IP: 80.54.169.* 21.02.07, 19:24
czy komuś udało się zrezygnować z umowy w Tele 2
Obserwuj wątek
    • Gość: J Re: TELE 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 19:34
      JA PRóBUJę JUż PARę MIESIęCY . BEZ SKUTKU. NA REKLAMACYJNE MAILE NAWET NIE
      ODPOWIADAJą!
      • Gość: gość Re: TELE 2 IP: 80.54.169.* 21.02.07, 20:23
        ludzie odezwijcie się
        • Gość: asia Re: TELE 2 IP: 80.54.171.* 21.02.07, 21:55
          Mnie się udało, ale tylko dzięki temu, że nie uznaLam ich umowy. W trakcie jej
          niby zawierania nic o tym fakcie nie wiedziałam.O tej technice oszukwania przez
          Tele 2 duzo mówiono w TVN. Dodatkowo doręczyciel z tej firmy podrobił podpis.
          Widać to było gołym okiem, więc nawt przed takimi praktykami się nie cofają.
          Sprawa nadawała się do sądu, tyle tylko, że mój małżonek machnął na to wszystko
          ręką - po prostu mu się nie chce chodzić po sądach.
    • mrec1 Re: TELE 2 21.02.07, 23:43
      tak udalo sie mojemu tacie po 2 latach dzwonienia pisania i kompletowania
      dokumentow w koncu bedac w warszawie przy okazji wstapil do glownej siedziby i
      tam spotkal mnostwo takich osob jak on ale dopiero wtedy sie udalo spedzil tam
      chyba z 2 godziny.przylali pismo z przeprosinami
      takze ludzie walczcie nie dajcie sie naciagaac i straszyc komornikiem i sadem
      nic im nie placcie tylko za kazdym razem jak cos z nimi zalatwiacie wszystkie
      dokumenty trzymajcie a jak dzwonicie zawsze proscie o nazwisko konsultanta
      powodzenia i wytrwalosci
    • mrec1 Re: TELE 2 21.02.07, 23:44
      jeszcze link odnosnie tego tematu wejdzcie i posluchajcie:
      www.wrzuta.pl/audio/8xDK0Ltx09/
      • Gość: gość Re: TELE 2 IP: 80.54.169.* 22.02.07, 17:02
        już minął rok jak podpisałam z nimi umowę chcę zrezygnować czy muszę napisać
        jakieś podanie o rezygnację
        • Gość: Ja Re: TELE 2 IP: 217.153.246.* 22.02.07, 17:54
          MOJA MAMA ZREZYGNOWAłA BEZ PROBLEMU
          • Gość: gosć Re: TELE 2 IP: 80.54.169.* 22.02.07, 18:49
            jesli możesz napisz mi jak to zrobiła?Zgóry dziękuję.
            • Gość: xxx Re: TELE 2 IP: 80.51.57.* 22.02.07, 19:51
              Trzeba z conajmniej miesiąc wcześniej niż wygasa umowa napisać do nich takie
              podanie że już sie nie chce korzystać z ich usług ,a co dalej to nie wiem.A
              wogóle to też zrezygnuję z TELE2 i to już niedługo. Mam nadzieję że uda mi się
              bez żadnych problemów.
              • Gość: . Re: TELE 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 21:36
                tpsa się poleca wystarczy wypełnić przysłany przez tpsa druk /rezygnacja z tele
                2/ jednoczesnie podłaczenia do tpsa.Wszystkim zajmuje się tpsa .Możesz wejsć na
                ich stronę internet. lub zadzwonić tel.93... .Całości nie będę podawać nie
                jestem ich pracownikiem.,znajdziesz w ksiazce tel.
                • Gość: gosc Re: TELE 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 21:58
                  Wszystkim polecam tpsa. Z TELE2 nie polecam się łączyć. Moim zdaniem to
                  oszuści! Ja kożystam z tpsa nie jest tanio, ale nie ma takich problemów. Ale
                  dziwi mnie jedno... po co po tych wszystkich programach w Tvn.. TELE2 wciąż
                  jest na polskim rynku. Miesiąc temu widziałem reklamę zaufało nam już ponad 2
                  mln ludzi, dzisiaj widziałem podobną ale było zafało nam juz ponad 100 tysięcy
                  ludzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka