Gość: mieszkaniec IP: 217.96.15.* 07.01.07, 05:21 jestem stanowczo przeciwny, ale niestety.... w regulaminie umieszczona jest informacja że wolno im wprowadzić nowe programy.... dobrze że mi sie kończy umowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZIELE Re: HBO na Północy IP: *.ar.wroc.pl 07.01.07, 09:34 Gość portalu: mieszkaniec napisał(a): > jestem stanowczo przeciwny, ale niestety.... w regulaminie umieszczona jest > informacja że wolno im wprowadzić nowe programy.... > dobrze że mi sie kończy umowa Myślę, że po przeczytaniu Twojego posta większosć abonentów sie cieszy, ze kończy Ci sie umowa. Życzę super odbioru programów na antenie pokojowej lub balkonowej :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Re: HBO na Północy IP: 80.54.168.* 07.01.07, 10:09 Niestety takie są prawa demokracji - liczy się wola większości i trzeba się jej podporządkować.Ja też byłem na NIE jeśli chodzi o te programy, gdyż jest to kolejny kanał ze zwykła "sieczką", w którym tylko w okresach "promocyjnych" zdarza się coś ciekawego do obejrzenia powtarzane potem do znudzenia o różnych porach.Wiem co mówię, bo miałem kiedyś przez rok dekoder Wizji TV, skuszony obietnicami "doskonałej rozrywki w cyfrowej jakości". Uważam że przy już i tak tak szerokiej ofercie programowej naszej kablówki każdy znajdzie coś interesującego dla siebie, a dla bardzo wymagających są wypożyczalnie kaset i płyt DVD. Poza tym, jak dotąd ,emisja testowa obu kanałów HBO była w wersji z monofonicznym dźwiękiem i tak zapewne pozostanie, co jest dla mnie nie do przyjęcia!Jeśli mam ochotę na dobry film to chcę go oglądać w przyzwoitej jakości (mam w domu odpowiedni sprzęt)i wtedy mogę wydać kasę na kino lub wypożyczalnię.Ktoś powie - czego chcesz więcej za 4 zł? Ja nie chcę nawet tego, bo dla mnie to 4 zł wyrzucone w błoto! Generalnie uważam że taki system dystrybucji kanałów tv jaki umożliwia osiedlowa kablówka nigdy nie będzie w stanie zaspokoić wszystkich gustów, dlatego nie powinien się nadmiernie rozrastać (do tego dochodzi jeszcze problem braku możliwości odbioru niektórych pasm częsttliwości przez starsze modele telewizorów, których w naszych mieszkaniach jest jeszcze sporo). Odpowiedz Link Zgłoś
coramunro Re: HBO na Północy 07.01.07, 10:50 A ja odwrotnie, bardzo się cieszę, że dołożono nowe kanały, bo z dotychczasowej oferty kablówki trudno było wybrać coś interesującego.W związku z tym mam pytanie, czy ktoś z mieszkańców Północy wie, czy te 4zł podwyżki mamy już uwzględniać w opłacie za TV Sat i wynosi ona teraz 28zł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Re: HBO na Północy IP: 80.54.168.* 07.01.07, 11:38 No widzisz - jest tyle kanałów a Ty nic nie możesz wybrać! Myślisz że teraz będziesz miał lepiej? Może dobrze byłoby, zamiast ciągle dokładać kolejne "najlepsze w świecie" programy, rozważyć możliwość usunięcia niektórych płatnych kanałów a w ich miejsce wprowadzić nowe przy zachowaniu dotychczasowego abonamentu. Myślę, że dobrym rozwiązaniem byłoby głosowanie weryfikujące celowość dalszej reemisji niektórych kanałów i tym samym zrobienie miejsca na bardziej atrakcyjne, np.MTV, KinoPolska itp. Odpowiedz Link Zgłoś
coramunro Re: HBO na Północy 07.01.07, 13:15 Nie wiem czy bedę miała (jestem kobietą) :)) lepiej, ale na pewno to jakaś odmiana :) Z kablówką jest tak, że nigdy się wszystkim nie dogodzi :) Odnośnie wprowadzenia HBO też było głosowanie i większość zadecydowała. Pewnie, że w praktyce byłoby najlepiej, aby każdy mieszkaniec mógł sobie indywidualnie układać program kanałów, ale to niestety raczej niewykonalne :) Ponawiam pytanie odnośnie opłaty za kablówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: HBO na Północy IP: 195.116.81.* 07.01.07, 13:53 Za styczeń opłata bez zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polnoc Re: HBO na Północy IP: 80.54.169.* 07.01.07, 15:35 no wlasnie trudno bylo cosik wybrac . wtej kablowce nic nie ma kiedys bylu niemieckie programy typu (pro7 rtl, rtl II, sat 1 , ) i gdzie sa zabrali a dolozyli jakies 2 ruskie i jeden nie wiem jaki , a po co mi zone romzntica co tam leci same telenowele , naprawde mogli by dac z powrotem te niemoieckie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raków Re: HBO na Północy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.07, 13:44 Nie pasuje Ci to sie wypisz z kablówki! Znając życie to nalezysz pewnie do tych co by chcieli miec Tv Trwam 2, Puls 3 itp. i to za 10 zł! HBO i HBO2 to super sprawa! Bardzo sie ciesze ze właczyli! Północ to nie tylko dziadki pierdzące w stołek, to tez młodzi ludzie potrzebujący dobrych kanałów! Bez komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Północ C Re: HBO na Północy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.07, 13:53 Doładnie kolego!Czemu prawie 70% ludzi sie zgodziło na HBo, bo są mądrzy! Ta cała zakichana reszta 30% to mocherowe berety, takie same jak ci co dzisiaj pokazali w tv podczas mszy w Warszawie! Wielcy zwolennicy Wielgusa eh! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: HBO na Północy IP: *.251.inds.pl 07.01.07, 13:58 Mnie rowniez cieszy , ze wlaczyli te kanaly.A na Zone Romantica jest Eco Moda.!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 35latek Re: HBO na Północy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 13:59 A ty nie masz beretu, bo i tak nie miałbyś go na co założyć durniu. Żebyś miał choć pusty łeb ... Problem w tym, że nawet tego nie masz. Co ma HBO do beretów ty chamski głąbie. Kiedyś też się zestarzejesz i z ciebie będą się śmiać głupie bachory, które wychowasz na swoje podobieństwo, w duchu nienawiści do starszych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee Re: HBO na Północy IP: 80.54.171.* 07.01.07, 14:31 noo tak .. kolejny wichrzyciel który jątrzy ... zamiast sie cieszyc z poszerzenia oferty jątrzy zawile .... precz z takimi ludzmi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 35 Re: HBO na Północy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 14:43 Kolejny wichrzyciel który nie potrafi czytać. Nie chodzi o HBO tylko o to jak jakiś gó..arz używa sobie na emerytach dla których te 4 złote może mieć jakieś znaczenie. Wygrali zwolennicy HBO ale nie znaczy to, że wszyscy muszą być zadowoleni. Są ludzie którym HBO nie jest potrzebne. Dla nich też musi być miejsce na tej samej planecie. Szkoda, że gó..arze nie potrafią tego zrozumieć. Macie swoje HBO? To dajcie spokój staruszkom którzy nie chcą za to płacić. Jeśli w przeciwieństwie do tego durnia masz głowę to jej czasem używaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Północ Re: HBO na Północy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 22:42 Niby masz 35 lat a kultury chyba nieco mniej! Sam mieszkam na Północy, ciesze sie ze w ankiecie wygralismy, bo sam na nia głosowałem! Uwazam ze 4 zł to cena niezbyt wygórowana jak za 2 kanały! Ludzie w tym HBO i HBO2 w ciagu miesiąca obejrzałem wiecej filmów niz we wszystkich innych naraz! Fakt poowtarzaja czesto i to nie raz, ale zdecydowanie ciekawsze te stacje niz inne! Tu chociaz leca filmy 2004-2006 a nie jak w tv publicznej same starocie... Warto! Eh zby sie jeszcze dało wykupic sam Canal Sport... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 35 Re: HBO na Północy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 22:55 Kulturę mam dla kulturalnych ludzi. Do chamów mówię ich językiem bo inaczej nie dociera. Człowieku. Trzepie mnie jak czytam takie wypowiedzi jak ta na którą zareagowałem a Ty każesz mi być finezyjnym i kulturalnym. Nie będę odnosił się w sposób wyszukany i z szacunkiem do cieciów lżących osoby w wieku moich rodziców. Nie licz na to. Co do samego HBO czy HBO2. Szczerze mówiąc nie mam czasu na telewizję więc wisi mi to HBO a ankieter chyba nie zastał mnie w domu. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zybi111 Re: HBO na Północy IP: 80.54.168.* 09.01.07, 00:16 Przynajmiej mamy HBO i HBO2 za 4 PLN a nie jak w wielkiej i cudownej UPC za 35 PLN + 50 PLN za zwykłe kanały i plus ok 50 PLN za internet oraz tyle samo za telefon. Jeśli komuś nie pasuje nasza kablówka to zawsze może się tam przenieść. Napewno będzie bardziej zadowolony przynajmiej z niskich opłat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoł Re: HBO na Północy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.07, 14:48 wow 70 % się zgodziło chyba znowu zacznę wierzyć w ludzi i ich gusta no to się ucieszyłem bo myślałem , że tylko moja rodzina wyrazi zgodę :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR Re: HBO na Północy IP: 80.54.171.* 07.01.07, 16:01 Rozwiązaniem tego problemu były by pakiety ( tak jak jest w innych normalnych kablówkach )!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś