agrafka1 22.04.03, 15:40 witam, poszukuję dobrego fryzjera w Częstochowie. Kogoś w mierę niedrogiego i umiejącego coś doradzić w sprawie fryzury. Znacie takiego? Proszę o pomoc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kornik Re: DOBRY FRYZJER!!! IP: *.czes.gazeta.pl 22.04.03, 16:07 Z męskich polecam pani Lidzię na dole u Gawrońskich. Z damskich nie korzystam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: DOBRY FRYZJER!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 23:04 Pani Beata Dysiewicz ul.Czarnieckiego 22(może32) . Mistrz koloru! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piasia Re: DOBRY FRYZJER!!! IP: diabel:* 23.04.03, 07:21 zakład Gracja w Mrówkowcu - rewelacja! Bardzo miła obsługa, niedrogo (np. trwała 45 zł), zgrabne fryzurki. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
agrafka1 Re: DOBRY FRYZJER!!! 23.04.03, 14:57 dziękuję bardzo za wszystkie podpowiedzi. Szukam kogoś kto potrafiłby podejść dosyć nowocześnie do sprawy. Zależy mi bowiem na wycieniowaniu i maksymalnym "postrzępieniu" włosów. Nie mam czasu na układanie fryzury każdego dnia więc chodzi o to, by były tak obcięte, żeby w miarę możliwości układały się same. Znacie kogoś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piasia Re: DOBRY FRYZJER!!! IP: diabel:* 24.04.03, 05:36 No to właśnie Gracja w mrówkowcu - dobrze ścinają włosy, jeśli chcesz to wymodelują, jak nie to nie, potrafią obejść się bez tapirowania i tony lakieru. Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agrafka1 Re: DOBRY FRYZJER!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 08:52 Bardzo dziękuję piasia!! Wybiorę się tam w ten weekend. I dla pewności - mówimy o tym mrówkowcu w pobliżu Hali Polonii, tak? pozdrawiam p.s A co Ty tak wcześnie wstajesz? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stama Re: DOBRY FRYZJER!!! IP: *.net.pl / 10.0.1.* 24.04.03, 20:27 Strzępi, świętnie obcina i koloryzuje - Kadus - Dekabrystów 41 ( tam gdzie Montex) Ale jest bardzo drogi, zwłaszcza Pan Mariusz. Ostatnio zapłaciłam 250 zł ( ścięcie i koloryzacja, bo tak się u niego nazywa farbowanie ). Chętnie skorzystam z podpowiedzi innych. Dziewczyny, piszcie ! Też bym chciała niewymagającą fryzurę, bo nie mam czasu, zwłaszcza rano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Bardzo Dobry Fryzjer !!! IP: 195.117.109.* 25.04.03, 08:34 Salonik "Szyk" na północy w "Mleczarzu" I pietro. Super miła obsługa, profesjonalne podejście (potwierdzone wieloma dyplomami i nagrodami) Swiatowe fryzury :) Odpowiedz Link Zgłoś
piasia Re: Bardzo Dobry Fryzjer !!! 25.04.03, 08:42 Agrafko, jest tylko jeden mrówkowiec, który nazywa się mrówkowiec ;) to właśnie ten koło Hali Polonia. Jest tylko jedna Hala Polonia.... ;))))) Kadus w "monteksie" - o matko, co za ceny.... Odpowiedz Link Zgłoś
pointowski Re: DOBRY FRYZJER!!! 26.04.03, 17:27 wlasnie dla takich osob tworzony jest przewodnik po czestochowie - szczegoly na stronie www.neo.xsystem.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgoś Re: DOBRY FRYZJER!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 08:32 Wszyscy fryzjerzy są wspaniali mają tylko tępe nożyczki Odpowiedz Link Zgłoś