Dodaj do ulubionych

Omijajcie Multibank i jego bałagan

IP: *.apus-net.pl 19.12.06, 05:27
Dużym łukiem omijajcie MULTIBANK na Szymanowskiego.Tam czas się zatrzymał.
Problemy z wpłatą pieniędzy i obsługą klienta nie ma kto rozwiązać,wpłatomat
nieczynny od co najmniej 10dni. Pomieszczeń i stanowisk dużo ale bez
kasjerek. Dyrektor twierdzi że nie moze zaradzić bo to nie jego wina.Poprostu
koszmar.
Obserwuj wątek
    • Gość: eee Re: Omijajcie Multibank i jego bałagan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 09:22
      eeee tam czepiasz sie. ja jestem bardzo zadowolony. że troche w kolejce
      postoisz to nic Ci się nie stanie.
    • Gość: matylda Re: Omijajcie Multibank i jego bałagan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 11:24
      zgadzam się.też miałam problemy z tym bankiem ,zamknięcie karty kredytowej po
      spłaceniu jej zajęło bankowi tylko dwa miesiące i po zapłaceniu u kasjerki
      wszystkich odsetek od odsetek po paru dniach wyciąg z banku o zaległości której
      nikt nie umiał wyjaśnić . taka sytuacja powtórzyła się trzykrotnie , za każdym
      razem 40 min. w kolejce bo tylko jedna kasjerka .nie polecam.
      • Gość: zz Re: Omijajcie Multibank i jego bałagan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 11:58
        Ja nie wiem o co wam chodzi nigdy nie miałam problemu z tym bankiem, w kolejkach
        nie stoję bo wszystko załatwiam przez internet - jesli zmieniałam umowę o
        prowadzenie rachunku to przysłali mi ją kurierem do domu (wcześniej uzgodniono
        kiedy i o której godzinie bedzie mnie pasowało). W banku przez 3 lata byłam 2
        razy - jak zakładałam konto i raz bo akurat przechodziłam i weszłam dowiedzieć
        się o fundusze inwestycyjne.. Ja polecam
    • Gość: 1 Re: Omijajcie Multibank i jego bałagan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 14:38
      1
    • Gość: Karo Re: Omijajcie Multibank i jego bałagan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 14:59
      Jestem w Multi od 3 latek i nigdy nie miałam zadnych problemów. Dla mnie bank
      jest jak najbardziej OK!!!!!!!!!
    • Gość: xxx Re: Omijajcie Multibank i jego bałagan IP: 80.54.172.* 21.12.06, 23:52
      Zamiast omijac i zajmowac sie pisaniem glupot w internecie zaloz sobie konto
      internetowe i mozesz nie wychodzic z domu.Dla Ciebie pewnie sie czas
      zatrzymal ,bo nie idziesz z postepem /konto internetowe /.
      • Gość: diwo Re: Omijajcie Multibank i jego bałagan IP: *.centertel.pl 22.12.06, 00:00
        Jak będziesz potrzebował wpłacić z dwa razy pieniądze na swoje własne konto i
        postoisz za każdym razem po 40 minut, to zmienisz zdanie. Z wpłatami gotówki to
        zawsze mozna było u nich dostać szału. Potem pojawił się wpłatomat i problem
        zniknął. Nietety, tak jak wcześniej napisano - ZEPSUŁ SIĘ bydlak dwa tygodnie
        temu i każda wpłata to koszmar.
        A bankowość internetową to mają już nawet banki spółdzielcze i SKOKi, więc nie
        chrzań tu o postępie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka