Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 18:30 Jak byście mieli do wyboru GolfaIII Kombi albo Fiat Palio Kombi to co byście wybrali? Ja bym wolała Fiata mąż Golfa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Teodor Re: golf czy palio?? IP: *.apus-net.pl 07.01.07, 18:34 z autopsji wiem że vw są niezniszczalne, a fiat to mniej wytrzymała konstrukcja. Jestem przekonany ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edd Re: golf czy palio?? IP: *.prio138.trustnet.pl 07.01.07, 18:38 słuchaj męża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: golf czy palio?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 18:49 Golf niezniszczalny buahhhhaaaaa :D pewnie raz zasłyszane słowo będziesz powtarzać bez końca, fiat jest o wiel gorszy a więc kup samochód japoński Odpowiedz Link Zgłoś
henryczek-czewa Re: golf czy palio?? 07.01.07, 18:52 nawet jeśli fiat miałby siępsuć, to i tak wolałbym go 100 razy bardziej od dresiarskiego, nudnego golfa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Re: golf czy palio?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 09:01 zawsze ajk czytam odpowiedzi tego jełopa to mi sie płakać chce Odpowiedz Link Zgłoś
henryczek-czewa Re: golf czy palio?? 08.01.07, 16:44 Gość portalu: sc napisał(a): > zawsze ajk czytam odpowiedzi tego jełopa to mi sie płakać chce to do mnie? tak żadko się tu ostatnio wypowiadam (m.in. przez takich jak ty), że nie wiem za bardzo jakie moje wypowiedzi masz na myśli ja do golfa bym nigdy nie wsiadł, a to dlatego że auto to dla mnie coś więcej niż tylko przyrząd do jazdy. Auto to dla mnie dzieło sztuki,a golf to jeden z najbardziej prostackich projektów. Technicznie golf jest może i ok ale stylistycznie to porażka. Palio też jest tandetne jak dodaelektroda, ale Fiat jako marka produkuje o wiele ładniejsze auta (porównajcie sobie np nowe punto z polo) Takie jest moje zdanie, tak samo jak z ubraniami - worek po kartoflach jest praktyczny ale jak wygląda? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvvv Re: golf czy palio?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.07, 18:52 vwwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!!!Tylko i wyłącznie nie bież fiata bo będziecie mieli w domu grata:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 ani to ani to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 18:54 Z niemieckich samochodów to wolałbym już astrę kombi lub vectrę niż to pokraczne golfidło. A ile masz do wydania może forumowicze ci cos podpowiedzą ? A myślałaś nad jakąś toyotką albo nissanikiem, i nie kieruj sie tym że części do japończyków są drogie bo to jeden wielki mit z początku lat 90-tych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teodor Re: golf czy palio?? IP: *.apus-net.pl 07.01.07, 19:08 Gość portalu: K2 napisał(a): > Golf niezniszczalny buahhhhaaaaa :D pewnie raz zasłyszane słowo będziesz powtar > zać bez końca, fiat jest o wiel gorszy a więc kup samochód japoński Nie umiesz czytać. Nie napisałem że golf jest niezniszczalny tylko vw. Nie zasłyszan tylko z autopsji. I nie mam golfa tylko Polo. Golfa mają wszyscy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korol Re: golf czy palio?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 20:32 A może co lepsze golf czy nowy ford fusion.Poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: golf czy palio?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 23:48 fiat lub ford golf osobiscie mi sie nie podoba lepsze polo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver Re: golf czy palio?? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.01.07, 09:08 Zdecydowanie Golf.VWeje sa the best-sa ni do zdarcia. Po prostu nie ma co dyskutowac.O Fiatach zapomnij- to zlom.Kto uwaza inaczej i radzi ci Palio to sie nie zna.Twoj maz ma racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: golf czy palio?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 15:18 sam sie nie znasz sasiadowi własnie niezawodny GOLF(v6)sie popsul najpierw chłodnica a teraz silnik i stoi na dworze bo to nielada wydatek a tak to ty sie nie znasz co lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frogman Re: golf czy palio?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 09:13 Osobiście użytkuję palio i jednego nowego japońca, z fiatem mniej problemów niż z japończykiem, od 6 lat żadnej poważnej usterki a przeglądy tanie jak barszcz. pojemne toto jest i zwrotne jak cholera. niemczyków nie znam więc się nie wypowiadam Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: golf czy palio?? 08.01.07, 09:32 Gość portalu: ania napisał(a): > Jak byście mieli do wyboru GolfaIII Kombi albo Fiat Palio Kombi to co byście > wybrali? Ja bym wolała Fiata mąż Golfa. Wolałbym golfa.Zraziłem się do fiatów są bardziej delikatne. Tylko ,że kupując teraz już golfa III licz się z tym ,że będzie "wyłuczony" Generalnie golfik to mocne auto i raczej nie poddaje się tak łatwo korozji ALE !!!! większość tego co jeździ po naszych drogach została sprowadzona z zachodu już rozbita mniej lub więcej i klepana na szybko po stodołach więc to wychodzi po jakimś czasie.Przy kupnie takiego auta radzę ci żeby pomogła ci osoba , która naprawdę się na tym zna.Ja mam używane zachodnie auto sam kupowałem je pod okiem wuja i ojca obaj są mechanikami więc nie narzekam a jeżdżę już 2 lata. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: golf czy palio?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 10:00 Do wydania mamy 12-15tys i coś wyzej niz 1998 najlepiej takie 200-2002 i nadal nie wiem czy fiata czy golfa ale z tymi golfami to tak jest ze niektóre sa sporo rozchechłane. Jeszcze sie zastanowimy, dziekujemy bardzo za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golf Re: golf czy palio?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 10:41 za te pieniądze i w tych rocznikach to tylko fiat a ja wolałbym o pięć lat starszego ale golfa Odpowiedz Link Zgłoś
ewerion Re: golf czy palio?? 08.01.07, 14:21 Wybrałabym golfa. Zresztą już się na niego zdecydowałam. Mam nadzieję, że w tym miesiącu dokonam zakupu tego auta. Nieodzowne okazały się rady narzeczonego i taty. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: golf czy palio?? IP: 212.160.86.* 08.01.07, 15:33 dobry wybor, znajomi kiedys mieli starego poczcwego golfa 2 1.9 i zmienili po jakims czasie na palio weekend, pozniej zalowali, bo z palio mieli ciagle jakies problemy, a stara golfina zrobila hektary na trasie hamburg - dabrowa. Wiec dopbry wybor Odpowiedz Link Zgłoś
agaf11 Re: golf czy palio?? 10.01.07, 08:32 Witam! Oczywiście ja też bym wybrała golfika ;), ewerion nie wiedziałam że wyjeżdżasz na nasze częstochowskie drogi dobrze wiedzieć hihihi ;))) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popo Re: golf czy palio?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 16:35 z tych dwóch to ja bym wybrał Octavię TDI - !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: golf czy palio?? 10.01.07, 08:38 Nissan 350z albo Lancer Evolution <=8 Odpowiedz Link Zgłoś