardziej podoba???:)))
                                              • Gość: ja Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 15:17
                                                tena na trzeciej fotce od dolu z lewej strony jest calkiem apetyczny;P hihi...
                                                a ktory to Ty??
                                                • hanss25 Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? 17.12.06, 15:34
                                                  w skórzanej kurtce to ja;]
                                                  • Gość: ja Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 20:12
                                                    no to chyba mowimy o tej samej osobce;P hihih... calkiem sympatyczniutki
                                                    jestes;-) ale poczaje inne osrodki i wtedy zobacze czy sie do Ciebie zglosze;-)
                                    • hanss25 Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? 17.12.06, 14:58
                                      oferuje również jazdy odwykowe!!(nowość)
                                      bcie mlotkiem,dźganie śrubokrętem w ucho gratis:)

• Gość: :)))))))))) Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 15:00
                                        heheheh głupolek jestes :)) chyba jednak postaram sie nie uzależniać :P młotek jakoś zniose ale en śrubokręt w uchu mnie odstrasza :))
                              • Gość: ja Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 14:53
                                ja chetnie chyba skozystam i przyjde, bo patrzac na te fotki... kuszace;-) ale
                                czy potrafisz nauczyc jezdzic??
                                • hanss25 Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? 17.12.06, 14:55
                                  nie sprobujesz, to sie nie przekonasz:)
                                  ps. ten lysy:) to moj wspolnik tez polecam:)
                      • yanoooosh Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? 18.12.06, 07:10
                        Moje pytanie troche inne.
                        Jezdzilem kiedys mam 20 godzin teori i 11 godzin jazd za soba , przerwalem kurs chce teraz zaczac od nowa interesuje mnie szybki czas zakonczenia i niekoniecznie ta sama cena co wszystkich.
                        Jezdzilem dosc duzo po roznych podworkach i placach manewrowych(po ulicach tylko na kursie) mysle , ze nie bedzie ze mna problemow.
                        Teorie znam od dziecinstwa kiedy to modne byly karty rowerowe + 20 godzin teori na zeszlym kursie.
                        Mam karte z osrodka makro na waszyngtona (niestety nie mam reszty papierow)
                        Interesuje mnie za ile w ciagu ilu i do kogo mam sie zglosic.
                        POzdrawiam pytanie kieruje do hanss25-a
                    • Gość: krokus Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 22:09
                      609-465-683 jest super
                  • Gość: anka Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 14:38
                    ten jest po 40 :) i małoatrakcyjny :))) za to dobrze uczy tel 605837365
                    • Gość: . do hanss25 IP: 195.116.125.* 17.12.06, 15:25
                      Instruktorze a jeszcze jedno pytanie, jak bardzo elastyczni jesteście jeśli
                      chodzi o godziny jazd?? Czy np 7 rano albo jakakolwiek (choćby 8 rano) w
                      niedziele tez wchodzi w grę?? No i ilu macie kursantów, czy trzeba czekac na
                      jazdę tydzień czy da się częściej??
                      • hanss25 Re: do hanss25 17.12.06, 15:31
                        jezdzimy w niedziele,obecnie jest zima tak ze z kursantami średnio,jezdze od 7
                        do 21 nie ma problemu, zeby Cie wcisnac codziennie na godzinke.
                        • Gość: Agata który instruktor najlepszy????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 18:18
                          polecie jakiegos dobrego instruktora:(
                          • Gość: kamila Re: który instruktor najlepszy????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 18:50
                            a co sądzicie o
                            OŚRODEK SZKOLENIA MOTOROWEGO PZMOT-u
                            al. NMP 4
                            42-200 Częstochowaszkole , znalazłam na necie, i chyba sie tam wybiore
                            doradzcie cos:)!!!!!!!!!!!!!!czy warto
                          • Gość: kursantka Re: który instruktor najlepszy????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 20:10
                            polecam L-max i Krzyska Kulińskiego tel 605837365 :) powodzenia
                            • hanss25 Re: który instruktor najlepszy????????????? 17.12.06, 20:40
                              pawel gebel z pzmotu spoko gosc,piotrek z tarmaxu,spaliki z reflexu,marek moto-
                              mar,wojtek krakowiak,zbyszek wrobel z L-max
                              ale odradzam stanowczo firme START.
                              a najlepiej przyjdzcie pod filharmonie o pelnej godzinie tam stoii z 20 roznych
                              eleczek.

www.progress.czest.pl/
                          • Gość: . Re: który instruktor najlepszy????????????? IP: 195.116.125.* 17.12.06, 22:39
                            Ja widzę, że Agata ma ten sam problem, może zamiast prosić o radę w sprawie
                            dobrego instruktora (wiadomo każdy będzie zachwalal siebie i swoją szkołę i
                            trudno wyczuć czy pod 10tką róznych imion nie kryje się ten sam wasciciel OSK)
                            to może dla odmiany założymy wątek pt: "Jaki najgorszy instruktor i dlaczego"
                            (przynajmniej będzie wiadomo gdzie się nie kierować a to już coś), hmm??

A co do tych 20 eLeczek stojących pod filharmonią, to przecież na twarz czy
                            nuemry rejestracji nikt wyBIERAć instruktora nie będzie, zwłaszcza, że pierwsze
                            wrażenie moze być mylące....:/
                            • Gość: :)))) Re: który instruktor najlepszy????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 22:51
                              hanss25 łapie kursantki na wabik w postaci swoje wygladu i flirt ;) i dlatego wie że pod filharmonią wybiorą prawdopodobnie jego-chociaż to rzecz gustu :P co d wybru instruktora masz racje kazdy chwali swjego wybierz tego kto ma najwieksza zdawalność-tylko jak to spr? :)
                              • Gość: agata Re: który instruktor najlepszy????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 23:00
                                mam mało czsu i nic nie wiem:(chciałabym jakiegos dobrego instruktora, ale żeby
                                nie był młody..zbyt, a dlaczego nie bede tłumaczyc;p a co sadzicie o
                                Ośrodku,,Seba''? sama nie wiem juz co robic, chodzi mi o jakiegos wyrozumiałego
                                instruktora, który bedzie umial,,na spokojnie'' mi wszystko wytłumaczyc..
                                • Gość: . Re: który instruktor najlepszy????????????? IP: 195.116.125.* 17.12.06, 23:21
                                  Gość portalu: agata napisał(a):

> mam mało czsu i nic nie wiem:(chciałabym jakiegos dobrego instruktora, ale żeby
                                  >
                                  > nie był młody..zbyt, a dlaczego nie bede tłumaczyc;p a co sadzicie o
                                  > Ośrodku,,Seba''? sama nie wiem juz co robic, chodzi mi o jakiegos wyrozumiałego
                                  >
                                  > instruktora, który bedzie umial,,na spokojnie'' mi wszystko wytłumaczyc..

Przepraszam Agatko ale jeśli o mnie chodzi to nie mam Ci kogo polecić, gdybym
                                  miala to sama bym nie szukała:/ A co do tego o wymianie info nt najgorszych
                                  instruktorów to mówiłam serio (chociaż na forum nigdy w zyciu bym żadnego
                                  nazwiska nie podała)- może nawet nie na temat najgorszych ale tego, jaki kto i
                                  jest i jak się z kimś jeździ- mysle że nawet bardzo dobry instruktor jeśli nie
                                  pasuje ci charakterem (bo np własnie nie potrafi wytlumaczyć albo się za szybko
                                  unosi albo ma prostacki sposób krytykowania albo jest zbyt rozlazły podczas gdy
                                  ktoś woli, zeby na niego krzyknąć...) to i tak nie będziesz wtedy w 100%
                                  zadowolona. Dlatego radzę po prostu począwszy od jutra pochodzić od ośrodka do
                                  ośrodka poumawiać się z kilkoma po jednej jeżdzie i wtedy będziesz wiedziałą kto
                                  Ci odpowiada a kto nie- innego sposobu chyba nie ma. Pozdrawiam serdecznie.
                                • Gość: italka Re: który instruktor najlepszy????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 23:33
                                  czytam to forum i widze że mało pomocnych postów to oczywiste kazdy poleca swojego o ile był dobry. ja powiem tak skoro nie mlody i cierpliwy to podpisuje się pod anką - tylko Krysiek (zaraz hanss25 napisze mi że w l-max jeżdż też inni i jest jeszcze progress ;P) cierpliwie tłumaczy, na placu w moim przypadku okazał anielską cierpliwość :) nie krzyczy :) myśle że potrafi indywidualnie podejść do każdego kursanta. ja zdałam za pierwszym razem i jeżdże bez stresu :)). spróbuj tel był podany 605-837-365 a jak jeszcze powiesz że znalazłaś namiary na forum gdzie były o nim pozytywne oceny to dodatkowo go zmobilizujesz;) tzn połaskochesz jego ambicje i bedzie sie starał :)) powdzenia
                                • Gość: pomocna Re:Agata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 22:13
                                  Droga Agato!
                                  Jeśli chcesz na każdych jazdach być perfidnie podrywana, to Seba będzie odpowiedni. Może i jest cierpliwy i miły, ale żadnej nie przepuści!
                                  Pozdrawiam.

• Gość: . Re: który instruktor najlepszy????????????? IP: 195.116.125.* 17.12.06, 23:10
                                Gość portalu: :)))) napisał(a):

> hanss25 łapie kursantki na wabik w postaci swoje wygladu i flirt ;) i dlatego w
                                > ie że pod filharmonią wybiorą prawdopodobnie jego-chociaż to rzecz gustu :P co
                                > d wybru instruktora masz racje kazdy chwali swjego wybierz tego kto ma najwieks
                                > za zdawalność-tylko jak to spr? :)

Hehe niestety upodobania to rzecz gustu więc jakkolwiek hanss wygląda to nie
                                zawsze ta metoda by zadzialala, zwląszcza ze jesli dobrze kojarzę, to eLeczka
                                Progresu nie ze wszystkimi stoi tylko się tak po boku filharmoni ukrywa więc
                                odpada. A jak sprawdzić zdawalnośc OSK nie mam pojęcia, na stronie Wydzialu
                                Komunikacji starostwa takiej informacji nie uświadczysz, a do samego starostwa
                                próbować coś z urzędników wyciągnąć..... Poza tym dla mnie zdawalnośc też nie
                                musi być najlepszym kryterium- niektóre WORDy takie statystyki prowadzą ale nie
                                mozńa przecież porównywać dużych OSK gdzie jest powiedzmy 10 instruktorów do
                                tych mniejszych (chyba, że byłyby statystyki dla kazdego instruktora....hmmm). Z
                                drugiej strony porównać instruktora, ktory nauczył jeżdzić kogoś, kto tak na
                                prawdę już przed kursem był obyty z kierownicą, a nauczyć kogoś kto nigdy za
                                kółkiem nie siedzial i kursantem "lotnym" nie jest, za to potrzebującycm np dużo
                                więcej cierpliwości i zaangażowania- to jest już różnica. Nie jest trudno
                                nauczyć psa aportowania, ale kota już znaczni trudniej- mimo, że oba to
                                zwięrzęta tzw domowe- z ludźmi jest chyba podobnie. PZDR:)
                                • hanss25 [...] 18.12.06, 07:47
                                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                  • Gość: FANKA KK Re: który instruktor najlepszy????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 12:33
                                    PRZEZ CIEBIE HANSS25 TO CHYBA ZAWIŚĆ PRZEMAWIA BO OPINIE SAM SOBIE WYSTAWIASZ
                                    TYLKO NIKI ZMIENIASZ A NIE ZADOWOLENI KURSANCI. NIECH ZDAJE ILE RAZY CHCE JA
                                    NIE PYTAM ZA KTORYM RAZEM TY NA INSTRUKTORA ZDAŁEŚ BO TO MI LATA WAŻNE JEST ZE
                                    KULIŃSKI POTRAFI NAUCZYC I TYLE
                                    • hanss25 www.progress.czest.pl 18.12.06, 22:16
                                      Po pierwsze, pokaz mi post gdzie powiedzialem cos na kogos nie tak,po drugie
                                      nie zmieniam nikow i pisze tylko moim zalogowanym,a po trzecie sama robisz
                                      afere i szyjesz pierdoly, najezdzasz na moja osobe i reklamujesz pana
                                      Kulinskiego pod kilkoma nikami,bo jakos nie chce mi sie wierzyc ze wszyscy na
                                      forum robili prawko u pana K.K, bo tylko od nich sa tutaj w 90% posty.Nie znam
                                      pana Kulinskiego na tyle zeby powiedziec jak uczy,a i siebie nie uwazam za
                                      najlepszego,nie ma najlepszych, kazdy sie myli, instruktor to powiedzmy 1/3
                                      sukcesu reszta to predyspozycje kursanta i szczęscie.A reklamowac sie nikt mi
                                      nie zabroni!!!
                                      polecam
                                      www.progress.czest.pl/
                                      • Gość: ... Re: www.progress.czest.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 22:28
                                        szyje pierdoły?? afera??? wyrażam swoje zdanie a najczęściej jest tak że jęsli ktos zobaczy nazwisko mu znane to się wypowiada może dlatego jeśli zacznie sie o kims pisac to sie wpisują osoby które ją znają przykładem moga być watki gdzie główną role gra SEBA czy inne szkoły. nie zabraniam Ci sie reklamować i nigdy nie mialam takigo zamiaru to Ty gdy tylko na jakimkolwiek forum pisało się o KK zaraz wstawiałeś siebie czasami w perfidny sposób. i to nie ja zgłosiłam Twój post do usuniecia choć był chamski. wypowiedziałam się ogólnie na forum kilka razy gdy podawałam info i namiary na KK i wiecej tego nie zrobie bo w zamian dostaje po uszach choć miałam dobre chęci. a Tobie życze tylu albo wiecej zadowolonych kursantów ilu ma KK.
                                        • hanss25 Re: www.progress.czest.pl 18.12.06, 22:40
                                          ten caly wątek to gdybizm z którego witkacy sie śmiał, a nawet szydzil:)
                                          a, w kazdym kłamstwie jest troche prawdy droga fanko :),w skasowanym poscie
                                          jednak bylo jej naprawe wiele:)
                                          pzdr.
                                          • Gość: ..... Re: www.progress.czest.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 22:43
                                            nie zostanie na Twoim
                                            • Gość: .... Re: www.progress.czest.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 22:46
                                              sorki "niech"
                                              • hanss25 Re: www.progress.czest.pl 18.12.06, 23:18
                                                bo tak naprawde nie ma sie o co kłucic forum jest do wyrazania swoich
                                                poglądów,jesli kogos obrazilem to PRZEPRASZAM.
                                          • Gość: ........... Re: www.progress.czest.pl IP: *.hcz.com.pl 19.12.06, 06:07
                                            post usunęłam ja i usuwam tam gdzie zauważam że może kogoś urazić. Nie
                                            dyskutuje na forum tylko usuwam posty.
                          • Gość: ania Re: który instruktor najlepszy????????????? IP: 89.174.23.* 08.01.07, 23:09
                            ja polecam Sławka lub Mirka z sienia, Mirek jest starszy,
                      • Gość: aga Re: do hanss25 IP: 80.54.169.* 15.03.07, 11:09
                        jasne jezdzimy od 6 do 24 ile wlezie i jak na drzewo nie ucieka nie michal
                        ciekaw jestem ile jurz zaliczyli aga 100 %chociarz michal mi wygloda na ciote
                        akrystian niedawno pusicil sie cyca mamy tera trzyma sie gaci taty i tak w 2007
                        roku powstal Proggrres albo cusi takiego wypadek przy pracy pedalki pisza do
                        siebie i nie zdrowo sie podniec super to wglada jeden maloptopo z nawigacja coby
                        do domu mug wruic adrugi zapyta jak na blachownie tez dojedzie
            • Gość: mmm Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 19:49
              Tylko pan ROMAN WITASIK!nikogo lepszego nie znajdziesz.
            • Gość: ania Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: 89.174.23.* 08.01.07, 22:51
              Witam!!
              Mnie uczono w IV LO w Sienkiewiczu, są tam dobrzy instruktorzy, no i też
              samochody do wyboru, nowa micra i corsa
            • Gość: krokus Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 15:16
              609465683
            • Gość: krokus Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 22:04
              609-465-683 super!
    • Gość: "hanssa 25" Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.hcz.com.pl 18.12.06, 08:38
      czy ty wiesz że to jest "sranie w własne gniazdo"
    • Gość: ola Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 10:20
      ja tez poszukuje instruktora, chciaabym jak najszybciej wziasc kilka godzinek
      bo za 3 tyg mam egzamin:(
    • Gość: karolina Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 10:55
      Ja też chciałabym wziąść kilka jazd, tylko nie wiem u kogo.
      A co sądzicie o p. Janie Cieniewiczu ze szkoły "U Janka". Dobrze uczy?
      • Gość: ewa Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 00:19
        Cieniewicz uczy dobrze, ale nie wiem czy jest rewelacyjny bo nie mam porównania
        z innymi instruktorami. Nie urywa minut z godzin, nie spóźnia się i jest cierpliwy.
        Właśnie moja córka będzie rozpoczynać u niego jazdy. Myślę, że będzie jeździć
        tak dobrze jak ja.
    • Gość: ANIA Prawa Jazdy w OSK " SKOT " IP: *.prenet.pl 18.12.06, 12:33
      Ja wam polecam OSK " SKOT " ul.Prusa 18 (Raków) bardzo dobra szkola i wspaniali
      instruktorzy zetelni potrafia nauczyc zdalam za 1 razem pozdrawiam
      tel. do instruktora 602585890
    • Gość: ana Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 16:41
      Napiszcie ile kosztuje godzina jazdy u K. Kuklińskiego? Plisssss.
      • Gość: italka Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 17:43
        u Kulińskiego podobnie jak u pozostałych 35 zł ale zadzwoń sie upewnić moze jest mniej :) tel 605837365
    • Gość: gog Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.29.inds.pl 18.12.06, 17:09
      hmm czyzbym widziala na zdjeciu gibonaz inzynierii srodowiska hmmm No nic
      gratuluje:)
      • Gość: agata Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 18:40
        a co sadzicie o instruktorach ze szkoly z Sienkiewicza, podobno to jedna z
        najstarszych szkoł i ucza niezle?????
      • Gość: Ania Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 10:24
        Witam wszystkich. 17 stycznia mam egzamin i chcialbym wziasc kilka dodatkowych
        godzinek, jakiego instruktora proponujecie, bo widze ze jest kilka osob, ktore
        rowiez wybraly sobie nieodpowiednia szkole:).
        P,S widzilam ze Agata pisala cos o L-maxie...albo Sienkiewiczu, o tej pierwszej
        słyszalam ze nawet spoko, ale ta 2 nie mam pojecia:(chodzi mi o naprawde
        dobrego i nie ,, krzykacza:)'' instruktora.pozdrawiam
        • Gość: agnieszka Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 18:27
        • Gość: aga Re: Prosze o namiary na dobrego instruktora:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 18:29
          Proszę o polecenie jakiegoś dobrego i wyrozumialego instruktora:)szukam juz
          wszedzie i nic, dajcie jakies namiary,please:(
    • Gość: agata Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 22:26
      ja tylko chcialm dowiedziec sie , ktory isruktor jest odpowiedni, tzn wyrozuily
      i ktory solidnie przygotuje mnie do egzaminu...a tu widze jakas wojna pomiedzy
      konkurencja:( ech, ktos inny oprocz szkoły p. ktory sie tak reklamuje(bez
      urazy):) wole jakiegos starszego instruktora, a co sadzicie o instruktorach ze
      szkoly z SIENKIEWICZA???????albo o szkole L-max bodajze na Ogrodowej?????????
      doradzzcie mi cos?:(
      • Gość: . do Agaty IP: 195.116.125.* 18.12.06, 22:32
        Jeśli mogę coś powiedzieć, nie wiem dlaczego czuje, że masz ten sam problem co
        ja (albo nawet tego samego instruktora- wcale by mnie nie zdziwilo bo takie
        przypadki nei wystepują często w przyrodzie:/), nie moge ci polecić nikogo z
        własnego doświadczenia ale słyszalam dobre opinie (tu na forum też się kiedyś
        pojawilo) o panu Romanie Adamiaku- OSK ADROM własnie na Ogrodowej 6. Nie jest
        najmłodszy ale ma norlmalne podejście do kursantów, podobno jest cierpliwy
        aczkolwiek wszystko wiem od innych a nie z własnego dświadczenia. O tych z
        Sienkiewicza żadnej opinii nigdy nie slyszalam (bo to, że ośrodek już dlugo
        dziala wcale nie musi świadczyć o dobrej jakości nauczania ani oczywiście jej
        nie przeczy).
        • hanss25 Re: do Agaty 18.12.06, 22:51
          firma Progress życzy wszystkim kursantom oraz złosliwej konkurencji wesołych i
          spokojnych świąt!!!
          • Gość: Mirka Re: do Agaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 12:09
            L-max ul. Piotrkowska i 2 szkola ta co chcialas to LOGOS al.nmp 56 chyba. :)
            • Gość: anka Re: do Agaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 14:27
              a co sadzicie o szkole PROGRESS?
              • Gość: anka Re: do Agaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 17:01
                pzrepraszam, pomylily mi sie nazwy, milo byc co sadzicie o szkole perfect:)
                • Gość: Aga Re: prosze o namiary na dobrego instruktora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 18:30
                  :(j.w
                • Gość: tomusi i agatka Re: do Agaty IP: 80.54.169.* 14.03.07, 21:43
                  Agatko ja uwarzam iz jest koki ale tobie nie o to chodzi chcesz uslszec wszystko
                  co naj gorsze i wylolaci burze noi ci sie udalo prawie a przyokazi wniczym ci to
                  nie pomorze a jak to przeczyta Jurek to wspulczuje wszstkim Agatka gurna czesi
                  pasa oplatal bym na szi podobnosie czlek nie meczy nara
              • Gość: A Re: do Agaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 08:29
                JA IDE NIEDLUGO DO l-MAX NA pj PODOBNO JEST GOOD JESLI CHCESZ PISZ 833247
    • damn_cute_gurl Mirex 30.12.06, 18:31
      Polecam! Ja byłam zadowolona z jazd. Zdałam bezstresowo.
      • Gość: aga Re: Mirex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 18:35
        chodzi mi dokladnie o nazwisko instruktora, bo saniekiedy dobre szkoly i rozni
        instruktorzy w nich ucza, jeden lepiej , drugi gorzej:(
      • motobikerr ... 30.12.06, 18:47
        Ja moge polecic szkoly Pana Adama Bednarka oraz Pana Wojciecha Błaszczyka - na
        prawdę dobrze uczą jeździć, zaś nie mile wspominam szkole Pana Romana Adamiaka.
        Robilem rozne kategorie u nich trzech (jesli chodzi o teren Czewy) i z dwoch
        pierwszych bylem zadowolony natomiast jazda u ostatniego pana wyglala tak, ze
        ciagle sie spoznial na jazdy, dawal auto i jezdzilo sie samemu po placu juz na
        pierwszych jazdach, i jazda trwala 40 minut. Pozdrawiam
        • Gość: aga Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 19:23

jak macie jeszcze jakiś sprawdzonych instruktorow to piszczie, wielkie dzięki:)
          • Gość: . Re: ... IP: 195.116.125.* 30.12.06, 19:34
            Aga a tak szczerze to co Ci da wypytywanie tu na forum- ktoś poleci Ci kogoś
            niby sprawdzonego ale skąd będziesz wiedzieć czy to sam instruktor się nie
            podszywa pod obce nicki? albo konkurencja kalumni na inne ośrodki nie rzuca-
            anonimowośc w tym przypadku ma tylko negatywną strojnę- zaufasz tak w ciemno jak
            pięc osób Ci napisze, ze ten i ten jest dobry?? A moze to jedna i ta sama osoba
            będzie pisać? A jesli nawet jeden instruktor odpowiadał tym pięciu z jkichś tam
            względów to skąd będziesz wiedziec, że będzie odpowiadalTobie??
            Dam dwie rady- albo idziesz i wykupujesz po jednej jeździe w 3 przypadkowo albo
            starannie wybranych ośrodkach i sama się przekonujesz na własnej skórze jacy są
            Ci instruktorzy (sposób trochę kosztowny, bo nawet po 3 próbach możesz nie
            trafić na odpowiedniego) albo idziesz tam, skąd odjeżdzają co godzinę dane eLki
            danych szkół czy instruktorów albo tam, gdzie ośrodki mają swoje siedziby,
            łąpiesz kursanta, ktory własnie skończył jazdę albo zagadujesz tych co czekają-
            wypytujesz o co tam chcesz i to nie jedną osobę ale kilka i najlepiej dziewczyny
            i już masz porównanie i przynajmniej w miarę szczere odpiwedzi. Tutaj sięraczej
            niczego ciekawego nei dowiesz, ja sama od czytania tych wszystkich malo
            pomocnych wypowiedzi sama chyba zastosuje sposób, który polecam bo nie ma nic
            gorszego niż trafić spod deszczu pod rynnę wybierając instruktora. A swoją drogą
            może powiesz, który instruktor z której szkoly tak Ci życie zatruł (bo chyba
            dlatego kogoś nowego szukasz), będą inni wiedzieli (łącznie ze mną )kogo
            unikać?? Pozdr
            • Gość: do agi montfa Re: ...AGA ///??nie polecam nie polecam IP: 80.54.169.* 14.03.07, 13:46
    • madry777 Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? 02.01.07, 22:13
      jak masz talent to nie mmusisz sie przejmowac
      • lolcia25 Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? 02.01.07, 22:41
        Polecam wszystkim naprawde wyrozumialego instruktora jest spokojny potrafi
        nauczyc i nie krzyczy wesoly i wogole zawsze potrafi rozluznic atmosfere Paweł
        Bargiel 509-799-354 prawko zdane za pierwszym razem polecam
    • Gość: adriano Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 22:47
      polecam Plac Daszynskiego kolo Apteki 034 361 36 07
      niska cena i kogo nie znam zdal bez zadnych problemow
    • Gość: lysy Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 17:13
      witam wszystkich. moj kolega mi poradzil Mot-Mar. poszedlem tam i nie zaluje.
      nie zdalem za pierwszym razem i obecnie czekam na drugi egzamin. nie winie za
      to mijego instruktora tylko siebie. zawalilem na luku. bylem taki zestresowany
      ze wjechalem w ostatni pacholek jak jechalem tylem. trudno... wiem ze umiem
      zrobic luk bo na jazdach zawsze mi wychodzil. musze tylko jeszcze opanowac
      nerwy i sie nie stresowac. Pan Sliwon moim zdaniem naprawde jest dobrym
      instruktorem. na miescie zawsze jezdzilem w miejsca ktore wymagaly myslenia i
      przewidywania. dodatkowe jazdy tez wykupilem w Mot-Mar i przez wszystie jazdy
      jakie mialem nigdy nie podniosl na mnie glosu. jest spokojnym i solidnym
      czlowiekiem. to sa moje wrazenia. najlepiej popytajcie znajomych moze ktos cos
      slyszal o Mot-Mar. moja opinia nie musi byc zgodna z wasza lub waszych
      znajomych. ja jestem zadowolony pomimo niezdanego egzaminu. slyszalem rowniez
      dobre rzeczy o Perfect. nie wiem jak tam jest ale podobno szkola jest tez
      dobra. moim zdaniem zdany egzamin nie zalezy calkowicie od szkoly. moj kolega
      chodzil do slabej szkoly i zdal za pierwszym. wszyscy byly zaskoczeni ale jak
      ktos umie jezdzic to zda a jesli chodzi o spokojnego instruktora to wedlug mnie
      Mariusz Sliwon zalicza sie do nich z pewnoscia.
      pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki za zdajacych!!! pamietajcie: ostrozna i
      spokojna jazda to klucz do zdanego egzaminu.
      ps. jesli sie myle to napisze po drugim egzaminie :D
      • Gość: Kursant Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 12:45
        Czytam te wszystkie wpisy i chwilami mam wrażenie, ze ludzie nie wiedzą co piszą
        ;-( Mam przejechane 14 godzin na kursie w szkole Artis, po tych kilku godzinach
        instruktor nauczył mnie spokoju, opanowania, przewidywania tego co bedę robił za
        chwile podczas jazdy ( na pierwszej godzinie trzęsłem się jak galaretka, a
        sprzęgła nawet nie potrafiłem utrzymać w jednym miejscu ) OCZYWIśCIE POPEłNIAM
        BłĘDY, ALE JAK TWIERDZI INSTRUKTOR MAM TAKIE PRAWO, BO SIĘ UCZĘ NIE POWINIENEM
        SIĘ ZNIECHĘCAĆ - UWAŻAM, ŻE MA RACJE. Mój instruktor zrobił coś takiego (sam nie
        wiem co) ze teraz jak wsiadam do samochodu do czuję, że nie muszę się bać,
        denerwoać, że on caly czas mnie pilnuje. DLA MOJEJ OSOBY BARDZO WAŻNE! Powiem
        Wam, ze poszedłem do tej szkoły z czystego przypadku, zobaczyłem szyld,
        zapisałem sie i w 100% JESTEM ZADOWOLONY.
        • Gość: do kursanta Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 18:12
          zgodze sie z Tobą że opanowanie i spokój to bardzo ważna sprawa ale napisałeś "teraz jak wsiadam do samochodu do czuję, że nie muszę się bać,
          > denerwoać, że on caly czas mnie pilnuje" - pomyślałes kto będzie Cie pilnował po zdanym egzaminie??? uważam że kurs powinien uczyć samodzielnej jazdy
          • Gość: kursant Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 16:27
            Oczywiście, ze pomyslałem !!!! Dlatego chodzę na kurs, a komfort psychiczny jaki
            mam w trakcie nauki, to wielka zaleta. Mowie o sytuacji, ze instruktor potrafił
            mi takuie warunki stworzyc - to chyba najwazniejsze. Chyba jak sie naucze
            jezdzic, to nie bede musial byc pilnowany - to chyba logiczne.
            • Gość: Sławek [...] IP: *.realestate.net.pl 06.01.07, 17:10
              • hanss25 Re: Najlepszy jest L-MAX 06.01.07, 17:16
                zgadza sie pan Zbyszek jest bardzo fajny gość, polecam gorąco, wszyscy zdaja od
                niego za pierwszym razem:)

www.progress.czest.pl
                • Gość: KLIENT Re: Najlepszy jest L-MAX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 18:51
                  Czyli 100% zdawalności he, he, he, he, he, he... nawet klamać trzeba potrafic
                  Jak mozna takie bzduiry wypisywac ???
                  • hanss25 www.progress.czest.pl 06.01.07, 19:25
                    to ty nie wiesz wszytkie osorodki maja 100% zdawalność:)),
                    reklamowac sie trzeba!!:)nasz osrodek jest ponizej normy i ma 80% zdawalności:))

www.progress.czest.pl
                    • Gość: KLIENT [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 19:31
                      • Gość: agata Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 21:24
                        witajcie, juz znalazłam instruktora:), najpierw zadzwoniolam do jednego Pana,
                        wychwalanego przez niejaka jego ,,fanke''... na tym forum wiadomo o kogo
                        chodzi, zadzwonilam chcialam sie mowic, ale byl chamski przerz tel i
                        stwierdzilam, ze nie ma sensu, potem poszlam pod Filharmonie, zapytalam kilku
                        kursantowz roznychszkol kogo polecaja.. i stwierdzilam, ze to nie ma sensu...az
                        kolezanka dala mi numer:)do pewnego Pana,nire uczy z rzdnychg szkol
                        wymienionych na forum, ale jest swietny spokojny i umie wytlaumaczyc, jestem
                        mega zadowolona:)
                        • Gość: .. [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 21:33
                        • Gość: Zadowolona Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 01:08
                          Ja z nim niedawno jeździłam, jak zadzwoniłam umówić się na jazdy, to wydał mi
                          się bardzo poważny, ale jak się z nim spotkałam to przywitał mnie uśmiechem.
                          Okazał się naprawdę świetnym indtruktorem, potrafiącym wszystko dokładnie
                          wytłumaczyć, nie złości się, nie denerwuje, można z nim pożartować, w ogóle
                          super człowiek. Ma bardzo dużo kursantów, a to świadczy o tym, że jest dobry.

A co do tego, że niby był chamski, może po prostu miał gorszy dzień. Tobie się
                          to nigdy nie zdarza?

Dużo osób go chwali i ja do nich dołączam. On pełni na to zasługuje.
                        • Gość: do Agaty Re: :) IP: 195.116.125.* 07.01.07, 12:28
                          Agato bardzo proszę podziel się info z kim teraz jeździsz?? Jeśli jest taki
                          fajny jak piszesz, to innym (w tym mnie) bardzo przydałaby się taka informacja!!
                      • hanss25 [...] 07.01.07, 03:01
                        • Gość: Lena Re: www.progress.czest.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 15:10
                          hansie dwudziestypiąty
                          powiedz, kiedy uczysz jeździć, skoro cały czas przesiadujesz na Forum????
                          • hanss25 Re: www.progress.czest.pl 07.01.07, 15:39
                            Instruktor przepisowo moze jezdzic 8 godzin dziennie,plus 4 godziny prowadzic
                            wyklady, wyklady sa 3 razy w tygodniu,wiec mam sporo wolnego czasu na
                            doszkatałcanie,przegladanie forów itp.
                            mam laptopa z netem bezprzewodowym,technika:)),zauważ że,ostatni post oddałem o
                            3 rano:)
                            Wiecej juz nie zabieram glosu w tym wątku, gdyż to nie ma sensu i przekomażal
                            się nie będe , caly czas jestem obiektem ataków jednych i tych samych osob z
                            konkurencji, którzy nawet mnie nie znaja.
                            pozdrawiam

www.progress.czest.pl
                            • Gość: Lena Re: www.progress.czest.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 16:07
                              To super że kupiłeś sobie laptopa, nareszcie mogłeś o tym napisać. Kiedy
                              wypoczywasz?, bo przecież nie tylko pracujesz i uczysz.....
                            • Gość: Konkurencja Re: www.progress.czest.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 17:45
                              Sam sobie jesteś winien, skoro takie bzdury wypisujesz, to nie dziw sie
                              konkurencji, ze Cię krytykują

PS. Musisz byc dobrym instruktorem skoro klientow masz na 8 gdzin dziennie he,
                              he, he, he, he...
                              Ten facet, co pisał o wiekszym szacunku do klenta ma chyba racje !!!!!
                              • Gość: bezstronny Re: www.progress.czest.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.07, 22:24
                                Czytam posty i widze, że jednak konkurencja nie jest fer wobec hansa,hans
                                piszac na forum pisze jawnie ,nie ukrywa sie pod tymczaswoym nikiem,ma poczucie
                                humoru, fakt,ale żeby pisal bzdury nie zauważylem, jak taki madry jestes i
                                jeździsz po wiecej niz 8 godzin to napisz z jakiej firmy jesteś ,bo łamiesz
                                prawo czlowieku!!!z tego co wiem firma progress ma duży ruch w interesie ,są to
                                fajne młode chlopaki, wchodzą na rynek, a was w oczy kole ze zbieraja wam
                                klientów i firma sie rozwija.

ps.nie dacjcie sie zastraszyc przyszlość przed wami!!

• Gość: koko [...] IP: 80.54.169.* 24.03.07, 15:52
                              • Gość: obserwator do IP 80.54.169* IP: *.lei3.cable.ntl.com 24.03.07, 21:13
                                tego kogos z IP 80.54.169 to powinno sie wogole niedopuszczac do forum.

zastanow sie nad tym, co ty wogole soba reprezentujesz.
                      • Gość: kursant Re: www.progress.czest.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 09:59
                        klient ,kazde miejsce jest dobre do reklamy.
                        • Gość: Klient Re: www.progress.czest.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 10:56
                          Nie wiem, czy każde, ja uwazam ze forum do tego nie sluzy . Mozna wymieniac
                          poglady, opinie, prowadzic dyskusje, ale nie na zasadzie pisania bzdur nie
                          wnoszacych nic do tematu.
                          Popytaj w srodowisku instruktorow, co mysla o Progress, a wowczas bedziesz znal
                          opienie, kursanci tez nie wszyscy wypowiadaja sie clakowioce pozytywnie.
                          Oczywiscie, ze pewnie sa tam i ok instrukltorzy, nikt tego nie neguje
                          • Gość: bezstronny OPINIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 12:15
                            Widac znowu w kolejnym poście, ze przemawia przez "Klienta" jakis zazdrosny
                            instruktor "no name" , kolejny atak znóww ich strone, gdyż nie instruktorzy,a
                            kursanci winni wyrażać opinie o firmie progress, gdyż konkurencja wiadomo nie
                            bedzie obiektywna , bedzie chciala ich oczernic.takie moje zdanie.Są mlodzi
                            tzreba dac im szanse,kazdy kiedys zaczynal wiem ze uprawnienia maja juz 5 lat
                            więc to wcale malo nie jest,tym bardziej ze egzaminy na instruktorów nie tak
                            prosto teraz zdac, o wiele trudniej jest niz kiedys i trzeba dobrze znac
                            przepisy,a sa mlodzi wiec są na bierząco.
                            Znam wielu doswiadczonych intruktorów ,ktorzy mimo wielkiego doswiadczenia i
                            renomy wcale nie sa dobrzy byli...już się wypalili...??, rutynowo podchodzą do
                            kursanta i dlatego czasem warto zaufac mlodemu instruktorowi ,bo moze sie
                            okazac, że da z siebie o wiele wiecej niz doswiadczony isntruktor.
                            • Gość: Klient Re: OPINIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 13:25
                              nikt nie neguje ich umiejetnosci, a juz z pewnoscia nie ja. NIE JESTEM
                              INSTRUKTOREM I NIE MAM NIC WSPOLNEGO Z TYM SRODOWISKIEM> Wyrazam swoje zdanie na
                              podstawie czytanych opinii.
                          • Gość: do Klienta Re: www.progress.czest.pl IP: 195.116.125.* 08.01.07, 18:05
                            Drogi Kliencie- trochę konsekwencji we własnych wypowiedziach by Ci sie
                            przydalo, najpierw piszesz, że
                            "INSTRUKTOREM I NIE MAM NIC WSPOLNEGO Z TYM SRODOWISKIEM> Wyrazam swoje zdanie na
                            podstawie czytanych opinii." a z drugiej piszesz, ze wśród środowiska
                            instruktorów Progres nie ma dobrej opinii! To jednak masz coś wspólnego z tym
                            środowiskiem cyz nie??

Gość portalu: Klient napisał(a):

> Nie wiem, czy każde, ja uwazam ze forum do tego nie sluzy . Mozna wymieniac
                            > poglady, opinie, prowadzic dyskusje, ale nie na zasadzie pisania bzdur nie
                            > wnoszacych nic do tematu.
                            > Popytaj w srodowisku instruktorow, co mysla o Progress, a wowczas bedziesz znal
                            > opienie, kursanci tez nie wszyscy wypowiadaja sie clakowioce pozytywnie.
                            > Oczywiscie, ze pewnie sa tam i ok instrukltorzy, nikt tego nie neguje

A po drugie, sama nazwa "FORUM" sugeruje że jest przeznaczone dla szerokiego
                            grona osób włąsnie w celu wymiany poglądów i opinii. Wcale nie zamierzzam tu
                            bronić Progresu bo nic o nich nie wiem i nie mam pojęcia jakimi są
                            instruktorami, ale prawdą jest, że przynajmniej mają odwagę pisać pod własnym
                            szyldem i bronić swojego. A co do tego, że wśród instruktorów nie cieszą się
                            odborą opinią- powiem jedno, trochę niestety już musiałąm sie zorientować w tym
                            temacie i wiem, że środowisko instruktorów to bardzo hermetyczne środowisko-
                            ogólnie rzecz biorąc skupiają się w kilku grupach- jeżeli zapytasz jednego
                            instruktora o jego kolegę (i to niekoniecznie z tego samego OSK) to złego slowa
                            nie usłyszysz, jeśli zapytasz innego "niezaprzyjaźnionego" instruktora-
                            najprawdopodobniej uslyszysz coś zupełnie innego - i prawda jest taka, że nigdy
                            nie będziesz wiedział, ktory z nich jest bliżej prawdy- czy kolega tylko broni
                            dobrego imienia kolegi- instruktora czy może akurat ma rację go wychwalając, a
                            ten z konkurencyjnego OSK moze tylko w ten sposób oczernia innych albo to
                            właśnie on ma rację i jest obiektywny w swoich uwagach krytycznych. Dlatego
                            argument- posłuchaj innych instruktorów- jest bezsensu. jeżeli już kogoś nalezy
                            pytać o opinię to kursantów i tez nie zawsze można je brać powaznie- bo jeden
                            będzie lubił anemicznych instruktorów i takich będzie polecał innym, a inny
                            będzie wolał krzykacza, który innych swym stylem bycia moze zrazić do siebie szybko.
                            • Gość: Klient Re: www.progress.czest.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 20:44
                              Brawo, brawo, brawo .... Wreszcie przeczytałenm szczery, [prawdziwy opis, a
                              przynajmnierj takie odnioslem wrazenie
                              Ps.Natomiast jesazcze raz pokreslam, ze opinie swoja wyrazam na podstawie tego
                              co czytam i tego co opowiadaja inni.

z OSTATNIM POSTEM ZGADZAM SIE W 100%
                              • Gość: kursant Re: www.progress.czest.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 20:50
                                ja ze swojej strony moge tylko i wyłacznie dobrze pisać o progressie,
                                gdybym napisał inaczej skłamałbym

atmosfera jest miła
                                chłopaki nie dawno zaczeli swoją działalność - są młodzi ale mają potrzebną
                                wiedze i umieją ją w łatwy i przyjemny sposób przekazać
                    • Gość: 0.7 l 100 Re: www.progress.czest.pl IP: 80.54.169.* 28.07.07, 17:08
                      3lata praktyki w samochodzie moze zrobil 1200 kilometrow w swoim zapchlonym
                      punto 8 miesiecy instruktor rudy sam jezdzi jak wozinica biegi zmienia batem
                      dosiwiatczenia brak a wiec to tak sam bys sie uczyl a potem jedz w alpy a tam
                      nuczysz sie latac bo michal nigdy tego nie robil i nie umie i cie nie nauczy
                      • Gość: Epoka lodowcowa nauka jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 23:00
                        a co sądzicie o O.S.K na Dąbrowskiego prowadzonego przez A. Tyłę
    • Gość: Marta Wilk :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 22:08
      WItam ! Widze, że niektórzy zajęli się bardziej rozmową niż pomaganiem. Może lepiej było by wimienić się numerami gg?

Wracając do sprawy, polecam szkołę Marcina Wilka (Plac Daszyńskiego 12).
      Miła atmosfera jazd, totalny luz, a przy tym dobre i na prawde skuteczne sposoby nauki. Co najważniejsze Marcin jest cierpliwy i nigdy nie wkurza się na kursantów. Nawet jeśli zrobi się jakiś totalnie podstawowy błąd, nie można go wyprowadzić z równowagi. Wykłady tez krótko i zwięźle i po POLSKU :)

Jesli ktoś chciał by więcej informacji lub dokładniejsze namiary służę pomocą.
      Podobno ma jedną z większych zdawalności. Dla mnie, dzięki Niemu egzamin był czystą formalnością. Chociaż przyznaję, że stresik był, ale to chyba naturalne. ;)

Pozdrawiam.
      Marta
      • Gość: wilk i zajac Re: Wilk :-) IP: 80.54.169.* 14.03.07, 21:34
        wilk nogosiciu z mirowa a teera miastowy chlopina jestem z miasta to widac
        jestem z miasta to czuci ale sloma mirowska z pantofelkow wystaje uwaga ma
        widelki i nie zawacha sie ich urzyci oczwisicie po motorku a jagrze kiepski
        instruktor bez ikry nie z tej bajki pa pa tele tubisie i wilki mowia pa pa
        • Gość: obserwator Re: Wilk :-) IP: *.lei3.cable.ntl.com 15.03.07, 00:48
          czy TY z tego IP:80.54.169* przestaniesz smucic. to juz sie nudne robi. ciekawe
          jak sie nazywa twoj osrodek, bo wiecznie krytykujesz i caly czas wpisujesz
          innego nika.

i musisz popracowac nad ortografia!!!
        • Gość: aga Re: Wilk :-) IP: 80.54.171.* 15.03.07, 22:03
          czyżby osoba która to pisze sama przypadkiem nie jest z Mirowa,bo forma
          wypowiedzi raczej na niskim poziomie.
          • Gość: she Re: Wilk :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 12:50
            nie polecam nikomu OSK WILK!! wrecz przeciwnie, moze i facet nie jest jakis
            zly. ale nie nauczy Cie napewno wszystkiego w czasie kursu. ja mam do niego
            ogromny zal za to jak mnie uczyl jezdzic. sadze ze nie jest on za dobrym
            instruktorem. kurs musialam skonczyc w innym osrodku zeby nauczyc sie jezdzic i
            parkowac. i dzieki temu praktyke zdalam za pierwszym razem;-)
            • Gość: bbb Re: Wilk :-) IP: 80.54.171.* 30.03.07, 23:52
              sądze że piszesz niezłe bzdury widocznie musisz być ogromnie tempa
    • Gość: Rafał Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 12:09
      a ja wszystkim się pochwale ZDAŁEM, ZDAŁEM, ZDAŁEM .... za pierwszym razem he,
      he, he, he.... jestem wielki he, he, he, he... Cudowny ten dzień dzisiejszy !!!
    • Gość: Rafał Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 12:11
      A co mi tam powiem Wam, uczyłem się u instruktora Roberta w Artisie na
      Kościuszki 25. Nie mam najmnieszych uwag, co do szkoły i instruktora.

ZDAŁEM, ZDAŁEM, ZDAŁEM ....
      :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • misiakilla Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? 15.03.07, 07:30
        Niestety wiekszosc osrodkow szkolenia przygotowuje nie do jazdy samochodem ale
        do zdania egzaminu. Czyste schematy, malo praktycznych manewrow albo rad.
        Pozniej taki "kierowiec" wyjedzie na ulice a ja po powrocie do swojego samochodu
        na parking mam obdarte zderzaki :(
        • Gość: sima Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 08:59
          co sądzicie o szkole pana J.Kowalskiego z Obrońców Westerplatte ?
    • Gość: aneta Re: Jaka szkoła Prawa Jazdy??? IP: 217.153.246.* 16.03.07, 20:46
      na temat pzm nic ci nie powiem ja chodziłam do WILKA na placu Daszyńskiego jest
      spoko zdałam egzamin i czekam teraz na odbior prawka
    • Gość: iza R Polecam" FART" ze Stradomia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 21:34
      Polecam pana Tomka z Fart, bardzo fajny, wyrozumialy gosciu, duzo tlumaczy podczas jazd, dzieki czemu szybciej mozna popriawiac swoje bledy i nauczyc sie dobrze jezdzic.

Naprawde szczerze polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka