Gość: matka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 11:49 -szukam dobrego psychologa dla osoby dorosłej,która pomoże ale nie wyciągnie z ciebie wora pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktoś Re: psycholog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 22:03 Na Sobieskiego jest przychodnia dr Pawelczaka.Jest tam poradnia leczenia nerwic.Przyjmuje lekarz psychiatra,psycholodzy i terapeuci.Nie potrzeba skierowania.Nic nie płacisz,bo wizyty są refundowane.Na pewno Ci pomogą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: psycholog IP: 80.54.173.* 20.02.07, 23:34 dzękuję za wiadomość gdzie mogę dotrzeć do psychologa ale czy tam są dobrzy specjaliści? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: psycholog IP: *.pcz.pl 22.02.07, 10:19 Ja polecam Panią lek.med. joanna Soachacka-Pietrzyk specjalista psychiatra Ul.Orkana 139B tel 034 366 28 81 z tym,że tylko osoby pełnoletnie oczywiście wszystko jest na Kase chorych czyli wizyty darmowe :) Sam do niej uczeszczam takze spokojnie mogę ją polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: psycholog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 23:57 na Sobieskiego są dobrzy specjaliści,inaczej bym o nich nie pisała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najlepszy Re: psycholog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 02:34 polecam Andrzeja Sztajnera, kto chce to dotrze do bliskich informacji, polecam! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś