Gość: marian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 13:09 Pracował tam ktoś? A może pracuje? Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kika Re: Firma VOLTA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 13:15 Pracowałam tam kiedyś,za gorszych czasów tej firmy i było nieciekawie.Teraz podobno jest znacznie lepiej i do tego fajni ludzie.Ja polecam ,aczkolwiek musisz uważać na niektórych przydupasów, zresztą zależy na jakie stanowisko aplikujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Firma VOLTA !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 13:55 A jak przedstawiają się zarobki? np na produkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Firma VOLTA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 14:51 To też zależy , czy chodzi ci o ślusarnie ,czy montaż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukający_pracy Re: Firma VOLTA !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 15:23 Co to za firma i gdzie się mieści ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukający_pracy Re: Firma VOLTA !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 15:23 Gdzie się ta firma mieści i czy są przyjęcia do pracy? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Firma VOLTA !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 15:42 Nie ma przyjęc. Znajomy pracuje i chciałem sie perfidnie dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
mires111 Re: Firma VOLTA !!! 02.02.07, 15:55 w volcie są teraz przyjęcia na montaż . próbuj chyba warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Firma VOLTA !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 16:46 a moja znajoma w biurze bardzo narzeka .W sumie na jedną osobę,ale za to jak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Mires Re: Firma VOLTA !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 17:04 Gdzie ta firma się mieści , można jakiś adres ? Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nini Re: Firma VOLTA !!! IP: *.prenet.pl 02.02.07, 17:16 Pracowałm tam trzy miesiące, aż trzy!!!! mają długi, ogrome długi nie płacą kasy,dają zaliczki po 100 zł. na tydzień DRAMAT, warunki zatrudnienia także okropne, nie polecam. Parcuje się za darmo i nawet nikt nie podziękuje, byli pracownicy do tej pory sądzą się o wypłaty i to z 2005 roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do nini. Re: Firma VOLTA !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 19:23 A gdzie znajduje się tak "wypasiona firma" , i co to za produkcja ? Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Firma VOLTA !!! IP: *.trustnet.pl 03.02.07, 21:00 Pracuje tam przeszlo 10 lat,pamietam dobre i gorsze czasy,lecz teraz co tam sie dzieje to sie w glowie nie miesci,panowie nie polecam wam tej firmy,sam planuje wkrotce sie zwolnic.Jesli chodzi o ludzi pracujacych w tej firmie,ze starej ekipy zostalo pare osob na krzyz spoko ludzie i tylko na slusarni :) Aha tam sie pracuje na biuro nie na zarobki,biura ok 15 osob,produkcj z 12. Ogolnie bajzel. Ostatni przyszedl kolezka to mu powiedzieli 4.50 na godz. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manyekh Re: Firma VOLTA !!! IP: *.21.pl 03.02.07, 21:41 Witam, jeżeli ktoś myśli o zatrudnieniu się w tej "firmie" to niech pomysli ze trzy razy najpierw nad tym. Pracowałem tam prawie rok i tylko straciłem czas. Nie ma co liczyć, że ta firma kiedyś stanie na nogi, chociaż kiedyś była trzecią firmą oświetleniową w Polsce. Widać, że jest fenomenalnie zarządzana. Panie i Panowie nie dajcie się skuścić na piękne ogłoszenia o pracę - pojawiają się takowe, ale to zwykła lipa jest. Ja głupi byłem i straciłem prawie rok. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Firma VOLTA !!! IP: *.prenet.pl 06.02.07, 18:55 oj ta firma już padła rok temu, teraz podobno szef aby zaciągac nowe kredyty otwarł VOlte II i robi to samo ciągnie do upadku. Ludzie nie polecam, wolałabym chyba prace na kasie w Biedronce tam przynajmniej płaca Odpowiedz Link Zgłoś