IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 15:13
drodzy forumowicze szukam pracy (mam 19 lat i poszukuje pracy) prosze pomozcie mi ja znalesc bo samemu juz szukam 2 miechy i nic
Obserwuj wątek
    • Gość: ona Re: pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 15:25
      Pociesze Cie, ja w tamtym roku przez 7 miesiecy szukalam pracy!Potem pracowalam
      4 miechy (umowa zlecenie)za marne grosze!A teraz znowu od miesiaca szukam roboty
      i ciezko to widze:/Mam sporo znajomych co tez tak jak ja,Ty i wielu innych ludzi
      szukaja pracy i nie moga jej znalezc!W naszym miescie poprostu nie ma pracy dla
      wszystkich,niestety:(
    • Gość: Przedsiębiorca Re: pomocy IP: *.prenet.pl 06.02.07, 15:31
      Ja jestem tuż po 30 i nie mam pracy od wielu lat! Stwarzam tylko pozory. Kamufluję się i cišgnę jak mogę. Nazywajš to przedsiębiorczo?ć hahahah :D Od czasu do czasu jakiego? kolesia z branży wcišga i idzie na przemiał dla komornika. Tak, jak polskie szpitale. Czasami kto? robi zbiórkę na trumnę dla komornika tak, jak ostatnio na ten szpital we Wrocławiu.
      • Gość: dawid Re: pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 15:44
        masakra a ja myslaem ze tylko ja mam takie problemy zeby robote znalesc ( niby mozna w mc'donalds pracowac ale szlyszalem ze tam jets strasznie )
    • Gość: z Re: pomocy IP: 80.54.173.* 06.02.07, 15:47
      kolego uciekaj do anglii ja tam pracuje 350 funtów na tydzien tu nic nie
      znajdziesz nara
      • Gość: dawid Re: pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 21:37
        czyli co nei ma pracy w czewie ???
        • Gość: upupupu Re: pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 23:43
          i hop do gory
      • maciarewicz Re: pomocy 06.02.07, 23:07
        Gość portalu: z napisał(a):

> kolego uciekaj do anglii ja tam pracuje 350 funtów na tydzien tu nic nie
        > znajdziesz nara

i dzieli pokój z 5 współlokatorami
        i zajada zupki chińskie
        i nagina 10km piechotą do pracy na zmywak
        i ciuła funciaki - w zadną sobotę do pubu nie skoczy i piwa sie nie napije

by cokolwiek odłożyć i przywieźć

a w Polsce, a w Czewie takie warunki nie przejdą, nie?
        tutaj musicie mieć wypasione warunki - dziwne :))))
        • Gość: dawid Re: pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 14:51
          ja chce prace !!!!
          • Gość: ona Re: pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 23:46
            Jaka praca Cie interesuje????
            • Gość: dawid Re: pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 00:02
              kazda zebym tylko mial zajecie bo siedzenie w domu jest marnowaniem czasu...
              • Gość: ona Re: pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 00:07
                a masz ksiazeczke sanepidu?
                • Gość: dawid Re: pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 00:09
                  niestety nie chcialem zrobic w wakacje ale wyjechalem i nie zrobilem a mozesz powiedziec co to za praca??
                  • Gość: ona Re: pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 00:19
                    Chodzilo mi o to,ze jak juz myslales nad praca w macu to lepiej bys zrobil idac
                    jednak do kfc,tam lepiej placa!Tak pozatym latwiej znalezc prace majac
                    ksiazeczke,bo nawet w tych wszystkich marketach jest potrzebna!Ogolnie mnie sie
                    wydaje ze latwiej chlopakowi cos znalezc,chociazby dlatego ze sa rozne prace
                    gdzie jednak potrzebna jest sila fizyczna!A byles w tych wszystkich posrednikach
                    (worker,work service itp.)??? jak ja sie tam zapisywalam,to dla dziewczyn nie
                    mieli pracy,ale bylo kilka ofert pracy dla chlopakow
                    • Gość: dawid Re: pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 00:24
                      wrok service okradaja patrz np (kumpel robil w wakacje w tesco) zarabial 5.50 zl /h a wroker zabieral z tego 2 zl dlatego chce sam cos znalesc i w sumie masz racje z ksiazeczka ze latwiej znalesc prace:) takze od poniedzialku zaczynam ja wyrabiac :) tylko na ta ksiazeczke trzeba troche czekac ale to nic
                      • Gość: ona Re: pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 00:51
                        Wiem ze okradaja,zreszta wszyscy to wiedza i co smieszniejsze robia to
                        legalnie!!!Masz racje,szukaj czegos sam na wlasna reke poki jeszcze sie da,bo
                        cos mi sie wydaje, ze niedlugo bedzie tak,ze do jakiejkolwiek pracy trzeba
                        bedzie sie przyjac przez workera lub inne podobne dziadostwo!Powodzenia
                        • Gość: dawid Re: pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 12:59
                          zobaczymy jak sam nie znajde to musze przez tego worka szukac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka