Dodaj do ulubionych

nienawidze wiesniakow

IP: *.252.inds.pl 23.12.06, 22:29
i chodzi mi tu o mentalnosc nie pochodzenie ze wsi od razu mowie!!!dzisiaj stalam w kolejce w tesco z jednym napojem w kolejce gdzie kazdy wypchanych 10 wozkow karpiami i innymi rzeczami ale wiesniaki nie mogly mnie przepuscic w kolejce i jeszcze miedzy soba uzgadniaja czy maja mnie z wielka łaska przepuscic.bardzo mi sie spieszylo ale oni zadowoleni patrzeli jak stoje w wielkiej kolejce .ogolnie nastapil wielki lincz spoleczny jak poprosilam o przepuszczenie.ja zawsze kogos przepuszcze bez zadnego naradzania,ani najmniejszego problemu!!!!!!!!wiesniaki!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ! Re: nienawidze wiesniakow IP: 212.87.241.* 23.12.06, 22:40
      Buractwo na każdym kroku !
      • Gość: patrz UM Re: nienawidze wiesniakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 22:42
        tam ich pełno
        • Gość: elo Re: nienawidze wiesniakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.06, 11:47
          to po co idziesz po 1 napój do tesco ? sama jesteś wieśniaczką !
    • Gość: tytus [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.06, 22:56
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: carmen Re: nienawidze wiesniakow IP: *.252.inds.pl 23.12.06, 23:04
        troche kultury czlowieku,bo nie jestem zadna debilka i nie Twoja sprawa po co,poszlam po jeden napoj (a bylo to o 6 rano kiedy jechalam do pracy),reprezentujesz poziom marnego slownictwa jak te wiesniaki o ktorych pisze.chlopie ogarnij sie bo pewnie w zyciu nie przeczytales ani jednej ksiazki a inteligencja rowna sie zero.a w twoim slowniku dominuja same przeklenstwa bo innych slow Cie nie nauczono
        • Gość: imo Re: nienawidze wiesniakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.06, 11:49
          tak dziewczynko teraz pokazałaś swoją naturę nie?wieśniaka :lol:
      • Gość: bulba Re: nienawidze wiesniakow IP: *.apus-net.pl 23.12.06, 23:05
        Ot WRZECHPOLAK !!!
    • Gość: bartosz Re: nienawidze wiesniakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 23:05
      hahahahahah-wlasnie czekalem az ktos jej tak napisze.normalnie masakryczna jest
      ta dziewucha!
      • Gość: ania Re: nienawidze wiesniakow IP: *.man.czest.pl 23.12.06, 23:33
        to Ty jestes idiotka do tesco w takim okresie po napoj chyba jestes nienormalan
        jakas kazdemu zalezy na czasie a kogo to obchodzi ze ty masz tylko jeden napoj
        moglas jechac sobie na stacje walnij sie w czolo dziewucho ,to ty chyba jestes
        ze wsi....
        • Gość: oooo Re: nienawidze wiesniakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.06, 23:35
          ania,heheheh to teraz buraku pleć zmieniłeś ?
          • Gość: kimono Re: nienawidze wiesniakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 23:38
            i ze niby przed 6 rano takie kolejki tak?i ze niby w kazdej kasie tyle luduuuuu?
            ojojoj...kłamczuszka
          • Gość: ania Re: nienawidze wiesniakow IP: *.man.czest.pl 24.12.06, 00:04
            oooo haha a co konkrtnie ci chodzi bo od 28 lat jestem kobieta...
            boze czemu jestescie tacy prosci?????
            • Gość: ooooo Re: nienawidze wiesniakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.06, 00:36
              masz 28 lat ? i nie umiesz pisać ?haahahhahhhhhhhhhhaaa
    • Gość: miszczunio Re: nienawidze wiesniakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 00:02
      ale co sie dziwisz ze nie chca wpuszczac ?? ?? ja oststnio stalem w makro w
      kolejce 2 i zaraz mialem byc obslugiwany podszedl do mnie gosc ze kupil jakies
      autko jedna rzecz zebym go wpuscil to co mi tam wpuscilem a z tylu z kolejki to
      normalnie mnie zjesc chcieli ku.. !! jakby ich 2 minuty mialy zbawic.... ale
      sram na takich ludzi nastepnym razem to i ku.. z 5 osob wpuszcze buahahaha
    • Gość: mondrala tesco IP: *.apus-net.pl 24.12.06, 02:37
      po pierwsze wszyscy jestemy wiesniakami bo Czestochowa to zaściankowe
      miasteczko! A po drugie to w tesco nie dosc ze sama wies to jeszcze polowa tych
      dziewczyn ktore tam pracuja to wieśniary. ostatnio przy "kasie"( w cudzysłowie
      ponieważ to był pkt obsługi klienta ale tam tez kasowali) klucilem sie z jakas
      kretynka ktora nie chcial mnie obsluzyć. zaluije ze od razu nie wezwalem
      kierownika zmiany tylko pipie powiedzialem ze jutro sobie zadzwonie do
      kierownika, a ona i tak z pyskiem jak wiadro wody - to niech se pan dzwoni! To
      tylko poczekac na nia po pracy i jej ten świński ryjek obić.

Dla informacji - niezbyt piękna, ciemne wlosy, szczupla, na plakietce imie
      MONIKA.
      • Gość: On 28 Re: tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 02:59
        Do Tesco? o 6 rano?? po napój?? No i takie ogromne kolejki?? Nie popisalaś sie
        Kobietko chcialas zabłysnąć jaka to Ty nie jesteś cywilizowna Kobieta z Miasta
        a tu kiks!!Wyzywasz na Ludzi? ale w jakim celu jak wszyscy tu na tym Forum
        wiedza doskonale ze Tesco nie jest czynne od 6 rano i jeżeli by nawet było..to
        nie ma tam takich kolejek!! Takze zamiast wyzywac i przedewszystkim Wymyslać ??
        Czepiać Się takich ludzi to zastanow sie nad sobą ! A jedynym Wieśniakiem
        jakiego widze nawet na podstawie Wątku to niestety Ale jestes to TY...
        • Gość: csv Re: tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 05:44
          Droga Carmen wiekszego kretacza i wiesniaka przepraszam wiesniarki od Ciebie
          nie znam.
        • Gość: Ja Re: tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.06, 15:01
          ano bo tesco jest cala dobe czynne :P
      • Gość: no to niezle Re: tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.06, 14:59
        Czasem jak tak czytam co "ludzie" pisza to nie wiem czy sie smiac czy plakac. Ja
        jestem ze wsi i z tego powodu wcale nie czuje sie wiesniakiem, a widzac
        zachowanie niektorych to wlasnie moglbym stwierdzic ze bardziej Ci ktorzy
        mieszkaja w centrum Czestochowy zachowuja sie bardziej "wiesniacko" niz Ci
        ktorzy rzeczywiscie mieszkaja na wsi. Srodmiesciaki to wedlug mnie zakala
        naszego miasta. Wyzej glowy nosza niz widza. "Panstwo z miasta" - buahahaha
        poprostu smiech na sali.

mondrala - wytlumacz mi kto to wedlug Ciebie wiesniak?

Dziekuje i pozdrawiam...
        • Gość: tm Re: tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 00:25
          Dokładnie, ja też to zauważyłem. Ja jestem z Cz-wy, ale na studiach spotkałem
          wiele osób z małych mieścin lub ze wsi (nie tylko z okolic Cz-wy, ale też z woj.
          łódzkiego czy małopolskiego) i mogę śmiało stwierdzić, że są oni o wiele
          bardziej wartościowymi ludźmi niż wiele osób z Cz-wy, które znam (lub znałem).
      • damn_cute_gurl Re: tesco 27.12.06, 00:44
        Fakt jest faktem, Częstochowa to duża wieś i mam tu na myśli mentalność obywateli...
      • Gość: emil Re: tesco IP: *.man.czest.pl 03.01.07, 15:41
        ty mondrala opbijac to ty mozesz ryj swojej zonie albo dziewczynie p ile ja
        masz co jest razcej watp;iwe a wchodzac do tesco uwazaj kretynie bo twoja
        twarzyczka moze zostac znieksztalcona pamietaj idioto ze w tesco czy wezwiesz
        kierownila czy samego dyrektora to oni cie maja gleboko w dupie stajesz sie
        posmiewiskeim na caly market a ochrona lubi sobie zapamietywac takich malo
        uprzejmych klijntow...
    • Gość: do Carmen Re: nienawidze wiesniakow IP: 212.87.241.* 24.12.06, 08:28
      ROTFL x100 O 6 rano czynne sa normalne sklepy dla twojej informacji. Zreszta
      nikt nie ma CIEBIE obowiazku przepuscic, po tym co tu czytam na pewno bym CIE
      nie przepuscil.
    • Gość: sen Re: nienawidze SKL!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 08:53
      Ja czuje ogolna niechec do SKL!!nie wiem do konca z czego to wynika- moze z
      tego ze panosza sie po naszym miescie, ze bujaja jak skonczeni idioci tymi
      swoimi beemkami i innym szmelcem z Niemiec sprowadzonym! Moze dlatego tez ich
      nie trawie, tak po prostu jak Krakowianie ludzi z Bochni czy Wieliczki :)a moze
      dlatego ze jak juz mam ta "przyjemnosc" (??) poznac kogos ze Slonecznej
      Kalafiorni to zawsze trafie na buractwo... :/
      mimo wszytko Wesolych Swiat zycze :D
      • Gość: carmen Re: nienawidze SKL!! IP: *.252.inds.pl 24.12.06, 11:34
        ale jestescie smieszni!pewnie nie byliscie wczoraj w tesco przed 6 rano,otwarte byly moze z 2 kasy a w kazdej po 5 osob kazdy z wozkami pelnymi zakupow,a poza tym ja nie wyszlam sobie z domu o 6 rano do tesco bo taki mialam kaprys tylko jechalam do pracy i bylo mi po drodze.ale tlumaczyc wiesniakom ...o co mi tak naprawde chodzi...zreszta nie mozna tutaj na tym forum w zadnym watku nic powiedziec na zaden temat bo jakies dziwolagi o smiechu wartych pogladach najada na kazdego ,wiec zegnam was ozieble puste łby
    • Gość: art Re: nienawidze wiesniakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 11:42
      Ludzieeeeee!!!! Święta są, może trochę szacunku dla innych. A Wy nawet w te dni
      nie potraficie jadowitych języków powstrzymać... Ech... szkoda mi Was.
    • Gość: d Re: nienawidze wiesniakow IP: 80.54.171.* 24.12.06, 11:48
      Zawsze buractwo i wieśniactwo pcha się bez kolejki.Zawsze im się spieszy. Agdy
      wyjdzie na zewnątrz to stoi i pieprzy głupoty przez godzinę.
    • Gość: Tomasz Re: nienawidze wiesniakow - ludzie wyluzujcie IP: *.trustnet.pl 24.12.06, 12:06
      zgadzam się z tym że czwa to jedna duża wieś zamieszkiwna w większości przez
      wieśnaków, sami chyba wiecie że rozwój tego miasta nastapił głównie po II WŚ, a
      w szczególności od lat 60 ubiegłego stulecia, do tego czasu czwe stanowiły
      ulice głównie przyklasztorne - ul.Rocha, Barbary, Aleje i takie dzielnice jak
      Zawodzie czy Ostatni Grosz, reszta to osiedla powstałe nie dawno, prawie cała
      północ to migranci ze wsi, tak samo z tysiącleciem czy trzech wieszczy,
      zaobserwujcie, szczególnie w piątki, ile ludzi wyjeżdża do rodziny na wieś z
      siateczkami, i popatrzcie jak wracają w niedzielę popołudniu - każdy z
      wałóweczką, niech każdy popatrzy i szczerze sobie odpowie skąd pochodzi moja
      rodzina, najgorsze jest to że ci ludzie wstydzą sie swego pochodzenia, uważają
      się za wielkie paniska, a słoma z butów wystaje,
      osobiście wolę odstać swoje nawet jak jestem przy kasie z jedną rzeczą niż
      prosić się jakichś tam obsrańców aby mnie przepuścili, wiem że tego nie zrobią
      i szkoda nerwów,
      A WŁAŚCIWIE TO SĄ ŚWIĘTA I WYLUZUJCIE

• skugge Re: nienawidze wiesniakow - ludzie wyluzujcie 24.12.06, 13:07
        bardzo ładna wypowiedź :) o tych wieśniakach :) bardzo mi sie podoba. moze
        niektorym to zamknie jadaczki. chociaz forum jest anonimowe wiec chyba to nie
        przejdzie:/
        • Gość: nop Re: nienawidze wiesniakow - ludzie wyluzujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 13:36
          "Chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy"
      • Gość: S Re: nienawidze wiesniakow - ludzie wyluzujcie IP: 212.87.240.* 24.12.06, 14:07
        Śmieszni jestescie, Częstochowa to wiesniaki, argument: bo wczesniej tu byla
        wies. Hahahaha, Warszawa to wiesniaki, argument: kiedys na jej miejscu byla
        wies. Polska to ludzie puszczy, bo kiedys tu była puszcza. CZŁOWIEKU, wieś
        dawniej była wszędzie, miastowy <lol2> z argumentacją po zbuju.

Do Pani co dla oszczędności czasu do tesco wchodzi po napój:
        Szanowna pani, oszczędzająca swój czas po mistrzowsku, ręke, nogę dam sobie
        obciąć że byłaby pani 10 minut do przodu gdyby kupiła Pani ten napój w pierwszym
        lepszym małym sklepie, jeśli takowego nie było to na stacji benzynowej, choć
        pewnie byłoby tam 1 złoty drożej ale przecież 1. dla wiesniaka to nie problem
        (phi, kto jedzie do marketu żeby zaoszczedzic 1 pln) 2. Czas to pieniądz więc
        pewnie ten zaoszczędzony na stacji zwróciłby tą złotówkę więcej za napój.

Pozdrawiam świątecznie, wszystkich ludzi puszczy Europy, wszystkich Murzynów bo
        wszyscy w Afryce to Murzyni bo tam wcześniej byli tylko Murzyni, wszystkich
        skośnookich z Chin bo tam wszyscy mają skośne oczy bo tam wcześniej byli tylko
        tacy. Pozdrawiam też miastowych z okolic Jasnej Góry bo tam od zawsze było
        miasto, i wieśniaków co dwie ulice mieszkają dalej bo tam nigdy miasto nie doszło.

• Gość: miastowy Re: nienawidze wiesniakow IP: 135.196.110.* 24.12.06, 14:39
      to typowe dla tesco ,przyjezdzaja tam wiejskie chamy z rudnik,redzin i
      klomnic ,pakuja sie do kasy expressowej z pelnym wozkami a potem udaja ze nie
      widzieli ze to kas expresowa.
      na dodatek smierdzi od nich potem i alkoholem ,ale co sie dziwic oni nigdy
      nigdzie nie byli tak wiec eskapada do Tesco to dla nich jak wyjazd do
      Disneylandu.

precz z wiesniakami

• Gość: jk Re: nienawidze wiesniakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 13:39
        Przyjedź do Rędzin i powiedz to głośno.
        • Gość: Zuzalka Re: nienawidze wiesniakow IP: 195.205.202.* 26.12.06, 23:29
          Albo do Kłomnic
      • unsplash_88 Re: nienawidze wiesniakow 27.03.21, 20:38
        100% prawda. Cwaniaki i prostaki. Wiocha na wiochę!!! Dawniej myślałem inaczej ale po latach pracy z wieśniakami mam takie zdanie. Cwaniaki, złodzieje i tylko podpierdalają żeby wywalili kogoś i wciskają następnego wsioka i kręcą wały, oszukują. BURAKI!
    • Gość: Michol Re: nienawidze wiesniakow IP: *.trustnet.pl 24.12.06, 14:58
      prawdziwe buractwo, to jest wtedy, jak ktoś z wózkiem napakowanym tak, że aż się
      kółka uginają, pcha się do kasy gdzie jest napisane "do 10 sztuk" ;-)
      Wczoraj byłem świadkiem takiej "akcji" - jak kasjerka zwróciła facetowi uwagę,
      że ustawił się nie do tej kasy, to on "podzielił" zakupy między siebie i żonę i
      zadowolony ze swojej "przebiegłości" stał twardo dalej...
      Facetowi się wydawało, że jest bardzo cwany, a takie zachowanie to zwyczajne
      prostactwo i brak szacunku dla innych.
      • Gość: carak Re: nienawidze wiesniakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 13:41
        Ten prostak i arogant na pewno był z Częstochowy.
    • Gość: jan Re: nienawidze wiesniakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 00:32
      Miasta poznaje się nie tylko po ilości mieszkańców, ilości bloków czy sklepów,
      ale przede wszystkim po mentalności i zachowaniu mieszkańców. A tu, niestety
      Częstochowie jeszcze daleko do miasta. Jesteśmy miastem, ale jedynie dlatego, że
      mamy taki status prawny. Tak jak Myszków czy Kłobuck - też miasta, bo mają prawa
      miejskie.
    • Gość: mmmm Re: nienawidze wiesniakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 00:40
      Widać jak ciemnym wieśniakiem jesteś jeśli po 1 napój jak piszesz jedziesz do
      tesco.
      • Gość: Ekonom Re: Wiesniaki? Za moich czasów... IP: *.apus-net.pl 25.12.06, 01:24
        to się hołotą zwało i bykowcem do roboty pędziło.
        • Gość: Polka Re: Wiesniaki? Za moich czasów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 14:00
          a ja powiem tak:dla mnie Polak to cham.niewazne czy ze wsi czy z
          miasta.spotkalam sie w zyciu z takim chamstwem ze szkoda gadac.Polacy to naród
          obłudny, msciwy i fałszywy.czasem zeby sie drugiemu nie powodziło lepiej.polak
          to cham,nierób i złodziej.
          • Gość: man..czest.pl.. Re: Wiesniaki? Za moich czasów... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.06, 16:38
            no...sfinta , sfinta , ji niezadlugo po sfintach , nic zem wcora ni robil,
            bo mnie kiedys mama gadala , co jak bedem pracowol
            we sfinta , to mnie dziody wytargajom w nocy
            za wlosy, a mnie skoda dzatkowej beretki, tozem se
            warcholil, ali dosyc , tsa siem psebrac ji do roboty...
            nasztawic gary na bimber , pses sfinta duzo poslo...

Tero to jo pise na forach jako...wielki kutas,takse zortuje tylko,bom tyci,jak
            zdzioblo z owsa.Ale co dowole roznym forumiokom ,to moje.

A zem wsiur ? Ale jo sztudyjuje! Nie wieta ? To posukajta wielkiego kutasa na
            forach.Jo pon !!Jo mom sztachyte i siekiere tyz.Co mi zrobita ? Moderator me
            goni po calym forumie i tys nic.
            • Gość: Heinrich H. Re: Wiesniaki? Za moich czasów... IP: *.apus-net.pl 25.12.06, 21:31
              Ja ze swojej strony mogę jedynie zaproponować ostateczne rozwiązanie kwestii
              wieśniaków. Należy powołać gestapo i niech rozwalają wieśniakom łby. Tylko nie
              egzekucja poprzez rozstrzelanie bo wiadomo, jeden wieśniak, jeden nabój,
              najlepiej o krawężnik rozwalać butem.
              • Gość: madafaka Re: Wiesniaki? Za moich czasów... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.06, 23:08
                zacznij od lepperosa, króla buraków polskich.
              • Gość: chcesz? Re: Wiesniaki? Za moich czasów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 10:42
                marzysz o tym ? mogą ci tak zrobic'
      • unsplash_88 Re: nienawidze wiesniakow 27.03.21, 20:35
        To jej sprawa gdzie idzie a buractwo to zawiść i chęć upodlenia kogoś bo nie można przepuścić. Ale ja będąc w ciąży usłyszałam od pewnej "Pani " że dawniej baba szła za stodołę i rodziła i nie było krzyku a teraz to wielkie ceregiele. Jeśli mamy takie buraczane społeczeństwo i cofamy się do średniowiecza to nigdy nie będzie dobrze. Tylko współczuć takim prostakom co cyt: cieso sie ze ktuś inny bedzie stoł w kulejce.
    • marcelmilau Re: nienawidze wiesniakow 25.12.06, 23:23
      temat suchar.Do zamknięcia.
    • Gość: nubira Re: nienawidze wiesniakow IP: 195.116.246.* 02.01.07, 21:42
      i pijaków
      • Gość: ze wsi Re: nienawidze wiesniakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 23:46
        Ale sie uśmiałem czytając te wypociny na temat wieśniaków. Sam mieszkam na wsi
        i nie wyobrażam sobie mieszkać w mieście ale niestety pracuje tam wiec mam do
        czynienia z ludzmi z miasta i porownanie co do kultury i zachowania. Nie
        ubliżając nikomu wy z miasta powiniście w tych czasach uczyć sie kultury od
        ludzi wlasnie z wsi. My na wsi tez mamy juz markety ale bez z chamstwa jakie
        sie spotyka w miescie. A na koniec dodam ze porownanie zachowania do wieśniakow
        juz nie pasuje-Mieszczuchy !!!!
        • Gość: K2 Re: nienawidze wiesniakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 00:14
          Sam mieszkam na wiosce ale określenie wieśniak czy wsiór nie jest w tych czasach określeniem człowieka mieszkającego na wiosce tylko okresla sposób zachowania i prezentowania sie w społeczeństwie
          wieśniak=cham, ćwok, tępak
          W miastach jest jeszcze więcej wieśniaków niż wam wszystkim sie wydaje
    • Gość: ... Re: nienawidze wiesniakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 00:10
      Przepraszam ale są w marketach kasy do 10 towarów, nie mogłaś skorzystać.
      A propo wieśniaków:) ostatnio jechałem do znajomego i zatrzymałem sie kościelcu przy jakims sklepie, a obok mnie zaparkowała srebrna audica 80 z 1993 roku:) a wysiadł z niej zapasiony gościu z wyszarpana koszulą i w kapeluszu kowbojskim, oczywiście buty z czubami miał, no i wszystko by było fajnie normalnie gdyby nie jeden szczegół, gdy się odwrócił zobaczyłem że na uchu miał odbiornik bluetooth i cały czas przez niego nawijał, nawet gdy wszedł do sklepu, no wiecie może to był jakiś nowobogacki biznesman;)
      • Gość: pan-cham Re: nienawidze wiesniakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 10:32
        Gdyby nie cham to by zdechl pan , z głodu , bo wszystko jedzenie produkuje sie na wsi.przeproś.jak ci ,zle to zamieszkaj na pustyni.
        • vanos24 Re: nienawidze wiesniakow 06.01.07, 10:34
          Ja sie nauczylem nie wpuszczac do kolejki nikogo (poza osobami starszymi czy
          chorymi) ,kilka razy przepuscilem wlasnie panienki (one tylko na chwilke) i
          potem tego zalowalem.
          jesli chcialas kupic jakis napoj czy cos podobnego to przeciez czewa nie jest
          miastem gdzie sa 2 sklepy,a Ty sie pchasz w kolejke ,gdzie ludzie robia zakupy
          na swieta.
          walnij sie w czolo ksiezniczko.
          wszyscy maja ustapic po krolewna idzie i sie spieszy.
          a potem zali sie na forum internetowym jakie to buractwo .
    • unsplash_88 Re: nienawidze wiesniakow 27.03.21, 20:31
      To prawda, kmiecie to najgorsza zaraza miast. Niszczą wszystko i nie potrafią żyć z ludźmi. Mają te swoje wiejskie przyzwyczajenia, tą zawiść, wieczne wyścigi i porównywanie kto lepszy a kto gorszy. Jak zaczęli kupować mieszkania w bloku na moim osiedlu to wszystko chcieli wycinać i parkingi budować bo jak pięć samochodów z jednego mieszkania to nagle dla ludzi innych brakowało. To są takie buraki że ręce już opadają gdzie to się wychowało?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka