IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 17:18
jestem w ciężkiej sytuacji materialnej ,własnie wypowiedzieli mi umowę
kredytu na mieszkanie ,bo nie zapmłaciłam trezch rat,tylko patrezc ja odetną
mi prąd.Mimo tego ze pracuje to przez ostatnie miesiące dostawałam bardzo
niewielka wyolatę bo dość długo chorowałam.Nie wiem skąd mam wziąść pieniądze
na teo opłaty ,spłty tych długów.Jestem zrozpaczona i nie wiem co mam juz
robić .probowałam roznych prac,ale ja potrezbuje szybko tych
pieniędzy .Jestem tak zdesperowana ze zrobię wszystko żeby miec te
pieniądze.najbardziej szkoda jest mi mojego dziecka ,sama ją wychowuję i
wstyd mi jest przed nią ze ja się załamałam.Pomóżcie proszę znależć mi
cokolwiek żenym mogła spłacić to wszystko. Boję się co się może stać.......
proszę!!
Obserwuj wątek
    • Gość: beti Re: pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 17:42
      z chęcia bym ci pomogła ... ale mam podobną sytuacje ... szukam pracy gdzie sie
      da ... podobno sa przyjecia za grosze w mc donaldzie
      • Gość: m Re: pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 17:48
        pracę to ja juz mam i dosc długo pracuje ,ale ostatnio bardzo chorowałam i duzo
        moja choroba kosztuje a po drugie przez zwolnienia lekarskie dostawałam znikome
        wynagrodzenie.jestem załamana tym że nie daje sobie rady i nie wiem do kogo mam
        się udać żeby mi ktoś pomógł,bo niedługo starcę wszytsko a kto wie co moze
        jesczze stracę.....juz brakuje mi sił .....
        dziękuję za podopowied zo tym mc donaldzie
        • Gość: beti Re: pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 18:01
          serio ,,, nie mam jak pomuc ... chyba ze tylko rozmowa... sama masz szkraba 2
          latka ... szukam pracy juz 2 m-c ... szukałam nawet w anglii - ale tam mnie
          tylko oskubali i wywiezli na 2 koniec londynu :( a teraz musze spłacić
          porzyczona kase na wyjazd ... a życie?? szkoda gadać
          • Gość: m Re: pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 18:50
            ja juz jestem skłonna robić wszystko tak jestem zdesperowana,tylko nie wiem
            gdzie miałabym się zgłosić i do kogo się zwrócicć o pomoc!!!!!!
            • Gość: as Re: pomoc IP: *.jaskom.pl 19.02.07, 19:24
              tylko nie rób żadnych głupstw... Masz dziecko, które potrzebuje opieki...
              Na początek: zgłoś się do banku i spróbuj wynegocjować wstrzymanie
              wypowiedzenia umowy i spłaty rat (trzeba było zrobić to wczesniej, kiedy sie
              zorientowałas ze nie bedziesz w stanie płacic, to samo sprobuj z ZE-moze
              rozloza ci na raty zadluzenie.
              Po drugie: masz chyba jakas rodzine i przyjacol, ktora bedzie ci choc troszke
              pomoc, nie mowie dac, ale pozyczyc. A ojciec dziecka i jego rodzina? Pomysl
              kobietko spokojnie co mozesz zrobic. Przede wszystkim sie uspokój. Ztcze
              powodzenia, na pewno ci sie uda. Trzymam kciuki. Asia
              • Gość: m Re: pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 19:28
                próbowałam rozmawiać z bankiem i nie chcą sie zgodzić a w energetyku nie da się
                rozlozyć na raty zaległego rachunku
                rodzine mam ale nie mają mi jak pomóc ,zawsze sama sobie radziłam,ojciec
                dziecka uciekł za granicę juz kilka lat temu a ja muszę jeszcze spłacać za
                niego niekt.ore jego długi...własnie teraz wszystko się skukulowłao i nie daję
                rady ,potrezbuję pomocy,czy tylko ktos się znajdzie?
                • Gość: ona Re: pomoc IP: 212.87.244.* 19.02.07, 19:33
                  coś mi tu oszustwem śmierdzi BO miałam taką samą sytuacje, beczałam i energetyk
                  rozłożył na raty, pojechałam do banku aż do katowic i też podpisaliśmy uwmowę.
                  Wiesz mnie się wydaje ze chcesz ludzi naciągnąć na kase.Bankom zalezy aby dostać
                  cokolwiek, więc przyjmują kompromisy.
                  • Gość: m Re: pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 20:41
                    i udało ci się tym płaczem tak załatwić ?
                    to napewno ja spróbuję ,ale gorzej jest z bankiem bo to jest kredyt mieszkaniowy
                    ale moze masz rację pojechać do warszawy i tam załatwić
                    tylko za co pojechać jeszcze do tej warszawy?
                • Gość: Ja Re: pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 19:33
                  Jeżeli ojciec dziecka nie płaci alimentów, niech płacą jego rodzice. Jeżeli nie
                  chcą dobrowolnie, możesz podać ich do sądu. Może wtedy tatuś się odezwie i
                  zacznie płacić.
    • Gość: ja Re: pomoc IP: 212.87.241.* 19.02.07, 19:23
      Boze !! A myślałam że tylko ja jestem w takiej sytuacji . Pracuję, owszem ,
      mieszkam owszem ale pensji starcza tylko na oplaty a zycie????? nie wspomnę
      juz ubraniach dla siebie i dzieci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka