Dodaj do ulubionych

Firma Masterkom!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 12:58
Znacie tą firmę? Ja tak.
Na swojej stronie internetowej świetnie się reklamują, są solidni, uczciwi...
Ale czy to prawda?
Nie wiedzą to to punktualność, nie znają się na rzeczy, po kilka razy
naprawiają jedna usterkę...
A internet, który dostarczają... Często jest niedostępny, często strony źle
wchodzą...

A Wy? Macie jakieś doświadczenia związane z tą firmą?
Obserwuj wątek
    • patnet Re: Firma Masterkom!!! 02.01.07, 13:38
      Mam internet od nich prawie 2 lata i wiekszych problemów nie bylo !!!
      Normalne ze kazda firma dostarczajaca internet radiowy ma jakies problemy ...
      nie ma w czestochowie firmy co by ci zapewnila ze bedziesz mial bez przerw
      internet !
      chyba ze znasz taka to napisz bo ja sprawdzilem wiele i mysle ze Masterkom jest
      na 1 miejscu....
      • Gość: mysha Re: Firma Masterkom!!! IP: *.ids.czest.pl 02.01.07, 14:41
        Ja takze mam od Nich internet i nie narzekam:) Zawsze dostepni o kazdej porze
        dnia;) ... Pozdro M;)
        • Gość: użytkownik Re: Firma Masterkom!!! IP: 217.153.246.* 03.01.07, 16:48
          My też mamy od nich neta. Jest ok. Czasem są przerwy ale to chyba jak w każdym
          radiowym. W razie problemów zawsze można zwrócić się z prośbą do firmy.
          • Gość: Doc Re: Firma Masterkom!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 08:24
            Firma jest OK
            • Gość: ość. Re: Firma Masterkom!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 16:51
              Właśnie mam zamiar podpisać z nimi umowę.
              W opinii moich znajomych, nie maz nimi żadnych problemów.
              Pozdrawiam.
      • Gość: konrad Re: Firma Masterkom!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.01.07, 18:51
        Trzeba zdac sobie sprawe ze jakosc internetu w optymalnych warunkach jest
        wprost proporcjonalna do jego ceny.
        • Gość: jjjjjjj Re: Firma Masterkom!!! IP: 217.153.246.* 26.01.07, 13:21
          To nie ma nic do rzeczy. Trzeba wiedziec za co sie placi!
      • Gość: klient masterkomu Re: Firma Masterkom!!! IP: 217.153.246.* 09.04.07, 21:50
        Rychlost připojení k internetu:11,94 kbit/sRychlost stahování dat:1,5 kByte/s

najczestszy przepływ przy najwyższym abonamencie a którym powinienem miec co
        najmiej 500kbit/s-1 Mbit/s

7 reklamacji rozpatrują od 4 miesięcy , banda nieudaczników , chcecie zepsuc
        sobie nerwy i stracić kase to własnie tam podpiszcie umowe
        • Gość: N.I.P. Re: Firma Masterkom!!! IP: 89.174.23.* 10.04.07, 06:47
          mam podobne doświadczenia, po trzech miesiacach usilnych próśb o ekipę
          serwisową,zrezygnowałem z ich usług (...w "alfanecie" podobna ekipa przyjechała
          w ciągu godziny)
    • Gość: Poinformowanty Re: Firma Masterkom!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 14:45
      Starry co ty bredziszz!
      To najtansza firma w miescie i bardzo solidna. Ja co prawda mam neo bo niestety
      mieszkam tak ze nijak nie mam do nich zasiegu ale wszystkie ziomy z okolicy
      sobie chwalą.
      Pewnie to jakas prowokacja albo co
    • Gość: a Re: Firma Masterkom!!! IP: 212.160.86.* 27.01.07, 00:42
      ja bralem net firmy ktorej sygnal zmierzony antena byl najsilniejszy. I wszystko gre
      • Gość: krzysiek Re: Firma Masterkom!!! IP: 217.153.246.* 09.04.07, 22:56
        a ja kupiłem sobie słowniczek ortograficzny====>a
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka