Dodaj do ulubionych

abp Wielgus agentem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 18:03
To się nazywa podwójna moralność,gdy już było wszystko wiadomo jeszcze
kłamał,koledzy z pisu mówią o tragedii ale czyjej,chyba tych ludzi którzy
zaufali temu faryzeuszowi,gdy ktokolwiek inny ma coś nietak w teczce to
odrazu sypią się gromy,a tu ubolewanie.To jest chore przecież biskup powinien
być czysty jak łza,ale cały kler jest chory,księża nabijaja sobie kieszenie i
mają gdzieś zwykłych ludzi,mieszkają w pałacach,rozbijają się luksusowymi
limuzynami,a gdzie życie w skromności pomoc potrzebującym,widać po naszym
mieście zagarniają coraz więcej budynków i przeznaczją je tylko dla
siebie,żal mi tych ludzi którzy dają im kasę i nabijają im kieszenie a
Wielgus jakby miał odrobinę honoru to powinien spalić się ze wstydu.
Obserwuj wątek
    • Gość: ! Re: abp Wielgus agentem IP: 212.87.241.* 06.01.07, 18:27
      I ktoś taki ma być moralnym i religijnym autorytetem !Będzie nam mówił jak
      należy żyć !Hańba !
    • Gość: jan Re: abp Wielgus agentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 18:38
      I dobrze ze donosił na tych solidaruchów cholernych. Należało im sie.
      • Gość: Wlodek Re: abp Wielgus agentem IP: *.st.vc.shawcable.net 06.01.07, 18:52

Gość portalu: jan napisał(a):

> I dobrze ze donosił na tych solidaruchów cholernych. Należało im sie.

On nie donosil na "solidaruchow" on donosil na swoich kolegow po fachu.
        A poza tym jakos mnie to malo dziwi, bo skoro w kazdym zakladzie byl kapus z
        urzedu, sb mialo swojego pracownika nadzorujacego kazda firme, pop z bossem
        skladajacym sprawozdania do komitetu, ormowca i bezpartyjnych bolszewikow,
        ktorzy donosili za friko i lezeli plackiem przed brygadzita, to nie widze
        powodow dla ktorych Wielgus, czy inny Czajkowski, albo Hejmo za osobiste
        profity nie mieliby robic tego samego.
        Kariera Wielgusa przypomina kariery funkcjonariuszy partyjnych.
        Z biedy wiejskiej maszeruje po szczebelkach do gory lapiac kazda okazje, zeby
        sie wybic ponad innych. A Paez, a Rydzyk, Hejmo to inni? Zyciorysy podobne.
        Z zadupia na salony..To musi kosztowac.

I chyba papiez dosc rozsadnie postapil z mianowaniem go. Byli tacy, ktorzy
        chetnie wypominali mu hitlerjugend, to sprezentowal im TW, zeby musieli sie z
        grzesznikiem kolegowac. Wielgusowi tez zadal niezla pokute..
        • Gość: Medalik Re: abp Wielgus agentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 19:27
          He he dobrze powiedziane Włodek,tylko cóż to za pokuta,oni to mają
          gdzieś,księża sami traktują Kościół jak zwykłą firmę, dziwie się że ludzie tego
          niewidzą,sam jestem wierzącym i dlatego mnie trafia jak widzę co kler
          wyprawia.Zastanawia mnie czemu ludzie tak łatwo odpuszczają księżą ich
          wszystkie wybryki,przecież ci ludzie powinni być dla wszystkich
          przykładem.Chore jest to że religia jest w szkołach,ale to że księża biorą kasę
          za naukę o Chrześcijaństwie to to jest już skandal.
    • Gość: Janosik Wybaczmy Arcybiskupowi!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 19:44
      Jezus Chrystus mówił: wybaczajcie kazdemu kto o to prosi, ja wybaczam
      arcybiskupowi jako członek Kościoła Katolickiego (choć niepraktukujący!), kazdy
      z nas ma cos tam na sumieniu, nikt nie jest bez grzechu, zyczę Mu, aby jak
      najlepiej wypełnił tę misję, którą wyznaczył mu papiez Benedykt 16.
      Jesli zas chodzi o donoszenie, to chyba lepiej (mniejsze zło, o ile można nazwac
      złem wspolprace z własną Ojczyzną!) ze wspolpracowal z spec sluzbami PRL niż np
      z wywiadem jankesow...
      Uwazam ze wszystkie teczki powinni spalic, przeciez wiadomo, kazdy z nas odpowie
      przed Bogiem za swoje czyny, wiec po co tracic teraz czas na takie "bzdury",
      lepiej zajac sie np. gospodarką (poslowie i rzad: DO ROBOTY!!!).
      • Gość: medalik Re: Wybaczmy Arcybiskupowi!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 19:50
        No tak kiedy sprawa dotyczy księży lub polityków pisu to są bzdury.Ja nie mówię
        że są ludzie bez grzechu ale jak się zobi coś żle to trzeba się umieć do tego
        przyznać a nie okłamywać ludzi dalej,przecież jeszcze wczoraj rano Wielgus
        wszystkiemu zaprzeczał i to ma być biskup
      • Gość: Katolik Re: Wybaczmy Arcybiskupowi!!!! IP: *.21.pl 06.01.07, 19:58
        Chodzę do kościoła aby pogadać z Bogiem i po co mi tam księża gwałciciele ,
        pedały, karierowicze , ubeki i inne szuje.Kogo mam tam słuchać na kazaniu , jak
        po głowie chodzą mi takie myśli i nie mogę się skupić.
      • Gość: do Janosika Re: Wybaczmy Arcybiskupowi!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 20:00
        Nie pisz głupot i nie uogólniaj że wszyscy maja cos na sumieniu, jak donosiłeś
        to byleś kapusiem i szmata, a ja nie donosiłem i niedałem sie zeszmacic. I jako
        katolik powiem tak wielu było porzadnych księzy którzy ni edali sie zeszmacic
        np. Prymas Wyszyński, Papież Jan Paweł II, ks. Popiełuszko i tp. Więc Janosiku
        nie wycierac i nie wciskaj esbeckiej propagandy na forum innym ludziom!!!!
        • Gość: Janosik Re: Wybaczmy Arcybiskupowi!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 20:26
          Pisząc ze kazdy cos ma na sumieniu nie mialem na mysli donosów, tylko to ze
          kazdy z nas ma wolną wolę i ulega kuszeniu sił ciemnosci, a wiec popelnia grzech
          (katolicki punkt widzenia).
      • Gość: Wlodek Re: Wybaczmy Arcybiskupowi!!!! IP: *.st.vc.shawcable.net 06.01.07, 20:02

Gość portalu: Janosik napisał(a):

> Jesli zas chodzi o donoszenie, to chyba lepiej (mniejsze zło, o ile można
        nazwac złem wspolprace z własną Ojczyzną!) ze wspolpracowal z spec sluzbami PRL
        niż np z wywiadem jankesow...

Janosiku! Ty i ci do ktorych donosil Wielkus ojczyzne maja nad rzeka Moskwa.
        Wiec Wielkusowi mozna ewentualnie wybaczyc i wspolczuc, ze bedzie musial przed
        niedonoszacymi judaszowym okiem swiec. Kara musi byc publiczna za niepubliczne
        konszachty ze sluzbami sluzacymi bolszewickim mocodawcom.
        Jak to mawiano o Jaruzelskim za "stanu":
        Wojtus! Narod to moze ci i wybaczy!
        Ale u mnie to masz prze...ne!
        I niech tak zostanie.
        To jak z jaruzelskim. Ojciec porzadny, matka porzadna, a syn s...syn.
        To sie zdarza nawet w najporzadniejszej rodzinie.
        Janosiku! Zdaje sie, ze zbyt pozno cie powito.
        Takie kariery przeszly ci kolo nosa:))))
        Az mi cie zal, ze musisz sie w Niepodleglej sie marnowac:)))

> Uwazam ze wszystkie teczki powinni spalic, przeciez wiadomo, kazdy z nas
        odpowi
        > e
        > przed Bogiem za swoje czyny, wiec po co tracic teraz czas na takie "bzdury",
        > lepiej zajac sie np. gospodarką (poslowie i rzad: DO ROBOTY!!!).

• Gość: medalik abp Wielgus agentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 20:15
          Nigdy nie powiedziałem i nigdy niepowiem że wszyscy księża są żli ale proporcje
          powinny być odwrotne,bo póki co mówi się o wyjątkowo normalnych księżach jako
          czymś nadzwyczjnym,czemu księża i biskupi tak opływają w luksusie,czy to jest
          zgodne z nauką Jezusa?Dlaczego nikt nie widział biskupa jadącego rowerem lub
          fiatem seicento,dlaczego nikt się głośno nie oburzał gdy paulini wpłacili 2 mln
          zł kaucji aby baron paliwowy mógł wyjść z więzienia,czy to jest normalne?czy to
          ma być norma obyczajowa dla kleru?
          • Gość: jmk Re: abp Wielgus agentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 20:25
            te 2 mln to normalnie przeor JG ma w portmonetce, ot tak na wszelki wypadek , a
            może ktos będzie w potrzebie to mu się pomoże!!
            Tak katolickie miłosierdzie mu nakazuje.
        • Gość: Janosik Re: Wybaczmy Arcybiskupowi!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 20:22
          WielGus!, arcybiskup WielGus drogi Kanadyjczyku!, to po pierwsze,
          po drugie, moja Ojczyzna jest tu w Polsce, zawsze tu była i zawsze tu bedzie,
          nie w Moskwie nad Moskwą! ;-)

Piszesz:
          "Takie kariery przeszly ci kolo nosa:))))
          Az mi cie zal, ze musisz sie w Niepodleglej sie marnowac:)))"

Spokojnie, wszystko przede mną, dopiero studia skończyłem, młody jestem, jeszcze
          się swojej Ojczyźnie (Polsce!) przysłuże, nie bój się!
          • Gość: medalik abp Wielgus agentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 20:38
            Janosiku księża sami błyskawicznie rozwiązali by ten problem,przyznając się
            sami nie czekając na otwieranie teczek do współpracy z SB,a tak dosyć że się
            nieprzyznają to jeszcze brną w zakłamanie tak jak Wielgus,bo ludzką żeczą jest
            popełniać błędy ale tylko wielcy i honorowi ludzie umieją się do nich
            przyznać,bez czekania aż ktoś wyciągnie ich brudy na światło dzienne.
            • Gość: Janosik Re: abp Wielgus agentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 20:48
              Mozna sie zgodzic z twiedzeniem ze przyznac sie publicznie do wlasnych bledów to
              cecha ktorą powinni posiadac wszyscy a posiada ją niewielu, i nie chodzi tylko o
              księzy...Chociaz z tego z mowili w mediach, arcybiskup powiedzial całą prawdę
              papieżowi, przynajmniej tak wynikalo z tekstu homilii, ktorą czytali ksiaza w
              tejże archidiecezji, a którą pokazano (częsciowo) w tv...
          • Gość: Wlodek Re: Wybaczmy Arcybiskupowi!!!! IP: *.st.vc.shawcable.net 06.01.07, 21:20

> WielGus!, arcybiskup WielGus drogi Kanadyjczyku!, to po pierwsze,
            > po drugie, moja Ojczyzna jest tu w Polsce, zawsze tu była i zawsze tu bedzie,
            > nie w Moskwie nad Moskwą! ;-)

A pal go dziabli! Niech mu bedzie Gus:) i gus mu w ....
            Nie mam zamiaru sobie kapustami glowy zawracac..
            A z ta twoja ojczyzna to jakos musi byc dziwnie, bo z jednej strony wielbisz
            tych co to ich ojaczyzna byla nad rzeka Moskwa, a z drugiej strony piszesz,
            ze "tu w Polsce".
            Mozes ty nowe wcielenie marszala CCCR Rokosowskiego? On tez tak mowil:)))

> Spokojnie, wszystko przede mną, dopiero studia skończyłem, młody jestem,
            jeszcze się swojej Ojczyźnie (Polsce!) przysłuże, nie bój się!

Nie mow, ze chcesz sie do Wassermana, albo do Maciarewicza na sluzbe zapisac:)))
            Bo nie uwierze:)))
            • Gość: medalik abp Wielgus agentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 11:46
              Wielgus zrezygnował,to dobrze, szkoda że nie przeszło mu przez gardło słowo
              przepraszam.
              • Gość: Janosik Abp Wielgus ma honor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.07, 12:00
                Zrezygnował bo ma honor, ale czy musi przepraszać??
                A co z tymi ktorzy zmuszali Go do wspolpracy??
                To oni powinny przepraszać, to ich powinni pokazywac (piętnować) w tv!!
                • ellka25 Re: Abp Wielgus ma honor 07.01.07, 12:09
                  Gdzie On ma honor? Nie zrezygnowałby napewno gdyby nie został zmuszony do tego
                  przez władze kościelne. Do końca przygotowywał się do ingresu, nie przypuszczał
                  chyba, że sprawy zajdą tak daleko. A przeprosić powinien wszystkich, bo kłamał
                  do samego końca, to słowo tak niewiele kosztuje, a znaczenie jego jest ogromne.
                  Ale widać takim ludziom jest obce. :(
                  • Gość: Wlodek Re: Abp Wielgus ma honor IP: *.st.vc.shawcable.net 08.01.07, 14:02

ellka25 napisała:

> Gdzie On ma honor? Nie zrezygnowałby napewno gdyby nie został zmuszony do tego
                    > przez władze kościelne.

Nie tlumacz tego Janosikowi.
                    Dla niego kazdy ma honor kto kapowal.
                    Wszystko jedno czy biskup czy "general"
                    I komu. Jego idol Jaruzelski do informacji i nkawd, a inny "honorowy" do sb...
                    Jemu zostal jedynie Wasserman, albo Maciarewicz.
                    I to jest jego koszmarny problem.

Ale innym problemem jest dla nas to, ze znowu Polska stala sie waznym miejscem
                    zrodlowym dla agencji informacyjnych na swiecie.
                    Moherowa wojna w Warszawie to dobre uzupelnienie do codziennych wiadomosci z
                    Iraku, czy Afganistanu.
                    • Gość: Janosik Re: Abp Wielgus ma honor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 16:14
                      "Nie tlumacz tego Janosikowi.
                      Dla niego kazdy ma honor kto kapowal.
                      Wszystko jedno czy biskup czy "general" "

Masz jakieś niezbite dowody że Arcybiskup Wielgus donosił na kogoś??
                      Skąd mamy pewność że dokumenty z ipn-u są autentyczne. Przeciez tyle razy sie
                      juz mowilo ze sb falszowala nieraz dokumenty,
                      Wlodku! wierzysz SB-kom???
                      To do Ciebie nie podobne!

"Jemu zostal jedynie Wasserman, albo Maciarewicz.
                      I to jest jego koszmarny problem."

O co Ci chodzi?? Nie mam zadnego problemu!
                      Polecam wizyte u psychiatry, pewnie w Kanadzie są lekarze takiej specjalności??
                      • Gość: Wlodek Gdzie Abp Wielgus ma honor IP: *.st.vc.shawcable.net 08.01.07, 19:30

>
                        > Masz jakieś niezbite dowody że Arcybiskup Wielgus donosił na kogoś??

IPN ma i wystarczy.

> Skąd mamy pewność że dokumenty z ipn-u są autentyczne. Przeciez tyle razy sie
                        > juz mowilo ze sb falszowala nieraz dokumenty,

- Wielgus ma szanse przed sadem udowodnic, ze dokumenty, ktore ma ipn i ktore
                        opublikowano sa nieprawdziwe.

> Wlodku! wierzysz SB-kom???
                        > To do Ciebie nie podobne!
                        >
                        SB-kom niekoniecznie, ale wlasnorecznemu podpisowi pod zobowiazaniem, to czemu
                        nie? Jedni podpisywali, bo ich zmuszono, a inni z czystej i nieprzymuszonej
                        woli wlasnej.
                        >
                        > O co Ci chodzi?? Nie mam zadnego problemu!
                        - Ze sluzbami?

> Polecam wizyte u psychiatry, pewnie w Kanadzie są lekarze takiej
                        specjalności??

Ja sadze, ze jakies leczenie powinno sie przydac tym, ktorzy lubia kapusiow.
                        To nie jest normalne zachowanie w normalnym spoleczenstwie.
                        Ale kto w koncu powiedzial, ze wszyscy musza byc normalni:)))

• dobra.wiedzma A co z Kuklińskim? 09.01.07, 08:35
                      Szpiegował, brał za to niemałe pieniądze i co? Zrobili z niego bohatera
                      narodowego. Wstyd.
                • Gość: medalik abp Wielgus agentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 12:14
                  Jakby miał honor toby nie brnął w kłamstwie do wczoraj.Twoim zdaniem nie
                  powinien przeprosić za to że kłamał,nie za to że współpracował,tylko za to że
                  bezczelnie i świadomie okłamywał ludzi?
                  • Gość: Ela Re: abp Wielgus agentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 09:41
                    Przecież kłamstwo to dla nich norma.
                    • Gość: wierzący Re: abp Wielgus agentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 11:19
                      Robi mi się niedobrze jak patrze na tych wszystkich biskupów,ich
                      zachowanie,obyczaje to jak daleko są od zwykłych ludzi niema nic wspólnego z
                      chrześcijaństwem
                      • Gość: Jerzyk Re: abp Wielgus agentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 11:56
                        Tak po cichu to ja też jestem wierzącym, chociaż dość zdecydowanym, czasem
                        komuchującym, antyklerykałem. Nie ma w tym nic dziwnego, że kler żyje w
                        izolacji od wiernych. To rzecz charakterystyczna w tym operetkowym kraju.
                        Przecież również clowni z politycznej areny nie mają nic wspólnego ze
                        społeczeństwem (poza agitacją przed wyborami). Dla koryciarzy liczy się tylko
                        kasa. Niezbyt ciekawi mnie czy abepe Wielgus był czy nie był agentem służb
                        jakichś tam. Słuchając Jego wypowiedzi zauważyłem tylko, że inteligencją góruje
                        nad obszczekującą sforą. Ponadto nie mam za złe kościelnym hierarchom, że
                        łykają ogromne pieniądze z budżetu ponieważ wykorzystują tylko okazję stwarzaną
                        przez kretynów, którzy te dotacje uchwalają. Ponadto kościelni hierarchowie
                        nie wyglądają tak śmiesznie jak leżący krzyżem kryminaliści pospolici. To
                        smutne,że znaki Krzyża wieszają nie Księża lecz szumowina w sposób
                        demokratyczny do koryta dopuszczona. Dla mnie abepe Wielgus jest człowiekiem o
                        wiele bardziej sympatycznym niż agenci CIA, którzy dla kasy PRL zwalczali.
                        Przynajmniej mnie w niczym On nie zaszkodził. Niech się ma dobrze i żyje długo.
      • Gość: konrad Re: Wybaczmy Arcybiskupowi!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.01.07, 15:57
        Jak lustrowac to wszystkich jak wybaczac to wszystkim.
        • Gość: angrusz Re: Wybaczmy Arcybiskupowi!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 15:49

B 16 wybaczył , kocha Go i zachęca do pracy .
          Czy nie wstyd tym co pomyje wylewali ? Na tym forum ( zapamiętam niki )
          Mają szansę dzisiaj poprawić się
    • Gość: ikwizytor dzięki Bogu prawda zwyciężyła, dajcie już spokój. IP: 212.87.232.* 08.01.07, 12:08
      Dzięki Bogu prawda zwyciężyła. Abp Wielgus zrezygnował (dobrowolnie czy pod
      przymusem, ale zrezygnował),Papież jego rezygnację przyjął, na Wawelu proboszcz
      sam podał sie do dymisji. Tak więc prawda triumfuje i to jest najważniejsze.
      Dziennikarzom proponuje już mniej emocji i więcej spokoju i wyciszenia. To
      będzie potrzebne też wiernym i pasterzom.
      Kosciół przeżywał już większe wstrząsy i przetrzymał. Bo prawda zawsze zwycięży.
      • Gość: obserwator Re: dzięki Bogu prawda zwyciężyła, dajcie już spo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 14:22
        Po raz kolejny hierarchowie przypomnieli o tzw. wartościach chrześcijańskich
        jak;władza, pieniądze,pycha,obłuda i arogancja
        • Gość: klocek Re: dzięki Bogu prawda zwyciężyła, dajcie już spo IP: *.gre.pl 08.01.07, 18:25
          I do tego wszystkiego jeszcze jedno: jaki jest dowod na istnienie Boga? Ano
          taki, że gdyby Go nie było, to ta instytutcja {Kościół)nie przetrwała by,
          okrągło licząc, dwa tysiące lat! Amen!
          • Gość: gomes Re: dzięki Bogu prawda zwyciężyła IP: *.su.krakow.pl 08.01.07, 20:59
            Teczki powinny być ujawnione w 1990 r. A że nie są, to już wina tej całej
            Michnikowszczyzny (przeczytejcie sobie Ziemkeiwicza, to oczy wam się otworzą).
            Jak myślicie, czemu bp Wielgus udzielił wywiadu GW???? Też sobie znalał kumpli,
            myśleł że go człekiem honoru mianują. A juźci.
            • Gość: &:-/ Re: dzięki Bogu prawda zwyciężyła IP: *.prenet.pl 08.01.07, 21:59
              Czy to mozliwe, aby księza byli antyklerykalni?
              Czy to mozliwe, aby robili sobie zarty z osob przychodzacych do koscioła?
            • Gość: Wlodek Re: dzięki Bogu prawda zwyciężyła IP: *.st.vc.shawcable.net 09.01.07, 02:54

Gość portalu: gomes napisał(a):

> Teczki powinny być ujawnione w 1990 r. A że nie są, to już wina tej całej
              > Michnikowszczyzny (przeczytejcie sobie Ziemkeiwicza, to oczy wam się otworzą).

No to czemu nie byly??
              Gdzie byli Kaczynscy, Olszewscy, Maciarewicze i cala reszta? Wystarczylo tylko
              napisac ustawe i .. ja przeglosowac w sejmie.
              Kto bronil Olszewskiemu taki papier napisac i Maciarewiczowi wykonac?
              Uchwalili idiotyczna uchwale Mikkego, to i ustawe o otwarciu archiwow ubeckich
              mogli. Mieli wiekszosc w sejmie.
              I byloby po ptokach. Co przeszkadzalo Kaczynskiemu, kiedy byl ministrem
              sprawiedliwosci taki papier opracowac i go opublikowac, gdyby Buzek i
              Krzaklewski mieli watpliwosci.
              Wystarczylo do ustawy o IPN ie dopisac otwarcie archiwow dla szerokiej
              publicznosci.

> Jak myślicie, czemu bp Wielgus udzielił wywiadu GW???? Też sobie znalał
              kumpli, myśleł że go człekiem honoru mianują. A juźci.

A jak juz cytujesz Ziemkiewicza, to przeczytaj co w Dzienniku pisze twoj krajan
              z krakowka Kozlowski o zainteresowaniu kosciola papierami UB.
              ZEROWE!!!!
              A tak po prawdzie to moze wiesz na kogo bedzie sie zwalac narodowe
              nieszczescia jak juz Michnika zabraknie?
              Sa jacys inni kandydaci na czarnego Piotrusia?
              Urban juz stary, Jaruzel dogorywa..
              Tusk i lyberaly juz lekko zuzyte.
              Cus[:)] krotka ta kolejka.
              Uklad juz nowy, a siec tylko szara i niewidoczna.:)))
              • Gość: medalik abp Wielgus agentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 12:25
                Przecież Kaczyńscy mają teraz całą władzę w swoich łapach,prezydent,
                premier,marszałek sejmu ,wszystkie agencje,większość w sejmie,czego im qrwa
                brakuje do zrobienia porządku w tym kraju,do rozbicia układu o którym tak
                trąbią.Czemu każdy kto kiedyś coś podpisał sam się nieprzyznaje bez czekania na
                otwarcie jego teczki?wszystkie teczki powinny zostać otwarte,albo wszystkie
                spalone.
                • Gość: bingo Re: abp Wielgus agentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 11:14
                  niektorzy lubia grac teczkami hehehe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka