Dodaj do ulubionych

chamski klient

IP: 212.160.108.* 28.02.07, 20:00
współczuję wszystkim pracownikom(w szczególności kasjerkom) supermarketów za
codzienne znoszenie chamstwa ze strony klientów;dzisiaj byłem świadkiem
takiego "miłego" przedstawienia i podziwiam kobitkę,że nie przywaliła
kolesiowi w zęby, bo niewątpliwie zasłużył;CHAMSTWO, CHAMSTWO, CHAMSTWO
Obserwuj wątek
    • Gość: calipso Re: chamski klient IP: 212.160.108.* 28.02.07, 20:07
      ojjjj,wiem co to znaczy tez pracuje w sklepie i chamstwo nie zna granic szczegolnie bogaczy ktorzy podjada najnowszym modelem banditen motor wagen i mysla ze im wszystko wolno...a w szczegolnosci kogos kto pracuje tylko w sklepie (nie biorac pod uwage ze moj poziom kultury i wyksztalcenia oraz ogolnego obycia przewyzsza jego prostactwo sto razy)
      • Gość: tola Re: chamski klient IP: 212.160.108.* 28.02.07, 20:20
        a nie możecie takim debilom powiedzieć po prostu "spier..."?
        • Gość: calipso Re: chamski klient IP: 212.160.108.* 28.02.07, 20:22
          za takie cos wylecialam bym z pracy ale takich mam ochote zabic na miejscu
      • Gość: alutka Re: chamski klient IP: 212.160.108.* 28.02.07, 20:34
        ja też pracuję w sklepie(taki mały, osiedlowy) i uwierzcie mi niekiedy po kilku
        godzinach pracy mam tyle w sobie agresji że mnie to czasami przeraża;najgorzej
        jest ze starszymi osobami niby wiecznie gadają jaka jest młodzież itp., itd.,
        ale najbardziej chamscy i upierdliwi są właśnie oni,a naubliżać nie jeden młody
        by tak nie potrafił!!!!!!! jutro też tam idę,ciekawe o której godzinie stracę
        humor przez "wiecznie niezadowolonego klienta"
    • Gość: sowa Re: chamski klient IP: 212.160.108.* 28.02.07, 20:23
      ale musisz przyznać, że obsługa też bywa delikatnie mówiąc opryskliwa
      • lukasz861103 Re: chamski klient 28.02.07, 20:25
        dobra dobra ja pracuje w barze staram się być dla wszystkich miły i uprzejmy ale
        poprostu niektórzy ludzie myślą że skoro oni coś u mnie kupują to są już panami
        świata i wszystko im wolno żenada...
        • Gość: calipso Re: chamski klient IP: 212.160.108.* 28.02.07, 20:49
          alutka ma racje!najgorsi sa starsi ludzie ktorzy codziennie przed oltarzem siedza ale to wlasnie oni sa najbardziej wredni,potrafia sie odgrazac,pyskowac i naublizac ze sie wszystkiego odechciewa.nienawidze starych klientow.oni uwazaja ze cvhce ich oszukac na kase i ze jestesmy wszyscy nieuczciwi
    • Gość: kretyn Re: chamski klient IP: 195.117.19.* 28.02.07, 21:30
      qwa, gościu jesteś zajebisty!!! takiego durnia dawno tu nie było,
      proszę go nie uświadamiać, niech się gościu pobawi
      • Gość: xyz Re: chamski klient IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 21:35
        Gość portalu: kretyn napisał(a):

> qwa, gościu jesteś zajebisty!!! takiego durnia dawno tu nie było,
        > proszę go nie uświadamiać, niech się gościu pobawi..

Nie masz racji.Tki durń jest obecny cały czas na forum..
        • Gość: Pysia nie goraczkujcie sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 09:29
          tez mam kontakt z klientami,potrafia przywlekac swoje frustracje do
          sklepu,ale...ja ich chamstwo zabijam niebywala uprzejmoscia !A w duchu
          wspolczuje takiego nerwowego usposobienia ,ich frustracji itp. To
          dziala,wychodza przyciszeni ,szukac gdzie indziej zapalnika do ich
          zlosliwosci :-).Wszystkiego niedobrego dla Nerwusow!
    • Gość: lilka Re: chamski klient IP: 195.205.202.* 01.03.07, 09:38
      reaguje tak samo jak Pysia. z taka roznica ze swoja agresje na ludzi wyladowuje poza praca. najczesciej puszczam glosna muzyke i dre sie razem ze spiewajacym. czasami konczy sie to bolem gardla. ale mialam kiedys sytuacje jak pracowalam w tesco. nie wytrzymalam i peklam. rozryczalam sie az przyszla asystentka kierowniczki. wyslala mnie na przerwe zebym ochlonela. cham tak mnie zwyzywal ze masakra. a zawinil pracownik z warzyw ktory pomylil sie i nalepil etykiete nie z tego towaru. ale mialam to szczescie ze pare miesiecy po tym zdarzeniu spotkalam drania. nie zostawilam na nim suchej nitki. wtedy juz nie pracowalam w tesco wiec moglam sobie pozwolic. az mi ulzylo. praca w marketach wiaze sie niestety z pracowaniem w niedziele. tyle razy bylo mi przykro jak widzialam cale rodziny szwendajace sie po sklepie. a ja musze zapieprzac bo akurat tutaj dostalam prace. zrozumcie klienci ze ktos musi dla was i dla waszych zachcianek pracowac a wy nie umiecie tego uszanowac i drzecie mordy na biedne kasjerki i kasjerow. teraz jak mam takiego klienta od razu wzywam kierowniczke lub przelozona zeby same uzeraly sie z tepym klientem. trzymam z wami kasjerzy!!!
      • Gość: Ja Re: chamski klient IP: 193.93.90.* 01.03.07, 12:44
        doskonale to rozumiem-mialam okazje pracowac w jednym z supermarketow i nieraz
        to rece opadaja!!! Chocby niewiadomo jak byc milym to znajdzie sie taki jeden z
        drugim chamem ktory ma sie za niewiadomo kogo i potrafi czlowieka niezle zdolowac.
        Ale co zrobic tacy sa niektorzy ludzie..ale na pocieszenie moge dodac ze jest
        tez mnostwo zyczliwych i bardzo sympatycznych klientow i pozdrowienia dla nich:)
    • xxyyzz7 Re: chamski klient 01.03.07, 22:51
      witam ,witam ,chętnie bym postawił kilku za ladą w sklepie ,szczególnie gdy
      "klyent" ma zły dzień ,wiem coś o tym pracowałem w sklepie ,przychodzi gośc i od
      drzwi widac że w domu go wkurzyli i co robi idzie do sklepu -trzeba gdzieś
      odreagować ,a gdzie mi nikt nic nie zrobi -W SKLEPIE.Mówię ogólnie ,ale ta praca
      mnie nauczyła że jak idę do sklepu to robię zakupy ,a nie po to zeby się
      wyszaleć a jak chcecie odreagować to polecam iść na siłownię ,z drugiej strony
      lady sprzedawca nie musi wiedzieć że masz zły dzień ,to nie barman że musi Cię
      wysłichać .Czasami watro o tym pomyśleć ,pozdrawiam
      • Gość: Menel Re: chamski klient IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 23:15
        Jest tez taka sytuacja-klient zadowolony przychodzi do sklepu tylko na zakupy-
        kasjerka jest zadowolona i ladnie sie usmiecha-czar pryska gdy cena towaru nie
        zgadza sie z tym co bylo napisane na polce.I do kogo ma wtedy pretensje klient?
        No do kasjerki w pierwszym odruchu-bo to ona go chciala oskubac na 50gr-
        kasjerka reprezentuje chciwy market, wiec....kasjerka jest zla bo musi wycofac
        towar a inni w kolejce pomstuja na nia:(Przykre-mnie tez najbardziej wkurzaja
        te niezgodnosci w cenach...
        • Gość: ... Re: chamski klient IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 23:41
          Noooooo, to chyba nie niezgodności, to raczej świadome działania marketów
          Mam też inne doświadczenia, tym razem z telefonami komórkowymi
          UWAŻAJCIE na ZŁODZIEI...
          • Gość: krysia Re: chamski klient IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 19:33
            Jazawsze robie zakupy w sklepie piekaniczym Jędyki na stradomiu ul Piastowska
            tam są tak dwie miłe ekspedientki że chyba najbardziej złośliwy klijent
            wychodzi zadowolony i uśmiechnięty .Dziewczyny mają tyleradośći wsobie każdemu
            życzą miłego dnia i smacznego nawet do jednej małej bułeczki.Według mnie pan
            Jędryka umie wybrać kadre z prawdziwego zdarzenia stawiam za wzór te dwie panie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka