dolores73 09.01.07, 19:17 Witam,pomożcie,nalepszy sposób na doła...problemy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gg Re: Sposób na doła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 19:21 Obejż dobrą komedie w tv przy piwie. Tylko nie schlej sie nam;) Odpowiedz Link Zgłoś
dolores73 Re: Sposób na doła 09.01.07, 19:27 Dobry sposob ale w tym przypadku może nie pomoc,ale dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VVV Re: Sposób na doła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 19:30 Litr wyborowej i ogórki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: Sposób na doła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 20:28 idz do kościola,tylko czasem sie nie spowiadaj bo ksieza zadaja sprośne pytania:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Sposób na doła IP: *.apus-net.pl 09.01.07, 20:31 jesli masz jakies hobby to sie nim zajmij:))) pomaga:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solar Re: Sposób na doła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 20:33 proponuje pare seansow na solarium... np na nowowiejskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klarav Re: Sposób na doła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 20:39 lista postanowien i planow.mnie zawsze pomaga:)albo no nie wiem...moze jakies babskie zajecie?mozesz zrobic sobie maseczke,paznokcie,peeling,cieple,,wannowanie,,z olejkami,kolorowy drink,dobry film...cos czosnkowego do jedzenia:)ihhihi...bo jesli sprawa dotyczy faceta,to nie bedziesz sie musiala martwic o oddech:)wywal wszystko z szafy,poszukaj ulubionych ubran...zajmij sie czyms.moze jakas ulubiona plyta znajdzie sie w zasiegu reki?glowa do gory.pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: Sposób na doła IP: *.backiel.com.pl 09.01.07, 20:47 skok z bungie bungie jumping, ale z minimum 70 metrów - pomaga pzdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Sposób na doła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:36 w piatek idziemy w czworke odreagowac stresy pewnie jakies puby i inne wariactwa - 3 kobiety i ja - zabierz sie z nami - zapraszam - napisz bartolini7@poczta.fm Pozdrowionka!!! Odpowiedz Link Zgłoś