Dodaj do ulubionych

Citroen XM - dobry mechanik

IP: 212.87.241.* 15.02.07, 19:02

Otoz , nie wiem czy to przypadek ale po wymianie zarowki moje auto nie " odpala ".Poradzcie jakiegos speca , problem w tym , ze to automat i nie moge go holowac - laweta to koszty.Licze na pomoc, za co juz z gory dziekuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: michał Re: Citroen XM - dobry mechanik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 21:10
      xoops.citroen.triger.com.pl/modules/news/
      sprawdz tu. fanklub cytrynki.
      a jak nie uzyszkasz pomocy(pytaj o koma - nie odmówią swojemu) to polecam iść na Jana Pawła obok trójkąta. Chyba najlepszy elektryk w mieście, choć niezbyt sympatyczny.
      • Gość: dorian Re: Citroen XM - dobry mechanik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 21:28
        • Gość: dorian Re: Citroen XM - dobry mechanik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 21:30
          elektryk najlepszy to Rogula na Mateki.
          tam zajrzyj-tylko nie przestrasz sie ze tak duzo ludzi...
          • Gość: XM to jest cos!! Re: Citroen XM - dobry mechanik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 22:57
            A jaki masz silnik?? Pewnie 2,0i, a jak chcesz kogos dobrego od citroenow to
            przed wrzosowa niedaleko trasy jest zaklad specjalizujacy sie tylko i wylacznie
            w marce Citroen i Peugeot, wlasciciel to pan Dyderski, spytasz o niego na forum
            klubu cytrynki to bedziesz wiedzial ze to jedyny znajacy temat warsztat. Podaje
            numer tel do nich: (0-34) 327-53-19. Jak masz jakies pytania dotyczace tego XM'a
            to pisz :) moje gg: 2695184
            • Gość: francuz Re: Citroen XM - dobry mechanik IP: 212.87.241.* 16.02.07, 00:01
              Dziekuje wszystkim za rzeczowe i konkretne wpisy.Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka