Dodaj do ulubionych

Czy 48 letni mężczyzna ma jeszcze szansę

IP: *.prenet.pl 03.02.07, 21:21
u kobiet?
Obserwuj wątek
    • Gość: opinia na mieście Re: Czy 48 letni mężczyzna ma jeszcze szansę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 22:28
      Pliki banknotów pochowane przed takimi jak ty.
    • Gość: 33-latka Re: Czy 48 letni mężczyzna ma jeszcze szansę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 02:56
      Jak najbardziej pod warunkiem, że ma w sobie to "coś".
      Sprawa inydidualna - dla mnie miałby szanse jeśli byłby : inteligentny,
      dowcipny, ciepły, czuły, zadbany, zdecydowanie nie żonaty ;-)
      Poziom wypowiedzi na tym forum, nawet jeśli wątek jest czesto rodzajem
      prowokacji jest żenujący.

<< Wiem, że nic nie wiem, ale niektórzy nawet tego nie wiedzą >>
      • Gość: xxxxxxxxxxxxxxx Re: Czy 48 letni mężczyzna ma jeszcze szansę IP: *.gre.pl 04.02.07, 04:51
        jesli mialby to "cos" to juz by byl wziety !!??

a poaztym to raczej ajkas meska cipka ze jeszcze kobiety nie znalazl, albo jak
        premierowi, bajek mamusia naopowiadala ze trzeba czekac na ta jedyna .... i miec
        kota w miedzy czasie
        • Gość: Kicha Re: Czy 48 letni mężczyzna ma jeszcze szansę IP: *.21.pl 04.02.07, 06:29
          Oj dzieciaki brednie wypisujecie o szmalu ,furach itp.Jest wiele dziewczyn
          młodych co szukają i pragną strszych facetów.Z Wami się spotykają , owszem ,
          ale to w naszych obięciach czują się bezpiecznie.Co do seksu to powiem tylko,że
          taki doświadczony gość twardszego wyciąga niż Ty wkładasz.
          • Gość: bibi500 Re: Czy 48 letni mężczyzna ma jeszcze szansę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 08:07
            Brawo, wreszcie ktos utarl nosa smarkaczom <lol>
    • Gość: oj chlopie Re: Czy 48 letni mężczyzna ma jeszcze szansę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 10:57
      Oj chlopie... chlopie...na forum z takimi pytaniami...?! Dales pozywke tym
      durnym zepsutym i rozwydrzonym malolatom...Wyjdz do ludzi... / znajomych,
      przyjaciol.../ bywaj wsrod nich, a nie jedna sie znajdzie, z ktora Tobie / i
      ktorej z Toba / jeszcze sie ulozy i bedzie super !
      • major.ahmed Re: Czy 48 letni mężczyzna ma jeszcze szansę 04.02.07, 11:09
        Gość portalu: oj chlopie napisał(a):

> Oj chlopie... chlopie...

o własnie - to nie jest chłop - to jest baba który siedzi przed kompem z tysiącem kompleksów!

a ta niby 33 latka która chce 48 - nekrofilka ?
        • Gość: 33-latka Re: Czy 48 letni mężczyzna ma jeszcze szansę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 13:23
          Gdybym nie miała poczucia humoru powiedziałabym ci co myślę nt Twojego
          zdziwienia dośc dosadnie . Ale nie zamierzam zniżać sie do Twojego poziomu bo
          to żenada. Nie powiedziałam chcę, bo jestem szczęśliwa w małżeństwie z 40-
          latkiem. Powiedziałam, że 48-latek to normalny mężczyzna, który pod kilkoma
          warunkami może mieć powodzenie u kobiet. I zauważ, ze nie wymieniam pieniędzy.
          Jak dojrzejesz emocjonalnie to kiedyś zrozumiesz, ze nie liczy sie wiek ale
          chrakter człowieka.
          A 48-latek jeśli rzeczywiście istnieje niech wyjdzie między ludzi i przełamie
          swoją nieśmiałość, może kompleksy.
          Moderator wreszcie zadziałał, bo wstyd mi za wychowanie dzisiejszych małolatów.
          • major.ahmed Re: Czy 48 letni mężczyzna ma jeszcze szansę 04.02.07, 13:28
            uderz w stół a 33 latka się odezwie

babo - jesteś anonimowa a uniosłaś się na mój post własnie jak ktoś niedojrzały emocjonalnie - dorośnij :)))
    • mudzinek Re: Czy 48 letni mężczyzna ma jeszcze szansę 04.02.07, 13:41
      marcel mi lał cenzor i nożyczkowy I-klasy

nieładnie i nie zgodnie chyba z zasadami
    • major.ahmed marcelu co lał? odpowiedz mi 04.02.07, 13:43
      czemu skasowałeś moje posty?
      • Gość: ????? Re: marcelu co lał? odpowiedz mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 19:06
        No proszę "majorku" - udajesz głupa czy nim jesteś?
        • mudzinek Re: marcelu co lał? odpowiedz mi 04.02.07, 19:11
          Gość portalu: ????? napisał(a):

> No proszę "majorku" - udajesz głupa czy nim jesteś?
          marcel co lał udaje głupa i pisze niezalogowany ?
          • Gość: ????? Re: marcelu co lał? odpowiedz mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 19:25
            O nie, Marcel zawsze jest zalogowany!
            A "majorek" wie o co chodzi, bo nie tylko z tego wątku został wykopany.
            Chyba, że "majorek" i Ty to jedno....?
            • major.ahmed Re: marcelu co lał? odpowiedz mi 04.02.07, 20:36
              jest kilku bynajmniej majorów - pojawili się po mnie np. sarkozy czy colonel
              coś tam

a odpowiedzi lejącego marcela jak nie mam tak nie mam - smutne to - postaram
              się pouprawiać czarny "pijar" - PR, do winy sie niepoczuwam

znacie taką regułę z psychologii:
              zadowolony klient poinformuje 3 kolejnych
              niezadowolony przynajmniej 15 :)))
              strzała
    • Gość: kobieta59-letnia Re: Czy 48 letni mężczyzna ma jeszcze szansę IP: *.man.czest.pl 04.02.07, 21:28
      Ma szansę w geriatryku a i to jak ma długiego węża!
      • Gość: masz szansę Re: Czy 48 letni mężczyzna ma jeszcze szansę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 22:27
        zawsze,niezależnie od wieku.Zależy to tylko wyłącznie od Ciebie.

Natomiast ,pomyśl,że ten z IP.man.czest.pl nigdy jej nie miał ,nie ma i mieć
        nie będzie.
        Ten gnom co chodzi po forach,marzy o dziewczynie.I nigdy ,choćby miał portfel
        grubszy niż Onassis,nikt śmierdziela chcieć nie będzie.

Tak.Bo z gnoju powstał i w gnój się obróci.
    • marcelmilau do major.ahmed alias mudzinek 04.02.07, 22:32
      Gość portalu: dyzio napisał(a):

> u kobiet?

myślisz,że jesteś cwaniak pisząc pod jednym loginem w miarę poważnie a pod
      drugim besztając ?
      • Gość: no proszę Re: do major.ahmed alias mudzinek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 22:50
        czy forum bardzo zubożyłoby się ,gdyby te chamskie trolle miały szlaban na
        kilka tygodni ?
        Wydaje mi się ,że frekwencja byłaby większa .
        Nadzieja w Marcelu.
      • major.ahmed Re: do major.ahmed alias mudzinek 04.02.07, 23:00
        marcelmilau napisał:

> Gość portalu: dyzio napisał(a):
        >
        > > u kobiet?
        >
        > myślisz,że jesteś cwaniak pisząc pod jednym loginem w miarę poważnie a pod
        > drugim besztając ?

:))))

konfident i donosiciel :))))
        • Gość: i bardzo dobrze!!! Re: do major.ahmed alias mudzinek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 23:06
          Proponuję uworzenie wątku,w którym byłyby wymienione nicki podszywaczy i
          największych larw tego forum.

CZAS NAJWYŻSZY !! Takiemu trollowi nie przychodzi do łba tępego,że na panelu
          moderatora jest jak na półmisku..hih..

Marcel - dzięki.Ale to początek drogi.

A ty majorze dyziu ,mudzinku sarkozo...etc...spadówa,ale już !!!!won..
          • Gość: majormamciewdupie [...] IP: *.man.czest.pl 04.02.07, 23:10
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • major.ahmed Ich freue mich 04.02.07, 23:12
              oj sherlocki i inne 007 - PUDŁO :)))
              • Gość: oczywiście Re: Trolle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 23:18
                Achmedzie.To tylko dla upewnienienia.SARKOZA sama się zgłosiła.To
                IP.man.czest.pl..

Ta larwa podszywa się nawet pod podszywaczy.:-))))))))))))

Jeszcze w życiu nie widziało się tylu tępaków ,z jednocyfrowym IQ.Co to robi na
                politechnice ? Kible czyści i włamuje się do netu ?

Spadajcie wszyscy.
          • Gość: majormamciewdupie Re: do major.ahmed alias mudzinek IP: *.man.czest.pl 04.02.07, 23:16
            Gość portalu: i bardzo dobrze!!! napisał(a):

> Proponuję uworzenie wątku,w którym byłyby wymienione nicki podszywaczy i
            > największych larw tego forum.
            >
            > CZAS NAJWYŻSZY !! Takiemu trollowi nie przychodzi do łba tępego,że na panelu
            > moderatora jest jak na półmisku..hih..
            >
            > Marcel - dzięki.Ale to początek drogi.
            >
            > A ty majorze dyziu ,mudzinku sarkozo...etc...spadówa,ale już !!!!won..

Uważaj, żeby z tych nerwów nie zafajdolić gaci, bo już chyba troszeczkę
            popuściłeś. :-)))))))))
    • kobieta_59 Re: Czy 48 letni mężczyzna ma jeszcze szansę 05.02.07, 00:18
      Dla mnie jesteś już za stary, wolę młodzieńców z dużymi armatami.
      • Gość: no to chyba Re: Czy 48 letni mężczyzna ma jeszcze szansę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 00:24
        jaaasne ? :-)))))))))

A takie fistaszki jak janusz 19584 -do pieca.Zgorzknialy jakby mial 100lat.Anie
        doczeka nawet 40-tu hihihihihi.
    • Gość: l-a Re: Czy 48 letni mężczyzna ma jeszcze szansę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 11:04
      pytanie prowokacyjne,bo 1)majac 48 lat jest sie w wieku juz bardzo dojrzałym.2)
      zonatym i najcześciej dzieciatym,3) włos siwieje,dupa szaleje(krótko mówiac
      przezywa męska menopauze i koniecznie chce sprawdzic czy jeszsce moze z
      inna "swieza" 4)jezeli jest wolny to pytanie,dlaczego? jaki w nim feler
      (charakteru czy fizyczyny)no i tak w koło.Zapewniam cie.,ze kazda potwora czeka
      na swojego amatora!
    • Gość: gaga Re: Czy 48 letni mężczyzna ma jeszcze szansę IP: *.apus-net.pl 07.02.07, 22:10
      Rzeczywiście pożywka dla małolatów nie mów że siedzisz i się uśmiechasz?
      • Gość: łoł Re: Czy 48 letni mężczyzna ma jeszcze szansę IP: *.man.czest.pl 07.02.07, 22:27
        łoł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka