Gość: Ania Re: Egzaminatorzy WORD IP: 195.205.202.* 05.04.07, 18:06 Własnie jak się nazywa ten gościu z fajką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 21:53 ciekawe co on ma w tej fajce ? może trawkę ? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuks Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.lei3.cable.ntl.com 06.04.07, 00:12 ten z fajka to pan Manowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: Egzaminatorzy WORD IP: 80.50.21.* 06.04.07, 01:29 Ja oblałem u p. Spyry straszny koleś ,cham i prostak . Jak na dzień dobry mnie zmierzył wzrokiem to czułem że jetem ponad 100 zeta w plecy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 06:52 Dokladnie Spyra jest straszny... Od razu gdy spojrzal na mnie odechcialo mi sie wszystkiego.. jeszcze w zyciu nie widzialam faceta o tak okropnym i wrednym spojrzeniu.... jak pomysle o nim mimo ze mam juz z glowy wszystko to nadal mi ciarki przechodza..... Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 06.04.07, 08:12 może to ciarki podniecenia :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: Egzaminatorzy WORD 06.04.07, 08:16 daga, masz extremalne pojecie na swiat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 06.04.07, 09:18 nie , tylko śmieszą mnie niektóre wypowiedzi i opinie . Niektórzy robią ogromny problem (wręcz koniec świata) z egzaminów na prawko . Zrzucają winę na egzaminatorów , na ich spojrzenia , zły humor ,zły dzień ..itd itp ... , a prawda jest taka ,że 99% zdających nie potrafi jeździć i do tego jeszcze stres ... koszmar ! może i Sambor czy inny gość z WORD-u ma bazyliszkowy wzrok , ale to jeszcze nie przeświadcza z góry o oblanym egzaminie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Egzaminatorzy WORD IP: 195.205.202.* 06.04.07, 08:53 dzięki za informację bo nie wiedziałam jak się nazywa mój dobroczyńca ( jak sie przedstawiał to byłam tak zestresowana że zapomniałam a później głupio mi się było spytać:)Jak by nie było -pan Manowski to przemiły człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: Egzaminatorzy WORD 06.04.07, 09:23 Dobroczynca? A co przepuscil Cie na egzaminie mimo braku pewnych umiejetnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 11:40 Czyzbys sugerował ,że dostała taki prezent w postaci prawka,bo akurat ładnie słonko swiecilo gdy zdawala?.Po prostu wydaje mi sie,ze Twoja ciut ironiczna wypowiedz w stosunku do niej(a tym samym do kazedgo kto zdał) nie jest na miejscu.Tez uwazam ,że kazdy w momencie zdawania nie potrafi wystarczajaco dobrze jezdzic,bo niemozliwoscia jest azeby po 30 (niepelnych) godzinach posiasc umiejetnosci ktorych czlowiek uczy sie latami,ale pewnym jest ,ze nie dala egzaminatorowi wysarczajcych powodow do oblania.I tyle,cieszy sie zwyczajnie dziewczyna,ze nie bedzie musiala wiecej razy jechac na Hallera.Nie smiem jednak watpic,ze Ty wszystkie potrzebne umiejetnosci posiadałeś i miałeś opanowane do perfekcji.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 10:53 pierwszy miałam z Kansym- naprawdę dobry egzaminator, oblałam w zasadzie trochę przez przypadek niezbyt fortunny:P mianowicie przez elke, no ale tez trochę przez własną głupotę, nie narzekam z perspektywy czasu, bo miał prawo mnie oblać, ale przez cały egzamin zachowywał sie w stosunku do mnie w porządku, drugi egzamin miałam z Ciesielskim, oby nigdy więcej, dostałam jeszcze nową corsę, w której nigdy nie siedziałam, bałam się nawet spytać, gdzie sie fotel reguluje, bo jestem niska i przez to nic nie widziałam, oblał mnie niby za wymuszenie, niech mu będzie :P lepiej nawet z nim nie rozmawiać, bo nie warto, totalny gbur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flower Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 15:58 ja mialam z takim panem ktorego nazwiska nie pamietam, mialam 11 ale trafilam na szczescie na micre a strasnzie sie balam o nowa corse ale udalo sie;) w koncu zdalam to prawko i stres mam za soba. ale nie chce nawet sobie przypominac oblanych egzaminow:( Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 14.04.07, 17:17 och ten Ciesielski ... sławny jest :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 17:10 ja zdałam za 1 razem u tego pana z fajką ... Manowski? niepamietam, taki straszy , przy kości, poprostu zajebisty ... Super ... Trzymam za was kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Egzaminatorzy WORD IP: 212.87.244.* 15.04.07, 10:00 mialam egzamin z marcianiakiem i wedlug mnie jest w porzadku gosciem. nie zzdalaam egzaminu, ale to moja wina. o marciniaku naczytalam sie wiele historii. moze po prostu mial dobry dzien, albo te wszystkie opowiesci to stek bzdur Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 19.04.07, 18:56 dla mnie jeden z nich to prawdziwy ,wielki kutas!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 19:47 A który...?Ja ostatnio miałem na "C" 3 termin z Ciesielskim w plecy oczywiście.. Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 19.04.07, 21:31 który ? nie mogę napisać , bo pewnie miałabym wiekszy problem niż mam teraz ! ale uwierz mi - ciesielski to "pryszczyk" :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 20:06 a skąd wiesz....? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 20:07 to bylo do Dagi :)sorki za pomylke Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 19.04.07, 22:14 Wyszedł nowy numer "auto-moto-świat" - a w nim: - jak poprawić humor egzaminatorowi, - jak zdać egzamin , - jak być najlepszym kierowcą , niewiele robiąc, oraz pozostałe sekrety seksu oralnego! :-)) trochę przerobiłam , ale coś w tym jest .... hahahahahaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 23:26 Cos widze ,ze ty daga1974 jestes bardzo zaangazowana w tą tematyke... Ciekawią mnie twoje slowa mianowicie: "...bo pewnie miałabym wiekszy problem niż mam teraz !" coz to moze znaczyc?:) czyzby jakas silna trauma poegzaminacyjna,czy może czyms podpadłas panom egzaminatorom..?:))pozdrawiam,aha i jeszcze jedno- fajnie piszesz, zawsze mi humor poprawiasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 19.04.07, 23:36 jestem zaangażowana w wiele tematów tutaj , ale jesli chodzi o egzaminatorów to faktycznie , podpadałam jednemu dość porządnie ... zawsze miałam cięty jęzor a nie zawsze jest to mile widziane ... traumy poegzaminacyjnej nie mam , zdawałam z kawą ... co prawda cięzko było ale jakoś poszło ..... :-))) nooo i cieszę się ,że komus jeszcze potrafię poprawić humor :-) moze WORD powienien mnie zatrudnić do "prania mózgu" ludziom przed egzaminami ? heheheeh pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby do ja Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.07, 17:33 daga to jest rzecznikiem ośrodka egzaminacyjnego ,on ,ona nie wiadomo.Pisałem już ,że te egzaminy to wyrywanie kasy młodym ludziom i ich rodzicom.I stres.A efekt zerowy.Kto wymyślił tych egzaminatorów i te ośrodki.Rok jazdy i żadnych egzaminów.Płaci się podatki i powinno być po sprawie. A nie od buca zależy zdasz czy nie.Masakra. Ze ktoś się tym nie zajął.A kasa idzie,gó.... to daje bo wypadków od cholery.Więcej jazd kultura i drogi to jest klucz do sukcesu.ble. Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 21.04.07, 18:53 niezły pomysł "gruby" :-) trzeba nad tym pomyśleć :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 19:49 Masz stuprocentowa rację,człowiek to sie dopiero nauczy jezdzic jak odpowiednia ilosc kilometrow wyjezdzi,zdobedzie doswiadczenie,zaliczy kolizje,przejedzie kota...w ten sposob zrozumie pare rzeczy:),a nie 40 min + dobry humor egzaminatora="wielki kieroFca".No ale wiesz gruby- to wszystko ,ze niby przepisy...pozory muszą byc zachowane...jednym słowem pic na wode:) ale jakby nie bylo taki EGZAMIN PANSTWOWY to zapewne bardzo ciekawe doswiadczenie w zyciu kazdego czlowieka,taki maly horrorek gwarantowany:D Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 21.04.07, 22:31 a może inne rozwiązanie ??? może kursy powinny trwać rok czasu np...i powinny być zakończone całodziennym państwowym egzaminem ???:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 22:54 ale Wy sciemniacie,jezdzic nie umiecie a prawo jazdy chcecie-ludzie ja mam dzieci i sam chodze po ulcach i chce byc w miare bezpieczny.Co to jest pare minut egzaminu i prawko masz na cale dlugie lub krotkie zycie,egzamin trwa tyle co leczenie zeba a ile ich masz i to kilka razy trzeba robic-no i mam racje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby do ja Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.07, 23:08 Nie wiem co chodzi ten ostatni twój post ostatni dziwny......................................... zgupiałem. Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 21.04.07, 23:46 zgłupiałeś ? to nie ty zgupiałeś .....:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.07, 23:57 Zgadza się daga ,mój błąd.Ale jestem na stronach siatkarskich.I za szybko wciskam enter.Jesteś widzę, także polonistką.Zaczynam Cię podziwiać. Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 22.04.07, 00:00 polonistką ?dlaczego ? chyba nie kumam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 11:45 ten Ja to nie ja :)zamotane:)ja tego nie pisze,bo wyszlo na to ,ze sie w pogladach gubie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Egzaminatorzy WORD IP: 80.54.170.* 22.04.07, 11:48 Gość portalu: gruby do ja napisał(a): > Nie wiem co chodzi ten ostatni twój post ostatni > dziwny......................................... zgupiałem. Nie wiem co w tym poście dla Ciebie bylo dziwnego. Skoro glupiejesz przy próbie zrozumienia kuliku prostych zdań to aż strach pomyśleć jak Ci idzie myślenia na drodze. Zgadzam sie JA- moze nasze egzaminy nie są najlepsze, mają wiele nieprzystających do rzeczywistości wymagań, a czasem się zdarzą, że to swobodna ocena egzaminatora moze zaważyć na naszym zdaniu lub nie zdaniu a nie nasza jazda- ale sama idea egzaminowania i to ostrego egzaminowania jest jak najbardziej słuszna, a dlaczego to już Ja wyjaśnil(a)- prowadzenie auta to nie przelewki i każdy ma prawo czuć się bezpieczny i nie zamartwiać się, ze np jego/ jej dzieci do domu nie wrócą bo jakiś świeżo upieczony kierowca, który prześlizgnął się przez egzamin nie zapanował nad pojazdem. Porównanie do leczenia zębów- bardzo trafne, kto nie rozumie na cyzm polega maetafora- niech po prostu nie komentuje. Trochę pokory od życia życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grby do gościa Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.07, 15:41 dalej nie wiem o ci CI biega, o tą pensję , z ośrodka czy co?Uparłeś się jednego tematu i wałkujesz .Dzieci, na rowerze nie przejedziesz bo cię coś rozjedzie Dużo jest wypadków i nic nie ma że powodują je młodzi kierowcy.Jazdy są najważniejsze ,a nie głupie egzaminy. Kogo chcesz wzruszyć tymi dziećmi? Pokorny to ja byłem 30 lat temu.Pozdrówka dla bzdeciarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Egzaminatorzy WORD IP: 80.54.170.* 22.04.07, 16:40 Jeżeli życie czyjeś dzieci uważasz za bzdet to aż mi skóra cierpnie na myśl o spotkaniu Cię na drodze. Przypatrz się dobrze, że w tym wątku piszą różne osoby, na dodatek raczej wątpliwe żeby byly związane z jakimkolwiek ośrodkiem (czy to egzaminacyjnym czy szkoleniowym) tylko Ty wciąż masz problem ze zrozumieniem szerszego sensu ich wypowiedzi. Ciebie może nie wzruszają czyjeś dzieci, rozjechane zwierzęta, lakier innych użytkówników dróg- bo na drodze to Ty jesteś Pan, bo Twom tokiem myślenia liczy się, że ktoś wyjechal 30 godzin jazd, a potem hulaj dusza, piekła nie ma- niech robi co chce, czy młody czy stary. Podważać sensowność egzaminu pańtwowego to jedno, ale Ty dodatkowo próbujesz odrzucić wszystko, co inni napiszą w obronie egzaminowania kierowców pomimo, że nie rozumiesz nawet postów przeciwko którym tak zaciekle walczysz. Trochę myślenia i zdrowego rozsądku jeszcze nikomu nie zaszkodziło, czytanie ze zrozumieniem też wielką sztuką nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.07, 18:24 Czytałem wątek jacy piękni są egzaminatorzy , co TY tymi dziecimi wyskakujesz.Wskocz na stronę o dzikach jest forum jak wskoczyły pod samochód.Pie....że aż miło.Mój syn po otrzymaniu prawa jazdy nie wskoczył do auta.Nie wyobrażałem sobie żebym dał klucze i jazda.Musiał się wiele nauczyć jeszcze .Więc proszę nie chrzanić, że świeży kierowcy powdują wypadki itp.Piszę o egzaminach poraz który , bo i tak do Ciebie to nie dotrze.Egzaminy i krótka jazda to największa pierdoła . KTO to wymyślił?Myślę że to będzie nowy post.Zrozumienie czyjeś racji ,czy poglądów , też jest sztuką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 19:42 Spoko to pewnie jeden z tzw. "egzaminatorów" się odezwał ;) Też uważam te egzaminy za największą głupotę jaką można wymyśleć było.No i niby tak "egzaminują" ostro a jakoś wypadki nie zniknęły.Podejrzewam że zniesienie egzaminów wcale by nie zwiększyło liczny wypadków byłoby podobnie jak jest teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.07, 20:27 Płacimy podatki i utrzymujemy te ośrodki i urzędy marszałkowskie.TO wszystko jest wyłudzanie pieniędzy. Dzięki za wsparcie, goście bronią się mocno.TE komentarze o dzieciach.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 20:50 Wiem sam po sobie.Auto kupiłem 8 miesięcy po pozytywnie zdanym egzaminie.Przez te 8 miesięcy praktycznie zapomniałem jak się jeździ.Na samym początku jeździłem tylko po swojej dzielnicy(Błeszno) i to w porach gdy nie ma dużego natężenia ruchu,potem stopniowo zacząłem się przyzwyczajać do coraz większego ruchu i coraz większych prędkości by w końcu jeździć juz w normalnych warunkach.Jakbym w pierwszy dzień posiadania auta wyjechał w duży ruch to pewnie już dawno by mnie "zeskrobywali" z jezdni.Podsumowując:Jeśli ktoś ma trochę oleju w głowie to doskonale zdaje sobie sprawę ze swoich aktualnych umiejętności i żadne egzaminy nawet najbardziej restrykcyjne tego nie zmienią.Aktualnie zdaje kat. "C" mam już 3 nieudane podejścia bo nie mogę zdać tzw. zatoczki.Może mi ktoś łaskawie poda przykład czy na codzień kierowca samochodu ciężarowego parkuje równolegle tyłem? <lol2> totalna paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.07, 21:06 Smiech na sali.A kasa stuka.Wyskocz ,z tym tematem na ogólne forum ,bo w CZEWIE ludzie nie życzliwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 21:49 Ja to ogólnie proponuje by w tą zatoczkę wjeżdżać na jednym kole jeszcze z dołączoną przyczepą wtedy już napewno nikt nie zda <lol2> Sam osobiście byłem świadkiem jak oblali gościa który przejechał Tirami ponad 1mln km więc to raczej on powinien egzaminować tego "egzaminatora" :D Chyba że nagle zapomniał jak się jeździ ;) A co do zakładania wątku to i tak nie bardzo ma sens bo co z tego że każdy przyzna mi rację no i na tym się skończy.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 22.04.07, 23:30 ja ci racji nie przyznam ... co zresztą "gruby" skwituje tak : "rzeczniczka WORD-u" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 07:32 Więc "Rzeczniczko Wordu" napisz mi jakie jest praktyczne zastosowanie na codzień we wjeżdżaniu równolegle ciężarówką tyłem? <lol2> Bo ja myślę że "normalni ludzie" wjeżdżają raczej przodem...A co do pomysłu mojego dotyczącego wjeżdżania na jednym kole w zatoczkę to co o tym sądzisz...?Wiem..To za prosty manewr jeszcze ktoś by niechcący zdał <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 23.04.07, 07:53 hahahahahahahahahahahaa.... dziękuję za wprowadzenie w dobry nastrój z rana ... no cóż , może faktycznie to niezły pomysł aby wprowadzić jakieś nowości na egzaminach , bo aktualne już chyba są nudnawe ..:-))) ... a poważnie to Twoje zdenerwowanie na tą tematykę nic nie da ... niestety nic na to nie poradzisz ,że tak to wszystko w Polsce wygląda .... możesz sobie tylko pogadać i "powywnętrzać się " .... a póki co ... miłego dnia :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 07:59 No właśnie do tego zmierzałem bo moim zdaniem egzaminy są zbyt "proste"...I pomyśleć że np. w USA płaci się dopiero za zdany egzamin a poprawki ewentualne są za darmo no i jakoś się nie pozabijali tam wszyscy <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 08:03 Aha i jeszcze jedno problemy się zaczną gdy ludzie od narzekania przejdą do czynów...Prędzej czy później ktoś może na Hallera odwalić taki numer jak ten Koreańczyk w Wirginii wtedy będą jaja <lol2> Bym się chyba ze śmiechu posikał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kursanta Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.hcz.com.pl 23.04.07, 08:12 tylko uważaj żeby na Ciebie nie trafiło Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 23.04.07, 08:14 hahahaa... na mnie ?? a co ja takiego robię ? hehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 08:16 Lepiej się koleś zajmij pracą bo widzę że w biurze na Hucie ci się za bardzo nudzi...A poza tym bez obaw raz się żyje najwyżej by trafiło również na mnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 23.04.07, 09:01 dajcie spokój ... to forum o naszych "przemiłych" panach egzaminatorach , a Wy się na siebie "wywnętrzacie" ....:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 23.04.07, 09:13 noo, jeśli śmieszy Cię to co się stało w Wirgini to powinieneś się zgłosić na przymusowe leczenie psychiatryczne .... szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 09:16 Nie śmieszy mnie poprostu gościowi nerwy puściły i zrobił to co zrobił.W końcu mogą tez nerwy puścić komuś w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 23.04.07, 12:27 mnie też często nerwy puszczają , ale to nie powód żeby zaraz wyskakiwać z jakimś "kałachem" :-) w ten sposób nie żyłoby bardzo dużo ludzi z mojego otoczenia :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 21.04.07, 23:51 chodzić możesz po chodniku , a nie po ulicach .. wtedy będziesz bezpieczniejszy :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta z prawkiem Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 21:54 ja juz mam prawko. Nie wyobrażam sobie bym jeżdziła za szybko itp. ze mną jeżdzi dziecko, więc tym bardziej nie będę ryzykować. edzamin oblałam 2 razy. Nawet nikt nie sprawdził moich umiejętności jazdy, gdyż nie umiałam pokazać dokładnie co jest pod maską.Egzamin był przerwany. Jeden z panów, o którym jest tu mowa na moje życzenie by wyjaśnił mi warunki egzaminów odpowiedział "trzeba se było zobaczyć w telewizji" (wtedy nie wiedziałam, że w ośrodku można je obejrzeć. Obecnie sama jeżdzę autem( by lepiej jeździć wykupiłam masę dodatkowych lekcji). Dziś miałam np przypadek, że na drodze z ograniczeniem prędkości do 40 km( jechałam 40 a nie np 20) Panowie trąbili i dawali mi znaki, że za wolno jeżdzę. a ile razy widzę, jak kierowcy nie zatrzymują się przed sygnalizatorem z sygnałem dopuszczającym skręcenie w kierunku wskazanym strzałką. Uważam więc, że poza WYJĄTKAMI kierowcy tuż po ukończonym kursie i egzaminie nie szaleją aż tak po naszych drogach. Mają dobrze zakodowane przepisy i nie czują się na tyle pewnie by szaleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby do kobiety Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.07, 08:17 Najwięcej wypadków powodują starsi kierowcy. Piszą o tym gazety motoryzacyjne.Rutyna ,chwila zagapienia,złe drogi i wypadek.A tu na forum wyskakuje gość znudzony i stuka na kompie ckliwe teksty ,o rozjechanych dzieciach itd.To wszystko przez młodych, po świeżo zdanym egzaminie.Lakier chłopie to CI rysują koło bloku bo Jestes wkur...... dla sąsiadów.Ludzie może nowy temat kto wymyślił te egzaminy i ile kasy biją dla szkolących i egzaminujących.POzdrowienia dla pozytywnie myślących Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 08:23 Witam no mój koszt prawka wynosi ok. 2000 zł wliczając w to dodatkowe jazdy teraz i oczywiście jeśli zdam wyniesie jakieś 2500 zł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta z prawkiem Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 09:02 Masz rację gruby. "Młody" kierowca nie popadł w rutyne i nie jeździ jak wariat (oczywiście nie mówię o tych, którzy co chca się popisać i jeżdzą jak...)a tekst o rozjechanych dzieciach jest dziwny. Pan od dzieci uważa, że tylko po kursie ludzie powodują wypadki. Ciekawe, że to zniecierpliwieni często doświadczeni kierowcy wymuszają pierszeństwo, nie lubią zatrzymywać się na pasach, bo im się śpieszy itp. i nie lubią początkujących kierowców za ich powolność, uwagę. Można by długo pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 23.04.07, 09:08 to zawsze będzie temat "morze" .... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta z prawkiem Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 09:17 Jasne, że to temat morze. I jedni będą zwalać winę na drugich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 09:42 Powinno sie wprowadzić "prawo chodzenia" <lol2> z egzaminatorem trzeba by było zdać egzamin państwowy by móc chodzić po ulicy.Do tego powinien byc dołączony obowiązkowy kask bez którego nie powinni się wychodzić na ulicę i na tym kasku zielony listek przez rok <lol2> problem jakby wyglądał plac manewrowy ale mamy zdolnych polityków i napewno coś wymyślą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.07, 10:51 Racja na głowie i na tyłku.Moim zdaniem powinien być obowiązek ,a nie zaproszenie do egzaminów, tych co nauczają wraz ,z kursantem.Obowiązek prawny !,niech patrzy , czego nauczył.NIe piszę już o samych egzaminach, bo się będę powtarzał.Politycy patrzą na USA , ale przykładu, z odbiorem prawa jazdy nie biorą.A system jest tam znakomity.A u nas mafie sycylijskie,wokoło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 14:59 masz całkowita rację.Do ośrodka egzaminacyjnego powinien podjeżdżać instruktor takim samochodem na którym u niego uczył sie kursant potem powinien dołączać do nich egzaminator i we trójkę powinni jeździć to by było uczciwe,a nie że na kursie jeździ sie czymś innym niż na egzaminie.No i oczywiście z tym również masz racje że duża część O.S.K po "odbębnieniu" tych 30 godzin zgarnia kasę i za nic nie odpowiada...Co niektórym to się powinno odebrać licencję na naukę w trybie natychmiastowym Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 23.04.07, 15:54 no tak .... bo na kursie jeździ się samochodami , a egzamin odbywa się samolotem .. hahahahahahahaha .... totalna bzdura !!!!! czym się niby różni corsa czy micra na kursie od tej egzaminacyjnej ? ma w innym miejscu kierownicę, biegi ? czy może szyb w niej nie ma ? :-)))) ... a co do instruktora - to masz prawo przystąpić do egzaminu z nim na tylnym siedzeniu ! jeśli zawalił coś w szkoleniu , to niech chociaż zobaczy co .. pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby do dagi Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.07, 20:39 no jednak czymś się różnią, a chociażby taką głupotą jak przełącznik od świateł przeciwmgielnych, w jednych micrach wraca a w drugich nie i taki egzaminowany może oblać na takich pierdołach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.07, 20:56 ale śmieszne Ty jesteś cenzorem jeszcze.Powinnaś pomóż , w tym temacie.A nie nabijanie się.Najlepsze ,że żaden instruktor ,ma zachamowanie przed tą jazdą.Wiem ,że nie lubią jeżdzić na egzaminach.I jeszcze stare corsy wyłechtane. Skrzynie biegów do du..... Przeciez macie serwis.A auto powinno być sprawne, a skrzynie biegów rozwalone. Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 23.04.07, 21:22 jak to "macie"? piszesz do mnie tak jakbym pracowała w WORD-zie ...:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 22:42 Bo nasi politycy biorą to z USA co im wygodne....Niestety nie możemy sie spodziewać żadnych zmian jeśli chodzi o prawko na plus a pewnie będzie wręcz przciwnie bo będa wymyślane coraz to większe durnoty :/ jestem tylko ciekaw czy kiedykolwiek ten naród sie przebudzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta z prawkiem Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 09:56 Plac manewrowy powinien obejmować egzamin z przechodzenia po pasach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Jay Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.cn.com.pl 23.04.07, 16:03 no niby tak ale więcej musisz wtedy płacić za egzamin i niech mi ktos wytłumaczy czemu?? rozumiem ze musze mu zapąłcic za to ze pójdzie ze mną na egzamin ale po co mam płącic za to WORDowi. Mam jeszcze ytanie jak tam sie zdaje na nowych oplach i jaki one mają kolor Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 23.04.07, 21:26 cena egzaminu ,bez względu na to czy zdajesz z instruktorem czy bez , jest taka sama ..... to tylko zależy od instruktora czy każe sobie zapłacić za tą wątpliwą przyjemność czy nie ...... w to już WORD nie wnika :-)))... nie wiem jak się zdaje na nowych białych oplach , bo na nic nie zdawałam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 16:09 nowe ople mają biały kolor. Dużej różnicy nie ma w porównaniu do "starego" opla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby do ja Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.07, 20:46 płytą pokładową i kierunkowskazami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 21:27 Nie ma sie co przejmować bo pewne osoby będą tutaj twardo bronić tych egzaminów choćby nie wiem jak głupie by one nie były...Podobnie jest z ciężarówkami stare zdezelałe trupy które potrafią nagle zgasnąć nie wiadomo czemu.Skrzynie też mają do du.. poza tym różnią się w dosyć znaczny sposób od tej którą na kursie jeździłem choćby drobna różnica:ta która jeździłem na kursie 240KM egzaminacyjna 180KM,światła przeciwmgielne w egzaminacyjnej "wracają" w tej z kursu nie...Znaleźć by można jeszcze kilka różnic mniejszych i większych no ale przecież ciężarówka to nie samolot <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 23.04.07, 21:29 naprawdę -zasadnicze różnice :-)))) samolot to może nie jest , ale niektórzy mają niezły odlot na takim egzaminie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 22:16 no właśnie mają odlot...w takim stresie to człowiek nawet moze zapomniec jak sie nazywa,traci racjonalne myslenie,a trzeba zauwazyc ,ze ludzie sa różni,maja rozna odpornośc,nastawienie psychiczne.Egzamin na prawko to jest wyjatkowa sytuacja,niecodzienna,wiec ja bede po stronie tych biednych niewiniatek na których "dokonuje sie rzezi" :)nasze wywody nic nie zminią,moze nam sie jedynie lżej na sercu zrobi jak tak wzajemnie sie pouzalamy,mamy taka własnie Polske i musimy sie pogodzic z tym ,ze sprawiedliwosc na swiecie nie zawsze jest respektowana:) pozdrawiam wszystkich tutaj skłóconych i nie tylko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.07, 16:05 (Za takie posty to się powinno wywalać ).Nie masz dużo do powiedzenia jeśli tak piszesz. Jeźdzcy bez koni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 16:16 Wiesz znałem pare osób które nim zdały prawko a zdawały załóżmy za 11 czy 14 razem to pomstowały na ośrodek by potem po zdanym fuksem egzaminie nagle stac się głównym "adwokatem" egzaminatorów...Robili sie z nich nagle super znawcy i super kierowcy szydzący z kogoś kto potem nie zdał...Więc u ludzi szczególnie Polaków to normalka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby do kursanta Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.07, 18:54 nie mogę tego zboleć ,tej ignorancji tego chamstwa i wyłudzania pieniedzy pod szyldem bezpieczeństwo na drodze.Młodzi zdają ,ale ktoś za to płaci. Czyste złodziejstwo pod przykrywką kurs i egzamin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 21:30 Przymusowy kurs jest już paranoją.Jeżeli ktoś uważa że potrafi jeździć to powinien miec możliwość od razu zapisywania sie na egzamin bez żadnych jazd.Mnie na kat. "B" sie udało zdac za I razem i nie dlatego że byłem fenomenem kierowania autem tylko dlatego że miałem więcej szczęscia niż inni.Nauka jazdy trwa latami taka jest prawda i trzeba jeździc na bieżąco by mieć wprawę i żaden kurs czy egzamin tego nie zmieni...Zreszta widziałem ostatnio egzaminatora który osobówką parkował.Udało mu sie poprawnie za 4 razem <lol2> i to micra a po chwili poszedł egzaminować młodych ludzi wstyd i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.07, 18:53 Trzeba było mu zdjęcie walnąć. Plac manwewrowy , to jest najlepsze .ZA każdym razem zaliczasz placyk , choć nie zdajesz na mieście.Dla młodych kursantów proponuje , załóżyc glany i szalik Rakowa i tak przybyć na egzaminy.Najlepiej .z grupą kolegów ,w tych samych barwach.I niech głośno dopingują. Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 24.04.07, 20:54 no , ja zdałam fuksem za 15 :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 24.04.07, 20:51 ja w ogóle nie mam nic do powiedzenia :-)))) a co ? chcecie coś wiedzieć ? chcesz "gruby" znać moje zdanie na całe to forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.07, 19:12 Tu się mylisz , wszystko jest do naprawienia i Polska też.Tylko trzeba chcieć.Ale mile napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 24.04.07, 21:04 no to weźmy się za naprawianie ... co Wy na to ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaki Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.07, 09:15 Naprawianie? A jak ty to widzisz ze ci wystraszeni egzaminowani zglosza jakies pretensje.A gdzie beda zdawac nastepny egzamin gdy poskarzą sie ze egzaminator to cham albo nie miał humoru i oblal.Ocena z jazdy po miescie jest bardzo wzgledna . Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 25.04.07, 21:26 zdawać egzamin można w każdym mieście w Polsce , gdzie są ośrodki egzaminowania ...więc do Ciebie należy wybór :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.07, 18:57 Chyba klimat ,żeby się nie ocieplał .Więc pip... prawo jazdy i samochody.Kartę sobie wyrobić l na rowery. A goście pójdą na bezrobocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 19:19 ci co egzaminują to maja wysokie emerytury albo renty albo inne dochody Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 25.04.07, 21:24 może nie aż takie wysokie ...:-))) i nie wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytam Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 23:22 No wlasnie,a ile zarabia taki przecietny egzaminator i czy jego zarobki od czegos zaleza,np. od stazu pracy,orientuje sie ktos?:) Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 25.04.07, 23:24 ja sie orientuje , ale czy to ważne ? w każdym razie kokosów nie mają .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Jay Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.cn.com.pl 26.04.07, 06:30 daga1974 napisz iel zarabiają to przeciez nie tajemnica a jak mówisz ze mało to tym bardziej nie ma czego ukrywac. jak nei napiszesz to całe forum wrobi sobie o tobie zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 26.04.07, 07:44 forum i tak ma o mnie już zdanie więc generalnie mam to gdzieś , a jak Cię to interesuje to zadzwoń do WORD-u i zapytaj za jaką kasę "oblewają" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 07:52 Instruktorzy mają niezłą kasę niektórzy nawet powyżej 3 tys. na rękę więc egzaminatorzy napewno nie mają mniej więc bez obawa...Na chleb i wódke im wystarczy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak do dagi Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 08:04 W kazdym miescie czy moja cora to Don Kiszot a napisz mondralo ilu odwolanych wygralo sprawe albo ilu egzaminatorow zostalo upomnianych za chamstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.07, 08:09 nad tym burdelem panuje Urząd Marszałkowski. Czy ktos złożyl tam odwołanie? Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 26.04.07, 08:55 nie jestem "mondralą" tylko jeśli już coś to "mądralą" .... a ilu zostało upomnianych ? nie wiem , nie prowadzi się statystyki chamstwa egzaminatorów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 26.04.07, 08:46 najważniejsze żeby im na wódkę starczyło :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 08:26 Jeszcze jedno pytanie może banalne:Dlaczego na kartce gdy zamawiam egzamin nie mam nazwiska egzaminatora z którym będę go miał..?Tylko niech mi nikt nie pisze że to jest po to by przeciwdziałać korupcji bo się chyba posikam ze śmiechu <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 26.04.07, 09:09 a po co Ci to wiedzieć ? co to zmieni ? przychodzisz na egzamin , czekasz sobie w poczekalni , wywołują Cię , idziesz i zdajesz , albo i nie :-)) a poza tym ,przed przystąpieniem do egzaminu , egzaminator ci się przedstawia więc jeśli zapamietasz w tym stresie ,to wiesz jak się nazywa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 09:48 A nazwisko egzaminatora każdy ma prawo znać uważam bo może być tak że z kimś masz na pieńku i kiedy wtedy składać protest..?na placu to troche za późno nie uważasz?A jak ktoś by poznał 3 tygodnie przed egzaminem to może cokolwiek interweniować jeśli będzie chciał Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 26.04.07, 09:11 jak nie zrozumiesz to wytłumaczę Ci poważnie dlaczego nie masz nazwiska egzaminatora .... korupcja ??? myślisz ,że można "załatwić sobie " teraz egzamin ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 09:44 Kpisz czy o drogę pytasz..?Oczywiście że wszystko można w tym kraju załatwić za kase egzamin też...Robisz takie oczy jak jeden gostek który myślał że pracę w tym kraju dostaje się ze względu na umiejętności a nie znajomości..Też się zapierał że znajomości nie mają znaczenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 26.04.07, 10:06 no to sobie załatw ... w czym masz problem ?:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 10:22 to pożycz mi kase to sobie załatwie... Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 26.04.07, 11:20 pożycz od wujka :-)) albo naucz się panować nad stresem i zdaj egzamin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 11:29 Juz widzę że nie zaprzeczasz że egzamin można kupić...Nie pożyczę bo mam biedną rodzinę...Ty napewno masz dużo bogatszą...Ciekawe za którym razem ty zdałaś egzamin i jak ty panowałaś nad stresem że teraz taka mądra jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 26.04.07, 13:05 nie jestem mądra .... , nie wiem czy można kupić egzamin czy nie ? ja w każdym razie go zdałam za 2 razem i umiem panować nad stresem .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 13:54 Ja zdałem za pierwszym razem na "B" i stres nie jest problemem tylko debilizm i upierdliwość niektórych egzaminatorów..Nie bez znaczenia jest też szkoła jazdy jak się dostanie dupnego instruktora który pojęcia nie ma o nauce to również ma swoje znaczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 26.04.07, 15:26 noooo ... pierwszy raz się z Tobą zgadzam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 22:52 hehe w czyms sie trzeba zgadzać :D:P mysle że ogólnie się zgadzamy bo nie sądzę że myślisz iż te egzaminy maja jakikolwiek sens :D no napewno nie w tej formie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 13:21 Pare postów wstecz czytałem że za 15 "m o n d r a l o " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.07, 22:31 daga to ma wszystkie ,w jednym palcu. Nie przegada się Ją. Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 26.04.07, 22:34 co mam w jednym palcu ? bo się pogubiłam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.07, 22:39 Tego co chłop niema Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.07, 22:33 dlaczego wykasowałaś swój post Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.07, 22:43 daga zniknęła .997, kto widział DAGE? Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 29.04.07, 22:12 jestem ,jestem :-)) nic nie kasowałam , to missiakilla depcze mi po piętach i usuwa co mu się podoba :-))... co ? martwiłeś się o mnie ? hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 10:17 A czy był kiedyś przypadek by na egzaminie ktoś rozwalił pojazd egzaminacyjny? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 12:35 Wie ktoś ile się obecnie czeka na egzamin? dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.lelewela.trustnet.pl 07.05.07, 16:30 A na stronie WORDu na dzień dzisiejszy to niecałe dwa tygodnie(?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przykro mi Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.gre.pl 14.05.07, 16:58 a o R. Machulskim ktos ma opinie? Bardzo niemiły gościu, szkoda pisać... Pozdrawiam wszystkich zdajacych i tych co zdali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Egzaminatorzy WORD IP: 80.54.170.* 14.05.07, 17:48 Gość portalu: Przykro mi napisał(a): > a o R. Machulskim ktos ma opinie? Bardzo niemiły gościu, szkoda pisać... Pozdra > wiam wszystkich zdajacych i tych co zdali. A jakie imię? Bo próbuje dociec, który z egzaminatorów ma na imię Roman?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Jay Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.cn.com.pl 14.05.07, 20:18 Przykro mi jak już coś zaczynasz o nim pisac to napisz więcej Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 14.05.07, 20:25 właśnie , jesteśmy głodni sensacji ,że wyrasta jakiś następca godny Ciesielskiego :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marciniak Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 14:44 3 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salsa Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 17:44 Jak taki "przyjemny" temat tak umarł? Żartuje sobie oczywiście, bo mam już to za sobą :) Zdałam za drugim razem. Za pierwszym z własnej głupoty i nerwów na górce... no ale pojechałam "pojeździć" sobie po mieście, oj jak bardzo to mi się przydało za drugim razem. Ten egzamin miałam z Adamczykiem (czy jakoś tak ;) Drugie podejście u Abrand ( kurcze nie pamiętam dokładnie nazwiska!)Bez większych problemów zdałam- może jego podejście, bo mnie nie stresował, a może fakt, że uparłam się, że to musi być ostatnie 112zł, które zapłacę WORD-owi;) Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oblanaZwłasnejWiny Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.3s.pl 25.07.07, 09:06 a ja właśnie w poniedziałek oblałam egzamin na placu z własnej winy...jeździłam na starym Punto a na examie dostałam nową Corsę no i zero wyczucia więc dwa razy zmaściłam łuk ;/ no cóż, Pan był taki sobie a był to A.A...teraz muszę wykupić sobie jazdy na Corsie i Micrze. Pozdrawiam zdających, oblewających, kursantów no i kierowców świeżo upieczonych ;p PS. kolejny exam mam 8.08.07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Egzaminatorzy WORD IP: 89.174.23.* 22.07.07, 17:59 a jesli uznam, ze nie popelnilem bledu i jest to tylko wymysl egzaminatora, to moge sie odwolac do np wojewody? Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: do Pawła 23.07.07, 09:00 tylko się śpiesz , bo taśmy z egzaminów są przetrzymywane 2 tyg... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
matrix1310 Re: Egzaminatorzy WORD 23.07.07, 00:00 jeśli dopbrze pamiwtam to zdawałem u marciniaka prawko na C i zdałem ale to prawda ze na placu manewrewym jest zaprzeproszeniem upierdliwy ale jesli chodzi o jazde na miescie to ok to prawda ze zaczyna sam zagadywac i warto z nim podtrzymac ta rozmowe mniej stresu :) pozdrawiem i zycze szczescia dla zdajacych jak to sie mowi gumowych drzew :). powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salsa Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 12:19 Ja przyznam się szczerze, że oprócz komend od egzaminatorów nic więcej nie słyszałam. W ogóle z nimi nie rozmawiałam- nie wiem czy to "wina" kamer, czy tylko mnie tak się przydarzyło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Egzaminatorzy WORD IP: 80.51.233.* 23.07.07, 13:34 bo to gbury są i nie da się z nimi pogadać :-)) Odpowiedz Link Zgłoś