hasty 03.01.07, 18:30 Drodzy Forumowicze!Tak zapytam z ciekawości;w jakim celu(celach)korzystacie z forum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @ Re: Forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 18:34 dla rozrywki, wymiany poglądów, albo żeby się czegoś dowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 10:09 hasty napisała: > Drodzy Forumowicze!Tak zapytam z ciekawości;w jakim celu(celach)korzystacie z > forum? A ty ????? Odpowiedz Link Zgłoś
hasty Re: Forum 04.01.07, 18:21 Po prostu z ciekawości,żeby poznać poglądy innych ,dowiedzieć się co się w 'mieście' dzieje ,czasami pośmiać się,kiedyś szukałam pomocy (i znalazłam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 18:49 zeby z was jaja sobie ćwoki porobic ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 18:58 Ja bywam na forum, bo: - nie pracuję i nudzę się potwornie - bo prawie wogóle nie rozmawiam z mężem - bo ze spotkań z kumpelami wychodzą same ploty A tu jest czasem fajnie pogadać, poczytać Odpowiedz Link Zgłoś
dudi_82 Re: Forum 04.01.07, 23:30 Gość portalu: Edyta napisał(a): > Ja bywam na forum, bo: > - nie pracuję i nudzę się potwornie > - bo prawie wogóle nie rozmawiam z mężem > - bo ze spotkań z kumpelami wychodzą same ploty 3 x współczuję :/ Odpowiedz Link Zgłoś