Gość: dawid IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 15:13 drodzy forumowicze szukam pracy (mam 19 lat i poszukuje pracy) prosze pomozcie mi ja znalesc bo samemu juz szukam 2 miechy i nic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona Re: pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 15:25 Pociesze Cie, ja w tamtym roku przez 7 miesiecy szukalam pracy!Potem pracowalam 4 miechy (umowa zlecenie)za marne grosze!A teraz znowu od miesiaca szukam roboty i ciezko to widze:/Mam sporo znajomych co tez tak jak ja,Ty i wielu innych ludzi szukaja pracy i nie moga jej znalezc!W naszym miescie poprostu nie ma pracy dla wszystkich,niestety:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przedsiębiorca Re: pomocy IP: *.prenet.pl 06.02.07, 15:31 Ja jestem tuż po 30 i nie mam pracy od wielu lat! Stwarzam tylko pozory. Kamufluję się i cišgnę jak mogę. Nazywajš to przedsiębiorczo?ć hahahah :D Od czasu do czasu jakiego? kolesia z branży wcišga i idzie na przemiał dla komornika. Tak, jak polskie szpitale. Czasami kto? robi zbiórkę na trumnę dla komornika tak, jak ostatnio na ten szpital we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 15:44 masakra a ja myslaem ze tylko ja mam takie problemy zeby robote znalesc ( niby mozna w mc'donalds pracowac ale szlyszalem ze tam jets strasznie ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: pomocy IP: 80.54.173.* 06.02.07, 15:47 kolego uciekaj do anglii ja tam pracuje 350 funtów na tydzien tu nic nie znajdziesz nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 21:37 czyli co nei ma pracy w czewie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: upupupu Re: pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 23:43 i hop do gory Odpowiedz Link Zgłoś
maciarewicz Re: pomocy 06.02.07, 23:07 Gość portalu: z napisał(a): > kolego uciekaj do anglii ja tam pracuje 350 funtów na tydzien tu nic nie > znajdziesz nara i dzieli pokój z 5 współlokatorami i zajada zupki chińskie i nagina 10km piechotą do pracy na zmywak i ciuła funciaki - w zadną sobotę do pubu nie skoczy i piwa sie nie napije by cokolwiek odłożyć i przywieźć a w Polsce, a w Czewie takie warunki nie przejdą, nie? tutaj musicie mieć wypasione warunki - dziwne :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 14:51 ja chce prace !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 23:46 Jaka praca Cie interesuje???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 00:02 kazda zebym tylko mial zajecie bo siedzenie w domu jest marnowaniem czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 00:07 a masz ksiazeczke sanepidu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 00:09 niestety nie chcialem zrobic w wakacje ale wyjechalem i nie zrobilem a mozesz powiedziec co to za praca?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 00:19 Chodzilo mi o to,ze jak juz myslales nad praca w macu to lepiej bys zrobil idac jednak do kfc,tam lepiej placa!Tak pozatym latwiej znalezc prace majac ksiazeczke,bo nawet w tych wszystkich marketach jest potrzebna!Ogolnie mnie sie wydaje ze latwiej chlopakowi cos znalezc,chociazby dlatego ze sa rozne prace gdzie jednak potrzebna jest sila fizyczna!A byles w tych wszystkich posrednikach (worker,work service itp.)??? jak ja sie tam zapisywalam,to dla dziewczyn nie mieli pracy,ale bylo kilka ofert pracy dla chlopakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 00:24 wrok service okradaja patrz np (kumpel robil w wakacje w tesco) zarabial 5.50 zl /h a wroker zabieral z tego 2 zl dlatego chce sam cos znalesc i w sumie masz racje z ksiazeczka ze latwiej znalesc prace:) takze od poniedzialku zaczynam ja wyrabiac :) tylko na ta ksiazeczke trzeba troche czekac ale to nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 00:51 Wiem ze okradaja,zreszta wszyscy to wiedza i co smieszniejsze robia to legalnie!!!Masz racje,szukaj czegos sam na wlasna reke poki jeszcze sie da,bo cos mi sie wydaje, ze niedlugo bedzie tak,ze do jakiejkolwiek pracy trzeba bedzie sie przyjac przez workera lub inne podobne dziadostwo!Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 12:59 zobaczymy jak sam nie znajde to musze przez tego worka szukac Odpowiedz Link Zgłoś