Dodaj do ulubionych

gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-dogi?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 01:03
Gdzie można zjeść smaczne fast-foody z mnóstwem sałatek i sosów?
Obserwuj wątek
    • diabel_piszczalka Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do 09.01.07, 09:35
      Frytken Straße.
    • Gość: ania Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 09:38
      Na piłsudskiego to w ogole mi nie smakuja hot-dogi. Najlepsze są na PKS-ie
      • marcelmilau Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do 12.01.07, 09:34
        Gość portalu: ania napisał(a):

> Na piłsudskiego to w ogole mi nie smakuja hot-dogi. Najlepsze są na PKS-ie

nie powiem na Peksie hot dogery wymiatają :)
    • Gość: KiQ Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do IP: *.prenet.pl 09.01.07, 11:29
      Tylko w domu.
    • anna.scott Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do 09.01.07, 11:36
      "Flerynka" w Makro i w budce obok Puchatka (hot-dogi, kebab).
      • anna.scott Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do 09.01.07, 11:51
        Qrczę, źle to zabrzmiało. Powinno być:
        1. Flerynka w Makro.
        2. Budka obok Puchatka.
        ;>
        • Gość: dim Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 17:39
          najlepsze robię ja ;-). Ich smak poznało kilka psów;-)
    • Gość: kuba Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 11:22
      w sklepikach szkolnych
    • Gość: Jacek Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do IP: 212.87.241.* 10.01.07, 17:30
      Tylko na sheelu!!!!!!! no i na pksie tez sa dobre i duze i swieze,bo tam
      przemiał ludzi straszny!!!!
    • Gość: Jacek Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 09:30
      aha pycha hot dogi sa jeszcze ok 70 km stad w IKEI....po 1 zł
      • Gość: max_cz Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do IP: *.srod.spidernet.pl 12.01.07, 10:07
        W budkach koło Cepelii.
      • Gość: zdziwiony Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 11:35
        aha pycha hot dogi sa jeszcze ok 70 km stad w IKEI....po 1 zł
        Pogratulować gustu kulinarnego. Obrzydlistwo,maleńka bułeczka i tyciuńka
        parówa, poza tym żadnych surówek
    • Gość: W Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 10:11
      Kurcze najlepsze hot dogi jakie w życiu jadłem kupiłem w Katowicach koło
      Emipiku z 8-10 lat temu :)). Jakiś kabanosowata parówka była, chrupiąca buła i
      super dodatki. One były takie cieńkie raczej a nie takie grubasy z których się
      wszytsko wywala i trudno ugryźć :)))
    • Gość: arnold Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 20:59
      najlepsze hot-dogi są na ul. Piułsudskiego w barze Smakuś. Są mega wypasione, z
      podwójnymi dodatkami i sosami. Nigdzie takich w Częstochowie nie ma.Miła
      obsługa, pakują na wynos, zawsze świeże.Robią również max-y.Max hot-dog
      kosztuje 5 zł i jest naprawde wypasiony, wielki jak sztacheta.
      • Gość: Maks Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 21:02
        Zgadzam się z Arnoldem tylko w ,,Smakusiu,,jest najlepsze żarcie i mega
        wypasione za przystępną cenę. Wiedzą też o tym taksówkarze i mundurowi.
        • Gość: ktoś Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 21:11
          A ja uważam że tylko PKS i bar AGATKA super hot dog jak również inne dania
          oczywiście świeże bo ludzi full
          • Gość: kajka Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.07, 00:08
            zgadzam sie z wami w smakusiu można naprawde dobrze pojesc super jedzonko
            wszystkim polecam pks się kryje
            • Gość: fanka Smakusia Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 20:37
              Musze zgodzić się z kajka ze nalepsze jedzonko jest na Frytkowej 1 czyli w
              Smakusiu:) Jak dotad nigdzie nie jadlam czegos lepszego:) wszystko jest pyszna
              a maksiory sa ogromniaste:) potrzeba wielkiego faceta zeby cos takiego zjadl:)
              Sosy i slatki daja jak sie chce:) Az mi sie ochota zrobila:)
              • Gość: klient Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 20:50
                ochyda ostatnio jadłem i żygałem jak kot,parówa chyba była zielona,a sos to
                chyba zaserwowali od siebie (żygi)fe
    • Gość: cholesterolek FHU śmietnik IP: *.prenet.pl 18.01.07, 20:54
      w "FHU śmietnik" tam znajdziesz te same skladniki jakie podaja w tych budkach
      przy peronowych oraz MD i innych syfach
    • Gość: mundek Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 20:56
      ktoś tam pisze że w smakusiu trzeba wielkiego chłopa żeby zjadł maksiory,moje
      pytanie brzmi tak?CZY TRZEBA MIEĆ TAK WYPASIONY BRZUCH JAK SPRZEDAWCY ŻEBY GO
      ZJEŚĆ
    • Gość: taxi driver Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 20:59
      ostatnio kawę mi posolili i bułkę zmrożonom podali
      • Gość: J O Re: gdzie w częstochowie zjeść można dobre hot-do IP: *.prenet.pl 18.01.07, 21:03
        pewnie dlatego ze jesteś złotową
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka