Gość: gość IP: 80.54.169.* 21.02.07, 19:24 czy komuś udało się zrezygnować z umowy w Tele 2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J Re: TELE 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 19:34 JA PRóBUJę JUż PARę MIESIęCY . BEZ SKUTKU. NA REKLAMACYJNE MAILE NAWET NIE ODPOWIADAJą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: TELE 2 IP: 80.54.171.* 21.02.07, 21:55 Mnie się udało, ale tylko dzięki temu, że nie uznaLam ich umowy. W trakcie jej niby zawierania nic o tym fakcie nie wiedziałam.O tej technice oszukwania przez Tele 2 duzo mówiono w TVN. Dodatkowo doręczyciel z tej firmy podrobił podpis. Widać to było gołym okiem, więc nawt przed takimi praktykami się nie cofają. Sprawa nadawała się do sądu, tyle tylko, że mój małżonek machnął na to wszystko ręką - po prostu mu się nie chce chodzić po sądach. Odpowiedz Link Zgłoś
mrec1 Re: TELE 2 21.02.07, 23:43 tak udalo sie mojemu tacie po 2 latach dzwonienia pisania i kompletowania dokumentow w koncu bedac w warszawie przy okazji wstapil do glownej siedziby i tam spotkal mnostwo takich osob jak on ale dopiero wtedy sie udalo spedzil tam chyba z 2 godziny.przylali pismo z przeprosinami takze ludzie walczcie nie dajcie sie naciagaac i straszyc komornikiem i sadem nic im nie placcie tylko za kazdym razem jak cos z nimi zalatwiacie wszystkie dokumenty trzymajcie a jak dzwonicie zawsze proscie o nazwisko konsultanta powodzenia i wytrwalosci Odpowiedz Link Zgłoś
mrec1 Re: TELE 2 21.02.07, 23:44 jeszcze link odnosnie tego tematu wejdzcie i posluchajcie: www.wrzuta.pl/audio/8xDK0Ltx09/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: TELE 2 IP: 80.54.169.* 22.02.07, 17:02 już minął rok jak podpisałam z nimi umowę chcę zrezygnować czy muszę napisać jakieś podanie o rezygnację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: TELE 2 IP: 217.153.246.* 22.02.07, 17:54 MOJA MAMA ZREZYGNOWAłA BEZ PROBLEMU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: TELE 2 IP: 80.54.169.* 22.02.07, 18:49 jesli możesz napisz mi jak to zrobiła?Zgóry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: TELE 2 IP: 80.51.57.* 22.02.07, 19:51 Trzeba z conajmniej miesiąc wcześniej niż wygasa umowa napisać do nich takie podanie że już sie nie chce korzystać z ich usług ,a co dalej to nie wiem.A wogóle to też zrezygnuję z TELE2 i to już niedługo. Mam nadzieję że uda mi się bez żadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: TELE 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 21:36 tpsa się poleca wystarczy wypełnić przysłany przez tpsa druk /rezygnacja z tele 2/ jednoczesnie podłaczenia do tpsa.Wszystkim zajmuje się tpsa .Możesz wejsć na ich stronę internet. lub zadzwonić tel.93... .Całości nie będę podawać nie jestem ich pracownikiem.,znajdziesz w ksiazce tel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: TELE 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 21:58 Wszystkim polecam tpsa. Z TELE2 nie polecam się łączyć. Moim zdaniem to oszuści! Ja kożystam z tpsa nie jest tanio, ale nie ma takich problemów. Ale dziwi mnie jedno... po co po tych wszystkich programach w Tvn.. TELE2 wciąż jest na polskim rynku. Miesiąc temu widziałem reklamę zaufało nam już ponad 2 mln ludzi, dzisiaj widziałem podobną ale było zafało nam juz ponad 100 tysięcy ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś