Gość: kamila IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 01:03 Gdzie można zjeść smaczne fast-foody z mnóstwem sałatek i sosów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diabel_piszczalka Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do 09.01.07, 09:35 Frytken Straße. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 09:38 Na piłsudskiego to w ogole mi nie smakuja hot-dogi. Najlepsze są na PKS-ie Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do 12.01.07, 09:34 Gość portalu: ania napisał(a): > Na piłsudskiego to w ogole mi nie smakuja hot-dogi. Najlepsze są na PKS-ie nie powiem na Peksie hot dogery wymiatają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KiQ Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do IP: *.prenet.pl 09.01.07, 11:29 Tylko w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do 09.01.07, 11:36 "Flerynka" w Makro i w budce obok Puchatka (hot-dogi, kebab). Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do 09.01.07, 11:51 Qrczę, źle to zabrzmiało. Powinno być: 1. Flerynka w Makro. 2. Budka obok Puchatka. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dim Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 17:39 najlepsze robię ja ;-). Ich smak poznało kilka psów;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 11:22 w sklepikach szkolnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do IP: 212.87.241.* 10.01.07, 17:30 Tylko na sheelu!!!!!!! no i na pksie tez sa dobre i duze i swieze,bo tam przemiał ludzi straszny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 09:30 aha pycha hot dogi sa jeszcze ok 70 km stad w IKEI....po 1 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max_cz Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do IP: *.srod.spidernet.pl 12.01.07, 10:07 W budkach koło Cepelii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 11:35 aha pycha hot dogi sa jeszcze ok 70 km stad w IKEI....po 1 zł Pogratulować gustu kulinarnego. Obrzydlistwo,maleńka bułeczka i tyciuńka parówa, poza tym żadnych surówek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 10:11 Kurcze najlepsze hot dogi jakie w życiu jadłem kupiłem w Katowicach koło Emipiku z 8-10 lat temu :)). Jakiś kabanosowata parówka była, chrupiąca buła i super dodatki. One były takie cieńkie raczej a nie takie grubasy z których się wszytsko wywala i trudno ugryźć :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnold Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 20:59 najlepsze hot-dogi są na ul. Piułsudskiego w barze Smakuś. Są mega wypasione, z podwójnymi dodatkami i sosami. Nigdzie takich w Częstochowie nie ma.Miła obsługa, pakują na wynos, zawsze świeże.Robią również max-y.Max hot-dog kosztuje 5 zł i jest naprawde wypasiony, wielki jak sztacheta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maks Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 21:02 Zgadzam się z Arnoldem tylko w ,,Smakusiu,,jest najlepsze żarcie i mega wypasione za przystępną cenę. Wiedzą też o tym taksówkarze i mundurowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 21:11 A ja uważam że tylko PKS i bar AGATKA super hot dog jak również inne dania oczywiście świeże bo ludzi full Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.07, 00:08 zgadzam sie z wami w smakusiu można naprawde dobrze pojesc super jedzonko wszystkim polecam pks się kryje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Smakusia Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 20:37 Musze zgodzić się z kajka ze nalepsze jedzonko jest na Frytkowej 1 czyli w Smakusiu:) Jak dotad nigdzie nie jadlam czegos lepszego:) wszystko jest pyszna a maksiory sa ogromniaste:) potrzeba wielkiego faceta zeby cos takiego zjadl:) Sosy i slatki daja jak sie chce:) Az mi sie ochota zrobila:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 20:50 ochyda ostatnio jadłem i żygałem jak kot,parówa chyba była zielona,a sos to chyba zaserwowali od siebie (żygi)fe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cholesterolek FHU śmietnik IP: *.prenet.pl 18.01.07, 20:54 w "FHU śmietnik" tam znajdziesz te same skladniki jakie podaja w tych budkach przy peronowych oraz MD i innych syfach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundek Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 20:56 ktoś tam pisze że w smakusiu trzeba wielkiego chłopa żeby zjadł maksiory,moje pytanie brzmi tak?CZY TRZEBA MIEĆ TAK WYPASIONY BRZUCH JAK SPRZEDAWCY ŻEBY GO ZJEŚĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taxi driver Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 20:59 ostatnio kawę mi posolili i bułkę zmrożonom podali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J O Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do IP: *.prenet.pl 18.01.07, 21:03 pewnie dlatego ze jesteś złotową Odpowiedz Link Zgłoś