Dodaj do ulubionych

Egzaminatorzy WORD

• Gość: Ania Re: Egzaminatorzy WORD IP: 195.205.202.* 05.04.07, 18:06
      Własnie jak się nazywa ten gościu z fajką
      • Gość: daga Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 21:53
        ciekawe co on ma w tej fajce ? może trawkę ? :-)))
      • Gość: fuks Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.lei3.cable.ntl.com 06.04.07, 00:12
        ten z fajka to pan Manowski
        • Gość: eryk Re: Egzaminatorzy WORD IP: 80.50.21.* 06.04.07, 01:29
          Ja oblałem u p. Spyry straszny koleś ,cham i prostak . Jak na dzień dobry mnie
          zmierzył wzrokiem to czułem że jetem ponad 100 zeta w plecy
          • Gość: laska Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 06:52
            Dokladnie Spyra jest straszny... Od razu gdy spojrzal na mnie odechcialo mi sie wszystkiego.. jeszcze w zyciu nie widzialam faceta o tak okropnym i wrednym spojrzeniu.... jak pomysle o nim mimo ze mam juz z glowy wszystko to nadal mi ciarki przechodza.....
            • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 06.04.07, 08:12
              może to ciarki podniecenia :-)))
              • misiakilla Re: Egzaminatorzy WORD 06.04.07, 08:16
                daga, masz extremalne pojecie na swiat ;)
                • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 06.04.07, 09:18
                  nie , tylko śmieszą mnie niektóre wypowiedzi i opinie .
                  Niektórzy robią ogromny problem (wręcz koniec świata) z egzaminów na prawko .
                  Zrzucają winę na egzaminatorów , na ich spojrzenia , zły humor ,zły dzień ..itd
                  itp ... , a prawda jest taka ,że 99% zdających nie potrafi jeździć i do tego
                  jeszcze stres ... koszmar ! może i Sambor czy inny gość z WORD-u ma
                  bazyliszkowy wzrok , ale to jeszcze nie przeświadcza z góry o oblanym
                  egzaminie ...
        • Gość: Ania Re: Egzaminatorzy WORD IP: 195.205.202.* 06.04.07, 08:53
          dzięki za informację bo nie wiedziałam jak się nazywa mój dobroczyńca ( jak sie
          przedstawiał to byłam tak zestresowana że zapomniałam a później głupio mi się
          było spytać:)Jak by nie było -pan Manowski to przemiły człowiek
          • misiakilla Re: Egzaminatorzy WORD 06.04.07, 09:23
            Dobroczynca? A co przepuscil Cie na egzaminie mimo braku pewnych umiejetnosci?
            • Gość: xyz Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 11:40
              Czyzbys sugerował ,że dostała taki prezent w postaci prawka,bo akurat ładnie
              słonko swiecilo gdy zdawala?.Po prostu wydaje mi sie,ze Twoja ciut ironiczna
              wypowiedz w stosunku do niej(a tym samym do kazedgo kto zdał) nie jest na
              miejscu.Tez uwazam ,że kazdy w momencie zdawania nie potrafi wystarczajaco
              dobrze jezdzic,bo niemozliwoscia jest azeby po 30 (niepelnych) godzinach posiasc
              umiejetnosci ktorych czlowiek uczy sie latami,ale pewnym jest ,ze nie dala
              egzaminatorowi wysarczajcych powodow do oblania.I tyle,cieszy sie zwyczajnie
              dziewczyna,ze nie bedzie musiala wiecej razy jechac na Hallera.Nie smiem jednak
              watpic,ze Ty wszystkie potrzebne umiejetnosci posiadałeś i miałeś opanowane do
              perfekcji.Pozdrawiam
              • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 06.04.07, 11:56
                zgadzam się "xyz" !!
                • Gość: gość Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 10:53
                  pierwszy miałam z Kansym- naprawdę dobry egzaminator, oblałam w zasadzie trochę
                  przez przypadek niezbyt fortunny:P mianowicie przez elke, no ale tez trochę
                  przez własną głupotę, nie narzekam z perspektywy czasu, bo miał prawo mnie
                  oblać, ale przez cały egzamin zachowywał sie w stosunku do mnie w porządku,
                  drugi egzamin miałam z Ciesielskim, oby nigdy więcej, dostałam jeszcze nową
                  corsę, w której nigdy nie siedziałam, bałam się nawet spytać, gdzie sie fotel
                  reguluje, bo jestem niska i przez to nic nie widziałam, oblał mnie niby za
                  wymuszenie, niech mu będzie :P lepiej nawet z nim nie rozmawiać, bo nie warto,
                  totalny gbur
                  • Gość: flower Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 15:58
                    ja mialam z takim panem ktorego nazwiska nie pamietam, mialam 11 ale trafilam na
                    szczescie na micre a strasnzie sie balam o nowa corse ale udalo sie;) w koncu
                    zdalam to prawko i stres mam za soba. ale nie chce nawet sobie przypominac
                    oblanych egzaminow:(
                  • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 14.04.07, 17:17
                    och ten Ciesielski ... sławny jest :-))))
                    • Gość: beti Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 17:10
                      ja zdałam za 1 razem u tego pana z fajką ... Manowski? niepamietam, taki
                      straszy , przy kości, poprostu zajebisty ... Super ... Trzymam za was kciuki
    • Gość: ja Re: Egzaminatorzy WORD IP: 212.87.244.* 15.04.07, 10:00
      mialam egzamin z marcianiakiem i wedlug mnie jest w porzadku gosciem. nie
      zzdalaam egzaminu, ale to moja wina. o marciniaku naczytalam sie wiele historii.
      moze po prostu mial dobry dzien, albo te wszystkie opowiesci to stek bzdur
    • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 19.04.07, 18:56
      dla mnie jeden z nich to prawdziwy ,wielki kutas!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ggg Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 19:47
        A który...?Ja ostatnio miałem na "C" 3 termin z Ciesielskim w plecy oczywiście..
        • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 19.04.07, 21:31
          który ? nie mogę napisać , bo pewnie miałabym wiekszy problem niż mam teraz !
          ale uwierz mi - ciesielski to "pryszczyk" :-))
      • Gość: po Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 20:06
        a skąd wiesz....? :)))
        • Gość: po Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 20:07
          to bylo do Dagi :)sorki za pomylke
          • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 19.04.07, 21:29
            ja dużo o nich wiem :-))
    • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 19.04.07, 22:14
      Wyszedł nowy numer "auto-moto-świat" - a w nim:
      - jak poprawić humor egzaminatorowi,
      - jak zdać egzamin ,
      - jak być najlepszym kierowcą , niewiele robiąc,

oraz pozostałe sekrety seksu oralnego! :-)) trochę przerobiłam , ale coś w tym
      jest .... hahahahahaa
      • Gość: ja Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 23:26
        Cos widze ,ze ty daga1974 jestes bardzo zaangazowana w tą tematyke... Ciekawią
        mnie twoje slowa mianowicie: "...bo pewnie miałabym wiekszy problem niż mam
        teraz !" coz to moze znaczyc?:) czyzby jakas silna trauma poegzaminacyjna,czy
        może czyms podpadłas panom egzaminatorom..?:))pozdrawiam,aha i jeszcze jedno-
        fajnie piszesz, zawsze mi humor poprawiasz:)
        • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 19.04.07, 23:36
          jestem zaangażowana w wiele tematów tutaj , ale jesli chodzi o egzaminatorów to
          faktycznie , podpadałam jednemu dość porządnie ... zawsze miałam cięty jęzor a
          nie zawsze jest to mile widziane ... traumy poegzaminacyjnej nie mam , zdawałam
          z kawą ... co prawda cięzko było ale jakoś poszło ..... :-))) nooo i cieszę
          się ,że komus jeszcze potrafię poprawić humor :-) moze WORD powienien mnie
          zatrudnić do "prania mózgu" ludziom przed egzaminami ? heheheeh pozdrawiam
        • Gość: gruby do ja Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.07, 17:33
          daga to jest rzecznikiem ośrodka egzaminacyjnego ,on ,ona nie wiadomo.Pisałem
          już ,że te egzaminy to wyrywanie kasy młodym ludziom i ich rodzicom.I stres.A
          efekt zerowy.Kto wymyślił tych egzaminatorów i te ośrodki.Rok jazdy i żadnych
          egzaminów.Płaci się podatki i powinno być po sprawie. A nie od buca zależy
          zdasz czy nie.Masakra. Ze ktoś się tym nie zajął.A kasa idzie,gó.... to daje bo
          wypadków od cholery.Więcej jazd kultura i drogi to jest klucz do sukcesu.ble.
          • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 21.04.07, 18:53
            niezły pomysł "gruby" :-) trzeba nad tym pomyśleć :-)))
          • Gość: ja Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 19:49
            Masz stuprocentowa rację,człowiek to sie dopiero nauczy jezdzic jak odpowiednia
            ilosc kilometrow wyjezdzi,zdobedzie doswiadczenie,zaliczy kolizje,przejedzie
            kota...w ten sposob zrozumie pare rzeczy:),a nie 40 min + dobry humor
            egzaminatora="wielki kieroFca".No ale wiesz gruby- to wszystko ,ze niby
            przepisy...pozory muszą byc zachowane...jednym słowem pic na wode:) ale jakby
            nie bylo taki EGZAMIN PANSTWOWY to zapewne bardzo ciekawe doswiadczenie w zyciu
            kazdego czlowieka,taki maly horrorek gwarantowany:D
            • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 21.04.07, 22:31
              a może inne rozwiązanie ??? może kursy powinny trwać rok czasu np...i powinny
              być zakończone całodziennym państwowym egzaminem ???:-))))
              • Gość: JA Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 22:54
                ale Wy sciemniacie,jezdzic nie umiecie a prawo jazdy chcecie-ludzie ja mam
                dzieci i sam chodze po ulcach i chce byc w miare bezpieczny.Co to jest pare
                minut egzaminu i prawko masz na cale dlugie lub krotkie zycie,egzamin trwa tyle
                co leczenie zeba a ile ich masz i to kilka razy trzeba robic-no i mam racje?
                • Gość: gruby do ja Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.07, 23:08
                  Nie wiem co chodzi ten ostatni twój post ostatni
                  dziwny......................................... zgupiałem.
                  • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 21.04.07, 23:46
                    zgłupiałeś ? to nie ty zgupiałeś .....:-))
                    • Gość: gruby Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.07, 23:57
                      Zgadza się daga ,mój błąd.Ale jestem na stronach siatkarskich.I za szybko
                      wciskam enter.Jesteś widzę, także polonistką.Zaczynam Cię podziwiać.
                      • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 22.04.07, 00:00
                        polonistką ?dlaczego ? chyba nie kumam :-))
                  • Gość: ja Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 11:45
                    ten Ja to nie ja :)zamotane:)ja tego nie pisze,bo wyszlo na to ,ze sie w
                    pogladach gubie:)
                  • Gość: ... Re: Egzaminatorzy WORD IP: 80.54.170.* 22.04.07, 11:48
                    Gość portalu: gruby do ja napisał(a):

> Nie wiem co chodzi ten ostatni twój post ostatni
                    > dziwny......................................... zgupiałem.

Nie wiem co w tym poście dla Ciebie bylo dziwnego. Skoro glupiejesz przy próbie
                    zrozumienia kuliku prostych zdań to aż strach pomyśleć jak Ci idzie myślenia na
                    drodze.
                    Zgadzam sie JA- moze nasze egzaminy nie są najlepsze, mają wiele
                    nieprzystających do rzeczywistości wymagań, a czasem się zdarzą, że to swobodna
                    ocena egzaminatora moze zaważyć na naszym zdaniu lub nie zdaniu a nie nasza
                    jazda- ale sama idea egzaminowania i to ostrego egzaminowania jest jak
                    najbardziej słuszna, a dlaczego to już Ja wyjaśnil(a)- prowadzenie auta to nie
                    przelewki i każdy ma prawo czuć się bezpieczny i nie zamartwiać się, ze np jego/
                    jej dzieci do domu nie wrócą bo jakiś świeżo upieczony kierowca, który
                    prześlizgnął się przez egzamin nie zapanował nad pojazdem. Porównanie do
                    leczenia zębów- bardzo trafne, kto nie rozumie na cyzm polega maetafora- niech
                    po prostu nie komentuje. Trochę pokory od życia życzę!
                    • Gość: grby do gościa Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.07, 15:41
                      dalej nie wiem o ci CI biega, o tą pensję , z ośrodka czy co?Uparłeś się
                      jednego tematu i wałkujesz .Dzieci, na rowerze nie przejedziesz bo cię coś
                      rozjedzie Dużo jest wypadków i nic nie ma że powodują je młodzi kierowcy.Jazdy
                      są najważniejsze ,a nie głupie egzaminy. Kogo chcesz wzruszyć tymi dziećmi?
                      Pokorny to ja byłem 30 lat temu.Pozdrówka dla bzdeciarza.
                      • Gość: ... Re: Egzaminatorzy WORD IP: 80.54.170.* 22.04.07, 16:40
                        Jeżeli życie czyjeś dzieci uważasz za bzdet to aż mi skóra cierpnie na myśl o
                        spotkaniu Cię na drodze. Przypatrz się dobrze, że w tym wątku piszą różne osoby,
                        na dodatek raczej wątpliwe żeby byly związane z jakimkolwiek ośrodkiem (czy to
                        egzaminacyjnym czy szkoleniowym) tylko Ty wciąż masz problem ze zrozumieniem
                        szerszego sensu ich wypowiedzi. Ciebie może nie wzruszają czyjeś dzieci,
                        rozjechane zwierzęta, lakier innych użytkówników dróg- bo na drodze to Ty jesteś
                        Pan, bo Twom tokiem myślenia liczy się, że ktoś wyjechal 30 godzin jazd, a potem
                        hulaj dusza, piekła nie ma- niech robi co chce, czy młody czy stary.
                        Podważać sensowność egzaminu pańtwowego to jedno, ale Ty dodatkowo próbujesz
                        odrzucić wszystko, co inni napiszą w obronie egzaminowania kierowców pomimo, że
                        nie rozumiesz nawet postów przeciwko którym tak zaciekle walczysz.
                        Trochę myślenia i zdrowego rozsądku jeszcze nikomu nie zaszkodziło, czytanie ze
                        zrozumieniem też wielką sztuką nie jest.
                        • Gość: gruby Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.07, 18:24
                          Czytałem wątek jacy piękni są egzaminatorzy , co TY tymi dziecimi
                          wyskakujesz.Wskocz na stronę o dzikach jest forum jak wskoczyły pod
                          samochód.Pie....że aż miło.Mój syn po otrzymaniu prawa jazdy nie wskoczył do
                          auta.Nie wyobrażałem sobie żebym dał klucze i jazda.Musiał się wiele nauczyć
                          jeszcze .Więc proszę nie chrzanić, że świeży kierowcy powdują wypadki itp.Piszę
                          o egzaminach poraz który , bo i tak do Ciebie to nie dotrze.Egzaminy i krótka
                          jazda to największa pierdoła . KTO to wymyślił?Myślę że to będzie nowy
                          post.Zrozumienie czyjeś racji ,czy poglądów , też jest sztuką.
                          • Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 19:42
                            Spoko to pewnie jeden z tzw. "egzaminatorów" się odezwał ;) Też uważam te egzaminy za największą głupotę jaką można wymyśleć było.No i niby tak "egzaminują" ostro a jakoś wypadki nie zniknęły.Podejrzewam że zniesienie egzaminów wcale by nie zwiększyło liczny wypadków byłoby podobnie jak jest teraz
                            • Gość: gruby Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.07, 20:27
                              Płacimy podatki i utrzymujemy te ośrodki i urzędy marszałkowskie.TO wszystko
                              jest wyłudzanie pieniędzy. Dzięki za wsparcie, goście bronią się mocno.TE
                              komentarze o dzieciach.Pozdrawiam.
                              • Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 20:50
                                Wiem sam po sobie.Auto kupiłem 8 miesięcy po pozytywnie zdanym egzaminie.Przez te 8 miesięcy praktycznie zapomniałem jak się jeździ.Na samym początku jeździłem tylko po swojej dzielnicy(Błeszno) i to w porach gdy nie ma dużego natężenia ruchu,potem stopniowo zacząłem się przyzwyczajać do coraz większego ruchu i coraz większych prędkości by w końcu jeździć juz w normalnych warunkach.Jakbym w pierwszy dzień posiadania auta wyjechał w duży ruch to pewnie już dawno by mnie "zeskrobywali" z jezdni.Podsumowując:Jeśli ktoś ma trochę oleju w głowie to doskonale zdaje sobie sprawę ze swoich aktualnych umiejętności i żadne egzaminy nawet najbardziej restrykcyjne tego nie zmienią.Aktualnie zdaje kat. "C" mam już 3 nieudane podejścia bo nie mogę zdać tzw. zatoczki.Może mi ktoś łaskawie poda przykład czy na codzień kierowca samochodu ciężarowego parkuje równolegle tyłem? <lol2> totalna paranoja
                                • Gość: gruby Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.07, 21:06
                                  Smiech na sali.A kasa stuka.Wyskocz ,z tym tematem na ogólne forum ,bo w CZEWIE
                                  ludzie nie życzliwi
                                  • Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 21:49
                                    Ja to ogólnie proponuje by w tą zatoczkę wjeżdżać na jednym kole jeszcze z dołączoną przyczepą wtedy już napewno nikt nie zda <lol2> Sam osobiście byłem świadkiem jak oblali gościa który przejechał Tirami ponad 1mln km więc to raczej on powinien egzaminować tego "egzaminatora" :D Chyba że nagle zapomniał jak się jeździ ;) A co do zakładania wątku to i tak nie bardzo ma sens bo co z tego że każdy przyzna mi rację no i na tym się skończy.. :)
                                    • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 22.04.07, 23:30
                                      ja ci racji nie przyznam ... co zresztą "gruby" skwituje tak : "rzeczniczka
                                      WORD-u" :-)))
                                      • Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 07:32
                                        Więc "Rzeczniczko Wordu" napisz mi jakie jest praktyczne zastosowanie na codzień we wjeżdżaniu równolegle ciężarówką tyłem? <lol2> Bo ja myślę że "normalni ludzie" wjeżdżają raczej przodem...A co do pomysłu mojego dotyczącego wjeżdżania na jednym kole w zatoczkę to co o tym sądzisz...?Wiem..To za prosty manewr jeszcze ktoś by niechcący zdał <lol2>
                                        • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 23.04.07, 07:53
                                          hahahahahahahahahahahaa.... dziękuję za wprowadzenie w dobry nastrój z
                                          rana ... no cóż , może faktycznie to niezły pomysł aby wprowadzić jakieś
                                          nowości na egzaminach , bo aktualne już chyba są nudnawe ..:-))) ... a
                                          poważnie to Twoje zdenerwowanie na tą tematykę nic nie da ... niestety nic na
                                          to nie poradzisz ,że tak to wszystko w Polsce wygląda .... możesz sobie tylko
                                          pogadać i "powywnętrzać się " .... a póki co ... miłego dnia :-))
                                          • Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 07:59
                                            No właśnie do tego zmierzałem bo moim zdaniem egzaminy są zbyt "proste"...I pomyśleć że np. w USA płaci się dopiero za zdany egzamin a poprawki ewentualne są za darmo no i jakoś się nie pozabijali tam wszyscy <lol2>
                                            • Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 08:03
                                              Aha i jeszcze jedno problemy się zaczną gdy ludzie od narzekania przejdą do czynów...Prędzej czy później ktoś może na Hallera odwalić taki numer jak ten Koreańczyk w Wirginii wtedy będą jaja <lol2> Bym się chyba ze śmiechu posikał...
                                              • Gość: do kursanta Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.hcz.com.pl 23.04.07, 08:12
                                                tylko uważaj żeby na Ciebie nie trafiło
                                                • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 23.04.07, 08:14
                                                  hahahaa... na mnie ?? a co ja takiego robię ? hehehhe
                                                • Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 08:16
                                                  Lepiej się koleś zajmij pracą bo widzę że w biurze na Hucie ci się za bardzo nudzi...A poza tym bez obaw raz się żyje najwyżej by trafiło również na mnie :D
                                                  • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 23.04.07, 09:01
                                                    dajcie spokój ... to forum o naszych "przemiłych" panach egzaminatorach , a Wy
                                                    się na siebie "wywnętrzacie" ....:-))
                                              • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 23.04.07, 09:13
                                                noo, jeśli śmieszy Cię to co się stało w Wirgini to powinieneś się zgłosić na
                                                przymusowe leczenie psychiatryczne .... szkoda słów
                                                • Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 09:16
                                                  Nie śmieszy mnie poprostu gościowi nerwy puściły i zrobił to co zrobił.W końcu mogą tez nerwy puścić komuś w Polsce...
                                                  • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 23.04.07, 12:27
                                                    mnie też często nerwy puszczają , ale to nie powód żeby zaraz wyskakiwać z
                                                    jakimś "kałachem" :-) w ten sposób nie żyłoby bardzo dużo ludzi z mojego
                                                    otoczenia :-)))
                • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 21.04.07, 23:51
                  chodzić możesz po chodniku , a nie po ulicach .. wtedy będziesz
                  bezpieczniejszy :-))))
    • Gość: kobieta z prawkiem Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 21:54
      ja juz mam prawko. Nie wyobrażam sobie bym jeżdziła za szybko itp. ze mną
      jeżdzi dziecko, więc tym bardziej nie będę ryzykować. edzamin oblałam 2 razy.
      Nawet nikt nie sprawdził moich umiejętności jazdy, gdyż nie umiałam pokazać
      dokładnie co jest pod maską.Egzamin był przerwany. Jeden z panów, o którym jest
      tu mowa na moje życzenie by wyjaśnił mi warunki egzaminów odpowiedział "trzeba
      se było zobaczyć w telewizji" (wtedy nie wiedziałam, że w ośrodku można je
      obejrzeć. Obecnie sama jeżdzę autem( by lepiej jeździć wykupiłam masę
      dodatkowych lekcji). Dziś miałam np przypadek, że na drodze z ograniczeniem
      prędkości do 40 km( jechałam 40 a nie np 20) Panowie trąbili i dawali mi znaki,
      że za wolno jeżdzę. a ile razy widzę, jak kierowcy nie zatrzymują się przed
      sygnalizatorem z sygnałem dopuszczającym skręcenie w kierunku wskazanym
      strzałką. Uważam więc, że poza WYJĄTKAMI kierowcy tuż po ukończonym kursie i
      egzaminie nie szaleją aż tak po naszych drogach. Mają dobrze zakodowane
      przepisy i nie czują się na tyle pewnie by szaleć.
      • Gość: gruby do kobiety Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.07, 08:17
        Najwięcej wypadków powodują starsi kierowcy. Piszą o tym gazety
        motoryzacyjne.Rutyna ,chwila zagapienia,złe drogi i wypadek.A tu na forum
        wyskakuje gość znudzony i stuka na kompie ckliwe teksty ,o rozjechanych
        dzieciach itd.To wszystko przez młodych, po świeżo zdanym egzaminie.Lakier
        chłopie to CI rysują koło bloku bo Jestes wkur...... dla sąsiadów.Ludzie może
        nowy temat kto wymyślił te egzaminy i ile kasy biją dla szkolących i
        egzaminujących.POzdrowienia dla pozytywnie myślących

• Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 08:23
          Witam no mój koszt prawka wynosi ok. 2000 zł wliczając w to dodatkowe jazdy teraz i oczywiście jeśli zdam wyniesie jakieś 2500 zł...
    • Gość: kobieta z prawkiem Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 09:02
      Masz rację gruby. "Młody" kierowca nie popadł w rutyne i nie jeździ jak wariat
      (oczywiście nie mówię o tych, którzy co chca się popisać i jeżdzą jak...)a
      tekst o rozjechanych dzieciach jest dziwny. Pan od dzieci uważa, że tylko po
      kursie ludzie powodują wypadki. Ciekawe, że to zniecierpliwieni często
      doświadczeni kierowcy wymuszają pierszeństwo, nie lubią zatrzymywać się na
      pasach, bo im się śpieszy itp. i nie lubią początkujących kierowców za ich
      powolność, uwagę. Można by długo pisać.
      • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 23.04.07, 09:08
        to zawsze będzie temat "morze" .... :-))
    • Gość: kobieta z prawkiem Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 09:17
      Jasne, że to temat morze. I jedni będą zwalać winę na drugich.
    • Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 09:42
      Powinno sie wprowadzić "prawo chodzenia" <lol2> z egzaminatorem trzeba by było zdać egzamin państwowy by móc chodzić po ulicy.Do tego powinien byc dołączony obowiązkowy kask bez którego nie powinni się wychodzić na ulicę i na tym kasku zielony listek przez rok <lol2> problem jakby wyglądał plac manewrowy ale mamy zdolnych polityków i napewno coś wymyślą ;)
      • Gość: gruby Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.07, 10:51
        Racja na głowie i na tyłku.Moim zdaniem powinien być obowiązek ,a nie
        zaproszenie do egzaminów, tych co nauczają wraz ,z kursantem.Obowiązek
        prawny !,niech patrzy , czego nauczył.NIe piszę już o samych egzaminach, bo się
        będę powtarzał.Politycy patrzą na USA , ale przykładu, z odbiorem prawa jazdy
        nie biorą.A system jest tam znakomity.A u nas mafie sycylijskie,wokoło.
        • Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 14:59
          masz całkowita rację.Do ośrodka egzaminacyjnego powinien podjeżdżać instruktor takim samochodem na którym u niego uczył sie kursant potem powinien dołączać do nich egzaminator i we trójkę powinni jeździć to by było uczciwe,a nie że na kursie jeździ sie czymś innym niż na egzaminie.No i oczywiście z tym również masz racje że duża część O.S.K po "odbębnieniu" tych 30 godzin zgarnia kasę i za nic nie odpowiada...Co niektórym to się powinno odebrać licencję na naukę w trybie natychmiastowym
          • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 23.04.07, 15:54
            no tak .... bo na kursie jeździ się samochodami , a egzamin odbywa się
            samolotem .. hahahahahahahaha .... totalna bzdura !!!!! czym się niby różni
            corsa czy micra na kursie od tej egzaminacyjnej ? ma w innym miejscu
            kierownicę, biegi ? czy może szyb w niej nie ma ? :-)))) ... a co do
            instruktora - to masz prawo przystąpić do egzaminu z nim na tylnym siedzeniu !
            jeśli zawalił coś w szkoleniu , to niech chociaż zobaczy co .. pozdrawiam :-)
            • Gość: gruby do dagi Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.07, 20:39
              no jednak czymś się różnią, a chociażby taką głupotą jak przełącznik od świateł
              przeciwmgielnych, w jednych micrach wraca a w drugich nie i taki egzaminowany
              może oblać na takich pierdołach.
            • Gość: gruby Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.07, 20:56
              ale śmieszne Ty jesteś cenzorem jeszcze.Powinnaś pomóż , w tym temacie.A nie
              nabijanie się.Najlepsze ,że żaden instruktor ,ma zachamowanie przed tą
              jazdą.Wiem ,że nie lubią jeżdzić na egzaminach.I jeszcze stare corsy
              wyłechtane. Skrzynie biegów do du..... Przeciez macie serwis.A auto powinno być
              sprawne, a skrzynie biegów rozwalone.
              • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 23.04.07, 21:22
                jak to "macie"? piszesz do mnie tak jakbym pracowała w WORD-zie ...:-))))
        • Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 22:42
          Bo nasi politycy biorą to z USA co im wygodne....Niestety nie możemy sie spodziewać żadnych zmian jeśli chodzi o prawko na plus a pewnie będzie wręcz przciwnie bo będa wymyślane coraz to większe durnoty :/ jestem tylko ciekaw czy kiedykolwiek ten naród sie przebudzi
    • Gość: kobieta z prawkiem Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 09:56
      Plac manewrowy powinien obejmować egzamin z przechodzenia po pasach.
      • Gość: lil Jay Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.cn.com.pl 23.04.07, 16:03
        no niby tak ale więcej musisz wtedy płacić za egzamin i niech mi ktos
        wytłumaczy czemu?? rozumiem ze musze mu zapąłcic za to ze pójdzie ze mną na
        egzamin ale po co mam płącic za to WORDowi. Mam jeszcze ytanie jak tam sie
        zdaje na nowych oplach i jaki one mają kolor
        • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 23.04.07, 21:26
          cena egzaminu ,bez względu na to czy zdajesz z instruktorem czy bez , jest taka
          sama ..... to tylko zależy od instruktora czy każe sobie zapłacić za tą
          wątpliwą przyjemność czy nie ...... w to już WORD nie wnika :-)))... nie wiem
          jak się zdaje na nowych białych oplach , bo na nic nie zdawałam :-))
    • Gość: Ja Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 16:09
      nowe ople mają biały kolor. Dużej różnicy nie ma w porównaniu do "starego" opla
      • Gość: gruby do ja Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.07, 20:46
        płytą pokładową i kierunkowskazami.
        • Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 21:27
          Nie ma sie co przejmować bo pewne osoby będą tutaj twardo bronić tych egzaminów choćby nie wiem jak głupie by one nie były...Podobnie jest z ciężarówkami stare zdezelałe trupy które potrafią nagle zgasnąć nie wiadomo czemu.Skrzynie też mają do du.. poza tym różnią się w dosyć znaczny sposób od tej którą na kursie jeździłem choćby drobna różnica:ta która jeździłem na kursie 240KM egzaminacyjna 180KM,światła przeciwmgielne w egzaminacyjnej "wracają" w tej z kursu nie...Znaleźć by można jeszcze kilka różnic mniejszych i większych no ale przecież ciężarówka to nie samolot <lol2>
          • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 23.04.07, 21:29
            naprawdę -zasadnicze różnice :-)))) samolot to może nie jest , ale niektórzy
            mają niezły odlot na takim egzaminie :-)))
            • Gość: ja Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 22:16
              no właśnie mają odlot...w takim stresie to człowiek nawet moze zapomniec jak sie
              nazywa,traci racjonalne myslenie,a trzeba zauwazyc ,ze ludzie sa różni,maja
              rozna odpornośc,nastawienie psychiczne.Egzamin na prawko to jest wyjatkowa
              sytuacja,niecodzienna,wiec ja bede po stronie tych biednych niewiniatek na
              których "dokonuje sie rzezi" :)nasze wywody nic nie zminią,moze nam sie jedynie
              lżej na sercu zrobi jak tak wzajemnie sie pouzalamy,mamy taka własnie Polske i
              musimy sie pogodzic z tym ,ze sprawiedliwosc na swiecie nie zawsze jest
              respektowana:) pozdrawiam wszystkich tutaj skłóconych i nie tylko:)
              • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 24.04.07, 08:01
                amen :-)))))))))))0
                • Gość: gruby Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.07, 16:05
                  (Za takie posty to się powinno wywalać ).Nie masz dużo do powiedzenia jeśli tak
                  piszesz. Jeźdzcy bez koni
                  • Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 16:16
                    Wiesz znałem pare osób które nim zdały prawko a zdawały załóżmy za 11 czy 14 razem to pomstowały na ośrodek by potem po zdanym fuksem egzaminie nagle stac się głównym "adwokatem" egzaminatorów...Robili sie z nich nagle super znawcy i super kierowcy szydzący z kogoś kto potem nie zdał...Więc u ludzi szczególnie Polaków to normalka
                    • Gość: gruby do kursanta Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.07, 18:54
                      nie mogę tego zboleć ,tej ignorancji tego chamstwa i wyłudzania pieniedzy pod
                      szyldem bezpieczeństwo na drodze.Młodzi zdają ,ale ktoś za to płaci. Czyste
                      złodziejstwo pod przykrywką kurs i egzamin
                      • Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 21:30
                        Przymusowy kurs jest już paranoją.Jeżeli ktoś uważa że potrafi jeździć to powinien miec możliwość od razu zapisywania sie na egzamin bez żadnych jazd.Mnie na kat. "B" sie udało zdac za I razem i nie dlatego że byłem fenomenem kierowania autem tylko dlatego że miałem więcej szczęscia niż inni.Nauka jazdy trwa latami taka jest prawda i trzeba jeździc na bieżąco by mieć wprawę i żaden kurs czy egzamin tego nie zmieni...Zreszta widziałem ostatnio egzaminatora który osobówką parkował.Udało mu sie poprawnie za 4 razem <lol2> i to micra a po chwili poszedł egzaminować młodych ludzi wstyd i tyle
                        • Gość: gruby Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.07, 18:53
                          Trzeba było mu zdjęcie walnąć. Plac manwewrowy , to jest najlepsze .ZA każdym
                          razem zaliczasz placyk , choć nie zdajesz na mieście.Dla młodych kursantów
                          proponuje , załóżyc glany i szalik Rakowa i tak przybyć na
                          egzaminy.Najlepiej .z grupą kolegów ,w tych samych barwach.I niech głośno
                          dopingują.
                    • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 24.04.07, 20:54
                      no , ja zdałam fuksem za 15 :-))))
                  • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 24.04.07, 20:51
                    ja w ogóle nie mam nic do powiedzenia :-)))) a co ? chcecie coś wiedzieć ?
                    chcesz "gruby" znać moje zdanie na całe to forum ?
              • Gość: gruby Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.07, 19:12
                Tu się mylisz , wszystko jest do naprawienia i Polska też.Tylko trzeba
                chcieć.Ale mile napisane.
                • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 24.04.07, 21:04
                  no to weźmy się za naprawianie ... co Wy na to ? :-)
                  • Gość: jaki Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.07, 09:15
                    Naprawianie? A jak ty to widzisz ze ci wystraszeni egzaminowani zglosza jakies
                    pretensje.A gdzie beda zdawac nastepny egzamin gdy poskarzą sie ze egzaminator
                    to cham albo nie miał humoru i oblal.Ocena z jazdy po miescie jest bardzo
                    wzgledna .
                    • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 25.04.07, 21:26
                      zdawać egzamin można w każdym mieście w Polsce , gdzie są ośrodki
                      egzaminowania ...więc do Ciebie należy wybór :-)
                  • Gość: gruby Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.07, 18:57
                    Chyba klimat ,żeby się nie ocieplał .Więc pip... prawo jazdy i samochody.Kartę
                    sobie wyrobić l na rowery. A goście pójdą na bezrobocie.
                    • Gość: xxxx Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 19:19
                      ci co egzaminują to maja wysokie emerytury albo renty albo inne dochody
                      • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 25.04.07, 21:24
                        może nie aż takie wysokie ...:-))) i nie wszyscy
                        • Gość: pytam Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 23:22
                          No wlasnie,a ile zarabia taki przecietny egzaminator i czy jego zarobki od
                          czegos zaleza,np. od stazu pracy,orientuje sie ktos?:)
                          • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 25.04.07, 23:24
                            ja sie orientuje , ale czy to ważne ? w każdym razie kokosów nie mają ....
                            • Gość: lil Jay Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.cn.com.pl 26.04.07, 06:30
                              daga1974 napisz iel zarabiają to przeciez nie tajemnica a jak mówisz ze mało
                              to tym bardziej nie ma czego ukrywac. jak nei napiszesz to całe forum wrobi
                              sobie o tobie zdanie
                              • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 26.04.07, 07:44
                                forum i tak ma o mnie już zdanie więc generalnie mam to gdzieś , a jak Cię to
                                interesuje to zadzwoń do WORD-u i zapytaj za jaką kasę "oblewają" :-)))
                              • Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 07:52
                                Instruktorzy mają niezłą kasę niektórzy nawet powyżej 3 tys. na rękę więc egzaminatorzy napewno nie mają mniej więc bez obawa...Na chleb i wódke im wystarczy :P
                                • Gość: jak do dagi Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 08:04
                                  W kazdym miescie czy moja cora to Don Kiszot a napisz mondralo ilu odwolanych
                                  wygralo sprawe albo ilu egzaminatorow zostalo upomnianych za chamstwo
                                  • Gość: gruby Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.07, 08:09
                                    nad tym burdelem panuje Urząd Marszałkowski. Czy ktos złożyl tam odwołanie?
                                    • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 26.04.07, 09:06
                                      złożył ...
                                  • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 26.04.07, 08:55
                                    nie jestem "mondralą" tylko jeśli już coś to "mądralą" .... a ilu zostało
                                    upomnianych ? nie wiem , nie prowadzi się statystyki chamstwa egzaminatorów :-)
                                • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 26.04.07, 08:46
                                  najważniejsze żeby im na wódkę starczyło :-)))
    • Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 08:26
      Jeszcze jedno pytanie może banalne:Dlaczego na kartce gdy zamawiam egzamin nie mam nazwiska egzaminatora z którym będę go miał..?Tylko niech mi nikt nie pisze że to jest po to by przeciwdziałać korupcji bo się chyba posikam ze śmiechu <lol2>
      • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 26.04.07, 09:09
        a po co Ci to wiedzieć ? co to zmieni ? przychodzisz na egzamin , czekasz sobie
        w poczekalni , wywołują Cię , idziesz i zdajesz , albo i nie :-)) a poza
        tym ,przed przystąpieniem do egzaminu , egzaminator ci się przedstawia więc
        jeśli zapamietasz w tym stresie ,to wiesz jak się nazywa :-)
        • Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 09:48
          A nazwisko egzaminatora każdy ma prawo znać uważam bo może być tak że z kimś masz na pieńku i kiedy wtedy składać protest..?na placu to troche za późno nie uważasz?A jak ktoś by poznał 3 tygodnie przed egzaminem to może cokolwiek interweniować jeśli będzie chciał
      • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 26.04.07, 09:11
        jak nie zrozumiesz to wytłumaczę Ci poważnie dlaczego nie masz nazwiska
        egzaminatora .... korupcja ??? myślisz ,że można "załatwić sobie " teraz
        egzamin ?
        • Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 09:44
          Kpisz czy o drogę pytasz..?Oczywiście że wszystko można w tym kraju załatwić za kase egzamin też...Robisz takie oczy jak jeden gostek który myślał że pracę w tym kraju dostaje się ze względu na umiejętności a nie znajomości..Też się zapierał że znajomości nie mają znaczenia..
          • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 26.04.07, 10:06
            no to sobie załatw ... w czym masz problem ?:-)))
            • Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 10:22
              to pożycz mi kase to sobie załatwie...
              • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 26.04.07, 11:20
                pożycz od wujka :-)) albo naucz się panować nad stresem i zdaj egzamin
                • Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 11:29
                  Juz widzę że nie zaprzeczasz że egzamin można kupić...Nie pożyczę bo mam biedną rodzinę...Ty napewno masz dużo bogatszą...Ciekawe za którym razem ty zdałaś egzamin i jak ty panowałaś nad stresem że teraz taka mądra jesteś...
                  • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 26.04.07, 13:05
                    nie jestem mądra .... , nie wiem czy można kupić egzamin czy nie ? ja w każdym
                    razie go zdałam za 2 razem i umiem panować nad stresem ....
                    • Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 13:54
                      Ja zdałem za pierwszym razem na "B" i stres nie jest problemem tylko debilizm i upierdliwość niektórych egzaminatorów..Nie bez znaczenia jest też szkoła jazdy jak się dostanie dupnego instruktora który pojęcia nie ma o nauce to również ma swoje znaczenie...
                      • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 26.04.07, 15:26
                        noooo ... pierwszy raz się z Tobą zgadzam :-)
                        • Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 22:52
                          hehe w czyms sie trzeba zgadzać :D:P mysle że ogólnie się zgadzamy bo nie sądzę że myślisz iż te egzaminy maja jakikolwiek sens :D no napewno nie w tej formie...
                    • Gość: jak Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 13:21
                      Pare postów wstecz czytałem że za 15 "m o n d r a l o "
            • Gość: gruby Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.07, 22:31
              daga to ma wszystkie ,w jednym palcu. Nie przegada się Ją.
              • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 26.04.07, 22:34
                co mam w jednym palcu ? bo się pogubiłam :-))
                • Gość: gruby Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.07, 22:39
                  Tego co chłop niema
                  • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 27.04.07, 21:58
                    czyli rozumu :-)))
                    • Gość: gruby Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.07, 22:33
                      dlaczego wykasowałaś swój post
                    • Gość: gruby Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.07, 22:43
                      daga zniknęła .997, kto widział DAGE?
                      • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 29.04.07, 22:12
                        jestem ,jestem :-)) nic nie kasowałam , to missiakilla depcze mi po piętach i
                        usuwa co mu się podoba :-))... co ? martwiłeś się o mnie ? hehehehe
    • Gość: kloss Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 10:17
      A czy był kiedyś przypadek by na egzaminie ktoś rozwalił pojazd egzaminacyjny? :D
      • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 07.05.07, 15:14
        był
    • Gość: zainteresowana Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 12:35
      Wie ktoś ile się obecnie czeka na egzamin? dzięki za info.
      • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 07.05.07, 15:14
        ok 3 tyg
        • Gość: kasia Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.lelewela.trustnet.pl 07.05.07, 16:30
          A na stronie WORDu na dzień dzisiejszy to niecałe dwa tygodnie(?)
          • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 07.05.07, 18:07
            bujają :-)))
            • Gość: Przykro mi Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.gre.pl 14.05.07, 16:58
              a o R. Machulskim ktos ma opinie? Bardzo niemiły gościu, szkoda pisać... Pozdrawiam wszystkich zdajacych i tych co zdali.
              • Gość: . Re: Egzaminatorzy WORD IP: 80.54.170.* 14.05.07, 17:48
                Gość portalu: Przykro mi napisał(a):

> a o R. Machulskim ktos ma opinie? Bardzo niemiły gościu, szkoda pisać... Pozdra
                > wiam wszystkich zdajacych i tych co zdali.

A jakie imię? Bo próbuje dociec, który z egzaminatorów ma na imię Roman??
              • Gość: lil Jay Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.cn.com.pl 14.05.07, 20:18
                Przykro mi jak już coś zaczynasz o nim pisac to napisz więcej
                • daga1974 Re: Egzaminatorzy WORD 14.05.07, 20:25
                  właśnie , jesteśmy głodni sensacji ,że wyrasta jakiś następca godny
                  Ciesielskiego :-))))
      • Gość: marciniak Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 14:44
        3 tygodnie
    • Gość: salsa Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 17:44
      Jak taki "przyjemny" temat tak umarł?
      Żartuje sobie oczywiście, bo mam już to za sobą :)
      Zdałam za drugim razem.
      Za pierwszym z własnej głupoty i nerwów na górce... no ale pojechałam
      "pojeździć" sobie po mieście, oj jak bardzo to mi się przydało za drugim razem.
      Ten egzamin miałam z Adamczykiem (czy jakoś tak ;)
      Drugie podejście u Abrand ( kurcze nie pamiętam dokładnie nazwiska!)Bez
      większych problemów zdałam- może jego podejście, bo mnie nie stresował, a może
      fakt, że uparłam się, że to musi być ostatnie 112zł, które zapłacę WORD-owi;)
      Powodzenia :)
      • Gość: oblanaZwłasnejWiny Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.3s.pl 25.07.07, 09:06
        a ja właśnie w poniedziałek oblałam egzamin na placu z własnej winy...jeździłam
        na starym Punto a na examie dostałam nową Corsę no i zero wyczucia więc dwa
        razy zmaściłam łuk ;/ no cóż, Pan był taki sobie a był to A.A...teraz muszę
        wykupić sobie jazdy na Corsie i Micrze. Pozdrawiam zdających, oblewających,
        kursantów no i kierowców świeżo upieczonych ;p PS. kolejny exam mam 8.08.07
    • Gość: Pawel Re: Egzaminatorzy WORD IP: 89.174.23.* 22.07.07, 17:59
      a jesli uznam, ze nie popelnilem bledu i jest to tylko wymysl egzaminatora, to
      moge sie odwolac do np wojewody?
      • daga1974 Re: do Pawła 23.07.07, 09:00
        tylko się śpiesz , bo taśmy z egzaminów są przetrzymywane 2 tyg... :-)
    • matrix1310 Re: Egzaminatorzy WORD 23.07.07, 00:00
      jeśli dopbrze pamiwtam to zdawałem u marciniaka prawko na C i zdałem ale to
      prawda ze na placu manewrewym jest zaprzeproszeniem upierdliwy ale jesli chodzi
      o jazde na miescie to ok to prawda ze zaczyna sam zagadywac i warto z nim
      podtrzymac ta rozmowe mniej stresu :) pozdrawiem i zycze szczescia dla
      zdajacych jak to sie mowi gumowych drzew :).
      powodzenia
      • Gość: salsa Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 12:19
        Ja przyznam się szczerze, że oprócz komend od egzaminatorów nic więcej nie
        słyszałam. W ogóle z nimi nie rozmawiałam- nie wiem czy to "wina" kamer, czy
        tylko mnie tak się przydarzyło...
        • Gość: ..... Re: Egzaminatorzy WORD IP: 80.51.233.* 23.07.07, 13:34
          bo to gbury są i nie da się z nimi pogadać :-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka