Dodaj do ulubionych

Firma VOLTA !!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 13:09
Pracował tam ktoś? A może pracuje? Proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: kika Re: Firma VOLTA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 13:15
      Pracowałam tam kiedyś,za gorszych czasów tej firmy i było nieciekawie.Teraz podobno jest znacznie lepiej i do tego fajni ludzie.Ja polecam ,aczkolwiek musisz uważać na niektórych przydupasów, zresztą zależy na jakie stanowisko aplikujesz.
      • Gość: marian Re: Firma VOLTA !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 13:55
        A jak przedstawiają się zarobki? np na produkcji.
        • Gość: kika Re: Firma VOLTA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 14:51
          To też zależy , czy chodzi ci o ślusarnie ,czy montaż.
          • Gość: szukający_pracy Re: Firma VOLTA !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 15:23
            Co to za firma i gdzie się mieści ? Pozdrawiam
          • Gość: szukający_pracy Re: Firma VOLTA !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 15:23
            Gdzie się ta firma mieści i czy są przyjęcia do pracy?

Pozdrawiam
            • Gość: marian Re: Firma VOLTA !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 15:42
              Nie ma przyjęc. Znajomy pracuje i chciałem sie perfidnie dowiedzieć.
              • mires111 Re: Firma VOLTA !!! 02.02.07, 15:55
                w volcie są teraz przyjęcia na montaż .
                próbuj chyba warto
                • Gość: anka Re: Firma VOLTA !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 16:46
                  a moja znajoma w biurze bardzo narzeka .W sumie na jedną osobę,ale za to jak.
                • Gość: Do Mires Re: Firma VOLTA !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 17:04
                  Gdzie ta firma się mieści , można jakiś adres ? Pozdrawiam .
    • Gość: nini Re: Firma VOLTA !!! IP: *.prenet.pl 02.02.07, 17:16
      Pracowałm tam trzy miesiące, aż trzy!!!! mają długi, ogrome długi nie płacą
      kasy,dają zaliczki po 100 zł. na tydzień DRAMAT, warunki zatrudnienia także
      okropne, nie polecam.
      Parcuje się za darmo i nawet nikt nie podziękuje, byli pracownicy do tej pory
      sądzą się o wypłaty i to z 2005 roku
      • Gość: Do nini. Re: Firma VOLTA !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 19:23
        A gdzie znajduje się tak "wypasiona firma" , i co to za produkcja ? Pozdrawiam .
    • Gość: xxx Re: Firma VOLTA !!! IP: *.trustnet.pl 03.02.07, 21:00
      Pracuje tam przeszlo 10 lat,pamietam dobre i gorsze czasy,lecz teraz co tam sie
      dzieje to sie w glowie nie miesci,panowie nie polecam wam tej firmy,sam planuje
      wkrotce sie zwolnic.Jesli chodzi o ludzi pracujacych w tej firmie,ze starej
      ekipy zostalo pare osob na krzyz spoko ludzie i tylko na slusarni :)
      Aha tam sie pracuje na biuro nie na zarobki,biura ok 15 osob,produkcj z 12.
      Ogolnie bajzel.
      Ostatni przyszedl kolezka to mu powiedzieli 4.50 na godz.
      Pozdro.
    • Gość: manyekh Re: Firma VOLTA !!! IP: *.21.pl 03.02.07, 21:41
      Witam, jeżeli ktoś myśli o zatrudnieniu się w tej "firmie" to niech pomysli ze
      trzy razy najpierw nad tym. Pracowałem tam prawie rok i tylko straciłem czas.
      Nie ma co liczyć, że ta firma kiedyś stanie na nogi, chociaż kiedyś była trzecią
      firmą oświetleniową w Polsce. Widać, że jest fenomenalnie zarządzana. Panie
      i Panowie nie dajcie się skuścić na piękne ogłoszenia o pracę - pojawiają się
      takowe, ale to zwykła lipa jest. Ja głupi byłem i straciłem prawie rok. Pozdrawiam.
    • Gość: kika Re: Firma VOLTA !!! IP: *.prenet.pl 06.02.07, 18:55
      oj ta firma już padła rok temu, teraz podobno szef aby zaciągac nowe kredyty
      otwarł VOlte II i robi to samo ciągnie do upadku. Ludzie nie polecam, wolałabym
      chyba prace na kasie w Biedronce tam przynajmniej płaca
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka