Gość: kierowca IP: 217.96.15.* 04.01.07, 14:13 witam , proszę o opinie/info : gdzie najtaniej mozna kupic najzwyklejszy akumulator 60H dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmm Re: Akumulator 60H IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 14:39 na ogrodowej sa akumulatory. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Akumulator 60H IP: 80.54.171.* 04.01.07, 16:59 Ja kupiłem na Ogrodowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prądzik Re: Akumulator 60H IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 17:03 najtaniej w marketach, ale licz sie ze za dwa lata aku bedzie do wymiany, i tez polecam na ogrodowej, full servis Odpowiedz Link Zgłoś
akumulator.pl Re: Akumulator 60H 13.03.07, 11:54 Witam Ogrodowa jak najbardziej ok. Na pewno najtaniej można kupić w marketach, ale to są z reguły stare szmelce. Najlepiej choć wcale nie najtaniej kupić w dobrym sklepie z aku, gdzie zbadają także poziom ładowania i zamontują akumulator. Liste dobrych sklepów znajdziesz na www.akumulator.pl Pozdrawiam Redaktor Akumulator.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Akumulator 60H IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 12:44 Witam, ja kupielm jakies 3 tygodnie temu w realu, zjezdzilem cala czestochowe i wszedzie drogo, a wlasnie szukalem minimum 60Ah, a wyszlo ze kupilem 74Ah, i dalem 198zł, a kupilem akumulator marki budget (to sa te tanie artykuly), tyle ze to jest tylko naklejka, bo aku. jest produkowany przez Centre, popatrz sobie na inne typu Car Jac, i na dolej jest napis Made by Centra, gwarancja na dwa lat, co wiecej trzeba? mnie to wystarczy. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś