Gość: amelka 111 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 10:46 Dziewczyny proszę o radę jaki nasjskuteczniejszy dezodorant, który daje ochronę i nie pozostawia plam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m. Re: dezodoranty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 10:49 tylko etiaxil lub antidral, do kupienia w aptekach. zwykle antyperspiranty sie nie sprawdzaja jak wnosze po Twoich poszukiwaniach najskuteczniejszego polezam zajrzec tutaj: www.wizaz.pl/kosmetyki/kategoria.php?kat=31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelaka111 Re: dezodoranty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 10:56 Etiaxil dość drogi, atidral podrażnia i niszczy odzież Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: dezodoranty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 11:32 wez nie pieprz glupot,bo az skóra cieprnie. Amelko - coz, na mnie andtidral sie rzeczywicie nie sprawdzil, a do podraznien etiaxilu mozna sie przyzwyczaic, bo pomijajac cene, do tej poy byl najskuteczniejszy. niestety, nie wiem co Ci poza tym polecic. przerabialam z Vichy antyperspirant 48h, ale rowniez jest dosc drogi (ok 25 zlotych)i byl nieskuteczny. z aptecznych jest jeszcze SVR ale cena wysoka i watpie w jego mozliwosci. z tanszych moze sprobuj tego nowego adidasa? moim zdaniem dziala lepiej niz inne w tej kategorii cenowej. coz, na koniec pozostaje tylko laserowe zamkniecie kanalikow :] drogie, bolesne ale ostateczna metoda by pozbyc sie mokrych plam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dezodoranty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 12:15 na czym polega laserowe zamkniecie kanalikow ?? i ile kosztuje, gdzie sie takie zabiegi odbywaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: dezodoranty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 12:24 z tego co wiem, leczy sie botoskem zabieg kosztuje ok 2 000 zlotych duzo na ten tamet mozna znalezc np na stronie o nadpotliwosci: www.nadpotliwosc.pl/index.php?section=4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelka Re: dezodoranty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 12:42 Drogie m. dzięki za rady na botoks mnie nie stać chyba zaoszczędzę na etiaxil, Powiedz mi czy mozna go stosować cały czas czy trzeba robić przerwy i czy naprawdę nie ma mokrych plam i co najważniejsze czy nie odbarwia ubrań jak to miejsce z antidralem. Ja też wiele wypróbowałam ale mam wrażenie ze nic nie jest skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: dezodoranty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 13:07 etiaxil stosuje sie na noc, rano sie zmywa. potem mozna stosowac co 2-3 dni z tym ze nigdy nie na ogolona skóre - podraznienie jest niesamowite, podobnie jak ból. choc chyba lepiej miec "jeza" pod pacha niz morke plamy na ubraniach. żadnych ubran mi do tej pory nie zniszczyl, nawet pizamy. musze powiedziec, ze mimo, iz jest najlepszy nie jest idalny - poczatkowo dzialal rewelacyjnie, teraz tylko znacznie zmniejsza wydzielanie p[otu - plamy sa duzo mniejsze, ale sa. niestety. choc znam przypadki, ze pomogl w 100%. zauwazylam tez, ze na wielkosc plam wplywa ubranie - zdecydowanie lepiej jest nosci luzniejsze "górą" bawelniane bluzeczki zamiast obcislych oraz ograniczenie spozycia kawy, herbaty, pprzypraw i czekolady. odkad jestem na diecie "bezslodyczowej" ;) znacznie zmniejszyly sie mokre plamy :) i polecam zajrzec na wizaz.pl zarowno do katalogu antyperspirantow i na forum - chyba napisano juz wszystko na temat zarowno nadpotliwosci jak i antyperspirantow. Odpowiedz Link Zgłoś