Dodaj do ulubionych

Fryzjer - profesjonalista

IP: *.man.czest.pl 01.01.07, 23:54
hej- poradźcie gdzie znajdę fryzjera ale profesjonalistę, który/ która czesze
współcześnie, fajnie i potrafi doradzić jak pielęgnować włosy?? To co
zobaczyłam na swojej głowie przed wyjściem na sylwka poraziło mnie - czułam
się o 30 lat starsza!! takich koafiur już się nie czesze - rozumiem
poświęcenie Pani która mnie czesała ale od siedzącej obok mnie 60-latki różnił
mnie tylko kolor włosów!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: zadowolony Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.mynow.co.uk 02.01.07, 00:43
      witaj,

polecam Ci Michała, do końca 2006 roku pracował w Avenue Park, teraz stamtąd
      chyba odszedł. Jest naprawdę dobry, wiem że robił jakieś szkolenie w Londynie w
      2005 roku. Niestety nie mam zadnych namiarow na niego. Pozdrawiam
    • Gość: zdenerwowana Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.man.czest.pl 02.01.07, 11:15
      podbijam - bo chciałabym znaleźć kogoś fajnego nie tylko do stylizacji ale też
      żeby mi taka osoba doradziła co do pielęgnacji
      • Gość: bebe64 Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 18:49
        ja tez kilka razy bylam zalamana po powrocie od fryzjera, ale poecam konrada
        otworzyl zaklad w sece na samej gorze narawde obcina super nowoczesnie szalone
        fryzurki czesze tez fajnie ja korzystam od 3 lat i jestem zadowolona
        • Gość: Ela Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 19:17
          Czy to jest ten Konrad który kiedyś pracował na Jasnogórskiej 38
    • antyszpilkamoli Re: Fryzjer - profesjonalista 02.01.07, 11:17
      moja kolezanka była u fryzjera na jasnogorskiej salon wella(chyba) w lewo za
      utopią, fajnie ją obciał uczesał i pasemka zrobił. a z opowiadania obcinał ja
      jak artysta. mam nadzieje ze bedziesz zadowolona.
    • Gość: agaf11 Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 11:35
      Polecam Kadus ul. Dąbrowskiego,ale i cena też odpowiedznia do jakości
      usług,więc się przygotuj ;)!!!
      • mama1213 Re: Fryzjer - profesjonalista 02.01.07, 11:58
        mariusz stylista super polecam 343257413
        • alan171 Re: Fryzjer - profesjonalista 02.01.07, 13:50
          343257413
        • Gość: Ela Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.251.inds.pl 15.01.07, 19:25
          Mariusz dlamnie masakra -
      • Gość: wawa Fryzjer - profesjonalista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 18:41
        Mysle ze ceny z Dabrowskiego sa makabryczne . Wszak to nie Warszawa aby sciagac
        tyle kasy . Poza tym facet siedzacy na recepcji mówi o cenach usługi jakby byla
        to normalnosc . Mysle ze szkoda kasy na tego fryzjera .

sAMA chodze do Silver vis a vis Jagiellonczyków .Naprawde warto .Ania szefowa
        swietnie obcina włosy .Pracuje na Goldwellu
      • amelka110 Re: Fryzjer - profesjonalista 12.01.07, 12:49
        też polecam kadusa z tym ze cena tez jest wysoka, a na jasnogórskiej Sebastian
        obcina wszystkich tak samo
        • Gość: ... Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 15.01.07, 08:21
          zgadzam sie w 100% - wiem bo sama jestem ofiara tego pana :))) czekajac na
          swoja kolejke widzialam jak obcinal dwie kobietki przede mnia i ich fryzury
          niczym sie nie roznily od mojej hociaz kazda z nas miala inny ksztalt twarzy i
          inny kolor wlosow.
          Ale ja jestem zadowolona z obciecia. Robie wszystko tak jak mi zasugerowano i
          nie mam problemow z nowa fryzura :))) Jednak nastepnym razem pojde do
          najnormalniejszego fryzjera na swiecie, ktory poslucha co bym chciala miec na
          glowie.
        • Gość: gość Kinga Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.251.inds.pl 15.01.07, 22:04
          jestem zadowolona z pana Sebastiana (100%) Jasnogórska pozdrawiam
    • Gość: Karla Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 12:51
      Witam;)

Ja polecam salon Wella na Jasnogórskiej, juz widze ze ktoś też tąką prozpozycję
      napisał. W tym salonie są dziewczyny i Sebastian. Jak pojdziesz do Niego to z
      pewnoscią będziesz zadowolona. Sama byłam i satysfakcja w 100%;)

POzdrawiam wszystkich
      • Gość: asa Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 13:16
        Polecam tel. 0343680210
      • Gość: masowka Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 15:15
        tylko ze jak posiedzisz w salonie kilka godzin i pobserwujesz fryzury innych
        dziweczyn to napewno zauwazysz ze wszystkie sa takie same. on wszystkich
        obcina tak samo....polecam mariusza z Kadusa...pracuje na profesjonalnych
        produktach i kazda fryzura dpasowana jest indywidalnie
      • Gość: KARINA Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.251.inds.pl 15.01.07, 18:23
        Słyszałam o Sebastianie pozytywy ale niebyłam . kolerzanki się ZACHWYCAJĄ ,jak
        będe po wizycie to napisze ,BOJE się ale chcę
        • fu.k Re: Fryzjer - profesjonalista 25.01.07, 17:20
          IP *251.inds.pl

forumowicze przyjrzyjcie się wpisom z tym IP *251.inds.pl

osoba, która z niego korzysta podaje różne imiona gości i prowadzi dialog sama
          ze sobą, np. pytając o p. Sebastiana i jego ceny, nr tel., jakość usług, po czym
          z tego samego IP odpisuje (już pod innym imieniem) jaka jest zadowolona, jakie
          obowiązują ceny, nr tel. odstępy czasowe zaskakująco nieduże.

a wieszanie psów na innych? "mariusz -
    • Gość: ona Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 13:34
      a ja mam studniówke niedlugo i zapisalam sie do Gracji zawsze tam chodzilam ale teraz chce cos super i boje sie zeby nie bylo rozczarowania ...mozecie polecic kogos i najchcetniej to bym zobaczyla jakies zdjecia eh..
    • Gość: ola Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 13:42
      w kadusie bardzo sciagaja :( a mi kolor zszedl juz po 2_och tygodniach.mysle ze
      usluga nie byla jednak warta az tak duzych pieniedzy, prawie 200 zl.
      • alan171 Re: Fryzjer - profesjonalista 02.01.07, 13:50
        jesli chodzi o strzyżenie i układanie to mariusz stylista kadus polecam moja
        pani wyglądała pięknie
      • Gość: agaf11 Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 15:08
        Olu fakt jest faktem jest drogo w Kadusie,ale ja zawsze byłam zadowolona jak i
        z obcięcia tak i z koloru,ponieważ Kadus pracuje na profesjonalnych farbach, i
        mnie nigdy się nie zdarzyło żeby kolor mi się zmył,w farbie chodzę ok 2mies. i
        połysk zdrowego włosa długo się utrzymuje!
        • Gość: Kasia Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 09:31
          jak można "chodzić w farbie"? może to profesjonalny slang i pan z Kadusa sam
          sobie pisze pochwały? a ceny tam swoja drogą baaardzo wygórowane, w końcu to
          tylko fryzjer. Nie dajmy się zwariować, to nie Hollywood gdzie każdy fryzjer to
          już nie fryzjer tylko wielki STYLISTA i jest bożyszczem bogatych paniuś. Pozdro
      • Gość: klientka Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 09:06
        200 zł za strzyzenie przez instruktora to sa grosze. W Warszawie u dobrego
        fryzjera (nie instruktora), placi sie 300 zł i wiecej (za stryzenie + kolor).
        Mariusz (z Dekabrystów) jest jednym z najlepszych fryzjerów, jaki mnie strzygł.
        Polecam.
        • Gość: gość Re: Fryzjer - profesjonalista IP: 212.160.86.* 04.01.07, 01:17
          mariusz strzyże za 70 zł
          • Gość: klientka Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 08:35
            Facetów pewnie tak :)
    • alan171 Re: Fryzjer - profesjonalista 02.01.07, 13:51
      343257413marjusz
    • Gość: ona Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 14:25
      =>*<=
      • sweet_pie Re: Fryzjer - profesjonalista 02.01.07, 14:49
        a ja polecam Anie z Wręczyckiej, salon mieści się u Stefańskiego nr tel. 3666008
    • Gość: hair-o-holic Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.net 02.01.07, 15:02
      Mialem przyjemnosc byc strzyzonym przez wiekszosc ze wspomnianych tu fachowcow i generlanie polecam ich. W salonie Wella jest dosc tanio i zawsze wychodzilem zadowolony. Strzygl mnie Sebastian i jego brat. Na Wreczyckiej strzygl mnie Darek i dziewczyna, ktorej imienia nie pamietam. Polecam. Polecam tez Galerie Groovy na Jasnogorskiej 38 (Kuba, Krzysiek). W Kadusie nie bylem - zdecydowanie za drogo, choc mowia, ze Mariusz jest fryzjerskim czarodziejem. Wazne jest, zeby wszedzie na wstepie powiedziec co Cie interesuje, szczegolnie jesli chcialabys cos oryginalnego (szalonego?), bo wiekszosc klientow tych salonow to zwyczajni ludzie o zwyczajnych wymaganiach i fryzjer-stylista zazwyczaj tutaj nie ma pola do popisu.
    • Gość: lol Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 21:17
      :)
    • Gość: Zdenerwowana Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.man.czest.pl 02.01.07, 21:54
      dziękuję!!! jak zwykle Forumowicze jesteście koffani ;))))
    • Gość: Kasia o dwóch Kadusach mowa...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 22:33
      Mówicie o dwóch Kadusach, Mariusz z Kadusa ma zakład w Komobexie, a na
      Dąbrowskiego strzyże małżeństwo- Tomek i Edyta. Natomiast oni już nie mają
      Kadusa, a nawet farby już robią firmy Joico-najlepsze na świecie! I to
      małżeństwo polecam najbardziej.
      • Gość: ada Re: o dwóch Kadusach mowa...... IP: 80.54.168.* 03.01.07, 13:12
        Niestety miałam wątpliwą przyjemność korzystania z usług Tomka i Edyty. Na
        początek mojej wizyty w ich studiu został mi ściągnięty kolor (zapewne
        rozjaśniaczem niszcząc i tak zniszczone włosy) i nałożona farba, która miała
        być blond. Niestety się nie udało!!! Kolor wyszedł rudy przeistaczający się w
        blon. Oczywiście zgodnym chórem twierdzili, że tak ma być. Ten kolor po każdym
        kolejnym myciu spłukiwał się i zmieniał w zupełnie inny. To jednak nie było
        najgorsze. Zostałam wystrzyżona w tak dziwny i niezrozumiały sposób (grzywka od
        połowy głowy przy dość okrągłej twarzy), że długo się zastanawiałam dlaczego
        oni mi to zrobili. O pieniądzach nie będę wspominać, bo za dobre samopoczucie
        można zapłacić dużo. Pozdrawiam i życzę samych udanych wizyt w salonach
        piękności. :-)
        • Gość: kk Re: o dwóch Kadusach mowa...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 16:59
          zdecydowanie polecam mariusza ma zaklad na zapolskiej
          • Gość: karina Re: o dwóch Kadusach mowa...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 17:15
            od ok. 5 lat jestem klientka p. Marzenki i jestem zdowolona, potrafi dobrac
            odpowiedni kolor wlosow do koloru oczu, cery, i super obcina, niekiedy trzeba
            troche poczekac, ale ja ide sobie zazwyczaj na solarium lub kosmetyczki, tez
            jest świetna.Acha ma salon w Redzinach na ul, /Okupnickiej, chyba 7 nie jestem
            pewna...
        • Gość: Monika Re: o dwóch Kadusach mowa...... IP: *.251.inds.pl 15.01.07, 18:02
          Zgadziam się z kolerzanką .Też niebyłam zadowolona Tomka i Edyty
    • Gość: ddd Re: Fryzjer - profesjonalista IP: 80.54.171.* 03.01.07, 18:25
      A może faktycznie na tyle wyglądasz, a podajesz się za młodszą.
      • Gość: Zdenerwowana Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.man.czest.pl 03.01.07, 22:51
        ddd - tak źle jeszcze nie jest ;) fryzura to był wynik posłuchania złych
        podpowiedzi i co tu kryć -braku czasu :)
        • Gość: romek Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 06:11
          nie liczy sie co masz na glowie tylko w glowie. Tak placzecie jak u nas zle a tu
          wianuszek laleczek ktore podniecaja sie fryzura za sporo kasy. I piszecie ze
          jakis pedzio szkolil sie w londynie. pewnie wyjechal za robota i pracowal jak
          normalny fryzjer w anglii, ale opowiesc o szkoleniach ladnie wyglada..
          • Gość: spostrzegawcza Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 17:33
            u tomka z dąbrowskiego wisi na ścianie prawdziwy certyfikat z londynu (edukator
            TIGI). po tym szkoleniu gość mocno zmienił styl pracy - dla mnie bomba
            • Gość: MARTA Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.254.inds.pl 23.01.07, 20:45
              Pracuje w drukarni,szczerze mówiąc niewieże żadne DYPLOMY które często widzie
              na ścianach ,i ci co się nimi obwieszają niemają często umiejętności!
              • Gość: Baran Milh honey IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 21:11
                Swietnym fryzjerem bedzie Paula pracujaca u Beaty Dysiewicz . Ma swoją wizję ,
                jest staranna i umie doradzic .
                Polecam .
              • Gość: he he he Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 17:28
                pewnie sam se wydrukował
        • Gość: /// Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.adm.pcz.czest.pl 04.01.07, 13:19
          ja od 15 lat chodzę do P.Bożenki z salonu fryzjrskiego HELENKA na Dąbrowskiego
          jestem baaaaaaaardzo zadowolona
    • Gość: kika Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 15:28
      od pewnego czasu chodze do Mosiołka na Ogrodową-polecam gorąco. On sam podcina
      i dobiera kolory.Do tego jest stylistą i naprawde robi to genialnie
      • Gość: xyz Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 16:41
        a ja tego kretyna nie nawidze, wydaje mu sie, ze jest bozkiem fryzur i
        wlosow... ceny tez ksiezyc!
        • Gość: jaga Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 16:51
          Polecam Patryka z salonu Inside przy al. Kościuszki - pełen profesjonalizm.
          Obcinam się u niego i czeszę od kikunastu miesięcy, to jedyny fryzjer, którego
          nie zmieniłam po kilku wizytach. Zawsze jestem zadowolona.
          • Gość: :) Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 18:53
            a ja Agnieszkę z Deja Vu w(w Tesco),Maga i A sia też są oki,natomiast od tej
            nowej(mała,chuda,czarna)z daaaaaaaaaaaaaleka!pozdro
      • Gość: niki Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 14:39
        Ja do tego palanta Mosiołka już więcej nie pójdę. Ściągnął mi starą farbę,
        nałożył taki sam odcień, mimo, że chciałam inny, w ogóle bez połysku,
        beznadzieja, trochę podciął i wyszłam od niego uboższa o dwie stówki. Wydaje mu
        się, że jest wielkim profesjonalistą a to zwykły cwaniaczek.

Następnym razem poszłam do dziewczyn na Równoległą do salonu "Oliwia" i teraz
        już wiem, że będę ich stałą klientką. Są świetne, zwłaszcza ta krótkoobcięta
        brunetka.
    • Gość: za dlugie wlosy Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 13:30
      podbijam wątek :-)
      • Gość: szkoda Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 17:11
        a mnie szkoda kasy na styliste bo nie dośc ze wezmie conajmniej 200 za farbę i
        obcięcie to jeszcze codziennie trzeba układac wloski i zainwestowac w zelel
        lakiery prostownice itd
        • Gość: ... Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 15.01.07, 20:02
          nie zgodze sie z Toba jesli chodzi o codzienne ukladanie wlosow. Jak juz
          wczesniej pisalam bylam u jednego z wymienianych stylistow i nie musze nic
          robic z wlosami - ukladaja sie same i wygladaja super. I tak jak wczesniej
          pisalam - momo ze jestem zadowolona to juz nie pojde do
          zadnego 'stylisty' :))))) bo serio szkoda kasy (tu sie z Toba zgodze).
    • Gość: enigma Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 17:03
      Ja polecam magdę z trendów na dąbrowskiego. Taka z dużymi zębami
    • Gość: martucha1111 Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 17:19
      hej! możecie podać mniej więcej ceny. mi chodzi konkretnie o obcięcie (półdługie
      włosy). z góry dzięki :)
    • syla_j Re: Fryzjer - profesjonalista 10.01.07, 21:19
      Polecam Mariusza Stawskiego, w dawnym Komobeksie
      Na pewno Cię ostrzyże współcześnie.
      • Gość: gosia Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.prenet.pl 10.01.07, 22:33
        ja polecam pania marzene tyle ze ona ma salon w jaskrowie, jednak swietnie
        obcina, farbuje i doradza :) co troche jezdzi a to do niemiec a to do wielkiej
        brytani na kursy, super fryzjerka chodze do niej juz od 4 lat i jestem bardoz
        zadowolona
        • Gość: ... Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.adm.pcz.czest.pl 11.01.07, 07:54
          Zapraszam do "Helenki"na Dąbrowskiego
    • Gość: ja Re: Fryzjer - profesjonalista IP: 86.148.255.* 12.01.07, 15:05
      Doradzam Anie z Silver'a SUPER obcięcie, kolor - bardzo dobre kosmetyki do
      włosów. ZDECYDOWANIE odradzam Tomka i Edytę (już kiedyś był wątek o Tomku
      "styliście", ale na pewno nie włosów!) i pozostawię to bez komentarza...
      • amelka110 Re: Fryzjer - profesjonalista 15.01.07, 08:32
        fakt Sebastian opcina fajnie, z tym , że wszystkich tak samo i zawsze tak
        samo, za farbowanie opcięcie i modelowanie zapłacisz 150 zł. Ja bardziej
        polecam Edyte i Tomka pełny zakres usług tzn mycie odżywki fryzura swietna,
        możesz kupicszampon odżywke, twoje włosy są naprawde swietne. Jestem własnie po
        wizycie i jest super. Ostatnio od Sebastiana wyszłam z żółtymi włosami
        • Gość: Ziomala Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.251.inds.pl 15.01.07, 17:44
          Chodzie do Sebastiana mam naturalny kolor , natomiast widziałam u niego
          dziewczyny które robiły kolor wyglądało to poprostu "SUPER" pielęgnacja to jest
          zawsze po myciu.
    • kasia-11 Re: Fryzjer - profesjonalista 14.01.07, 14:11
      witam ja mysle ze na JASNOGÓRSKIEJ 11 w WELLA jest supeer i spełnił moje
      oczekiwania jest pełen profesjonalizm" byłam już wszedzie". Ciecie które zrobił
      mi Sebastian włosy układają sie same i nic nie trzeba nic z nimi robic ! jest
      super atmosfera i goraco poecam ! pozdrawiam
    • Gość: delfinek Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 20:27
      czy mozecie mi podac namiary na sebastiana z welli? jaki jest czas oczekiwania
      na wizyte, no i jaka cena strzyzenia damskiego + farba.
      • Gość: gość ania Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.250.inds.pl 15.01.07, 00:36
        UWAŻAM że SEBASTIAN z welli jest ----SUPER--
        • Gość: gość iza Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.250.inds.pl 15.01.07, 00:48
          Masz Aniu racie! słyszałam .Było otym już na FORUM .SEBASTIAN SUPER dobiera
          cięcia ,robi to zajebiście.
          • Gość: gość ania Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.250.inds.pl 15.01.07, 00:56
            CHodzi oto że niemam czasu na układanie włosów a musze wyglądac dobrze.Więc
            cięcie musi być SUPER . A Sebastian to potrafi!
            • Gość: gość iza Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.250.inds.pl 15.01.07, 01:05
              Masz racię!Ja u Sebastiana płacę 50-70zł za cięcie a ty Aniu????
              • Gość: gość ania Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.250.inds.pl 15.01.07, 01:15
                Słuchaj to niema znaczenia jle płace ważne że jestem zadowolona! Czasami jade
                do CZAJKI do Warszawy i tam płace sporo więcej .Ale teraz często SEBASTIAN robi
                mi cięcia jest OK!
                • aaola sebastian/wella cena??? 15.01.07, 18:10
                  napiszcie mi prosze ile zapłacę za cięcie i farbę (jeden kolor) Ewentualnie samo
                  cięcie
                  dzięki
                  • Gość: KARINA Re: sebastian/wella cena??? IP: *.251.inds.pl 15.01.07, 18:45
                    Ja u SEBASTIANA welli płace 50-70zł zal- jakie cięcie .Kolor niewiem zawsze
                    robie wszystko .Zadziwoń tel-0343656119 stego co wiem Sebastian ma trzy
                    salony Jasnogórska 11 - Bacewicz 11 - PUŻAKA . Ale teraz jest tylko na
                    Jasnogórskiej a żona na bacewicz

• Gość: BLEF hunter Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 12:52
            moja doga Izo, Aniu tj. p. Nowak

znowu to samo IP *250.ids.pl

mało tego sam piszesz O SOBIE, że jesteś SKROMNY

WSTYD WAść
            • fu.k Re: Fryzjer - profesjonalista 25.01.07, 17:19
              250 i 251.inds.pl
          • fu.k Re: Fryzjer - profesjonalista 25.01.07, 17:23
            IP *251.inds.pl *250.inds.pl RÓWNIEŻ

forumowicze przyjrzyjcie się wpisom z tym IP *251.inds.pl

osoba, która z niego korzysta podaje różne imiona gości i prowadzi dialog sama
            ze sobą, np. pytając o p. Sebastiana i jego ceny, nr tel., jakość usług, po czym
            z tego samego IP odpisuje (już pod innym imieniem) jaka jest zadowolona, jakie
            obowiązują ceny, nr tel. odstępy czasowe zaskakująco nieduże.

a wieszanie psów na innych? "mariusz -
    • Gość: promyczek Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.204.inds.pl 15.01.07, 18:15
      polecam fryzjerke w redzinach na ulicy okupnickiej bardzo dobra
      profesjonalistka co jakis czas jezdzi do londynu ksztalcic sie i napewno cie
      super uczesze, ceny sa okolo 130 zl za farbowanie i ciecie, jest tez jedna
      dobra fryzjerka w takim malym bialym budynku na wprost jagiellonczykow po
      drugiej stronie trasy babka tez super obcina farbuje czesze i doradza
      • Gość: silver Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 18:49
        Ta fryzjerka vis a vis Jagiellonczyków to Ania. Naprawde mila osóbka i mozna
        byc zadowolonym..mogłaby jednak swój zakład odnowic .Ogólnie ceny
        normalne.Babka mila
      • Gość: Karolcia Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 22:27
        zgadzam sie promyczku p. Marzenka naprawde zna sie na rzeczy, i ma super salon,
        swietna atmosferka, dorazu na wjsci, kawka, herbatka:)ma rowniez solarium i
        swietna kosmetyczke:)
        • Gość: lodzika1 Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 23:14
          polecam studio fryzurr na zapolskiej !! u pana Mariusza
    • Gość: równieżMAD Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 13:14
      a ja z innej beczki.
      chodziłam do mariusza, potem do sebastiana i wszystko było super do najbliższego
      mycia włosów. na koniec wizyty prostują włosy, piórkują(czy jakoś tam) końcówki
      i super, aż do najbliższego mycia.

wskażcie mi kogoś kto mi zrobi fryzurę bez prostownicy, mam lekko falowane włosy
      • Gość: Genowefa Re: Fryzjer - profesjonalista IP: *.254.inds.pl 24.01.07, 18:04
        Dobrze ścine włosy pani Jadzia z MSTOWA ,i chyba nawet niewie jak wygląda
        prostownica ma 40 lat pracy i jest osobą wykfalikowaną MIŁĄ!
        • doda.nie.elektroda Re: Fryzjer - profesjonalista 25.01.07, 16:37
          ale w Mstowie nie ma fryzjerki Pani Jadzi.
          chyba coś kogoś zabolało?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka