Gość: dyzio IP: *.prenet.pl 03.02.07, 21:21 u kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: opinia na mieście Re: Czy 48 letni mężczyzna ma jeszcze szansę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 22:28 Pliki banknotów pochowane przed takimi jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 33-latka Re: Czy 48 letni mężczyzna ma jeszcze szansę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 02:56 Jak najbardziej pod warunkiem, że ma w sobie to "coś". Sprawa inydidualna - dla mnie miałby szanse jeśli byłby : inteligentny, dowcipny, ciepły, czuły, zadbany, zdecydowanie nie żonaty ;-) Poziom wypowiedzi na tym forum, nawet jeśli wątek jest czesto rodzajem prowokacji jest żenujący. << Wiem, że nic nie wiem, ale niektórzy nawet tego nie wiedzą >> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxxxxxxx Re: Czy 48 letni mężczyzna ma jeszcze szansę IP: *.gre.pl 04.02.07, 04:51 jesli mialby to "cos" to juz by byl wziety !!?? a poaztym to raczej ajkas meska cipka ze jeszcze kobiety nie znalazl, albo jak premierowi, bajek mamusia naopowiadala ze trzeba czekac na ta jedyna .... i miec kota w miedzy czasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicha Re: Czy 48 letni mężczyzna ma jeszcze szansę IP: *.21.pl 04.02.07, 06:29 Oj dzieciaki brednie wypisujecie o szmalu ,furach itp.Jest wiele dziewczyn młodych co szukają i pragną strszych facetów.Z Wami się spotykają , owszem , ale to w naszych obięciach czują się bezpiecznie.Co do seksu to powiem tylko,że taki doświadczony gość twardszego wyciąga niż Ty wkładasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi500 Re: Czy 48 letni mężczyzna ma jeszcze szansę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 08:07 Brawo, wreszcie ktos utarl nosa smarkaczom <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj chlopie Re: Czy 48 letni mężczyzna ma jeszcze szansę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 10:57 Oj chlopie... chlopie...na forum z takimi pytaniami...?! Dales pozywke tym durnym zepsutym i rozwydrzonym malolatom...Wyjdz do ludzi... / znajomych, przyjaciol.../ bywaj wsrod nich, a nie jedna sie znajdzie, z ktora Tobie / i ktorej z Toba / jeszcze sie ulozy i bedzie super ! Odpowiedz Link Zgłoś
major.ahmed Re: Czy 48 letni mężczyzna ma jeszcze szansę 04.02.07, 11:09 Gość portalu: oj chlopie napisał(a): > Oj chlopie... chlopie... o własnie - to nie jest chłop - to jest baba który siedzi przed kompem z tysiącem kompleksów! a ta niby 33 latka która chce 48 - nekrofilka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 33-latka Re: Czy 48 letni mężczyzna ma jeszcze szansę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 13:23 Gdybym nie miała poczucia humoru powiedziałabym ci co myślę nt Twojego zdziwienia dośc dosadnie . Ale nie zamierzam zniżać sie do Twojego poziomu bo to żenada. Nie powiedziałam chcę, bo jestem szczęśliwa w małżeństwie z 40- latkiem. Powiedziałam, że 48-latek to normalny mężczyzna, który pod kilkoma warunkami może mieć powodzenie u kobiet. I zauważ, ze nie wymieniam pieniędzy. Jak dojrzejesz emocjonalnie to kiedyś zrozumiesz, ze nie liczy sie wiek ale chrakter człowieka. A 48-latek jeśli rzeczywiście istnieje niech wyjdzie między ludzi i przełamie swoją nieśmiałość, może kompleksy. Moderator wreszcie zadziałał, bo wstyd mi za wychowanie dzisiejszych małolatów. Odpowiedz Link Zgłoś
major.ahmed Re: Czy 48 letni mężczyzna ma jeszcze szansę 04.02.07, 13:28 uderz w stół a 33 latka się odezwie babo - jesteś anonimowa a uniosłaś się na mój post własnie jak ktoś niedojrzały emocjonalnie - dorośnij :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mudzinek Re: Czy 48 letni mężczyzna ma jeszcze szansę 04.02.07, 13:41 marcel mi lał cenzor i nożyczkowy I-klasy nieładnie i nie zgodnie chyba z zasadami Odpowiedz Link Zgłoś
major.ahmed marcelu co lał? odpowiedz mi 04.02.07, 13:43 czemu skasowałeś moje posty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: marcelu co lał? odpowiedz mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 19:06 No proszę "majorku" - udajesz głupa czy nim jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
mudzinek Re: marcelu co lał? odpowiedz mi 04.02.07, 19:11 Gość portalu: ????? napisał(a): > No proszę "majorku" - udajesz głupa czy nim jesteś? marcel co lał udaje głupa i pisze niezalogowany ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: marcelu co lał? odpowiedz mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 19:25 O nie, Marcel zawsze jest zalogowany! A "majorek" wie o co chodzi, bo nie tylko z tego wątku został wykopany. Chyba, że "majorek" i Ty to jedno....? Odpowiedz Link Zgłoś
major.ahmed Re: marcelu co lał? odpowiedz mi 04.02.07, 20:36 jest kilku bynajmniej majorów - pojawili się po mnie np. sarkozy czy colonel coś tam a odpowiedzi lejącego marcela jak nie mam tak nie mam - smutne to - postaram się pouprawiać czarny "pijar" - PR, do winy sie niepoczuwam znacie taką regułę z psychologii: zadowolony klient poinformuje 3 kolejnych niezadowolony przynajmniej 15 :))) strzała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta59-letnia Re: Czy 48 letni mężczyzna ma jeszcze szansę IP: *.man.czest.pl 04.02.07, 21:28 Ma szansę w geriatryku a i to jak ma długiego węża! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masz szansę Re: Czy 48 letni mężczyzna ma jeszcze szansę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 22:27 zawsze,niezależnie od wieku.Zależy to tylko wyłącznie od Ciebie. Natomiast ,pomyśl,że ten z IP.man.czest.pl nigdy jej nie miał ,nie ma i mieć nie będzie. Ten gnom co chodzi po forach,marzy o dziewczynie.I nigdy ,choćby miał portfel grubszy niż Onassis,nikt śmierdziela chcieć nie będzie. Tak.Bo z gnoju powstał i w gnój się obróci. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau do major.ahmed alias mudzinek 04.02.07, 22:32 Gość portalu: dyzio napisał(a): > u kobiet? myślisz,że jesteś cwaniak pisząc pod jednym loginem w miarę poważnie a pod drugim besztając ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no proszę Re: do major.ahmed alias mudzinek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 22:50 czy forum bardzo zubożyłoby się ,gdyby te chamskie trolle miały szlaban na kilka tygodni ? Wydaje mi się ,że frekwencja byłaby większa . Nadzieja w Marcelu. Odpowiedz Link Zgłoś
major.ahmed Re: do major.ahmed alias mudzinek 04.02.07, 23:00 marcelmilau napisał: > Gość portalu: dyzio napisał(a): > > > u kobiet? > > myślisz,że jesteś cwaniak pisząc pod jednym loginem w miarę poważnie a pod > drugim besztając ? :)))) konfident i donosiciel :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i bardzo dobrze!!! Re: do major.ahmed alias mudzinek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 23:06 Proponuję uworzenie wątku,w którym byłyby wymienione nicki podszywaczy i największych larw tego forum. CZAS NAJWYŻSZY !! Takiemu trollowi nie przychodzi do łba tępego,że na panelu moderatora jest jak na półmisku..hih.. Marcel - dzięki.Ale to początek drogi. A ty majorze dyziu ,mudzinku sarkozo...etc...spadówa,ale już !!!!won.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majormamciewdupie [...] IP: *.man.czest.pl 04.02.07, 23:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczywiście Re: Trolle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 23:18 Achmedzie.To tylko dla upewnienienia.SARKOZA sama się zgłosiła.To IP.man.czest.pl.. Ta larwa podszywa się nawet pod podszywaczy.:-)))))))))))) Jeszcze w życiu nie widziało się tylu tępaków ,z jednocyfrowym IQ.Co to robi na politechnice ? Kible czyści i włamuje się do netu ? Spadajcie wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majormamciewdupie Re: do major.ahmed alias mudzinek IP: *.man.czest.pl 04.02.07, 23:16 Gość portalu: i bardzo dobrze!!! napisał(a): > Proponuję uworzenie wątku,w którym byłyby wymienione nicki podszywaczy i > największych larw tego forum. > > CZAS NAJWYŻSZY !! Takiemu trollowi nie przychodzi do łba tępego,że na panelu > moderatora jest jak na półmisku..hih.. > > Marcel - dzięki.Ale to początek drogi. > > A ty majorze dyziu ,mudzinku sarkozo...etc...spadówa,ale już !!!!won.. Uważaj, żeby z tych nerwów nie zafajdolić gaci, bo już chyba troszeczkę popuściłeś. :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_59 Re: Czy 48 letni mężczyzna ma jeszcze szansę 05.02.07, 00:18 Dla mnie jesteś już za stary, wolę młodzieńców z dużymi armatami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no to chyba Re: Czy 48 letni mężczyzna ma jeszcze szansę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 00:24 jaaasne ? :-))))))))) A takie fistaszki jak janusz 19584 -do pieca.Zgorzknialy jakby mial 100lat.Anie doczeka nawet 40-tu hihihihihi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l-a Re: Czy 48 letni mężczyzna ma jeszcze szansę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 11:04 pytanie prowokacyjne,bo 1)majac 48 lat jest sie w wieku juz bardzo dojrzałym.2) zonatym i najcześciej dzieciatym,3) włos siwieje,dupa szaleje(krótko mówiac przezywa męska menopauze i koniecznie chce sprawdzic czy jeszsce moze z inna "swieza" 4)jezeli jest wolny to pytanie,dlaczego? jaki w nim feler (charakteru czy fizyczyny)no i tak w koło.Zapewniam cie.,ze kazda potwora czeka na swojego amatora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Czy 48 letni mężczyzna ma jeszcze szansę IP: *.apus-net.pl 07.02.07, 22:10 Rzeczywiście pożywka dla małolatów nie mów że siedzisz i się uśmiechasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łoł Re: Czy 48 letni mężczyzna ma jeszcze szansę IP: *.man.czest.pl 07.02.07, 22:27 łoł Odpowiedz Link Zgłoś